Cocuktan sonra evlilik bitiyormus

Evet çocuktan öncede sık kavga ederdik çocuktan sonra kavga etmeden duramaz olduk

işinde problem vardı simdi düzeldi mutlaka anlatır ve bilirim sorun su ki birden çok iyi ken bile sinirlenip uyumaya gidiyor şuan olduğu gibi
benim başıma bu gelseydi çocuğu alıp evden çıkardım ara sıra akşamları evde kafa dinlesin bakalım belki sinirleri gevşer dinlenince.

Çok teşekkür ederim
Bir doğursaydım . Rahatlayacağım.. ama çevremdeki herkes korkutuyor . Konu sahibinin yaşadığı şeyleri yaşamaktanda çok korkuyorum . Hakkımızda hayırlısı olsun ...

Öfke kontrolü yok belli ki eşinizin bence bi psikiyatristten yardım alabilirsiniz ilaç tedavisiyle sakin hale gelebilir bence. Ne biliyim hemen bitirmeyi düşünmeyin derim yuvanız yıkılmasın.
Daha önce antidepresan kullandı bir daha kullanmak istemiyor o yüzden spora verdi kendini ..onada karışmıyorum isten geliyor dinleniyor spor yapıyor zaten topu topu 2 saat görüyor beni ve çocuğu ondada kavga edecek birşey buluyor

Senin dee doğumuna az kalmış masallah :) hayırlısıysa gelsin evladın inşallah.

Çok teşekkür ederim ❤
Bir doğursaydım . Rahatlayacağım.. ama çevremdeki herkes korkutuyor . Konu sahibinin yaşadığı şeyleri yaşamaktanda çok korkuyorum . Hakkımızda hayırlısı olsun ...
Korkmaniza gerek yok unutmayın siz nasıl hissederseniz eşinize nasıl davranırsanız karşınızda ki de öyle davranir. Eşiniz şimdi huysuz agresif değilse sonra olmaz merak etmeyin. Hatta size tuhaf birşey söyleyeyim. Bebek doğduktan sonra bizim doğru düzgün tartışmamız olmadı çünkü tartışırken hep gülerek söyledik sözlerimizi bebeğimiz hissetmesin diye.

sevgi var ama huzur yok
Huzur yokken zaten hic bir seyin anlami kalmiyor. Iki kisilik bir dunya kurmak icin evleniyoruz,cocuk oldugunda bir sure her sey tepetaklak oluyor ama taraflarin birbirine en azindan saygisi ve sevgisi varsa duzeliyor.

Elbette ki huzur en birinci sart.

Çok garip, normalde erkek kavgadan kaçar tartışmayı kafası götürmez ama kavgacı erkeklere hep tuhaf bakmışımdır. Güzellikle konuşunca hatasını kabul ediyor mu aksine üste mi çıkıyor ?

aynen öyle hicbir zaman ne olursa olsu. Bu evlilik sürsün kafasında olmadım olmuyorsa zorlamanın bi anlamı yok dıye düşünüyorum çünkü ikimizde mutsuzuz

Evet canım sorma Senin var birazcık daha , allah sana da kolaylık versin
Evet var biraz daha. Korkma sakin. Benim de ilk bebeğim olacak ama ona kavuşacağım için korkulmuyorum varsın aci cekelim sonu güzel ya ona bak sen :) sende kendini böyle telkin et

Çok garip, normalde erkek kavgadan kaçar tartışmayı kafası götürmez ama kavgacı erkeklere hep tuhaf bakmışımdır. Güzellikle konuşunca hatasını kabul ediyor mu aksine üste mi çıkıyor ?
anlıyor siniri cabuk geçiyor kavga da etmiyo ki çocuk gibi küsüp yatıp uyuyor sabah ta günaydın askim yazıyor .

aynen öyle hicbir zaman ne olursa olsu. Bu evlilik sürsün kafasında olmadım olmuyorsa zorlamanın bi anlamı yok dıye düşünüyorum çünkü ikimizde mutsuzuz
Kesinlikle
Her evlilik sonsuza kadar surecek diye bir kural yok. Erkekler ne guzel kendilerini dusunuyor,bize gelince afedersiniz amele gibi onu bunu dusunuyoruz.

Once siz. Once sizin mutlulugunuz.

Kesinlikle
Her evlilik sonsuza kadar surecek diye bir kural yok. Erkekler ne guzel kendilerini dusunuyor,bize gelince afedersiniz amele gibi onu bunu dusunuyoruz.

Once siz. Once sizin mutlulugunuz.
beni seviyor ama beni düşünmüyor tek gorevim çocuk bakmak sanıyor

Genelleme yapmış gibi olacağım ama çocuktan önce sağlam bir ilişki ve oturmuş iki karakter varsa, çocuk evliliği kötü etkilemiyor hatta güzelleştiriyor.

Ha birde baba olmayı çocuğu arada bir sevip biraz oynamak sanmayan, anneyi madden ve manen destekleyen,şefkat gösteren bir eş varsa arkadaki bağ daha çok artıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…