- Konu Sahibi Morsardunya
-
Allah yardımcınız olsun, çok zor gerçekten hem hareketli bir çocuğun sorumluluğu, hem tahammülsüz bir eş, bilemiyorum dışarıdan ne kadar doğru yorum yapabiliriz ama umarım sizin ve evladınız için hayırlısı ne ise o olur bundan sonraki süreçte. Öz evladına da günde 1 saat bile sabır gösteremeyecek adamlar da baba değil bence kusura bakmayın ama.sadece bana karşı davranışlarından rahatsız olmuyorum .hadi ben birşey yaptım diyelim .annesi babası kardeşi arkadaşı onlarlada sorun yaşayan biri insanlara durup dururken laf sokuyır yada bır olayı yanlış anlayıp abartıyor ve bunu sesini yukselterek yapıyor .dedikleri söyledikleri kırıcı oluyor
evet çocuğum gerçekten hareketli hiperaktıflıkten suphelenıyorum.vakit ayımaya çalışıyor fakat 5 dk sonra onunla da kavga edıyor 2 yaşında bir çocukla bıle mecbur cocukla ben ilgileniyorum yıneAllah yardımcınız olsun, çok zor gerçekten hem hareketli bir çocuğun sorumluluğu, hem tahammülsüz bir eş, bilemiyorum dışarıdan ne kadar doğru yorum yapabiliriz ama umarım sizin ve evladınız için hayırlısı ne ise o olur bundan sonraki süreçte. Öz evladına da günde 1 saat bile sabır gösteremeyecek adamlar da baba değil bence kusura bakmayın ama.
Erkekler de doğum süreci ve sonrasında psikolojik olarak etkileniyormus. Belki böyle bişey yaşıyordur ama önceden de böyleyse düzelmesi zorsadece bana karşı davranışlarından rahatsız olmuyorum .hadi ben birşey yaptım diyelim .annesi babası kardeşi arkadaşı onlarlada sorun yaşayan biri insanlara durup dururken laf sokuyır yada bır olayı yanlış anlayıp abartıyor ve bunu sesini yukselterek yapıyor .dedikleri söyledikleri kırıcı oluyor
bu kadar sık yapmıyordu şuan daha fazla git tedavi ol diyecegim böyle hayat geçmez çünkü ,ben artık ondan nefret etmeye başlıyorumErkekler de doğum süreci ve sonrasında psikolojik olarak etkileniyormus. Belki böyle bişey yaşıyordur ama önceden de böyleyse düzelmesi zor
Allah yardımcınız olsun gerçekten, olay zaten eşe vakit ayırma, evliliğin monotonlaşmasından falan ibaret değil ki, bir adam tahammülsüz ve agresifse siz dışarıdan ne kadar yardımcı olabilirsiniz kendisi değişmek istemediği sürece ya da yardım almayı kabul etmediği müddetçe. Bir de sanki erkekler hep çok ince, çok düşünceli de kadınlar ihmal ediyor onları, kadınlara kadınlığını ne kadar hissettirebiliyor acaba bu kocalar üzmekten, kırmaktan başka.evet çocuğum gerçekten hareketli hiperaktıflıkten suphelenıyorum.vakit ayımaya çalışıyor fakat 5 dk sonra onunla da kavga edıyor 2 yaşında bir çocukla bıle mecbur cocukla ben ilgileniyorum yıne
yani adam benım afedersınız agzıma edecek ben ay kocacığım mı diyeceğim kadınlar kadınlıgını yapmıyorsa erkeklerde erkekliğini yapmıyorAllah yardımcınız olsun gerçekten, olay zaten eşe vakit ayırma, evliliğin monotonlaşmasından falan ibaret değil ki, bir adam tahammülsüz ve agresifse siz dışarıdan ne kadar yardımcı olabilirsiniz kendisi değişmek istemediği sürece ya da yardım almayı kabul etmediği müddetçe. Bir de sanki erkekler hep çok ince, çok düşünceli de kadınlar ihmal ediyor onları, kadınlara kadınlığını ne kadar hissettirebiliyor acaba bu kocalar üzmekten, kırmaktan başka.
birine göndermeye razı olmuyor canımCanim benim kizimda 2 ay sonra 2 yas dolduracak... ve bazen onunla o kadar yoruluyorumki sinirim esime yansiyor bu onuda depresif yapıyor. Bence biraz kendine ozelestri yap dusun tart. Sonrasında eger kendinde hata gormezsen esinle evliligin icin cocugu bi iki gunlugne babaaanne anneanneye gonder gonderemiyorsan esine ozel ilgi gosterecegn zamanlar yarat.emin ol duzelecektir.
İnşallah oğlunuz büyüdükçe, stres azaldıkça yavaş yavaş düzelir demekten başka çare yok sanırım, ama olmayacak gibiyse de siz en doğru kararı verirsiniz zaten şartlarınız da düzelince, tek taraflı çabayla bir yere kadar gidebilir ancak herhalde.yani adam benım afedersınız agzıma edecek ben ay kocacığım mı diyeceğim kadınlar kadınlıgını yapmıyorsa erkeklerde erkekliğini yapmıyor
Evet gerçekten şuan yapacak birşey yokİnşallah oğlunuz büyüdükçe, stres azaldıkça yavaş yavaş düzelir demekten başka çare yok sanırım, ama olmayacak gibiyse de siz en doğru kararı verirsiniz zaten şartlarınız da düzelince, tek taraflı çabayla bir yere kadar gidebilir ancak herhalde.
Valla git tedavi ol deyince kimse gitmiyo bence evliliginizi korumak istiyorsanız önce ılımlı yaklaşın.bu kadar sık yapmıyordu şuan daha fazla git tedavi ol diyecegim böyle hayat geçmez çünkü ,ben artık ondan nefret etmeye başlıyorum
şuan hala ofkeliyimde ona ondan böyle konusuyorumValla git tedavi ol deyince kimse gitmiyo bence evliliginizi korumak istiyorsanız önce ılımlı yaklaşın.
Cnm bnde 5 yıllık evlıyım ve içimdeki cocuk ruhunu hıc kaybetmeden ve kızlarımla olduğu kadar esinle evde gece saklambaç bıle oynuoruz kızdığı zaman Oyy bnım kocam sinirlenmiş mı dıe yumusatıorum bı bakıorumkı yıne hoppur hoppuruz bıraz sende oyle olsan ona bakılırsı bnım eşim 23 aylık kızım var her dakka kızıo rahat dursun dıe bunları kafana takmamalısınız bence bebısın olacakmış ne guzel bu tatlı heycanlarına vakit ayırın bırlıkte sevgiler:))))evet haklisiniz tam olarak öyle bir problemde var ama saçma sapan şeylere kızıyor mesala bu aksam çocuk neden kapıyla oynuyor diye kızdı çocuğa 2 yaşında olmamış çocuğa ...çocuğun yaptığı yaramazligin sorumlusuda ben oluyorum bana da kızıyor sonra
bebişşm var canım 22 aylıkCnm bnde 5 yıllık evlıyım ve içimdeki cocuk ruhunu hıc kaybetmeden ve kızlarımla olduğu kadar esinle evde gece saklambaç bıle oynuoruz kızdığı zaman Oyy bnım kocam sinirlenmiş mı dıe yumusatıorum bı bakıorumkı yıne hoppur hoppuruz bıraz sende oyle olsan ona bakılırsı bnım eşim 23 aylık kızım var her dakka kızıo rahat dursun dıe bunları kafana takmamalısınız bence bebısın olacakmış ne guzel bu tatlı heycanlarına vakit ayırın bırlıkte sevgiler:))))
Neden olamıyosun cnm doğaçlama yap ınanırmısınız şeytan kulağına tas bır kere bıle tartısmadık ınanırmısınız ben onu sırtında taşıyorum o benı tasıo evde bn bazen bnı okadar gulduruokı kendimden gecıorum ısten gelınce kapıda booooo korkutuorum çaydanlık sakaları fln artık 5 yıldır bana dediği attığı tek mesaj ömrüm canım karım sana hep ilk günkü gıbı hatta ustune koyarak asık oluyorumbebişşm var canım 22 aylıkay işte bende boyle bayanlara özeniyorum yaa hiç öyle sizin yaptığınız gibi olamıyorum bendede bu eksiklik var hemen kırılıyorum
yani aslında bende biraz şakacı cocuksuydum ama o benim içimdeki herşeyi öldürdü .maşallah size o zamanNeden olamıyosun cnm doğaçlama yap ınanırmısınız şeytan kulağına tas bır kere bıle tartısmadık ınanırmısınız ben onu sırtında taşıyorum o benı tasıo evde bn bazen bnı okadar gulduruokı kendimden gecıorum ısten gelınce kapıda booooo korkutuorum çaydanlık sakaları fln artık 5 yıldır bana dediği attığı tek mesaj ömrüm canım karım sana hep ilk günkü gıbı hatta ustune koyarak asık oluyorum
Eşiniz çocuktan önce boylemıydı acabayani aslında bende biraz şakacı cocuksuydum ama o benim içimdeki herşeyi öldürdü .maşallah size o zaman
bu kadar degıldı ,bu kadar olsa hıc gecınemezdıkEşiniz çocuktan önce boylemıydı acaba
Valla cnm bılemedım sımdı Eşiniz üzülerek soylıcem dışarda gördüklerini evle kıyaslanınca belkı yada sizde görmek istediğini göremediği ıcın size boyle temkinli davranıyor ola bilir yanı baska bı ınsan neden karısının eğlenceli ruhunu oldururkı degılmıbu kadar degıldı ,bu kadar olsa hıc gecınemezdık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?