- 25 Ağustos 2012
- 1.647
- 2.109
- 133
- Konu Sahibi DenizYildizi
-
eski eşi çok sorunluymuş aldatıldığı için ayrılmışlar bize huzur vermez gibi geliyor
hayır kadın aldatmış alkol tedavisi bile görmüş eşi baya sorunlu.yani sevgiliniz mi aldatmış?
hayır kadın aldatmış alkol tedavisi bile görmüş eşi baya sorunlu.
hayır kadın aldatmış alkol tedavisi bile görmüş eşi baya sorunlu.
Valla bence bir kız çocuğunun üvey baba yerine üvey anne ile yaşaması daha az risklidir. Baba, eski eşin koca seçimine gözü kapalı güvenmek zorunda değil. En azından kendi karısıyla çocuğun yaşayabileceği problemler belli...onlar bertaraf edilebilir.Kızı üvey babadan alıp üvey anneye vermesi mi normal Allah aşkına? Kadın çocuğu var diye evlenmesin tabi ama adam isterse 4 hatun alsın problem yok. Tabi ki dul bir kadın evlenme hadsizliğini yaparsa çocuğu elinden alınmalı. Üvey baba çok kötü ama üvey anne süper.
Valla bence bir kız çocuğunun üvey baba yerine üvey anne ile yaşaması daha az risklidir. Baba, eski eşin koca seçimine gözü kapalı güvenmek zorunda değil. En azından kendi karısıyla çocuğun yaşayabileceği problemler belli...onlar bertaraf edilebilir.
Kulaktan dolma bir bilgi mi? Yoksa belgelerini size gösterdi mi?hayır kadın aldatmış alkol tedavisi bile görmüş eşi baya sorunlu.
Bitirmen en mantıklısı sevgilinde dengi birisini bulsunmerhaba 3 aydır süren bir ilişkim var kendisi 35 yaşında daha önce bir evlilik yapmış 8 yaşında bir kızı var ben hiç evlenmedim 30 yaşındayım ilişkimiz güzel ve ciddi.çocuk annesinde kalıyor ama almak istediğini söylüyor bu ilişkiye daha fazla şans vereyim mi bitireyim mi sağlıklı düşünemiyorum..
oyle olsa mahkeme kızı anneye vermezhayır kadın aldatmış alkol tedavisi bile görmüş eşi baya sorunlu.
merhaba 3 aydır süren bir ilişkim var kendisi 35 yaşında daha önce bir evlilik yapmış 8 yaşında bir kızı var ben hiç evlenmedim 30 yaşındayım ilişkimiz güzel ve ciddi.çocuk annesinde kalıyor ama almak istediğini söylüyor bu ilişkiye daha fazla şans vereyim mi bitireyim mi sağlıklı düşünemiyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?