- Konu Sahibi Morsardunya
-
Evet çocuktan öncede sık kavga ederdik çocuktan sonra kavga etmeden duramaz oldukAy yok artik , yapmayin bu kadar ...larini kaldirmayin su adamlarin yahu
Zaten bebege bakmak zorunda , yok kiyafet , alt acma vs bunlari gectim de geri kalanlar sacma , onlar bir zahmet kadinlarla ilgilensinler , doguran kadin , hormonlari tepe taklak olan kadin , uykusuz kalan kadin , ilgiye ihtiyaci olan kadin
Konu sahibi , saglam bir iliskiyi cocuk guzellestirir , evlilik de cocuktan sonra daha guzel olur , sizin probleminiz ne bilmiyorum ama cocuk olmasa da bozulacakmis demek ki
benim başıma bu gelseydi çocuğu alıp evden çıkardım ara sıra akşamları evde kafa dinlesin bakalım belki sinirleri gevşer dinlenince.işinde problem vardı simdi düzeldi mutlaka anlatır ve bilirim sorun su ki birden çok iyi ken bile sinirlenip uyumaya gidiyor şuan olduğu gibi
o zaman tamamen size katılıyorum. o da kalksın
aynı şey temizlikte de geçerli ben eşimden daha uzun saat çalışıyorum 10 saat o 8 saat çalışıyor o yüzden her şeyi birlikte yapıyoruz ama benim yıllık iznim daha uzun. o dönemde asla elini sürdürmem hiçbir şeye.
Merhaba allah sağlıcakla kulağınıza almayı nasip etsin inşallah. Bebeğin olumlu yönleri de var. Benim de 8 aylık bebeğim var ve yardım eden hiç kimse yok oturduğum şehirde. Ama bebek var diye hiç birşeyi eksik bırakmadık koyduk bebeğimizi bebek arabasına gezdik her haftasonu. Gündüzleri ben ilgileniyorum bebekle akşamları eşim ilgileniyor. Üstünü değiştiriyor mama yediriyor uyutuyor falan.Benim hep dediğim şey şuydu, hayatim sen bebekle ilgilen ki benim sana ayıracak vaktim olsun yemeği temizliği ütü yu yapacak zamanım olsun. Benim bebeğim çok zor bi bebekti yine de kopmadık tabi cinsel hayat ayda bire düşüyor
Daha önce antidepresan kullandı bir daha kullanmak istemiyor o yüzden spora verdi kendini ..onada karışmıyorum isten geliyor dinleniyor spor yapıyor zaten topu topu 2 saat görüyor beni ve çocuğu ondada kavga edecek birşey buluyorÖfke kontrolü yok belli ki eşinizin bence bi psikiyatristten yardım alabilirsiniz ilaç tedavisiyle sakin hale gelebilir bence. Ne biliyim hemen bitirmeyi düşünmeyin derim yuvanız yıkılmasın.
Senin dee doğumuna az kalmış masallah :) hayırlısıysa gelsin evladın inşallah.Çok yakın zamanda hayırlısı ile bir bebeğimiz olacak ve bu cümleleri o kadar çok duyuyorum ki .. korkmuyor değilim :/
Gerçekten sorunu tam olarak açar mısınız ¿ ben de şuraya bir yere ilişeyim, yapmam ve yapmamam gerekenleri not alayım...
Hakkınızda hayırlısı olsun , dilerim en kısa sürede toparlarsınız ❤
çıktım canım bugün o isten gelince parla götürdüm çocuğu oda evde dinlendibenim başıma bu gelseydi çocuğu alıp evden çıkardım ara sıra akşamları evde kafa dinlesin bakalım belki sinirleri gevşer dinlenince.
Evet canım sormaSenin dee doğumuna az kalmış masallah :) hayırlısıysa gelsin evladın inşallah.
1 mayısta tatil olunca düşünüyordum ama bu aksam yine kirdi ya beni hiçbirşey yapasım yok hatta çocuğu alıp gitmek istiyormO zaman o adımı siz atın .. bir sürpriz yapın .. bakın herşey nasıl düzelme yoluna girecek ..
sevgi var ama huzur yokEvet bitsin
Birbirimize bir seyler katmayacaksak,biri evdeyken digeri rahatsizsa, birbirimizi sevmiyorsak evli olmamizin ne anlami var?
Korkmaniza gerek yok unutmayın siz nasıl hissederseniz eşinize nasıl davranırsanız karşınızda ki de öyle davranir. Eşiniz şimdi huysuz agresif değilse sonra olmaz merak etmeyin. Hatta size tuhaf birşey söyleyeyim. Bebek doğduktan sonra bizim doğru düzgün tartışmamız olmadı çünkü tartışırken hep gülerek söyledik sözlerimizi bebeğimiz hissetmesin diye.Çok teşekkür ederim ❤
Bir doğursaydım . Rahatlayacağım.. ama çevremdeki herkes korkutuyor . Konu sahibinin yaşadığı şeyleri yaşamaktanda çok korkuyorum . Hakkımızda hayırlısı olsun ...
onun hayati hic değişmedi ki benim a dan z ye değişti o niye giriyor depresyona girecek biri varsa o da benimAy haspam . Bir depresyona sokarım onu , ömrü billah çıkamaz valla . Zaten fenalardayım
Huzur yokken zaten hic bir seyin anlami kalmiyor. Iki kisilik bir dunya kurmak icin evleniyoruz,cocuk oldugunda bir sure her sey tepetaklak oluyor ama taraflarin birbirine en azindan saygisi ve sevgisi varsa duzeliyor.sevgi var ama huzur yok
Çok garip, normalde erkek kavgadan kaçar tartışmayı kafası götürmez ama kavgacı erkeklere hep tuhaf bakmışımdır. Güzellikle konuşunca hatasını kabul ediyor mu aksine üste mi çıkıyor ?Daha önce antidepresan kullandı bir daha kullanmak istemiyor o yüzden spora verdi kendini ..onada karışmıyorum isten geliyor dinleniyor spor yapıyor zaten topu topu 2 saat görüyor beni ve çocuğu ondada kavga edecek birşey buluyor
aynen öyle hicbir zaman ne olursa olsu. Bu evlilik sürsün kafasında olmadım olmuyorsa zorlamanın bi anlamı yok dıye düşünüyorum çünkü ikimizde mutsuzuzHuzur yokken zaten hic bir seyin anlami kalmiyor. Iki kisilik bir dunya kurmak icin evleniyoruz,cocuk oldugunda bir sure her sey tepetaklak oluyor ama taraflarin birbirine en azindan saygisi ve sevgisi varsa duzeliyor.
Elbette ki huzur en birinci sart.
Evet var biraz daha. Korkma sakin. Benim de ilk bebeğim olacak ama ona kavuşacağım için korkulmuyorum varsın aci cekelim sonu güzel ya ona bak sen :) sende kendini böyle telkin etEvet canım sormaSenin var birazcık daha , allah sana da kolaylık versin ❤
anlıyor siniri cabuk geçiyor kavga da etmiyo ki çocuk gibi küsüp yatıp uyuyor sabah ta günaydın askim yazıyor .Çok garip, normalde erkek kavgadan kaçar tartışmayı kafası götürmez ama kavgacı erkeklere hep tuhaf bakmışımdır. Güzellikle konuşunca hatasını kabul ediyor mu aksine üste mi çıkıyor ?
Kesinlikleaynen öyle hicbir zaman ne olursa olsu. Bu evlilik sürsün kafasında olmadım olmuyorsa zorlamanın bi anlamı yok dıye düşünüyorum çünkü ikimizde mutsuzuz
beni seviyor ama beni düşünmüyor tek gorevim çocuk bakmak sanıyorKesinlikle
Her evlilik sonsuza kadar surecek diye bir kural yok. Erkekler ne guzel kendilerini dusunuyor,bize gelince afedersiniz amele gibi onu bunu dusunuyoruz.
Once siz. Once sizin mutlulugunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?