çocuklu biriyle evlilik

Kızı üvey babadan alıp üvey anneye vermesi mi normal Allah aşkına? Kadın çocuğu var diye evlenmesin tabi ama adam isterse 4 hatun alsın problem yok. Tabi ki dul bir kadın evlenme hadsizliğini yaparsa çocuğu elinden alınmalı. Üvey baba çok kötü ama üvey anne süper.

O açıdan demedim herkes farklıdır ama sonuçta üvey babanın taciz gibi bir durumu olabilir ve kız babaları bu konuda çok fazla düşünüyor.

Daha geçenlerde kuzenim evlendi 7 yaşındaki kızı bi süre sonra üvey babadan rahatsız olup babasını aramış. Adam geldi kızını aldı bir süreliğine. Adam da evli ve sonradan çocuğa sorduklarinda babasinda kalmak istediğini üvey annesinin ona güzel baktığını üvey babasının ise o istemeden onunla zorla sıkıştırarak oyun oynamak istediğini söyledi. Kuzenim boşanma davası açtı boşanana kadar kızı eski eşinde kalacak

Adamin, anne evlenirse kızını almak istemesi çok doğal.
Zaten aklı başında olan bir kadın genc kızı varken yanında elin adamını aynı eve getirmez.O adam o kızın babası degil çunku neler duyuyoruz olmayacak şeyler oluyor.
Benim halamında 2 kızı var asla evlenmez ,evleneceksede kizlar kendi kendine yasayabilecek konuma geldiğınde evlenir.
Uvey babadansa uvey annenin yaninda olması daha iyidir ben bunda ters birsey göremiyorum. Bu kadar elit ,modern yorum yapacağım derken etrafta neler oluyor dönüyor unutmasak iyi olur.
Konu sahibi o kız birgun babasinin yanina gelebilir bunu göze alın illa evlilik yapacaksanız.

Bu çocuğun sizinle kalması sizin tek sorununuz olmayacak...

Sizinle kalmasa bile size gelmek isteyecek, kabul edecek misiniz? O çocuğa nasıl davranmayı düşünüyorsunuz?
Çocuk demek sorumluluk demek, bu sorumluluğu alabilecek misiniz?
Yarın bürgün çocuğunuz olunca o çocuğa karşı yaklaşımınız ne olacak?
Eşiniz ve ilk karısı çocuk dolayısıyla görüşmek isteyecek, tepki verir misiniz?
Eşiniz veya eşinizin akrabaları ilk hanımından söz açarsa nasıl tepki vereceksiniz? Bu sorular uzar gider... Önce siz bu sorulara kendi içinizde cevap bulmaya çalışın. Sonra evlilik kararını değerlendirin. Çünkü zor bir durum. Kısa süre önce burada bir konu açılmıştı, bir üye eşinin çocuğuna sofraya yemek koyarken bile sorun etmişti.

siz olsanız ne yaparsınız
Daha 30 yaşında genceciksin risk alma bence benim oğlum var bana yuk gelmez hiç bir zaman ama iki gun ust uste komşu çocuğu gelse ben yorgunken off diyorum başkasının çocuğu ağır gelecekse eğer gunahına girme boşver eğer evlenicem dersende o çocuğu kendi evladın bil zorda olsa

Bence eger iyi bi insansa ilişkini sürdür. Almak ister cocugu ancak annesi vermez sadece haftada bi iki gelir. 30 yasindasin kendi aklinla hareket edersin zaten. Burda ben sana şunu yap demek istemiyorum. Kalbini dinle aklini kullan

Arkana bakmadan kaç bekarsin dul çocuklu erkekle evlenme kendine yapma bunu
Çok yakınım yaptı şu an ayriliyorlar
Şunu hiç unutma hiç bir kadın durduk yere yuvasini yikmaz

Annesi varken baskasinin cocuguna niye bakasinizki. Sonucta babasi ilgilenecek deil yemesi icmesi banyosu camasiri bulasigi ne bilim bana cok agir bi yuk gibi geliyo sonucta baskasinin cocugu ve annesi hayatta

kız çocuğu olduğu için üvey babayla kalmasını istemiyor olması bana normal geldi. sıkıntı siz bunu kaldırabilecek misiniz? yarın öbür gün çocuğunuz olursa onları ayırt etmeden davranabilecek misiniz? burada adamın iyi olması yeterli değil bence. önemli olan sizin bu sorumluluğu alıp alamayacak olmanız. bir de tabi eski eş problem yaratır mı hayatınızda bu da var. iyi düşünün derim.

çocuğu alması söz konusu olmasada zor bir ilişkimi?herkes buna yoğunlaştı sizin fikirleriniz çok önemli benim için karar almamda dışarıdan bir göz olarak..

merhaba,lise ve ünüversitede beraer okuduğum bir arkadaşım vardı .9 yıl büyük bir aşkla süren bir ilişkisi vardı .tanıdığım en aşık çiftlerdi.evlendiler.3 çocukları oldu.bu yaz duydum ki ayrılmışlar .adam 2. evliliğini yapmış genç bir kızla.yazın 2. eşin annesiyle bir ortamda karşılaştık.tanıdık biri çıktı.konu açıldı.eski eşe ve çocuklara açtı ağzını,yumdu gözünü,iki lafından biri bedduaydı.ve arkadaşım uzak bir yere tayin istemiş.sadece yazları ve yarıyıl tatilllerinde çocuklar babayla kalıyormuş ve 2.hanım bundan büyük rahatsızlık duyuyormuş.yani demek istediğim.çocuk illaki hayatınızın bir yerlerinde olacak.ister sizinlekalsın ister anneyle. bunu düşünün ve ona göre karar verin.sabrınızı,ilginizi ve kendinizi en iyi siz tanırsınız.

bence zorluğu ilişkinize bağlı olur. burada denildiği gibi o çocukla iletişim, eski eşle iletişim bunlar ilişkinizi etkileyebilecek türden sorunlar yaratabilir.

Onumde cok cok yakinimda orneklerim var bi cok..KESIN FIKRIM annelik duygusunu tatmadan bosanmis cocuklu biriyle asla yuruyecegine inanmiyorum bu sahsi gorusum ornegim ailemde var askindan olsende olmuyor sakin yaparim deme seninde bi cocugun olsa eyvallah ama birak once kendi cocugunun sorumlulugunu al sonra bi baska cocugun..

Çocuğu almak istemesi abes geldi bana.Kız çocuğu annesiyle dursa daha iyi hem madem sizinle bir gelecek kurmak istiyor ne gerek var.

Kendi babamdan biliyorum kızlarına çok düşkün olurlar. Şimdi gelmese bile ergenlikte gelmek ister babasının yanına çocuğu kabul etmeyecekseniz evlenmeyin. Eğer annesi gibi olurum, kendi çocuğum olursa ayırmam, kıskançlık yapmam diyorsanız evlenin. Geçenler de üvey kızı olan bir anne yazmıştı "ağrıma gidiyor" demişti çocuğun evi temizlememesi, babasının yanında kalmasını kaldıramıyordu bunları iyi tartın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…