çocuklu biriyle evlilik

Çocuk tek kıstas galiba ve ben şu kısa yazından kendisine aldığı zaman işlerin çok kötü olacağını sezinledim.
Şu yazına göre bitir diyorum. Çünkü sen bunu taşıyacak birine benzemiyorsun.

tabi ki tercih edeceğim bir durum değil keşke bu ilişkiye hiç başlamasaydım.

Çok kavga edersiniz gibi. Özellikle kız çocukları çok beter oluyor.
Bekarken, ''Kızım canım kızım onu kimselere vermemmm'' diyen o sözde 'vefalı' anneler, sevgiliniz evlendikten sonra ''Bu senin de çocuğun, bakımını tek başıma üstlenemem, biraz da sen bak vs'' diyerek ilişkinizi mahvedecek.
Ayrıca evlenince ilişkinizin sarpa saracağını garanti verebilirim, siz ne yapsanız suç olacak, kızını tutup habire sizi azarlayacak. Kızımı zaten istememiştin diyecek. İstemiyorsan kızımı, çeker gidersin diyecek.

Zaten istese de alamaz ki, alırım demekle velayet alınmıyor. Kadın iyi annelik yapıyorsa ve çocuğuna manevi maddi yetiyorsa mahkeme her zaman anne taraftarı.
'Çocuğumun annesi evleniyor o yüzden çocuğumu almak istiyorum' deyip alan bir adam görmedim henüz..
Peki ya üvey anne, kızı gibi görebilecek mi? O da var.

hemen uzaklaş cok sıkıntı yasarsın ne o kadın ne o kız sana dirlik vermez..

Orda iş konu sahibinde ya da evlenecek bayanda bitiyor.

Adam açık açık almak istediğini söylemiş baştan kabul edemiyorsa bitirmeli. ( alabilir ya da alamaz ona birsey diyemem çocuğun anne de nasıl yaşadığını bilmiyorum) adam dürüst davranmış Annesinde kalacak diyip evlenip sonradan almaya calisabilirdi de.

Ben bununla ilgili bir örnek yazdım kuzenimi örnek verdim aklı başında olmasına rağmen evlendiği eşi çocuğuna rahatsız edecek davranışlarda bulundu şimdi çocuğu eski eşinde ve kuzenim de yeni eşinden boşanmaya çalışıyor bosaninca kızını geri alacak.

Ha o zaman baba alır tabii. O konuda haklıymış eski eşi.

Ha o zaman baba alır tabii. O konuda haklıymış eski eşi.
Kız babaları eski eşleri evlenince ilk bunu sorguluyor o yüzden babaya hak verdim çünkü erkekler birbirlerinin içini biliyor. Evlendiği adam kendi kızı gibi görebilir de görmeye bilir de zaten anne mantıklı ve öncelik olarak kızını düşünürse bir sıkıntı olmazsa kız annesiyle yaşamaya devam eder zaten babası alacağım diyip alamaz.

Diğer taraftan düşününce evet kız çocuğu üvey babadan yanlış hareketler görürse babasinda kalması daha dogru olur tabi ki babanın da evleneceği kişiye kızımı yanıma alırım diye önceden söyleyerek karşıdaki kişinin bilinçli bir evlilik sağlaması normal.

Cocuklu biriyle cok zor allaha buyuk konusmayayim askimdan olsem yinede yapamazdim

ben kendım cocuklu bır kadınken bekar bır erkekle evlendım
ama ben bekar olsaydım cocuklu bır adamla evlenırmıydım ?
şartlarım olurdu
kadın yasıyormu? kadın evlımı? kadınla konusuyorlarmı?
bunlar benim için muhim olurdu
ama 8 yasındakı bır cocuga anne olamazdım abla olurdum sadece

öncelikle 3 ay zaten evlilik kararı için çok çok erken bana göre,üstelik de ortada çocuk durumu varken daha da erken...adamdan bile henüz emin değilken,kızını düşünmek yanlış bana göre..
bir de anlamadıüım konu şu;neden çocuğu annesinden ayırmak istiyor babası?

eski eşi çok sorunluymuş aldatıldığı için ayrılmışlar bize huzur vermez gibi geliyor
Canım bu eskı esler hep sorunlu,ruh hastası,kotulerın kotusu oluyor ne hikmetse.Ve senın sevgılının degerını bılememıs.
---Kızını almak ıcın senınle evlenıyor.O kadınla ısı bıtmemıs kızını elınden alarsak intikam almaya çalışıyor.
---34 umde aynı hatayı yaptım lütfen yapma.Kac kurtul
---Bulunmaz hınt kumaşı ılerıde sadece kızına odaklanacak.Hayatınız ona göre yonlenecek.Kızın çıkaracağı sorunlar,ergenlıkler,kavga ettırme cabaları bonusu.
----Lütfen ama lütfen hayat uzun ve bu adamın kandırmasına,masum,zavallı rollerine inanma.Daha bu sabah dedım kı kadınları o kadar bezdırmıssın kı cocukları bıle bırakıp gıtmısler,ben bıle bırakıp gıdesım var Cevap Anlaman 15 yıl sürdü.
Gerısı de hıkaye Ne sebeb olursa olsun EVLENME tatlım.Yazık edersın ömrüne.Bak ben bı hayat alacaklıyım.Ama kımden nasıl bılmıyorum

çocukları seviyorsanız sorun olmaz diye düşünüyorum ama çocuğun tavrı nasıl olur bilemem çok büyük bir sorumluluk kaldırmak zor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…