Sizin meseleniz işyerindeki kadın değil ki , gerçek yüzünü anlaması birşeyi değiştirsiin yada geç olsun. Eşiniz size değer vermiyor hatta eş olarak görmüyor, bir yıllık ayrılıkta barışmak için hicbirsey yapmayıp sadece sizi suçlamış.Az önce dedi ki kıza da kızdım.surekli ayni seyleri söylüyor dedi. O kizin gercek yüzünü anlayacak ama geç olacak. Kız çok dolduruyor mobbing gördüğüne dair şeyleri anlatıyor
Keşke uydursaydım..Siz kanka olmussunzki eşinle. Herseyini anlatyr masallah. Ben size cok inanmadm açkcasi hikaye uyduruyorsunz gibime geldi yani. Mantk dışı cunku
Dava açıcam ama önce işten ayrılmam lazım işte de sorunlar var. Avukat işsizken acarsan daha iyi olur diyorSizin meseleniz işyerindeki kadın değil ki , gerçek yüzünü anlaması birşeyi değiştirsiin yada geç olsun. Eşiniz size değer vermiyor hatta eş olarak görmüyor, bir yıllık ayrılıkta barışmak için hicbirsey yapmayıp sadece sizi suçlamış.
Kadınla konuşmalarını size anlatması bile ilişkinizin ne boyuta geldiğini gösteriyor.
1 yıl ayrıldıktan sonra neden biraraya geldiniz ki zaten? Hala umurunda değilsiniz, adam telefonuyla kendine ait hayatında yaşıyor ama aynı evdesiniz. Elle tutulur bir yanı kalmamış bu evliliğin, gidin davanızı açın.
inada binmemis. kiza asik. siz umrunda degilsiniz.İftira attınız bana çok temiz kız konuşucaz size ne diyor. İnada bindi.
Karşınızda normal biri olsa neden boşanasınız? Kişiler ya da ilişkiler normalin dışına çıkınca boşanma ortaya çıkıyor genelde :)Boşanıcam ama onun için karşımda normal birinin olması lazım.
Birincisi rezillik değil ben abartıp söyledim ikincisi rezillik hala konuşmaları benceYorumlarınızı okudum da hayat size gerçekten ayşeciğin filmindeki gibi "hayat sevince güzel, sevince tatlı günler" mi?
Hala eşinizi mi düşünüyorsunuz gerçekten?
Sorsam "boşanamam, bir yuva kolay mı kuruluyor, hem elalem ne der" dersiniz, ama rezilliği öğrenmeyen kimse kalmamış.
Ortada ev yok, yuva yok, sizi umursayan bir adam yok. Siz hala adamı düşünüyorsunuz. Şok içindeyim.
Psikolojisi bozukKarşınızda normal biri olsa neden boşanasınız? Kişiler ya da ilişkiler normalin dışına çıkınca boşanma ortaya çıkıyor genelde :)
Teşhis :))inada binmemis. kiza asik. siz umrunda degilsiniz.
Komiksiniz :)şey yap, onurunuzu gururunuzu kiran cocugunuzu ve sizi dusunmeyen isyerindeki kizdan medet uman kocanizin ayaklarina kapanin beni affet diye aglayin.
yoneticiye de kocama iftira attim cunku o altindan yapildi kaybederim diye korktum lutfen ona iyi davranin diyin.
yok kiz gercek bu. ne teshisi :))Teşhis :))
Biraz empati lütfen cidden komiksinizinada binmemis. kiza asik. siz umrunda degilsiniz.
Sizin gibiler yüzünden insanlar konu açamıyor her şeyi çok biliyorsunuz :))yok kiz gercek bu. ne teshisi :))
komigim ama gururluyum. gururumun ucuna dokunan kocami, dikkat edin dokunan dedim kiran demedim kiramadi kirmasina asla musade etmedim..tek celsese tak sepeti koluna herkes kendi yoluna diyip defettim?Komiksiniz :)
Teşhis gerçek demek zatenyok kiz gercek bu. ne teshisi :))
sizinle empati yapamam ben..gururuma ufacik dokunan kocami bosadim diyorum anlamiyo musunuz?Biraz empati lütfen cidden komiksiniz
Siz tek celsede ben 10 herkesin karakteri huyu suyu farklıdırkomigim ama gururluyum. gururumun ucuna dokunan kocami, dikkat edin dokunan dedim kiran demedim kiramadi kirmasina asla musade etmedim..tek celsese tak sepeti koluna herkes kendi yoluna diyip defettim?
gurur guzel sey herkese tavsiye ederim
Tebrikler büyük başarı:)))sizinle empati yapamam ben..gururuma ufacik dokunan kocami bosadim diyorum anlamiyo musunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?