Çocukları alırım dedi

Kesinlikle haklısınız, beni çok sınadı bu hayatta. Hatta yurtdısından gelirken habersiz gelirdi. Baskına gelir gibi evi gezerdi gecenin dördünde, bide bana sürpriz yapmak istedim der çıkardı işin içinden, sürprizin ne olduğunu az çok biliyorum. Elinde ne hediye, yüzünde ne gülücük hiç bsey yoktu
Kişi,kendinden bilir işi. Salın şunu ovasına

Eşiniz zaten yurt dışında yaşıyor görmüyorsunuz ,aynı evin içinde yaşamıyorsunuz bırakın ne hali varsa görsün. Bir kere gittiler mi yurt dışına, dönüp burada yaşayamıyorlar zaten. Bu saydıklarınızla sizi tehdit ediyorsa belli ki adam olamamış biri. İnatlaşmayın, zaten bir tek telefonda görüşüyorsunuz onda da kavga etmemeye çalışın tamam tamam deyin geçin.

Psikolojiniz mücadele verecek durumda değil, çocuklarınız küçük, hayat pahalı, asgari ücretle tek başınıza çok zorlanırsınız. Mümkün olduğunca para arttırmaya çalışın, çocuklar biraz büyüsün o zaman hak ettiği karşılığı verirsiniz bu insan müsveddesine.

İnanın oğlumun yürüyüşünü görmedi bile, video atardım. Kaldığım yerde de kimsem yok. Şofbenum bozuldu kovada su ısıttım, bide psikolojik manyak gibi bsey aşırı kıskanç, kaç ay koridor ışığı yanmadı, eve tamirci çağırmam bile sorun olurdu
Gitmeseymiş!
Nedir bu kadınların çektiği, gerçekten yazık!
Allah nasıl biliyorsa öyle yapsın kalbi taşlaşmış kocanızı!
Bir kadını maddi zorlukla, çocuklarını almakla tehdit etmek çok aşağılık bir davranış.
Tövbe tövbe aklıma beddualar geliyor da neyse...

Eşiniz zaten yurt dışında yaşıyor görmüyorsunuz ,aynı evin içinde yaşamıyorsunuz bırakın ne hali varsa görsün. Bir kere gittiler mi yurt dışına, dönüp burada yaşayamıyorlar zaten. Bu saydıklarınızla sizi tehdit ediyorsa belli ki adam olamamış biri. İnatlaşmayın, zaten bir tek telefonda görüşüyorsunuz onda da kavga etmemeye çalışın tamam tamam deyin geçin.

Psikolojiniz mücadele verecek durumda değil, çocuklarınız küçük, hayat pahalı, asgari ücretle tek başınıza çok zorlanırsınız. Mümkün olduğunca para arttırmaya çalışın, çocuklar biraz büyüsün o zaman hak ettiği karşılığı verirsiniz bu insan müsveddesine.
Ondan kurtulmak istiyorum, beni hergun sözleriyle boğuyor, kızımla uzun zamandır konuşuyordu, bugun kızıma telefonu verdim, babası sana bebek alayım mı dedi, kızım, alma istemiyorum dedi, kızım çok etkilendi onun yanımızda iken bana yaptığı baskılardan. Hatta odaya girip babasına git evden demişti

Hayir cocuklari alamaz merak etmeyin. Ayrica nafaka odemek Zorunda, mahkeme buna hukmedecek. OdemeZse hapis cezasi var. cok biliyor esiniz !
Gitmeseymiş!
Bir kadını maddi zorlukla, çocuklarını almakla tehdit etmek çok aşağılık bir davranış.
Maddi olarak altından kalkmak, manevi olarak güçlü kalmak o kadar zor ki , bu saat oldu uyku tutmuyor, sabah erken kalkıp çocuklarıma kahvaltı hazırlıyorum. Elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyorum ve bunun karşılığında kötü anne diyor bana, sırf psikolojik tedavi gördüm diye, kullandığım ilaç da uyku düzeni içindi

surekli birakip birakip gitmis simdi de cocuklari mi alacagim diyor? aileniz ne durumda destek cikmazlar mi
İstediğini söylesin, mahkeme ne derse onu yapacak onu verecek. Merak etmeyin çocuklarının masraflarını da karşılayacak paşa paşa çocuklar da sizde kalacak.
Sizi korkutup boşanmaktan vazgeçirmeye çalışıyor.
Manipüle etmesine izin vermeyin. Yasal olarak çocuklar sizde kalır büyük ihtimalle. Sizin destek aldığınız rapor değil adli tıptan akıl sağlığınız için muayene edilmenizi isteyebilir. Kuruldan geçtiğinizde de zaten size o rapor çıkmayacağı için hiç bişey yapamaz. Maddi olarak da babası olduğu için çocuklara eşşek gibi bakmak zoruda. Nafakayı mecbur verecek. Vermezse hapsi boylar. Siz çalıştığınız için yoksulluk nafakası vermez ama en azından düğün cdniz varsa saklayın ve mahkemede delil olarak sunun altınlarınızı ve manevi tazminat isteyin. Paşa paşa verecek. Vermezse çekişmeli sürer uzun olur ama olur. Mutlaka bir avukatla görüşün. Haklarınızı koruyun.
Sirf psikolojik destek aldığınız için hiçbir mahkeme sizin elinizden çocukları almaz. Heleki tedavi alma sebebiniz esinizin tutarsız davranışları ise. Bunlar hepsi raporlarda vardır sanırım. Korkmayin. Ancak sallıyor o 🐂 siz güçlü durun, korkmayin.
Çocuğunun hastalığını, gülüşünü, yürüyüşünü görmeyen baba kılıklı vicdansız, alıp ne yapacakmış onları?
Müzelik nesne mi çocuk!
Arkadaşım sen hiç üzülme, eşek gibi bakacak maddi olarak.
Hiçbir kuvvet senden de alamaz, bozma moralini.
hic üzülüp kendinizi yipratmayin öyle kolay değil cocuklari almak. isiniz varmis sanirim nafakasini da öder ..... gibi.
Bulaşma sen de. Bırak he de geç. Gözünü seveyim her gün bir kadın öldürüyor herifler, kurtulana kadar sabret.
Kadınların işi çok zor 😭😭😭
Kadını çıldırtana kadar uğraşıp, sonra git tedavi ol demezler mi?
Keşke böylelerinin alınlarında beyni yok yazsa.
Anırsın dursun o, hele bi özgüveninizi kazanın, sizi korkutmasına müsade etmeden dimdik durun, sürüngengillere terfi nasıl eder görürsünüz.
Sıkmayın canınızı, güçlü olun lütfen
Kişi,kendinden bilir işi. Salın şunu ovasına

Hayir cocuklari alamaz merak etmeyin. Ayrica nafaka odemek Zorunda, mahkeme buna hukmedecek. OdemeZse hapis cezasi var. cok biliyor esiniz !
Gitmeseymiş!
Ne ameliyatı olacaksınız? Geçmiş olsun.
Teşekkür ederim yorumlar için. Peki çocukları yıllar sonra alma şansı var mı? Mesela 3 yıl sonra falan. Şimdi küçük diye vermezlerse bi kaç yıl sonra alırım dedi
Ben mahkemede aile birliğini gönül rızam olmadan yurtdısına gitti desem ve yıllarca dönmedi desem, şahitlerim olsa (akrabalarım ve komşularım) bsey değişir mi mahkeme tarafından.

Zaten kızıma şimdi dünyayı verse gitmez babasıyla. Ama oğlum küçük olduğu için bi oyuncak arabaya kanar

Ne hastalığımız da yanımızda oldu nede özel günlerde, kızım bademcik ameliyat ı oldu, oğluma bakmak zorunda kaldı diye hastaneyi bana dar etti, oğluma doğum yaptığımda hastanede yatarken kızıma baktı evde, ne verdiyse artık kusa kusa hastaneye getirdi yanıma bıraktı gitti, açıklaması da sana düşkün oldu

Bildiğim kadarıyla ailesini bırakıp yurt dışına gitmesi zaten başlı başına bir boşanma gerekçesi oluyor
Siz haklısınız , kesinlikle .. böyle bir karar verilecekse tabii ki sizin de rızanızı almak zorundaydı .
Umarım hak ettiklerinizi alarak kurtulursunuz . Çocukları alırım palavralarına da hiç aldanmayın , siz doğuma gittiğinizde bile bir çocukla ilgilenememiş, ömür boyu alıp bakacak öyle mi, çok komikmiş gerçekten
Allah bildiği gibi yapsın böyle adamları , baba olmayı, o masum çocukları da hak etmiyorlar asla
bir de şunu merak ettim , o ilk kez giderken niçin ailece gitmediniz , Aile bir arada kalmalıydı ne olursa olsun .

Bildiğim kadarıyla ailesini bırakıp yurt dışına gitmesi zaten başlı başına bir boşanma gerekçesi oluyor
Siz haklısınız , kesinlikle .. böyle bir karar verilecekse tabii ki sizin de rızanızı almak zorundaydı .
Umarım hak ettiklerinizi alarak kurtulursunuz . Çocukları alırım palavralarına da hiç aldanmayın , siz doğuma gittiğinizde bile bir çocukla ilgilenememiş, ömür boyu alıp bakacak öyle mi, çok komikmiş gerçekten
Allah bildiği gibi yapsın böyle adamları , baba olmayı, o masum çocukları da hak etmiyorlar asla
bir de şunu merak ettim , o ilk kez giderken niçin ailece gitmediniz , Aile bir arada kalmalıydı ne olursa olsun .
Teşekkür ederim yorum için ❤️
Aslında gitmeden önce 6 ay kalıp geleceğim dedi, öyle konuştuk. 6 ay geçti gelmedi, sizi getircem dedi, bizi de götürmedi, kendi de 2 yıl kalıp hiç bsey olmamış gibi devam etmek istedi. Bu 2 yıllık süreçte ben çok yıprandım. Telefonda sürekli kavga ediyorduk, kızıyordum gelmiyorsun beni kandırdun diye, bu kavgalarımı bahane ediyor şimdi de, ben kavgacı bi insanmışım

Neden sizi götürmüyor ki? Insan 2 senede kac kere götürürdü tutturamamis mi bi düzen? Bence son kez konusun ya sen buraya gel ya bizi gotur bu iki secenek dışında biseyi kabul etmiyorum bunlardan birini yapmazsan bosanalim de

Guclu durun rica ediyorum , iki kucuk cocugunuz var bu ne hal boyle?
Cocuklari alamaz ama nafaka kismi sikintili , mahkeme nafaka emri cikarsa bile yurtdisinda yasadigi icin odemez bu
Anlasmali bosanmaya calisin , yok mu ailesi falan konusup destek alabileceginiz?

Neden sizi götürmüyor ki? Insan 2 senede kac kere götürürdü tutturamamis mi bi düzen? Bence son kez konusun ya sen buraya gel ya bizi gotur bu iki secenek dışında biseyi kabul etmiyorum bunlardan birini yapmazsan bosanalim de
Guclu durun rica ediyorum , iki kucuk cocugunuz var bu ne hal boyle?
Cocuklari alamaz ama nafaka kismi sikintili , mahkeme nafaka emri cikarsa bile yurtdisinda yasadigi icin odemez bu
Anlasmali bosanmaya calisin , yok mu ailesi falan konusup destek alabileceginiz?
Ben öyle doluyum ki onla aynı evi paylaşmam mümkün değil artık. Ki birlikte iken de beni baskıları yüzünden bezdirdi. Çocukları parka götürmek için evden çıkarken sen kendini gezdirmeye çıkıyorsun deyip canımı sıkardı. Telefonu elime alsam gözüne batardı(kendisi oyun bağımlısı)

Milana çok teşekkür ederim desteğin için. Güçlü olmak zorundayım

Eşinizin ailesi yok mu konuşabileceğiniz?
çocuklarınızı sizden alamaz.
tedavi görmeniz yıllardır çocuklarınıza annelik yapmaya engel olmamış ta,şimdiden sonrası mı sıkıntı? Bunun hiç bir önemi yok.

Belli yaşa geldikten sonra çocuklara sorulur kiminle kalmak istiyorsunuz diye. ama şuan eşiniz çocukları alamaz.

nafaka ödemek zorunda.
güçlü durun,bugünler geçici.
ailenizden maddi olmuyorsa bile manevi destek alın. Yalnız olmayın.
güç,kuvvet,sabır diliyorum.
çok mutlu olun.
eşinizde mutsuzluktan kıvransın geberesice. !

Oğlum 6 aylıkken gitti kızım 2 yaşına girmek üzereydi, onların karınlarını doyurcam diye kendim beslenemedım, uyku saati, oyun saati, 2 yaş sendromları 😭
Kaç yıl gelmediyse artık, mahkemede şahit bulun.
yıllarca gelmedi tek başıma hem anne hem baba oldum dersiniz.
hiç korkmayın. siz güçlü bir annesiniz.
yıllardır çocuklarına tek başına bakan,
Çok güçlü bir anne..

Eşinizin ailesi yok mu konuşabileceğiniz?
çocuklarınızı sizden alamaz.
tedavi görmeniz yıllardır çocuklarınıza annelik yapmaya engel olmamış ta,şimdiden sonrası mı sıkıntı? Bunun hiç bir önemi yok.

Belli yaşa geldikten sonra çocuklara sorulur kiminle kalmak istiyorsunuz diye. ama şuan eşiniz çocukları alamaz.

nafaka ödemek zorunda.
güçlü durun,bugünler geçici.
ailenizden maddi olmuyorsa bile manevi destek alın. Yalnız olmayın.
güç,kuvvet,sabır diliyorum.
çok mutlu olun.
eşinizde mutsuzluktan kıvransın geberesice. !
Görümce ile görüştüm daha ben anlatmadan başladı kocasının yaptıklarına, kocası evliliği burnundan getiriyormus vs vs. İdare et diyor alttan ak diyor, abisini kolluyor yani
Ablam maddi manevi destek oluyor ama o da bir yere kadar. Psikolojik olarak ablamdan destek alıyorum. Kendisi çok mantıklı ve akıllı bir kadın

Şuan ağlayarak yazıyorum, eşim dediğim adam 7 yıllık evlilik hayatım boyunca (2.bebekten sonra) başka ülke derdine düştü ve daha oğlum 6 aylıkken gitti. Kısa bi süre dedi, anlaşmamı ona göre yaptım dedi, kabul ettim. Ama yıllarca hergun gel dememe rağmen gelmedi, 2 yıl sonra çıkıp geldi ve benden giden gitmişti, kopan kopmuştu. Artık eski hislerim ve güvenim yoktu. Anlaşamadık sürekli kavga ettik, psikolojik tedavi gördüm ama öyle büyük bsey değil, sadece rahatlamam için ilaç kullandım. Beraber kavga gürültü 8 at geçirdik ve yine gitmeye karar verdi. Bu sefer üzülmedim. Ev giderini karşılasın yeter dedim. Tek başıma çocuklarıma hem anne hem baba olmaya çalıştım. Bi kaç aydır yine kavga içindeyiz ve boşanmaya karar verdik. Maddi hiç bir destek olmam dedi. Çocuklar açta açıkta kalırsa alırım dedi. Sen anne misin dedi, çocuklar sende güvende değil dedi, daha neler neler söyledi 😥😭 mahkemeye psikolojik tedavi raporumu sunacakmıs. Çalışmıyorum suan, 3 ay sonra başlayacağım. Neyi düşüneceğimi şaşırdım. Çocuklarım benden asla ayrılmazlar. Bende ayrılamam. Ama tek başıma da asgari ücret ile 2 çocuk, kira, elektrik nasıl öderim 😭
Bazen çocuklarıma kızdığım zamanlar geldi aklıma şimdi acaba kötü anne miyim diyorum, bana öyle baskı yaptı ki dengem aly üst oldu, nefes alamıyorum
Bu zihniyette olan erkeklerin nesli tükenmesi lazim. Anne babanız yokmu size destek çıkacak çocuklarınıza bakacak falan

Back
X