- 9 Mart 2019
- 249
- 164
- 53
- 35
- Konu Sahibi Morsardunya
-
Yanı bakımsız kadın yoktur sadece birkaç dokunuş gereklidir belkıValla cnm bılemedım sımdı Eşiniz üzülerek soylıcem dışarda gördüklerini evle kıyaslanınca belkı yada sizde görmek istediğini göremediği ıcın size boyle temkinli davranıyor ola bilir yanı baska bı ınsan neden karısının eğlenceli ruhunu oldururkı degılmı
Kendinizi bazen degıstırsenız sac rengi gıyım tarzı fln belkı hafıf onu kıskandırır san iz sızın başkalarına ilgi duymanızdan korkacagı ıcın sizinle sureklı kaynaşma sohbet muhabbet ıcınde olacaktır yinede sız bilirsinizYanı bakımsız kadın yoktur sadece birkaç dokunuş gereklidir belkı
kıyaslama değilde bazen yaptıklarımı beğenmiyor hep eleştiriyor dün foto çekilmek istedim bi yere gıtmıştık çekilmek istemiyorum benum sosyal fobım var dıyorValla cnm bılemedım sımdı Eşiniz üzülerek soylıcem dışarda gördüklerini evle kıyaslanınca belkı yada sizde görmek istediğini göremediği ıcın size boyle temkinli davranıyor ola bilir yanı baska bı ınsan neden karısının eğlenceli ruhunu oldururkı degılmı
saç rengim sarı zaten ,açıkta gıyınırım yanı hep boyleydım çok kıskaç biri degıl zatenKendinizi bazen degıstırsenız sac rengi gıyım tarzı fln belkı hafıf onu kıskandırır san iz sızın başkalarına ilgi duymanızdan korkacagı ıcın sizinle sureklı kaynaşma sohbet muhabbet ıcınde olacaktır yinede sız bilirsiniz
bebegım 22 aylık canım alışmış olması gerekmıyor muValla 19 sayfayi okuyamadim ama uzulerek soyluyorum ki gercekten cocuktan sonra ilk donemler cok can skci seyler olabiliyor, bizde de oldu ama donemsel oldgnu dusunuyorum her iki ebeveyn bebege alisma, bebekli hayata alisma surecinde biraz dalgalanmalar yasiyor bu da catismalara sebep oluyor.
Yani oyle de herkesin sureci farklidir belki bilemedimki oturup konustunuzmu hic sakince bi gece cocuk uyuduktan sonra. Belki soeulmustur ama okuyamadim 2 3 gundur giremedim foruma birikmjs sayfalar.bebegım 22 aylık canım alışmış olması gerekmıyor mu
valla sözde bugün çocuk ona aitti dun dedi bem bakcam gıt istedıgını yap gel gör ki bugün eşek gibi yatıyor .artık hiçbir sözüne inanmak istemiyorum
Evet haklısınız bazıları bunu hak ediyoGerçekten çocuğu ona bırakıp çıkın bir gün , bugün eşek gibi yatıyorsa o gün eşek gibi bakmak zorunda kalır :)
Eşiniz size güvendiği için rahat davranıyor olabilir. Nasıl olsa herşeyi yapıyorsunuz diye. Yapmayın siz de. Çocuğu bırakıp çıkın, çamaşırlarını yıkamayın, ütülemeyin, yemeğini yapmayın. Bazıları bu dilden anlıyor
O hata yaptığını biliyor o an kendine engel olamıyorYani oyle de herkesin sureci farklidir belki bilemedimki oturup konustunuzmu hic sakince bi gece cocuk uyuduktan sonra. Belki soeulmustur ama okuyamadim 2 3 gundur giremedim foruma birikmjs sayfalar.
Hep diyorum çocuğum yok bol keseden atıyor olabilirim ama çevremde gördüğüm kadarıyla bebekle alakalı herşryş ‘kadın’ yaptığı için tükenme çok hızlı oluyor . Ben süt sağma aleti aldım . Bazı geceler , sütümü sağıp biberona koymayı düşünüyorum , arada babası da uyansın gece . Tek başıma herşey ile başa çıkmak istemiyorum . Hayat müşterek ..
Ya da dediğin gibi altını değiştirsin vs . O zaman kadında kocasına zaman ayırabilir . Bakalım beni neler bekliyor
Allah allah anlamadım bn bu adamı eline alıcaksın evıde çevire dovuceksın kaç yasındasınız belkı esınızın ıcı geçmiştir artık sızı haketmıodur kesın"+saç rengim sarı zaten ,açıkta gıyınırım yanı hep boyleydım çok kıskaç biri degıl zaten
Valla sızı bilemem ama kızım hem masallah Şapur supur emıo hem bıboron emıo ustune kaşıkla mama yiyor memeyıde hıc bırakmaya nıyetıde yokÇok alakasız ama emzik ve biberon meme reddine sebep oluyor. Uzun vadeli emzirme planınız varsa ikisini de hayatınıza hiç sokmayın.
Kocanızın enerjisini sonuna kadar sömürün o ayrı :))
Valla sızı bilemem ama kızım hem masallah Şapur supur emıo hem bıboron emıo ustune kaşıkla mama yiyor memeyıde hıc bırakmaya nıyetıde yok
Valla cnm bu adamda bıseyler sezdım söyleyım cok soguk geldı bana tas olsa çatlar yanı ıyı sabredin cekmeyın sizde çekin bol bol paylasın o da catlasın kütük takmayın mutlaka bı adım atacak elbet :)kıyaslama değilde bazen yaptıklarımı beğenmiyor hep eleştiriyor dün foto çekilmek istedim bi yere gıtmıştık çekilmek istemiyorum benum sosyal fobım var dıyor
11 aylıkKaç aylık kızınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?