Cocuktan sonra evlilik bitiyormus

evet haklisiniz çocuktan öncede şahane bir evlilik degıldi bana gore

Ahh ahh maalesef cogumuzun geçirdiği ve evliligi ipten aldığımız dönemler.bunları duyunca içim yanıyor inanın.Erkekler sevişmek için sevmekten,Kadınlar ise sevmek için sevişmek ten vazgeçer.Olayın özü bu kardeşim.Gerisini sen anla

Ben çocuklu değilim ama çocuklu bir arkadaşım var.
Kadını tanıyınca dünyaya bakışım değişti.
Anneden çok babasına ihtiyaç duyan bir çocuk gördüm.
Çünkü kadın öyle alıştırmış.
Anne su.. Babandan iste yavrum. Ahmet çocuk su istiyo.
Anne kakam. Babası kakası varmııışşş...
Baba iki dk bir şey alıp gelecek. İndi yarı yol gitti. Çocuk baba diye ağladı.
Anne onu oyalar normalde dimi?
Yok efendim baba aranılır. Ahmet çocuk ağlıyor gel onu da al.
O yarı yoldan adam dönüp çocuğu alıp gidiyor..

:) :) Ondan çok şey öğrendim valla.
Diyelim alışveriş yapmaları gerek.
Hep birlikte avm. Saatli oyun alanlarına abla gözetimine bırakıp gidiyorlar.
Çocuk 2 saat gayet rahat duruyo. Arkadaş ediniyor zaten..
Valla nasıl alıştırmışlar bilmiyorum ama büyük başarı..

Eşinizi hayatınıza katmak adına şartları zorlayın.

Mesela bu bahsettiğim ilişkide adam polis.
Ben olsam ya yazık zaten çok yoğun, stresli işi var.
Çocukla daha çok ben ilgilenirim derdim kesin.
Ama kadın ne münasebet, ben mi dedim polis ol diye ben de çalışıyorum.
Her yüke ortak olacak diyor.
Az uyusun bana ne, sofradan çok doymadan kalksın bana ne.
Ben her şeyi süper mi yapıyorum. 2. çocuğu istemeyi biliyo ama diyo..
Helal olsun :)

Çocuğu ortak kararla dünyaya getirdiniz.
Zor bir çocuk da olsa zorluklara birlikte göğüs germelisiniz.
Aynı sıkıntılara göğüs görmek sizi birbirinize yakınlaştırır diye düşünüyorum.

bizimki sevmeyide sevişmeyi de beceremiyor malasef baba gore evlenilmemesi gerekenler listesinde lakin bunu evlenince anladım

Kaç cocugunuz var?

ne kadar güzel brawo biz çilekeş kadınlar dur yavrum baban isten geldi dinlensin ,çocuk ses yapar dur şimdi baban uyusun ,kadın bir yandan temek yapar bir yandan çocuk bajar adam içerde yatar bir de ustune kahve ister birde yaparsın beğenmez ...aslında bu adamları biz simarttik ...ben çalışırken her işi yapardı yemek temizlik utu bulaşık...çocuk oldu isi bıraktım adam elini birseye sürmüyor kolayını bulsa onuda ben doyuracağım

2.. kocam ikincide biraz daha iyiydi..küçük 6 büyük 12 .şimdide daha ilgili.küçükken aglamala r kıpır kipr haller bilirsin biz bile sinir harbi yasarken onlar bizim iki katkımız sinirlenir ve hic yorulmadan ustelik.ama ben sik sik konuşmaya çalışıp biraz yontardim.anlayacağınız ancak yontuldu

İşte iyilik yaramıyor ben onu anladım.

Bu adam mesela arada ben zaten bu dünyaya çile çekmeye gelmişim diye söylenir sözde espri.
Kadına sorsan istemeden yapıyo zaten, mecbur bırakıyorum diye ama önemli değil istemese de yapcak diyo..

Ben olsam istemeden yaptığı yerin dibine batsın derim.
Kaybettiğimiz yer burası :)

Adamların işine geliyor.

Cocuk sadece kadina ait degil ki. Baba isten gelip karnini kasiya kasiya elinde telefon yatiyorsa anne daha fazla ilgilenmek zorunda kaliyor otomatik olarak. Babanin boslugunu kapatmaya calisiyor.
Kadin hem anne olacak,hem iste calisacak,hem evde calisacak,ustune bakimli olacak,kendine zaman ayiracal,cocuga ve kocasina zaman ayiracak. Erkek ne poka yarayacak,sadece ise gidip isten mi gelecek?

Ben bu fikre katılmıyorum. Mesele çocuk değil. Benim evliliğim de çocuktan sonra bitti (kağıt üzerinde devam ediyor önemsiz bir ayrıntı olarak da aynı evde yaşıyoruz) ancak kesinlikle sebep çocuk değil. Evet zor bir oğlum var ve beni de babasına da çok yordu. Ancak temeli zaten sağlam değildi. Gerçekten sağlam olsaydı, çocukla ilgili sorunlar yaşarken birbirimizi itmez destek olurduk. En nihayetinde ikimizden bir parça.

He artık benim umurumda mı? Pek değil açıkçası. Olağanca bencilliğimle tamamen bitirmek için uygun zamanı bekliyorum. Maddi manevi gereken olgunluğa erişmeyi bekliyorum. Kendisi de rahatsız değil bu bekleme halinden. Karşılıklı bir alışveriş işte.

Size gelince, eğer hiç umut yoksa bunun üzerinde düşünmeyin. Kendinize ve çocuğunuza odaklanın. Geleceğe yatırım yapın, birikim yapın, psikolojik olarak kendinizi hazırlayın. Lakin bunun üzerinde "neden böyle oldu" diye düşünmeyin. Tabi hiç umut yoksa. Umut varsa terapi falan alın.

Evde de olsaniz yapin. Erkek diye fosur fosur uyusun demeyin,aman rahatsiz olmasin demeyin. Kadin kadar erkegin de cocugu o. Gunduz ise gidebiliyor olmak bir arti degil ki,calismak herkesin kendi gorevi.

üstelik yaptığını görünce daha çok yükleniyorlar .....ama ne bilim onuda yorgun görünce vicdani olarak yapamıyorum üzülüyorum ama bi taraftan da bana üzülen yok bu kadın mesleğini bıraktı çocuğuna bakıyor bi taraftan kpss çalışıyor 4 /4 luk yemeğini yapıyor diyen yok ben bunlarada üzülüyorum

Demezler.
O yüzden biz de dememeliyiz..
Babalık kolay değil.
Neşesi yerinde çocuğa komşu da bakar seve seve.
Kriz anlarında nerede durduğu önemli dimi ama?

Erkeklerin gozunde biraz cazibe gidiyormus ya yaninda emzirrken ilgilenirken falan kendisiyle de ilgilenilmeyince eskisi gibi anne moduna giriyormussun oyle diyenler var.

umut bir görünüp bir kayboluyor..bana gore bizimkide kağıt üstünde devam eden evlilik kendim için şartlArın iyi olduğu guclendigim bir dönemi bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…