Çocuklarımızın "yok artık" dedirten halleri

ay uzun süredir böyle gülmemiştim
"Dede bak bili bililerini de çizdim"

canım bide orda olucaktın biz yarıldık gülmekten okadar kalabalık bütün torunlar gelinler dayımlar odada
çöp adam yapmış dedeee bak bili bilin

aslında bizim ufaklıkta böyle vukağatlar çokta aklıma gelmiyo şuan geldikçe yazarım
çok akıllı maşallah

bizde bi vukağat daha var benim kuzenler tam felaket

dayımın kızı yengemin doğum kontrol haplarını yutmuş evde zilli ufakken şeker diye hemen hastaneye gitmişler
bizimkiler bi aradılar hastanedeyiz ordan karakola gidiyoruz ifade vericez diye
biz evde

Son düzenleme:
Ben Kendimden Örnek Vereyim..

Annemle Pazarda Salatalık Tezgahındayız..
Annem Salatalık Seçerken Bende Sözde Ona Yardım Ediyorum..
Annem Hep Küçükleri Seçerdi Taze Diye Ne Bileyim Ben O Zaman..
Elime Bir Salatalık Aldım Kocaman Bağırdım Tezgahın Sonundaki Anneme.......
'' Anne Bu Tam Sana Göre '' Diye..
Annem Koşa Koşa Yanıma Geldi..
Elimdeki Salatalığı Önce Tezgaha Fırlattı Attı Elimden Bir Hışımla Tuttu Çekti Gittik..

Anlayamamıştım Ne Olduğunu..

Affet Annem Rezil Etmiştim Seni

benim kızımın hikayelerini anlat anlat bitiremem herhalde.geçen gün banyoda lavabo ovuyorum süngerle.süngerle işim bitti kovaya koydum süngeri kızımda uyuyordu o uyuyunca banyoyu temizliyorum.sen gel benim arkam dönük süngeri al ağzına suyunu bir güzel iç.kirli bez fovarisidir balkonu silerken mutlaka ağzına almalı.odama girer benim komidinimde sütyen alıp kafasına geçirir külot alıp kafasına geçirir.hele mutfak favorisi bütün tencereler yerde pilastik kapları şapka yapar.22 aylık olmasına rağmen telefonun tuş kilidini açar mesaj gönderir,multimedya bile gönderiyor.
yine bir gün kalem bulmuş ben de diğer odadayım sesini duyuyorum.anneee,babaaa,beyyaaa diyor ben de zannediyorum isimlerimizi söylüyor meğer duvara yazıyormuş.duvar resmen haritaya dönmüş.

hele bir gün evi temizliyorum.dolap içlerini siliyorum ortada kova bırakmam yoksa kızım içine giriyor.tam temizliği bitirdim.kovayı indirdim yemeğe bakmaya gittim.sen o ara gir kovaya ama kova çok küçük nasıl başardı bilmiyorum.diiiidaa yani imdat diye bağrıyor bir baktım ben de çığlık attım.suyu dökmüş aynı kovadan çıkamıyor,su sabunlu suyu bir güzel yalıyor.zor çıkardım kovadan Allahtan bişey olmadı.benim kızımı anlat anlat bitiremem.
Çocuk büytmek çok zor Allah hepimize yardım etsin.

bir tane yiğenim var erkek 3 yaşında dışarı çıkacağız ben de gözüme kalem çekiyorum.bu geldi hala ne yapıyorsun dedi.ben de gözüme kalem sürüyorum.neden dedi.ben de daha güzel görünmek için dedim.o da dediki çok komiksin hehe dedi ve kaçtı.

4 yasındakı kızım ıkı senedır sevgılımız var ulas adı artık ondan sıkılmıs bana ben ondan ayrılcam neden dedım o bana tukurdu dedı ıyı dedım ben arda ıle cıkıcam aanneee dıye bagırdı arkamdan tabı ben sok az once ulasdan ayrılmadınmı dedım olsunnn ondan sıkıldım onunla cıkıcam ıste demezmı gıt babana sor dedım babasına ben ulasdan sıkıldım arda ıle cıkıcam doktorada gıdıp memıslerımı sısırsın dıcem bıde gobegıme bebek koy dıcem ben buyudum demezmı esımle ben surat ıfademız sası bes oldu

Annem çok dikkatlidir çok da evhamlı
Kirazı ve zeytini çok severmişim hep çekirdeklerini ayırıp hazırlayıp verirmiş
Bigün annem mutfağa gittiğinde bana hazırladığı tabakla babamın tabağını değiştirmişim
Daha 1 yaşındaymışım
Babam televizyona daldığı için farkedememiş
Ben başlamışım kirazları yiyip çekirdekleri de burnuma sokmaya
Annem mutfaktan dönünce basmış çığlığı
Babam çok sakindir susturmuş annemi çocuğu panikletme diye yavaş yavaş çıkarmış çekirdekleri

Bayramlarda bütün akrabalar anneannemin evinde toplanır
Yine bigün kurban bayramından bi gece önce
Herkes beni uyutup hazırlık yapmaya geçmiş mutfağa
Dayım da traş olmak için malzemelerini çıkarmış
Normalde benim huyumu bildikleri için bu tür şeyleri asla ortada bıraktırmazmış annem
Uyanıp üstüne bi de dayımın bi anlık dalgınlığından yararlanıp kapmışım jileti
Başlamışım traş olmaya
Dayım beni öyle görüp çığlık atınca da irkilip dudağımı kesmişim
Babam çok eğlenceli bi insandır
Hazırlık yaparken annem bileziklerini yüzüklerini çıkarmış
Babam da almış takmış hepsini mezdeke açmış eğlendirmek için herkesi
Ben içerde tamamen kana bulanmış bi şekilde dayımın kucağında içeri girince
Babam kolunda bilezikler parmağında yüzükler belinde bi şalla koşturmuş hastaneye
Annem kendimize geldiğimizde bütün hastane babanı süzüyordu diyor

Babam bi iş gezisi için yurtdışına gidecekmiş
Annemle de hiç ayrı kalamazlar annem ağlıyor
O sırada komşularımız geliyor
Annemi ağlarken babamı da valizle görünce yanlış anlayıp şok oluyorlar
Bense onlara bambaşka bi şok yaşatıyorum
'Yok yanlış anladınız babam almanyaya gidio
orda da güzel kadınlar var diye annemin bazı çekinceleri var'
Daha 3 yaşında nerden biliosam çekinceyi

Son düzenleme:
dun aksam uzeri trafik cezasi ile ilgili 3 ayri cezadan mahkemem vardi..
mahkemeye gittik esimle, hallettik donduk, belli bir miktar ceza odedik falan filan..
buyuk oglum merakla sordu;

- anne noldu ne dediler?
ben sakin sakin biraz takiliyim dedim..
- bisi yok annem, ama 2 yil gorusemicez , beni hapse gondericekler, siz de o arada baban, sen, arda hatta dante cok eglenirsiniz ,parti falan yaparsiniz artik hergun evde, surekli pizza yersiniz artik..

oglum once inanmadi tabi, gercekten mi anne? inanmam, saka mi?

bakti ki ben cok ciddi gorunuyorum, biraz gozleri doldu, sonra da bombayi patlatti ;

- eee ayin 20'sinde benim dis telimi takicaklardi ne olcak simdi ?

bende sandim bana agliyo

Son düzenleme:
vayy senin cimcime çok fena gel de cevap ver şimdi.Allahım bunların bilmediği biir şey yok
babana çok güldüm elinde bilezikler hastaneye gitmesi çok komikkk

karakola niye gidiyolar
benim jeton düşmedi

Son düzenleme:
Ben annemlere gittim 3 sıpa yanıma oturdu kızçe 3 de resim çizsene halacım bize
Prenses çizdim çilekli kilot ne istediyseler ama prensesin kocası yoktu onuda çizdirdiler..
Çizdim pantolonunu yaptım fermaar olurya pantolonda onu yaptım bir fırlama hıhıhıh benim babamında böyle çubuğu var bu fermuar halacım çubuk ne dedim böyle orasında çubugu var bide 2 tane topu var çok güzel Bişey diyemedim annesine sordum duşakabinlerinin tam o bölgesi görünüyomuşş üstler çizgili alt çizgili banyo yaparken farketmeden gelip izliyolarmış 4 yaşında daha...

Geçenlerdede ablamdaydık eşiyle problemlii yiğenimi odaya gönderdik ben ablam ve ablamın bir arkadaşı konuşuyoruz kız bir mantardan bahsetti zehirli filan diye bu köyde toplamıştık diye...
Ablam akşam eşi gelince yemek hazırladı masayı kurdu mutfakta yiğenim sıkıştırmış ablamı 5 yaşında anne hanii mantarıı koymadın koysana zehirli ya yedirmeyi düşünüyo babasına

geçen hafta misafirlikteydik haliyle ben de hamile olduğum için ziyaret gittiğimiz arkadaş oğluma sordu ,kardeşin kız mı olsun erkek mi olsun diye.tabi onun eşi benim eşim ,kücük kızları ve benim oğlan.sonra soruyu sorduktan sonra benim oğlan telaşla kalktı bu arada kendileri 3.5 yaşında ,kız olsun dedi güldü.sonra neden kız istiyorsun dediler ,çaçı var dedi saçı var demek istedi sonra neyse güldük.arkadaş sordu sen kızları mı seviyorsun erkeklerimi dedi benim oğlan gene kalktı ,erkekleri dedi.
ana sonra benim oğlan başladı ,anne kız ,sen kız,anne pipi yok ,sen pipi yok.anne çaçı uzun ,benim pipi orda tabi işaretle falan gösteriyo utandım ay allahım nerden ögrendiki dedik sonra kaynağının ne olduğunu nasıl bulduk ,eve geldik oğlan çişe gitti çıktıktan sonra pipi kaşındı dedi pipi sil dedi :44: hmmm tamam dedim bu kendinin farkında

benim kızımda öyle canım.24 aylık . dediğin gibi pis bez hastalığı var. yeter ki eline geçsin önce etrafı sonra kendini siliyor. bide ıslak mendil.

benim kızımda öyle canım.24 aylık . dediğin gibi pis bez hastalığı var. yeter ki eline geçsin önce etrafı sonra kendini siliyor. bide ıslak mendil.
kirli bez çok tatlı galiba yemek istediklerine göreıslak mendil hastalığı bizde de var hele bir eline geçsin bütün paket dışarda ağzına sokar,halı siler çok tatlı bu halleri

2.5 yaşındaki kuzenim bana ilan-ı aşk ediyor
kuzenim: koyu mavii seni çok seviyorum büyüyünce seninle evlencem
ben: tamam olur kimseye söz vermiyim o zaman
kuzenim : aynı yatakta yatcaz tamam mı beraber uyucaz
ben annnnnneeee hüseyin bana iyice sardı haberin olsun

dayımlar köyde oturur.eski evlerde evin içinde mutfakta ocaklık olur bilen vardır.hep karadır içi.dayımn oğlu küçükken anneannemlerde bi gün mutfaktaki ocaklığa girmiş her yerini kara etmiş.gelip bi bakmşlar çocuk siyah beyaz beşiktaşa dönmüş

Benim de kucuk oglan doymak nedir bilmez....anaaam evdeyken ye ye kizlar...sabah kahvalti...10 dakika sonra kmek ister sonra cips hic bana oturmak yok yok dedigimde kiyamet yer yer kusar...felaketti....sukur simdi okula basladi duzene girmeye basladi...horta verdik...tum gun iki ogun orda yani...hersey kisitli..hahaaa sabrettiysemde zorlandiysamda hamdolsun sonuc mukemmle...

çok yaramazlıkları vardır aklıma en son yaptığı haylazlık geldi,oğlum 4 yaşında bu arada geçen gün ben viledayla paspas yaparken anne sana yardım ediyimmi dedi bende hoşuna gitsin diye viledayı eline verdim çok hoşuna gitti sonra ben işimi bitirip viledayı banyoya koydum diğer oaaya geçtim bu arada bizimki banyoya temizliğe girişmiş viledayı alıp klozetin içine sokmuş yıkayıp yerleri paspas yapıyor ben banyoya geldiğimde oğlumun cvp şu 'anne bak sana yardım ediyorum'

kızım hergun ne hıkmetse ruya goruru uyanır uyanmaz yanına yatırı ruyasını anlatmaya baslar sen cık babanesıne babane ben ruyamda annemı gobeklı gordum demıs kereta bıde herkeze ruyasını anlatmıs sımdık her gelen goren sen hamılemısın dıyor yoo dıorum azra dedı dıorlar ruyadan ıbaret dıorum bugunde ev sılıorum dus alıcam dıye ıcıme atlet gıymedım halıyle cocuk gobegımı gormeye alısık deıl ustumdekı askılıda gobegı acık olunca anne senın gobegın sısımıs baksana hadı gıdelımde artık bebegı alsınlar demezmı hadı len ordan dedım arkamdan domusukkkkk dıye bagırdıı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…