ay uzun süredir böyle gülmemiştim
"Dede bak bili bililerini de çizdim"
vayy senin cimcime çok fena gel de cevap ver şimdi.Allahım bunların bilmediği biir şey yok4 yasındakı kızım ıkı senedır sevgılımız var ulas adı artık ondan sıkılmıs bana ben ondan ayrılcam neden dedım o bana tukurdu dedı ıyı dedım ben arda ıle cıkıcam aanneee dıye bagırdı arkamdan tabı ben sok az once ulasdan ayrılmadınmı dedım olsunnn ondan sıkıldım onunla cıkıcam ıste demezmı gıt babana sor dedım babasına ben ulasdan sıkıldım arda ıle cıkıcam doktorada gıdıp memıslerımı sısırsın dıcem bıde gobegıme bebek koy dıcem ben buyudum demezmı esımle bensurat ıfademız sası bes oldu
babana çok güldüm elinde bilezikler hastaneye gitmesi çok komikkkAnnem çok dikkatlidir çok da evhamlı
Kirazı ve zeytini çok severmişim hep çekirdeklerini ayırıp hazırlayıp verirmiş
Bigün annem mutfağa gittiğinde bana hazırladığı tabakla babamın tabağını değiştirmişim
Daha 1 yaşındaymışım
Babam televizyona daldığı için farkedememiş
Ben başlamışım kirazları yiyip çekirdekleri de burnuma sokmaya
Annem mutfaktan dönünce basmış çığlığı
Babam çok sakindir susturmuş annemi çocuğu panikletme diye yavaş yavaş çıkarmış çekirdekleri
Bayramlarda bütün akrabalar anneannemin evinde toplanır
Yine bigün kurban bayramından bi gece önce
Herkes beni uyutup hazırlık yapmaya geçmiş mutfağa
Dayım da traş olmak için malzemelerini çıkarmış
Normalde benim huyumu bildikleri için bu tür şeyleri asla ortada bıraktırmazmış annem
Uyanıp üstüne bi de dayımın bi anlık dalgınlığından yararlanıp kapmışım jileti
Başlamışım traş olmaya
Dayım beni öyle görüp çığlık atınca da irkilip dudağımı kesmişim
Babam çok eğlenceli bi insandır
Hazırlık yaparken annem bileziklerini yüzüklerini çıkarmış
Babam da almış takmış hepsini mezdeke açmış eğlendirmek için herkesi
Ben içerde tamamen kana bulanmış bi şekilde dayımın kucağında içeri girince
Babam kolunda bilezikler parmağında yüzükler belinde bi şalla koşturmuş hastaneye
Annem kendimize geldiğimizde bütün hastane babanı süzüyordu diyor
Babam bi iş gezisi için yurtdışına gidecekmiş
Annemle de hiç ayrı kalamazlar annem ağlıyor
O sırada komşularımız geliyor
Annemi ağlarken babamı da valizle görünce yanlış anlayıp şok oluyorlar
Bense onlara bambaşka bi şok yaşatıyorum
'Yok yanlış anladınız babam almanyaya gidio
orda da güzel kadınlar var diye annemin bazı çekinceleri var'
Daha 3 yaşında nerden biliosam çekinceyi
dun aksam uzeri trafik cezasi ile ilgili 3 ayri cezadan mahkemem vardi..
mahkemeye gittik esimle, hallettik donduk, belli bir miktar ceza odedik falan filan..
buyuk oglum merakla sordu;
- anne noldu ne dediler?
ben sakin sakin biraz takiliyim dedim..
- bisi yok annem, ama 2 yil gorusemicez , beni hapse gondericekler, siz de o arada baban, sen, arda hatta dante cok eglenirsiniz ,parti falan yaparsiniz artik hergun evde, surekli pizza yersiniz artik..
oglum once inanmadi tabi, gercekten mi anne? inanmam, saka mi?
bakti ki ben cok ciddi gorunuyorum, biraz gozleri doldu, sonra da bombayi patlatti ;
- eee ayin 20'sinde benim dis telimi takicaklardi ne olcak simdi ?
bende sandim bana agliyo
bizde bi vukağat daha varbenim kuzenler tam felaket
dayımın kızı yengemin doğum kontrol haplarını yutmuş evde zilli ufakken şeker diyehemen hastaneye gitmişler
bizimkiler bi aradılar hastanedeyiz ordan karakola gidiyoruz ifade vericez diye
biz evde
benim kızımda öyle canım.24 aylık . dediğin gibi pis bez hastalığı var. yeter ki eline geçsin önce etrafı sonra kendini siliyor. bide ıslak mendil.benim kızımın hikayelerini anlat anlat bitiremem herhalde.geçen gün banyoda lavabo ovuyorum süngerle.süngerle işim bitti kovaya koydum süngeri kızımda uyuyordu o uyuyunca banyoyu temizliyorum.sen gel benim arkam dönük süngeri al ağzına suyunu bir güzel iç.kirli bez fovarisidir balkonu silerken mutlaka ağzına almalı.odama girer benim komidinimde sütyen alıp kafasına geçirir külot alıp kafasına geçirir.hele mutfak favorisi bütün tencereler yerde pilastik kapları şapka yapar.22 aylık olmasına rağmen telefonun tuş kilidini açar mesaj gönderir,multimedya bile gönderiyor.
yine bir gün kalem bulmuş ben de diğer odadayım sesini duyuyorum.anneee,babaaa,beyyaaa diyor ben de zannediyorum isimlerimizi söylüyor meğer duvara yazıyormuş.duvar resmen haritaya dönmüş.
hele bir gün evi temizliyorum.dolap içlerini siliyorum ortada kova bırakmam yoksa kızım içine giriyor.tam temizliği bitirdim.kovayı indirdim yemeğe bakmaya gittim.sen o ara gir kovaya ama kova çok küçük nasıl başardı bilmiyorum.diiiidaa yani imdat diye bağrıyor bir baktım ben de çığlık attım.suyu dökmüş aynı kovadan çıkamıyor,su sabunlu suyu bir güzel yalıyor.zor çıkardım kovadan Allahtan bişey olmadı.benim kızımı anlat anlat bitiremem.
Çocuk büytmek çok zor Allah hepimize yardım etsin.
kirli bez çok tatlı galiba yemek istediklerine görebenim kızımda öyle canım.24 aylık . dediğin gibi pis bez hastalığı var. yeter ki eline geçsin önce etrafı sonra kendini siliyor. bide ıslak mendil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?