Cocuktan sonra evlilik bitiyormus

Yanı bakımsız kadın yoktur sadece birkaç dokunuş gereklidir belkı

Yanı bakımsız kadın yoktur sadece birkaç dokunuş gereklidir belkı
Kendinizi bazen degıstırsenız sac rengi gıyım tarzı fln belkı hafıf onu kıskandırır san iz sızın başkalarına ilgi duymanızdan korkacagı ıcın sizinle sureklı kaynaşma sohbet muhabbet ıcınde olacaktır yinede sız bilirsiniz

kıyaslama değilde bazen yaptıklarımı beğenmiyor hep eleştiriyor dün foto çekilmek istedim bi yere gıtmıştık çekilmek istemiyorum benum sosyal fobım var dıyor

saç rengim sarı zaten ,açıkta gıyınırım yanı hep boyleydım çok kıskaç biri degıl zaten

Valla 19 sayfayi okuyamadim ama uzulerek soyluyorum ki gercekten cocuktan sonra ilk donemler cok can skci seyler olabiliyor, bizde de oldu ama donemsel oldgnu dusunuyorum her iki ebeveyn bebege alisma, bebekli hayata alisma surecinde biraz dalgalanmalar yasiyor bu da catismalara sebep oluyor.

bebegım 22 aylık canım alışmış olması gerekmıyor mu

bebegım 22 aylık canım alışmış olması gerekmıyor mu
Yani oyle de herkesin sureci farklidir belki bilemedimki oturup konustunuzmu hic sakince bi gece cocuk uyuduktan sonra. Belki soeulmustur ama okuyamadim 2 3 gundur giremedim foruma birikmjs sayfalar.

valla sözde bugün çocuk ona aitti dun dedi bem bakcam gıt istedıgını yap gel gör ki bugün eşek gibi yatıyor .artık hiçbir sözüne inanmak istemiyorum

Gerçekten çocuğu ona bırakıp çıkın bir gün , bugün eşek gibi yatıyorsa o gün eşek gibi bakmak zorunda kalır :)

Eşiniz size güvendiği için rahat davranıyor olabilir. Nasıl olsa herşeyi yapıyorsunuz diye. Yapmayın siz de. Çocuğu bırakıp çıkın, çamaşırlarını yıkamayın, ütülemeyin, yemeğini yapmayın. Bazıları bu dilden anlıyor

Evet haklısınız bazıları bunu hak ediyo

Yani oyle de herkesin sureci farklidir belki bilemedimki oturup konustunuzmu hic sakince bi gece cocuk uyuduktan sonra. Belki soeulmustur ama okuyamadim 2 3 gundur giremedim foruma birikmjs sayfalar.
O hata yaptığını biliyor o an kendine engel olamıyor

Ben tüm yorumları okumadım ama konu bana şunu dedirtti. '' Acaba daha önceden de aslında o hep öyle birisiydi ama siz çocuk olunca farklı bir hayata girince mi daha çok fark edip kaldıramamaya başladınız? ''

Eslerimiz benziyor biraz sanki. Ofke kontrol problemleri var sanirim . Bizim cok sukur eskiye gore cok duzeldi diyebilirim ama sirf cocuktan sonraki 1 1bucuk yil okadar zor geldiki 2.cocuk dusunemiyorum

çocukla alakasi ne ki problemlerinizin?
tartismalariniz cocuktan kaynaklimi yani

Çok alakasız ama emzik ve biberon meme reddine sebep oluyor. Uzun vadeli emzirme planınız varsa ikisini de hayatınıza hiç sokmayın.

Kocanızın enerjisini sonuna kadar sömürün o ayrı :))

Birisi 47 günlük birisi 6 yaşında iki çocuğum var fakat evliliğimde bir sıkıntı yok. Sorunlu evliliklerin bedelini minik yavrulara kesmeyin bence,onları zaten kötü evliliklerin içine doğurarak cezalandırmış oluyorsunuz bari problemlerinizin sorumlusu yapmayın.

saç rengim sarı zaten ,açıkta gıyınırım yanı hep boyleydım çok kıskaç biri degıl zaten
Allah allah anlamadım bn bu adamı eline alıcaksın evıde çevire dovuceksın kaç yasındasınız belkı esınızın ıcı geçmiştir artık sızı haketmıodur kesın"+

Çok alakasız ama emzik ve biberon meme reddine sebep oluyor. Uzun vadeli emzirme planınız varsa ikisini de hayatınıza hiç sokmayın.

Kocanızın enerjisini sonuna kadar sömürün o ayrı :))
Valla sızı bilemem ama kızım hem masallah Şapur supur emıo hem bıboron emıo ustune kaşıkla mama yiyor memeyıde hıc bırakmaya nıyetıde yok

kıyaslama değilde bazen yaptıklarımı beğenmiyor hep eleştiriyor dün foto çekilmek istedim bi yere gıtmıştık çekilmek istemiyorum benum sosyal fobım var dıyor
Valla cnm bu adamda bıseyler sezdım söyleyım cok soguk geldı bana tas olsa çatlar yanı ıyı sabredin cekmeyın sizde çekin bol bol paylasın o da catlasın kütük takmayın mutlaka bı adım atacak elbet :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…