- 10 Ocak 2009
- 4.210
- 7.585
- 358
- Konu Sahibi Morsardunya
-
yalnız dikkatimi çekti de sürekli kocanızı kötülüyorsunuz bizimki geçimsiz evlenmeden de böyleydi vsbizimki geçimsiz ki herkesle kavga ediyor dun annesine kızdı sonra kardeşinin kocasına bugün oğluma kızdı aslında hiçbirinde sebep ben degilim ama fatura bana kesiliyor
çocuğa baktı altını değiştirdi uyuttu zamaninda yaptı iside yorucu biliyorum hepsini biliyorum sevgiyle alakalı bi sorunda yok ama anlaşamayınca kitleniyor ilişki her günden her geceden nefret eder oldum trip atıp yatıp uyuyorÇok üzüldüm ama yine deeşiniz çocuk bakımında yardımcı olsa ? belki omuzlarınızdaki yük azalır , biraz daha rahat olursunuz .. Ya da ne bileyim arkadaşınız filan varsa , bırakın çocuğu babaya , gidin biraz kafanızı dağıtın? Gerçi birikmişlik var anladığım kadarıyla öyle 1-2 saatte geçecek birler değil ..
En iyisini siz bilirsiniz ama yine de öfke ile karar vermeyin , biraz geçsin bakalım bu süreç , konuşmayı deneyin ..
Dilerim hakkınızda en hayırlısı olur ❤
eşiniz çalışıyor siz çalışmıyorsanız yanlış olabilir gece 100 kere adamı uyandırmak.Ama şey okudum(kuzenimin oğlu da öyle ) sadece anne göğsüne alışmış bebek biberon almıyor :/ tabii ki istiyorum emzirmeyi ama açıkçası 2 yıl boyunca geceleri yalnız başıma savaşmak istemiyorum . Erkekler herşeyi kolaya alıyor sonra , bilsin 100 kere uyku bölünmesi ne demek ? O uykusuzlukla gündüz çalışmak ne demek ..
bilmiyorum yanlış mı yapıyorum :/
Yalnız bu sorunları illaki herkes yaşamıştır. Bence bunun altında da eşlerin yalnız kalıp birbirleriyle vakit geçirememesi var. Oyle olunca tahammülsüzlük hat safhada oluyor. Bir üyeninde dediği gibi güvendiğiniz birine bırakıp karı koca yalnız kalın birbirinize vakit ayırın. Eminim eşinizde hatasını anlayacaktır ki hatalar tek taraflı da olmaz. Ben eşimle yalnız kaldığımda onu ne kadar sevdiğimi bir kez daha anlıyorum mesela. Eminim çocuklu eşler de aynı duyguları yaşıyorlardır hele ki çocuklar küçükseevet haklisiniz tam olarak öyle bir problemde var ama saçma sapan şeylere kızıyor mesala bu aksam çocuk neden kapıyla oynuyor diye kızdı çocuğa 2 yaşında olmamış çocuğa ...çocuğun yaptığı yaramazligin sorumlusuda ben oluyorum bana da kızıyor sonra
Ama şey okudum(kuzenimin oğlu da öyle ) sadece anne göğsüne alışmış bebek biberon almıyor :/ tabii ki istiyorum emzirmeyi ama açıkçası 2 yıl boyunca geceleri yalnız başıma savaşmak istemiyorum . Erkekler herşeyi kolaya alıyor sonra , bilsin 100 kere uyku bölünmesi ne demek ? O uykusuzlukla gündüz çalışmak ne demek ..
bilmiyorum yanlış mı yapıyorum :/
biz planlı yaptık canım isteyerek oldu .çocuğunu da çok sever evet onu suçluyorum çünkü ben alttan aldıkça o daha çok şımarır oldu .küser günlerce konuşmaz .2 yaşında çocuğa diyor ki hic beğenmiyorum hareketlerini çocuk sanki isteyerek yapıyor ..çocuğa k8zinca öfkesini benden çıkarıyoryalnız dikkatimi çekti de sürekli kocanızı kötülüyorsunuz bizimki geçimsiz evlenmeden de böyleydi vs
bir de çocuktan sonra zaten bir kopma oluyor gibi bir şey okudum. çocuğun iki kişiyi daha da yakınlaştırması gerekmez mi?? yanlış mıyım bilmiyorum çocuğum yok ama bildiğim tek şey bu gibi problemler eşlerden birinin sadece çocuk istediğinde oluyor. iki taraf da çocuk istediğinde yapılmalı çocuk.
Bence herşey fazla gelmiş size .. imkanınız varsa; çocuğunuzu annenize ya da kayınvalidenize 2 gün için emanet edip , bir haftasonu kaçamağı yapın karı koca .. belki böyle birşeye ihtiyacı vardır ilişkinizin ..çocuğa baktı altını değiştirdi uyuttu zamaninda yaptı iside yorucu biliyorum hepsini biliyorum sevgiyle alakalı bi sorunda yok ama anlaşamayınca kitleniyor ilişki her günden her geceden nefret eder oldum trip atıp yatıp uyuyor
Kesinlikle katılıyorum.. Çocuktan sonra daha bi her şey sarpa sarıyor..Daha önceleri başkalarından duyduğum bu söz ,benim hayatımın parçası oldu .çocuktan sonra sinir küpüne dönen 2 ebeveyn ,kavga etmeye bile gerek görmeden direkt ilişkiyi kesen 2 yabancı ,anlaşmaya calisan ama bir noktadan sonra aynı noktaya dönen kısır döngüler evet bu haldeyiz 2 yıldır bu halde...yani çocukla tek başıma daha mutluyum o işten geldikten sonra kızılca kıyamet ...onsuz daha mutluysam cocugumla ne gerek var ona ? Madem mutluluk odakliyiz ,herşey bitsin mi ?
evet çok haklisiniz malasef çocuğu bırakacağım kimse yok isimi bıraktım zaten bakacak kimse olmayinca ..O bana dedi zaten uzak kalınca kıymetini anlıyorum ama kırılganliklar o kadar birikti ki iyileşmeden hep bir yenisiYalnız bu sorunları illaki herkes yaşamıştır. Bence bunun altında da eşlerin yalnız kalıp birbirleriyle vakit geçirememesi var. Oyle olunca tahammülsüzlük hat safhada oluyor. Bir üyeninde dediği gibi güvendiğiniz birine bırakıp karı koca yalnız kalın birbirinize vakit ayırın. Eminim eşinizde hatasını anlayacaktır ki hatalar tek taraflı da olmaz. Ben eşimle yalnız kaldığımda onu ne kadar sevdiğimi bir kez daha anlıyorum mesela. Eminim çocuklu eşler de aynı duyguları yaşıyorlardır hele ki çocuklar küçükse
eşiniz çalışıyor siz çalışmıyorsanız yanlış olabilir gece 100 kere adamı uyandırmak.
biz planlı yaptık canım isteyerek oldu .çocuğunu da çok sever evet onu suçluyorum çünkü ben alttan aldıkça o daha çok şımarır oldu .küser günlerce konuşmaz .2 yaşında çocuğa diyor ki hic beğenmiyorum hareketlerini çocuk sanki isteyerek yapıyor ..çocuğa k8zinca öfkesini benden çıkarıyor
hemde çok var o kadar çok var ki ihtiyacBence herşey fazla gelmiş size .. imkanınız varsa; çocuğunuzu annenize ya da kayınvalidenize 2 gün için emanet edip , bir haftasonu kaçamağı yapın karı koca .. belki böyle birşeye ihtiyacı vardır ilişkinizin ..
O zaman o adımı siz atın .. bir sürpriz yapın .. bakın herşey nasıl düzelme yoluna girecek ..hemde çok var o kadar çok var ki ihtiyac
Yapman gereken tek şey sinirlerini aldirmak :)
Çocuk var diye eşini ihmal etme ve ayrı yatma bebekle beraber uyuma her seyiyle sen ilgilenme babasida kiyafetini degsitirsin mesela. Onunla zaman gecirmeye istekli ol olmasanda oluyomus gibi yap
o zaman tamamen size katılıyorum. o da kalksınBen 10 gün sonra doğum yapacağım (yani tahmini tarih ) hala çalışıyorum .. ve maalesef doğumdan sonra da belki 40’ı çıkmadan çocuğumu alıp , yine çalışmaya devam edeceğimevde olsam öyle birşey tabii ki yapmam ..
Merhaba allah sağlıcakla kulağınıza almayı nasip etsin inşallah. Bebeğin olumlu yönleri de var. Benim de 8 aylık bebeğim var ve yardım eden hiç kimse yok oturduğum şehirde. Ama bebek var diye hiç birşeyi eksik bırakmadık koyduk bebeğimizi bebek arabasına gezdik her haftasonu. Gündüzleri ben ilgileniyorum bebekle akşamları eşim ilgileniyor. Üstünü değiştiriyor mama yediriyor uyutuyor falan.Benim hep dediğim şey şuydu, hayatim sen bebekle ilgilen ki benim sana ayıracak vaktim olsun yemeği temizliği ütü yu yapacak zamanım olsun. Benim bebeğim çok zor bi bebekti yine de kopmadık tabi cinsel hayat ayda bire düşüyorHep diyorum çocuğum yok bol keseden atıyor olabilirim ama çevremde gördüğüm kadarıyla bebekle alakalı herşryş ‘kadın’ yaptığı için tükenme çok hızlı oluyor . Ben süt sağma aleti aldım . Bazı geceler , sütümü sağıp biberona koymayı düşünüyorum , arada babası da uyansın gece . Tek başıma herşey ile başa çıkmak istemiyorum . Hayat müşterek ..
Ya da dediğin gibi altını değiştirsin vs . O zaman kadında kocasına zaman ayırabilir . Bakalım beni neler bekliyor
işinde problem vardı simdi düzeldi mutlaka anlatır ve bilirim sorun su ki birden çok iyi ken bile sinirlenip uyumaya gidiyor şuan olduğu gibibelki çok yorgun belki başka bir şeye kızgın belki iş yerinde problemleri var ya da öylesine bitik hissediyor olabilir o halde. onunla gerçekten ilgilenip dinlediniz mi hiç anlatmasını istediniz mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?