çocuklu biriyle evlilik

Sevgili konu sahibi, senden 4 yaş buyugum hiç evlenmedim. Karsima senin karsina cikan beyefendi gibi cocuklu biri hic cikmadi. Ama çıksa da cesaret edemem gibi.. 30 yaşındasın kendini en iyi sen tanirsin. Ölç biç, iyi düşün ama zor bir durum. Hakkinda hayirlisi olsun inşallah

Herkes kendi dengesiyle birlikte olmalı senin ilk heyecanların hiç bir zaman onda olmayacak neden kendini böle bir duruma sokuyorsun ki.

nisanlimin da iki kızı var, bir abla olarak tanıştım kızlarla cunku öncelikle beni bir abla olarak tanımalarını istiyorum onlara o kadar kanım kaynadı ki, ufak olanı kucağımdan hic indiresim gelmedi, kızlarla ilgili cok guzel hayallerim var, ama onların gösterebileceği negatif tepkilere de hazırlıklıyım. Nişanlımla olabilecek iyi kötü her durumu konuştuk anlaştık. Yani İkimiz birlik olup yola devam edeceğiz. Burda sizin hisleriniz cok onemli. Ben nişanlımı kızlarından kıskanmiyorum, hatta onu cocuklara Kars'ı bazı davranışlarından dolayı uyarıyorum yani çocuk psikolojisi konusunda. Hatta nisanlimla kizlara Kars'ı yanlis Eğitimden dolayı tartışacağız gibime bile geliyor. Kendinizi iyi tanımalısınız

hayır kadın aldatmış alkol tedavisi bile görmüş eşi baya sorunlu.

yani bence işin zor. o kadın illaki hayatının bir yerlerinde olacak. her şey ilk zamanlardaki gibi de gitmiyorki evlilikte. gözüne şimdi batmaz ileride seni bunaltabilir. bence iyi düşün bu sorumluluğun altına girmeye değer mi gerçekten?

hayır kadın aldatmış alkol tedavisi bile görmüş eşi baya sorunlu.

Biliyorsunuz ki erkekler genelde ayrildiklari esleri hakkinda iyi konusmazlar. Siz de akli basinda bir insana benziyorsunuz, emin misiniz hatun hakkindaki iddialardan, hatunu gordunuz mu?

Son düzenleme:
Valla bence bir kız çocuğunun üvey baba yerine üvey anne ile yaşaması daha az risklidir. Baba, eski eşin koca seçimine gözü kapalı güvenmek zorunda değil. En azından kendi karısıyla çocuğun yaşayabileceği problemler belli...onlar bertaraf edilebilir.

Bence 50-50 . Üvey baba da manyak çıkabilir, üvey anne de. Bu 2 insanın karakterlerine bağlı. Kadın da babanın üvey anne seçimine güvenmek zorunda değil aynı şekilde.

Üvey anne çocuğu sevmiyorsa istemiyorsa, çocuk da keza bu nasıl bertaraf edilebilir ki?

Yani fiziksel taciz vs psikolojik taciz ve kötü davranma , hangisi derseniz ikisi de eşit derecede kötü.

Bu arada çocuğu tartışmanın bir anlamı bence yok. Üvey anne,baba,kardeş derken zaten çocuğun psikolojisi şenlikli olacak.

Konu sahibesi adam çocuğunu alırsa ne yapacaksınız? Ergen bir çocukla başa çıkabilecek misiniz bence buna odaklanın.

Bir de hatunu tanımıyorsunuz tanışın bence.Çocuğun annesi sonuçta ilerde bir şekilde görüşeceksiniz. Adamın iddiaları doğru mu değil mi bakın.

Cnm ben olsam cocuklu birini kabul etmezdim ki ben bosanmis cocuksuz bir bayanim dusun artik .. bu yuzden red bile ettim .. ben o sorumlulugu alamam ..

Bitirmen en mantıklısı sevgilinde dengi birisini bulsun

BAKIN İKİ YETİŞKİN AYRILDI DİYE KENDİLERİNE HAYAT KURMA HAKLARI ELLERİNDEN ALINAMAZ ÇOCUĞU OLAN İNSANLARDA EVLENEBİLİR VE YİNE ANNE BABANIN YANLIŞ SECİMLERİNİN BEDELİNİ EVLATLARA ÖDETEMEZ KİMSE. ŞİMDİ BU KIZCAĞIZ ANNESİNDE KALSA ANNESİNİN EŞİ OLACAK KİŞİ BABASINDA KALSA SİZ HUZUR VERMEYECEKSİNİZ BELLİKİ KENDİNİZİ YERİNE KOYUN ÇOCUGUN YAZIK GÜNAH DEĞİL Mİ? TABİ Kİ ONA BİR ANNE OLAMAZSININ Kİ ZATEN ANNESİ VAR ABLASI OLUN NE OLACAK BABA KIZINI SEVSE SİZDEN ÇOK SEVSE NE OLACAK BU İKİ SEVGİ KIYASLANAMAZ BİLE NE MUTLU Kİ KARAKTER SAHİBİ BİR ADAM SİZİNDE BELKİ BU ADAMDA EVLADINIZ OLACAK İLERİDE ONUN ÇOCUĞUNA SU ANKİ DÜŞKÜNLÜĞÜ SİZİ MUTLU ETMELİ YARDIMCI OLMAYA ÇALIŞMALISINIZ TABİ SEVİYORSANIZ VE BUNUNLA BAŞEDEBİLECEĞİNİZE İNANIYORSANIZ. KOLAY DİYEMEM İNSAN ÖZ ANNESİYLE BİLE TERS DÜŞEBİLİYOR HELEKİ BUNUN ERGENLİĞİ YETİŞKİNLİĞİ VAR AMA BEN OLSAM ÜVEY BABA ELİNE BIRAKAMAZDIM EN AZINDAN ANNESİ EVLENDİĞİ TAKDİRDE YANINIZA GELMESİNİ TEKLİF ETMENİZ İNANIN EN DOĞRUSU OLACAKTIR. DÜNYA ÖLÜMLÜ HANIMEFENDİ HEPİMİZ BİR ANNE BABANIN ÇOCUKLARIYIZ HA DERSENİZ Kİ BEN BU ŞARTLARDA YAPAMAM İNANIN BUNU SÖYLEYİP BU ADAMIN HAYATINDA ÇIKARSANIZDA BENİM GÖZÜMDE SAYGI DUYULACAK KADINSINIZ İNSAN KENDİNİ TANIR BİLİR NE KADARINA TAHAMMÜL EDEBİLECEĞİNİ ANLAR. SİZE TAVSİYEM ALTINDAN KALKAMAYACAGINIZ YÜKÜ ALMAYIN OMUZLARINIZA BU ADAMI SEVEN ÖYLE SEVSİN.

*Çocuklu insanlara neden ön yargı vardırki? Bir insan geçimli veya geçimsizdir bu kadar basit.
*Anne kadar çocuğun babada da kalma hakkı vardır. İletişim sorununuz yoksa bu neden sizin için sorundur?
*3 yıllık ciddi bir ilişki için bitireyimmi devam mı edeyim diye sorabiliyorsanız bence bitirin gitsin. Adam ilerde hüsrana uğramasın o yüzden...

benim yakin akrabamda öyle evlendi ama pişman oldu ona kizamayacaksiniz bile büyük sorumluluk isteyen bi durum allah hakkımızda hayirlisini versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…