Cocuktan sonra evlilik bitiyormus

bizimki geçimsiz ki herkesle kavga ediyor dun annesine kızdı sonra kardeşinin kocasına bugün oğluma kızdı aslında hiçbirinde sebep ben degilim ama fatura bana kesiliyor
yalnız dikkatimi çekti de sürekli kocanızı kötülüyorsunuz bizimki geçimsiz evlenmeden de böyleydi vs
bir de çocuktan sonra zaten bir kopma oluyor gibi bir şey okudum. çocuğun iki kişiyi daha da yakınlaştırması gerekmez mi?? yanlış mıyım bilmiyorum çocuğum yok ama bildiğim tek şey bu gibi problemler eşlerden birinin sadece çocuk istediğinde oluyor. iki taraf da çocuk istediğinde yapılmalı çocuk.

çocuğa baktı altını değiştirdi uyuttu zamaninda yaptı iside yorucu biliyorum hepsini biliyorum sevgiyle alakalı bi sorunda yok ama anlaşamayınca kitleniyor ilişki her günden her geceden nefret eder oldum trip atıp yatıp uyuyor

eşiniz çalışıyor siz çalışmıyorsanız yanlış olabilir gece 100 kere adamı uyandırmak.

Yalnız bu sorunları illaki herkes yaşamıştır. Bence bunun altında da eşlerin yalnız kalıp birbirleriyle vakit geçirememesi var. Oyle olunca tahammülsüzlük hat safhada oluyor. Bir üyeninde dediği gibi güvendiğiniz birine bırakıp karı koca yalnız kalın birbirinize vakit ayırın. Eminim eşinizde hatasını anlayacaktır ki hatalar tek taraflı da olmaz. Ben eşimle yalnız kaldığımda onu ne kadar sevdiğimi bir kez daha anlıyorum mesela. Eminim çocuklu eşler de aynı duyguları yaşıyorlardır hele ki çocuklar küçükse

Başlarda acıktıkları için gece emziriyorsun sonra alışkanlık oluyor. Zaten gece emmesini bi zamandan sonra kesmen gerekecek. Gece uyanınca da babası pışpışlar suyunu verir. Ama ilk haftalar cidden emzirmek acayip keyifli ve huzurlu oluyor

biz planlı yaptık canım isteyerek oldu .çocuğunu da çok sever evet onu suçluyorum çünkü ben alttan aldıkça o daha çok şımarır oldu .küser günlerce konuşmaz .2 yaşında çocuğa diyor ki hic beğenmiyorum hareketlerini çocuk sanki isteyerek yapıyor ..çocuğa k8zinca öfkesini benden çıkarıyor

Bence herşey fazla gelmiş size .. imkanınız varsa; çocuğunuzu annenize ya da kayınvalidenize 2 gün için emanet edip , bir haftasonu kaçamağı yapın karı koca .. belki böyle birşeye ihtiyacı vardır ilişkinizin ..

Kesinlikle katılıyorum.. Çocuktan sonra daha bi her şey sarpa sarıyor..

evet çok haklisiniz malasef çocuğu bırakacağım kimse yok isimi bıraktım zaten bakacak kimse olmayinca ..O bana dedi zaten uzak kalınca kıymetini anlıyorum ama kırılganliklar o kadar birikti ki iyileşmeden hep bir yenisi

eşiniz çalışıyor siz çalışmıyorsanız yanlış olabilir gece 100 kere adamı uyandırmak.

Ben 10 gün sonra doğum yapacağım (yani tahmini tarih ) hala çalışıyorum .. ve maalesef doğumdan sonra da belki 40’ı çıkmadan çocuğumu alıp , yine çalışmaya devam edeceğim evde olsam öyle birşey tabii ki yapmam ..

belki çok yorgun belki başka bir şeye kızgın belki iş yerinde problemleri var ya da öylesine bitik hissediyor olabilir o halde. onunla gerçekten ilgilenip dinlediniz mi hiç anlatmasını istediniz mi?

hemde çok var o kadar çok var ki ihtiyac

Tecrubelı anneler yazsın barı cocuk olduktan sonra esı ıle sorun yasamayanlar. Allaha sukur hamılelıgım boyunca tartısmamız bıle olmadı bebıs huzurlu olsun dıye esımde ozen gosterıyor bebıs olduktan sonra da boyle devam etsın ısterım ne yapmamız lazm?

Ay yok artik , yapmayin bu kadar ...larini kaldirmayin su adamlarin yahu
Zaten bebege bakmak zorunda , yok kiyafet , alt acma vs bunlari gectim de geri kalanlar sacma , onlar bir zahmet kadinlarla ilgilensinler , doguran kadin , hormonlari tepe taklak olan kadin , uykusuz kalan kadin , ilgiye ihtiyaci olan kadin

Konu sahibi , saglam bir iliskiyi cocuk guzellestirir , evlilik de cocuktan sonra daha guzel olur , sizin probleminiz ne bilmiyorum ama cocuk olmasa da bozulacakmis demek ki

o zaman tamamen size katılıyorum. o da kalksın
aynı şey temizlikte de geçerli ben eşimden daha uzun saat çalışıyorum 10 saat o 8 saat çalışıyor o yüzden her şeyi birlikte yapıyoruz ama benim yıllık iznim daha uzun. o dönemde asla elini sürdürmem hiçbir şeye.

Merhaba allah sağlıcakla kulağınıza almayı nasip etsin inşallah. Bebeğin olumlu yönleri de var. Benim de 8 aylık bebeğim var ve yardım eden hiç kimse yok oturduğum şehirde. Ama bebek var diye hiç birşeyi eksik bırakmadık koyduk bebeğimizi bebek arabasına gezdik her haftasonu. Gündüzleri ben ilgileniyorum bebekle akşamları eşim ilgileniyor. Üstünü değiştiriyor mama yediriyor uyutuyor falan.Benim hep dediğim şey şuydu, hayatim sen bebekle ilgilen ki benim sana ayıracak vaktim olsun yemeği temizliği ütü yu yapacak zamanım olsun. Benim bebeğim çok zor bi bebekti yine de kopmadık tabi cinsel hayat ayda bire düşüyor

belki çok yorgun belki başka bir şeye kızgın belki iş yerinde problemleri var ya da öylesine bitik hissediyor olabilir o halde. onunla gerçekten ilgilenip dinlediniz mi hiç anlatmasını istediniz mi?
işinde problem vardı simdi düzeldi mutlaka anlatır ve bilirim sorun su ki birden çok iyi ken bile sinirlenip uyumaya gidiyor şuan olduğu gibi

Öfke kontrolü yok belli ki eşinizin bence bi psikiyatristten yardım alabilirsiniz ilaç tedavisiyle sakin hale gelebilir bence. Ne biliyim hemen bitirmeyi düşünmeyin derim yuvanız yıkılmasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…