- 26 Ocak 2011
- 706
- 745
- 103
- 39
- Konu Sahibi DenizYildizi
-
13 yaşına gelince mahkemede sorunca babamı istiyorum derse veriyormuş sanırımhaklıda almak istemesi.neticede kız çocuğu bu ne güzel düşünüyor.merhametli biri bence
Adamın bakış açısı bana normal geldi üvey bir baba geldiğinde onu kızı gibi görebilecek mi diye düşünüp kızını almak isteyebilir ama çocuğun annesi olgun ve mantıklı bir bireyse zaten kızını zor duruma düşürecek bir evlilik yapmaz. Ve gerçekten evlat sevgisi olan bir anneyse çocuğunu vermek istemez.
Sizin sorunuza gelince eğer eşimin bir çocuğu olsaydı da yine onunla evlenirdim çünkü orta yolu bulmayı başaran ve pratik sorun çözme becerisine sahip. Ayrıca ben çocukları çok seven biriyim onunda etkisi var. Eşimin annesi onu küçükken terkedip gitmiş babası 8 yıldır başkasıyla evli ve 7 yaşında kızları var. Cici kayınvalidem den en ufak bir ayrım görmedim ben. Bizim düğünümüzde bile annemle beraber mutluluk gözyaşı döktü. Yani demem o ki iş sizde ev karşınızdaki adam da bitiyor.
Siz ayrım yapmadan kendi evladım gibi olmasa da sevgi veririm diyebiliyorsaniz evlenmeyi düşündüğünüz beyefendi orta yolu bulabilecekse neden olmasın
O açıdan demedim herkes farklıdır ama sonuçta üvey babanın taciz gibi bir durumu olabilir ve kız babaları bu konuda çok fazla düşünüyor.Kızı üvey babadan alıp üvey anneye vermesi mi normal Allah aşkına? Kadın çocuğu var diye evlenmesin tabi ama adam isterse 4 hatun alsın problem yok. Tabi ki dul bir kadın evlenme hadsizliğini yaparsa çocuğu elinden alınmalı. Üvey baba çok kötü ama üvey anne süper.
13 yasina gelince nieye almak istiyor oylemi oluyorki alma hakkıkızına aşırı düşkün annesi evlenirse almak istiyor yada 13 yaşına gelince bilemiyorum
Daha 30 yaşında genceciksin risk alma bence benim oğlum var bana yuk gelmez hiç bir zaman ama iki gun ust uste komşu çocuğu gelse ben yorgunken off diyorum başkasının çocuğu ağır gelecekse eğer gunahına girme boşver eğer evlenicem dersende o çocuğu kendi evladın bil zorda olsasiz olsanız ne yaparsınız
Bence eger iyi bi insansa ilişkini sürdür. Almak ister cocugu ancak annesi vermez sadece haftada bi iki gelir. 30 yasindasin kendi aklinla hareket edersin zaten. Burda ben sana şunu yap demek istemiyorum. Kalbini dinle aklini kullanmerhaba 3 aydır süren bir ilişkim var kendisi 35 yaşında daha önce bir evlilik yapmış 8 yaşında bir kızı var ben hiç evlenmedim 30 yaşındayım ilişkimiz güzel ve ciddi.çocuk annesinde kalıyor ama almak istediğini söylüyor bu ilişkiye daha fazla şans vereyim mi bitireyim mi sağlıklı düşünemiyorum..
merhaba 3 aydır süren bir ilişkim var kendisi 35 yaşında daha önce bir evlilik yapmış 8 yaşında bir kızı var ben hiç evlenmedim 30 yaşındayım ilişkimiz güzel ve ciddi.çocuk annesinde kalıyor ama almak istediğini söylüyor bu ilişkiye daha fazla şans vereyim mi bitireyim mi sağlıklı düşünemiyorum..
merhaba,lise ve ünüversitede beraer okuduğum bir arkadaşım vardı .9 yıl büyük bir aşkla süren bir ilişkisi vardı .tanıdığım en aşık çiftlerdi.evlendiler.3 çocukları oldu.bu yaz duydum ki ayrılmışlar .adam 2. evliliğini yapmış genç bir kızla.yazın 2. eşin annesiyle bir ortamda karşılaştık.tanıdık biri çıktı.konu açıldı.eski eşe ve çocuklara açtı ağzını,yumdu gözünü,iki lafından biri bedduaydı.ve arkadaşım uzak bir yere tayin istemiş.sadece yazları ve yarıyıl tatilllerinde çocuklar babayla kalıyormuş ve 2.hanım bundan büyük rahatsızlık duyuyormuş.yani demek istediğim.çocuk illaki hayatınızın bir yerlerinde olacak.ister sizinlekalsın ister anneyle. bunu düşünün ve ona göre karar verin.sabrınızı,ilginizi ve kendinizi en iyi siz tanırsınız.merhaba 3 aydır süren bir ilişkim var kendisi 35 yaşında daha önce bir evlilik yapmış 8 yaşında bir kızı var ben hiç evlenmedim 30 yaşındayım ilişkimiz güzel ve ciddi.çocuk annesinde kalıyor ama almak istediğini söylüyor bu ilişkiye daha fazla şans vereyim mi bitireyim mi sağlıklı düşünemiyorum..
Çocuğu almak istemesi abes geldi bana.Kız çocuğu annesiyle dursa daha iyi hem madem sizinle bir gelecek kurmak istiyor ne gerek var.
bence zorluğu ilişkinize bağlı olur. burada denildiği gibi o çocukla iletişim, eski eşle iletişim bunlar ilişkinizi etkileyebilecek türden sorunlar yaratabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?