- 26 Kasım 2012
- 6.157
- 2.858
- 198
- Konu Sahibi DenizYildizi
-
Bu kadın neden alkolik olmuş onu bir sorgulamak lazımhayır kadın aldatmış alkol tedavisi bile görmüş eşi baya sorunlu.
Çocuk tek kıstas galiba ve ben şu kısa yazından kendisine aldığı zaman işlerin çok kötü olacağını sezinledim.merhaba 3 aydır süren bir ilişkim var kendisi 35 yaşında daha önce bir evlilik yapmış 8 yaşında bir kızı var ben hiç evlenmedim 30 yaşındayım ilişkimiz güzel ve ciddi.çocuk annesinde kalıyor ama almak istediğini söylüyor bu ilişkiye daha fazla şans vereyim mi bitireyim mi sağlıklı düşünemiyorum..
tabi ki tercih edeceğim bir durum değil keşke bu ilişkiye hiç başlamasaydım.Çocuk tek kıstas galiba ve ben şu kısa yazından kendisine aldığı zaman işlerin çok kötü olacağını sezinledim.
Şu yazına göre bitir diyorum. Çünkü sen bunu taşıyacak birine benzemiyorsun.
bence vazgeç..siz olsanız ne yaparsınız
ve bir ömür bitmeyecek bu sorun..çocukları çok severim ama adam takıntılı gibi lütfen yakma kendini.daha erken ama o yöne doğru gidiyor kendisi çok düzgün biri tek sorun çocuğu
Zaten istese de alamaz ki, alırım demekle velayet alınmıyor. Kadın iyi annelik yapıyorsa ve çocuğuna manevi maddi yetiyorsa mahkeme her zaman anne taraftarı.Adamın bakış açısı bana normal geldi üvey bir baba geldiğinde onu kızı gibi görebilecek mi diye düşünüp kızını almak isteyebilir ama çocuğun annesi olgun ve mantıklı bir bireyse zaten kızını zor duruma düşürecek bir evlilik yapmaz. Ve gerçekten evlat sevgisi olan bir anneyse çocuğunu vermek istemez.
Sizin sorunuza gelince eğer eşimin bir çocuğu olsaydı da yine onunla evlenirdim çünkü orta yolu bulmayı başaran ve pratik sorun çözme becerisine sahip. Ayrıca ben çocukları çok seven biriyim onunda etkisi var. Eşimin annesi onu küçükken terkedip gitmiş babası 8 yıldır başkasıyla evli ve 7 yaşında kızları var. Cici kayınvalidem den en ufak bir ayrım görmedim ben. Bizim düğünümüzde bile annemle beraber mutluluk gözyaşı döktü. Yani demem o ki iş sizde ev karşınızdaki adam da bitiyor.
Siz ayrım yapmadan kendi evladım gibi olmasa da sevgi veririm diyebiliyorsaniz evlenmeyi düşündüğünüz beyefendi orta yolu bulabilecekse neden olmasın
hemen uzaklaş cok sıkıntı yasarsın ne o kadın ne o kız sana dirlik vermez..Zaten istese de alamaz ki, alırım demekle velayet alınmıyor. Kadın iyi annelik yapıyorsa ve çocuğuna manevi maddi yetiyorsa mahkeme her zaman anne taraftarı.
'Çocuğumun annesi evleniyor o yüzden çocuğumu almak istiyorum' deyip alan bir adam görmedim henüz..
Peki ya üvey anne, kızı gibi görebilecek mi? O da var.
Orda iş konu sahibinde ya da evlenecek bayanda bitiyor.Zaten istese de alamaz ki, alırım demekle velayet alınmıyor. Kadın iyi annelik yapıyorsa ve çocuğuna manevi maddi yetiyorsa mahkeme her zaman anne taraftarı.
'Çocuğumun annesi evleniyor o yüzden çocuğumu almak istiyorum' deyip alan bir adam görmedim henüz..
Peki ya üvey anne, kızı gibi görebilecek mi? O da var.
Ha o zaman baba alır tabii. O konuda haklıymış eski eşi.Orda iş konu sahibinde ya da evlenecek bayanda bitiyor.
Adam açık açık almak istediğini söylemiş baştan kabul edemiyorsa bitirmeli. ( alabilir ya da alamaz ona birsey diyemem çocuğun anne de nasıl yaşadığını bilmiyorum) adam dürüst davranmış Annesinde kalacak diyip evlenip sonradan almaya calisabilirdi de.
Ben bununla ilgili bir örnek yazdım kuzenimi örnek verdim aklı başında olmasına rağmen evlendiği eşi çocuğuna rahatsız edecek davranışlarda bulundu şimdi çocuğu eski eşinde ve kuzenim de yeni eşinden boşanmaya çalışıyor bosaninca kızını geri alacak.
Kız babaları eski eşleri evlenince ilk bunu sorguluyor o yüzden babaya hak verdim çünkü erkekler birbirlerinin içini biliyor. Evlendiği adam kendi kızı gibi görebilir de görmeye bilir de zaten anne mantıklı ve öncelik olarak kızını düşünürse bir sıkıntı olmazsa kız annesiyle yaşamaya devam eder zaten babası alacağım diyip alamaz.Ha o zaman baba alır tabii. O konuda haklıymış eski eşi.
bende büyük konuştum başıma geldi hep derdim evlenmiş ayrılmış biriyle olamamCocuklu biriyle cok zor allaha buyuk konusmayayim askimdan olsem yinede yapamazdim
Sukur ben evliym hayatin ne getirecegini bilemeyiz ama yinedebende büyük konuştum başıma geldi hep derdim evlenmiş ayrılmış biriyle olamam
Canım bu eskı esler hep sorunlu,ruh hastası,kotulerın kotusu oluyor ne hikmetse.Ve senın sevgılının degerını bılememıs.eski eşi çok sorunluymuş aldatıldığı için ayrılmışlar bize huzur vermez gibi geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?