- 20 Ocak 2008
- 633
- 32
- 643
- Konu Sahibi DenizYildizi
-
merhaba 3 aydır süren bir ilişkim var kendisi 35 yaşında daha önce bir evlilik yapmış 8 yaşında bir kızı var ben hiç evlenmedim 30 yaşındayım ilişkimiz güzel ve ciddi.çocuk annesinde kalıyor ama almak istediğini söylüyor bu ilişkiye daha fazla şans vereyim mi bitireyim mi sağlıklı düşünemiyorum..
Çocuğu almak istemesi abes geldi bana.Kız çocuğu annesiyle dursa daha iyi hem madem sizinle bir gelecek kurmak istiyor ne gerek var.merhaba 3 aydır süren bir ilişkim var kendisi 35 yaşında daha önce bir evlilik yapmış 8 yaşında bir kızı var ben hiç evlenmedim 30 yaşındayım ilişkimiz güzel ve ciddi.çocuk annesinde kalıyor ama almak istediğini söylüyor bu ilişkiye daha fazla şans vereyim mi bitireyim mi sağlıklı düşünemiyorum..
kızına aşırı düşkün annesi evlenirse almak istiyor yada 13 yaşına gelince bilemiyorumÇocuğu almak istemesi abes geldi bana.Kız çocuğu annesiyle dursa daha iyi hem madem sizinle bir gelecek kurmak istiyor ne gerek var.
ik başta onunla ilgilenip sevsende sonra kendi çocuğun olduğunda iş değişebiliyor.Bir yakınımdan biliyorum kendi çocuğu oluncaya kadar iyiydi sonra sorunlar oldu çocuğu yurda verdiler.Tabi herkes aynı olacak diye bir kaide yok.Yalnız çok zor şahsen ben evlenmezdim.eger çocuğu kabullenirim diyorsanız evlilik yapabilirsiniz ama bir cocugun sorumluluğunu almak zor
kızına aşırı düşkün annesi evlenirse almak istiyor yada 13 yaşına gelince bilemiyorum
Çocuğunu çok düşünen karısını üzmez zatenSiz bu terbiyesiz adama yol verin gitsin. Ne demek annesi evlenirse cocugu alirim. Sorsaniza sen evlenince ne oluyor peki diye? Ben gezerim flört ederim evlenirim ama annesi evlenemez. Bedeli cocugu alirim elinden öyle mi! Kizina cok düskünmüs beyefendi. Annesi baksin, yedirsin, yikasin, giydirsin ama mutlu olma hakki olmasin. Cocuk hastalandiginda gidip basinda sabahliyor muymus. Ikinci evlilik hatta cocuklu biriyle evlilik gayet mümkün ama bu tip adamlardan da feci gicik kapiyorum.
haklıda almak istemesi.neticede kız çocuğu bu ne güzel düşünüyor.merhametli biri bencekızına aşırı düşkün annesi evlenirse almak istiyor yada 13 yaşına gelince bilemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?