- 13 Aralık 2015
- 482
- 430
- 103
- 35
- Konu Sahibi rrrapunzelll
-
Sanki beni anlattım arkadaşım ahh ben öyle düzenliydim ki ya evin işleri hiç bitmiyor bende bunalıp bırakıp çıkıyorum evden napayım birde coıok unutkan oldum inanılmaz derecede zehir gbi aklım vardı hiç bişeyi unutmazdım ben herşeyi unutur oldum ben artık çok takmıyorum evi ama eşimin lafına sinir oldumValla ev isi herzaman yapilir onemli olan cocuklar.Benim de ayni sizin gibi biri 8 yasinda biri 14 aylik.Kucugum yokken ultra duzenli ve temiz bir eve sahiptim.Bebegom dogunca perisan oldum cunku hic durmayan bir bebekti ve hala oyle.Ilk zamanlar ben de mukemmel ev hanimi,mukemmel es,mukemmel anne olmaya calisirken baktim yavas yavas tahtalarim eksiliyor.Surekli unutkanlik,uykusuzluktan surekli migren ataklari ve en son stresten konusma bozuklugu yasadim ki bu son nokta oldu.Suanda sadece annelik yapiyorum,evi de canim isterse topluyorum.Ohh be dunya varmis dedim.Bugunler gecici sonucta varsin azicik daginik olsun evim.Onlar buyuyup yuvadan ucunca cok aranir evi dagitacak insan...
Bosver esini falan erkekler konusur oyle.Ben hayatimda hic ocakta bir sey unutmamistim.Bu yil 2 tencere,1 caydanlik ve sayisiz yemek yaktim.Oyle boyle unutmuyordum yani.Omür geciyor varsin bebegin ele gelene kadar mutfagin daginik olsun.Allah can sagligi versin gerisi bos.Emin ol sen supermen olsan kocan yine elestirecek bir sey bulur cunku erkek bakis acisi boyle.He de gec sana tavsiye...Sanki beni anlattım arkadaşım ahh ben öyle düzenliydim ki ya evin işleri hiç bitmiyor bende bunalıp bırakıp çıkıyorum evden napayım birde coıok unutkan oldum inanılmaz derecede zehir gbi aklım vardı hiç bişeyi unutmazdım ben herşeyi unutur oldum ben artık çok takmıyorum evi ama eşimin lafına sinir oldum
Aynen doğru diyosun arkadaş ya geçen büyük kızın toplantısına gittim öpretmeni çok iyi gidiyor kızın aldı basını gidiyor cok kendine güvenli falanndeyince öle mutlu oldum ki bende eskisi gibi ilgilenemiyorum bu gerileme varmı diye soracaktım bunu duydum ve dedim ki kızımın dersleriyle ödevleriyle ilgileneimeliyim onun başarısı herşeyden önemli yada bebeğim iş yapayım desem altı kirleniyor hemen görmüyorum acıkıyor geç emiyor yada oyun oynayamıyorum ya deli oluyor onunla konuşmam için gülüyor karnını doyur altını al kenara koy değilki bu zekası ruhu için konusacajsun ilgileneceksin amann ve diyip geçicem artık niye tanıyorum ki birde utanmadan 3. Yü istiyor benden yani ben takmıyorum ama böle yaptıkça kendimi beceriksiz yetersiz gibi görüyorumBosver esini falan erkekler konusur oyle.Ben hayatimda hic ocakta bir sey unutmamistim.Bu yil 2 tencere,1 caydanlik ve sayisiz yemek yaktim.Oyle boyle unutmuyordum yani.Omür geciyor varsin bebegin ele gelene kadar mutfagin daginik olsun.Allah can sagligi versin gerisi bos.Emin ol sen supermen olsan kocan yine elestirecek bir sey bulur cunku erkek bakis acisi boyle.He de gec sana tavsiye...
söylemiyim soylemiyim diyorumda hem eşin ucuncuyu istiyor hem esin yardimci olmuyor oldu canimAynen doğru diyosun arkadaş ya geçen büyük kızın toplantısına gittim öpretmeni çok iyi gidiyor kızın aldı basını gidiyor cok kendine güvenli falanndeyince öle mutlu oldum ki bende eskisi gibi ilgilenemiyorum bu gerileme varmı diye soracaktım bunu duydum ve dedim ki kızımın dersleriyle ödevleriyle ilgileneimeliyim onun başarısı herşeyden önemli yada bebeğim iş yapayım desem altı kirleniyor hemen görmüyorum acıkıyor geç emiyor yada oyun oynayamıyorum ya deli oluyor onunla konuşmam için gülüyor karnını doyur altını al kenara koy değilki bu zekası ruhu için konusacajsun ilgileneceksin amann ve diyip geçicem artık niye tanıyorum ki birde utanmadan 3. Yü istiyor benden yani ben takmıyorum ama böle yaptıkça kendimi beceriksiz yetersiz gibi görüyorum
ellerine saglik ne kadar guzel yazmişsin yaaa. benim kv diyorki bebege bakmak annenin işi eve para getirmek babanin.yok yaaa.bende çalişiyorum eczanede evede yetişiyorum ben kime anlataayim derdimi verdim cevabini eşim yardim ediyor arada sirada ev işlerindeben anlamıyorum cidden. kadınla erkek eve para getiriyosa ev işi niye sadece kadının. ya erkeklere iş yaptırın ya da paranızla temizlikci tutun lütfen ya. sonra vay efendim eşim benden genç görünüyo ben neden çöktüm. neden acaba
Ben de ben senin hizmetçin değilim diye diye bi yardımcı aldırdım eve. Nefes aldım valla. Ne yemek derdi ne temizlik dünya varmış.Sanki beni anlattım arkadaşım ahh ben öyle düzenliydim ki ya evin işleri hiç bitmiyor bende bunalıp bırakıp çıkıyorum evden napayım birde coıok unutkan oldum inanılmaz derecede zehir gbi aklım vardı hiç bişeyi unutmazdım ben herşeyi unutur oldum ben artık çok takmıyorum evi ama eşimin lafına sinir oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?