- 8 Kasım 2019
- 252
- 183
- 18
- 43
- Konu Sahibi Beril sevin
-
Zaten ailem çok kızıyor eşime, Türkiye ye geldiğinde onunla konuşcam dedi babam. Ama eşim öyle bi diksiyonu düzgün ve ikna edici özelliği var ki sanırsın ben gittim başka ülkelereKaç yıl gelmediyse artık, mahkemede şahit bulun.
yıllarca gelmedi tek başıma hem anne hem baba oldum dersiniz.
hiç korkmayın. siz güçlü bir annesiniz.
yıllardır çocuklarına tek başına bakan,
Çok güçlü bir anne..
Çocuklarım yarım gün anasınıfına gidiyor. Hatta buna bile kızmıştı eşim, küçük yaşta ne işleri var, sen çalışmıyorsun kı demişti, onlar okuldayken gezecek mısın dedi,Bu zihniyette olan erkeklerin nesli tükenmesi lazim. Anne babanız yokmu size destek çıkacak çocuklarınıza bakacak falan
Yahu hangi anne gezmek icin çocuğunu gönderir ki. Ihtiyacı varki gidiyor bence şahit bulun bisey yapın hakkınızı sonuna kadar arayın cocugun yaşları kucuk sizden alamaz maddi destekte vermek zorunda onun vermiyorum demesiyle olmuyor o islerÇocuklarım yarım gün anasınıfına gidiyor. Hatta buna bile kızmıştı eşim, küçük yaşta ne işleri var, sen çalışmıyorsun kı demişti, onlar okuldayken gezecek mısın dedi,
Kızım yaş olarak zaten gitmesi gerekiyor ama oğlumu özellikle gönderiyorum, çok hareketli ve korkusuz, ve hiç arkadaşı yok
Umarım herşey kalbime göre olur, teşekkür ederimYahu hangi anne gezmek icin çocuğunu gönderir ki. Ihtiyacı varki gidiyor bence şahit bulun bisey yapın hakkınızı sonuna kadar arayın cocugun yaşları kucuk sizden alamaz maddi destekte vermek zorunda onun vermiyorum demesiyle olmuyor o isler
Ne iş yapıyorsunuz yani mesleğiniz nedir?Zaten ailem çok kızıyor eşime, Türkiye ye geldiğinde onunla konuşcam dedi babam. Ama eşim öyle bi diksiyonu düzgün ve ikna edici özelliği var ki sanırsın ben gittim başka ülkelere
Öyle ödemem deyince ödenmiyor muymusŞuan ağlayarak yazıyorum, eşim dediğim adam 7 yıllık evlilik hayatım boyunca (2.bebekten sonra) başka ülke derdine düştü ve daha oğlum 6 aylıkken gitti. Kısa bi süre dedi, anlaşmamı ona göre yaptım dedi, kabul ettim. Ama yıllarca hergun gel dememe rağmen gelmedi, 2 yıl sonra çıkıp geldi ve benden giden gitmişti, kopan kopmuştu. Artık eski hislerim ve güvenim yoktu. Anlaşamadık sürekli kavga ettik, psikolojik tedavi gördüm ama öyle büyük bsey değil, sadece rahatlamam için ilaç kullandım. Beraber kavga gürültü 8 at geçirdik ve yine gitmeye karar verdi. Bu sefer üzülmedim. Ev giderini karşılasın yeter dedim. Tek başıma çocuklarıma hem anne hem baba olmaya çalıştım. Bi kaç aydır yine kavga içindeyiz ve boşanmaya karar verdik. Maddi hiç bir destek olmam dedi. Çocuklar açta açıkta kalırsa alırım dedi. Sen anne misin dedi, çocuklar sende güvende değil dedi, daha neler neler söyledimahkemeye psikolojik tedavi raporumu sunacakmıs. Çalışmıyorum suan, 3 ay sonra başlayacağım. Neyi düşüneceğimi şaşırdım. Çocuklarım benden asla ayrılmazlar. Bende ayrılamam. Ama tek başıma da asgari ücret ile 2 çocuk, kira, elektrik nasıl öderim
Bazen çocuklarıma kızdığım zamanlar geldi aklıma şimdi acaba kötü anne miyim diyorum, bana öyle baskı yaptı ki dengem aly üst oldu, nefes alamıyorum
Yok yanlış anlaşıldı sanırım, 2.hamilelikte 7 ay yalnız geçirdim, bu zamana kadar beraberdik, zaten herşeyin farkındayım tek çocukla kolayca üstesinden gelebilirdim, 2 çocukla çok zor ama başarıcam elbette. Oğlum ekstra yorucu bi çocuk ama ben pişman olmak yerine iyi ki diyorumilk hamilelikte de yalnız bıraktı yazmışsınız.. yani evveliyatı var belliki..
bu şartlarda neden 2. çocuk..
Mesleğimi açıkca söylemeyeyim ama ilk etapta asgari ücret ile sonrası maaş yükselen bi mesleğim var, kendimi geliştirmeme bakarNe iş yapıyorsunuz yani mesleğiniz nedir?
Teşekkür ederimsiz harika bir annesiniz bunu demeye geldim. tek basina iki cocuk buyutmussunuz ne guzel.
3sene sonra oğlunuzda büyümüş olacak. Çocukların psikolojik durumuna bağlı ama bazen velayet çocuk istemese bile karşı tarafa verilebiliyor. Burada önemli olan velayetin sizde olduğu sürede çocuklarınıza ne şartlarda bakıyorsunuz bi sıkıntıları varmı vs. Yoksa durduk yere hadi ben velayeti alıcam diyemez. Rahat olun.Teşekkür ederim yorumlar için. Peki çocukları yıllar sonra alma şansı var mı? Mesela 3 yıl sonra falan. Şimdi küçük diye vermezlerse bi kaç yıl sonra alırım dedi
Ben mahkemede aile birliğini gönül rızam olmadan yurtdısına gitti desem ve yıllarca dönmedi desem, şahitlerim olsa (akrabalarım ve komşularım) bsey değişir mi mahkeme tarafından.
Zaten kızıma şimdi dünyayı verse gitmez babasıyla. Ama oğlum küçük olduğu için bi oyuncak arabaya kanar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?