Çocukları alırım dedi

Zaten ailem çok kızıyor eşime, Türkiye ye geldiğinde onunla konuşcam dedi babam. Ama eşim öyle bi diksiyonu düzgün ve ikna edici özelliği var ki sanırsın ben gittim başka ülkelere

Bu zihniyette olan erkeklerin nesli tükenmesi lazim. Anne babanız yokmu size destek çıkacak çocuklarınıza bakacak falan
Çocuklarım yarım gün anasınıfına gidiyor. Hatta buna bile kızmıştı eşim, küçük yaşta ne işleri var, sen çalışmıyorsun kı demişti, onlar okuldayken gezecek mısın dedi,
Kızım yaş olarak zaten gitmesi gerekiyor ama oğlumu özellikle gönderiyorum, çok hareketli ve korkusuz, ve hiç arkadaşı yok

Yahu hangi anne gezmek icin çocuğunu gönderir ki. Ihtiyacı varki gidiyor bence şahit bulun bisey yapın hakkınızı sonuna kadar arayın cocugun yaşları kucuk sizden alamaz maddi destekte vermek zorunda onun vermiyorum demesiyle olmuyor o isler

Umarım herşey kalbime göre olur, teşekkür ederim

Yurtdışına giriş çıkış her şeyi tarih saat kayıtlıdır canım sen hiç üzülme o giriş çıkışları bile göstersen yeter sana onun dediklerime karşı sende ağlama güçsüz durma korktuğunu belli etme zaten korkma da hadi bakalım el mi yaman ben mi yaman dersin

Öyle ödemem deyince ödenmiyor muymus
Nafaka vs vermek zorunda,hapse kadar yolu var bunun.
Onu bi hatırlatın kendisine

Biraz dirayetli olun. Sizi yıldırmaya çalışıyor. Çocukları mi almak istiyormuş? Tamam deyin. 7 yıl ben baktım, 7 yılda sen bak, ben de hayatımı yasayayım, deyin. Mahkeme gününe kadar da bırakın. Bak nasıl u dönüşü yapacak g.zekali.
Bit daha da sizi cocuklarla tehdit edemez.

sen taşıyıcı anne misin
adam yurdışına gitmiş seni hamile birakıp gitmiş...
bide çocuklari alirim diyor..
cristiano ranoldo mu kendisi ayol?

Ne şimdi ne 3 yıl sonra alamaz çocukları. Sadece yalnız bir yere gönderme babalarıyla.

Hiç bir halt edemez, adalet kadından yana, hemen bir avukat bul, her şeyi anlat, gerekirse karakola gider başvuruda bulunursun kaçırabilir çocuklarımı diye, en azından delil olur.

Kendinize çok çok çok haksızlık ediyorsunuz. Eşiniz boşa konuşuyor sakın kafanıza takmayın. Yanınızda eşiniz yokken iki çocuğu büyütmüşsünüz, kaç kişi yapabilir böyle bir şey, ne hakla anneliğinize laf eder. Arkadaşların da söylediği gibi hiçbir mahkeme nerede yaşadığı belli olmayan adama iki çocuğu vermez, masrafları için de nafakayı seve seve verecek. Böyle atıp tutanları çok gördük kuzu oluyorlar mahkemede ben eşimi çok seviyorum diye. Hem terbiyesiz hem cahil bir kocanız var, rapor sunacakmış mahkemeye, bak bak. Gören de şizofrensiniz zanneder. Kocanız malın teki olduğundan depresyona girmişsiniz sadece, bu sizin değil onun aleyhine olur mahkemede. Hiçç canınızı sıkmayın adamın boş laflarına da inanmayın, tez zamanda kurtulursunuz inşallah.

Eşiniz sizin anneliğinizi eleştirmeden önce kendi babalığını sorgulasın, bırakıp bırakıp gitmekle baba olunmuyor maalesef. Çocuklarınıza maddi destek sağlamayacak sonra sen bakamıyorsun diye elinden almaya çalışacak öyle mi?

ilk hamilelikte de yalnız bıraktı yazmışsınız.. yani evveliyatı var belliki..
bu şartlarda neden 2. çocuk..
Yok yanlış anlaşıldı sanırım, 2.hamilelikte 7 ay yalnız geçirdim, bu zamana kadar beraberdik, zaten herşeyin farkındayım tek çocukla kolayca üstesinden gelebilirdim, 2 çocukla çok zor ama başarıcam elbette. Oğlum ekstra yorucu bi çocuk ama ben pişman olmak yerine iyi ki diyorum

Sizin anneliğinizi sorgulayan adamın çocuklarının üstünde ne kadar emeği var Allah aşkına? Azıcık adil ve vicdanlı olsa, sizi tehdit değil tebrik ederdi, onun yokluğunda, iki çocuklu bir hayatla başa çıkabildiğiniz için. Çocuklar aç kalırsa, bu sizin olduğu kadar onun da suçu olur. Aç kalmasını istemediği çocukların nafakalarını ödesin o zaman. Sanki üstüne düşen her şeyi yapıp, harika bir baba figürü oluşturdu da, sizi sorgulayıp tehdit ediyor herif. Salak salak konuşuyor işte. Bir halt yapamaz.

3sene sonra oğlunuzda büyümüş olacak. Çocukların psikolojik durumuna bağlı ama bazen velayet çocuk istemese bile karşı tarafa verilebiliyor. Burada önemli olan velayetin sizde olduğu sürede çocuklarınıza ne şartlarda bakıyorsunuz bi sıkıntıları varmı vs. Yoksa durduk yere hadi ben velayeti alıcam diyemez. Rahat olun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…