Çok acil yorum ve akıl istiyorum canlar.. Ortalık karıştı..

Az önce dedi ki kıza da kızdım.surekli ayni seyleri söylüyor dedi. O kizin gercek yüzünü anlayacak ama geç olacak. Kız çok dolduruyor mobbing gördüğüne dair şeyleri anlatıyor
Sizin meseleniz işyerindeki kadın değil ki , gerçek yüzünü anlaması birşeyi değiştirsiin yada geç olsun. Eşiniz size değer vermiyor hatta eş olarak görmüyor, bir yıllık ayrılıkta barışmak için hicbirsey yapmayıp sadece sizi suçlamış.

Kadınla konuşmalarını size anlatması bile ilişkinizin ne boyuta geldiğini gösteriyor.

1 yıl ayrıldıktan sonra neden biraraya geldiniz ki zaten? Hala umurunda değilsiniz, adam telefonuyla kendine ait hayatında yaşıyor ama aynı evdesiniz. Elle tutulur bir yanı kalmamış bu evliliğin, gidin davanızı açın.

Dava açıcam ama önce işten ayrılmam lazım işte de sorunlar var. Avukat işsizken acarsan daha iyi olur diyor

Yorumlarınızı okudum da hayat size gerçekten ayşeciğin filmindeki gibi "hayat sevince güzel, sevince tatlı günler" mi?
Hala eşinizi mi düşünüyorsunuz gerçekten?

Sorsam "boşanamam, bir yuva kolay mı kuruluyor, hem elalem ne der" dersiniz, ama rezilliği öğrenmeyen kimse kalmamış.
Ortada ev yok, yuva yok, sizi umursayan bir adam yok. Siz hala adamı düşünüyorsunuz. Şok içindeyim.

Birincisi rezillik değil ben abartıp söyledim ikincisi rezillik hala konuşmaları bence

komigim ama gururluyum. gururumun ucuna dokunan kocami, dikkat edin dokunan dedim kiran demedim kiramadi kirmasina asla musade etmedim..tek celsese tak sepeti koluna herkes kendi yoluna diyip defettim?
gurur guzel sey herkese tavsiye ederim

komigim ama gururluyum. gururumun ucuna dokunan kocami, dikkat edin dokunan dedim kiran demedim kiramadi kirmasina asla musade etmedim..tek celsese tak sepeti koluna herkes kendi yoluna diyip defettim?
gurur guzel sey herkese tavsiye ederim
Siz tek celsede ben 10 herkesin karakteri huyu suyu farklıdır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…