- 25 Ekim 2015
- 19.368
- 99.157
- 598
- 41
gurur tektir. huy ve sudan bahsetmiyorum. bendeki gurur sizde de var. aysede de var fatmada da var.Siz tek celsede ben 10 herkesin karakteri huyu suyu farklıdır
Ya sizin bu sakinliğinizSiz tek celsede ben 10 herkesin karakteri huyu suyu farklıdır
Yok benimki de sizin olsun lütfen almayayım sizde biriksin hepsigurur tektir. huy ve sudan bahsetmiyorum. bendeki gurur sizde de var. aysede de var fatmada da var.
elbette buyuk basari. bu sekilde oturup kocamin donmesini beklemek yerine, nasil yani sen ciddi misin diye aglayan adam vardi karsimda. o kizla konusacagim diyen degil. ki benim meselemde baska kiz yoktu. baska kiz olsaydi davamda, donunu da alirdim bosarken zaten oturup ona uzulmek yerine.Tebrikler büyük başarı:)))
Yanı herkesin hikayesi başkadır.Ya sizin bu sakinliğiniz
gurur ve onur insani insan yapan duygulardir ama. gurur ve onur yoksa, bizde yokuz.Yok benimki de sizin olsun lütfen almayayım sizde biriksin hepsi
Emin olun uzulmemistir arkanızdan:)el
elbette buyuk basari. bu sekilde oturup kocamin donmesini beklemek yerine, nasil yani sen ciddi misin diye aglayan adam vardi karsimda. o kizla konusacagim diyen degil. ki benim meselemde baska kiz yoktu. baska kiz olsaydi davamda, donunu da alirdim bosarken zaten oturup ona uzulmek yerine.
Dedim ya bende yok sizin olsungurur ve onur insani insan yapan duygulardir ama. gurur ve onur yoksa, bizde yokuz.
sizin halinizi gorse uzulurdu ama, onda da gurur vardi cunku :))Emin olun uzulmemistir arkanızdan:)
O zaman hepsini siz almayın eski eşinizle paylaşın bir gurur sizde olsunsizin halinizi gorse uzulurdu ama, onda da gurur vardi cunku :))
gururum yok diye bas bas bagiran kadini ahir omrumde llkkez goruyorum, ben sizin adinza gercekten uzgunum.O zaman hepsini siz almayın eski eşinizle paylaşın bir gurur sizde olsun
Üzülme bence daha önemli şeyler vardır hayatında üzülecek takma kafana ben gurursuz onursuz yaşar giderim te allam yagururu
gururum yok diye bas bas bagiran kadini ahir omrumde llkkez goruyorum, ben sizin adinza gercekten uzgunum.
yolun acik olsun ne diyim :))Üzülme bence daha önemli şeyler vardır hayatında üzülecek takma kafana ben gurursuz onursuz yaşar giderim te allam ya
Tnxyolun acik olsun ne diyim :))
burdakiler sizin amacniza uygun yorum yapmak icin yoklar. dogrulari soylemek icin varlar. dogrular hosunuza gitmiyorsa konu acmazsinizArkadaşlar ağır sacmasapan yorumlar yapacaksanız zahmet edip yazmayın. Ben zaten suçlu olduğumu biliyorum aynı şeyleri duymak degil amacim..
Hala mi siz :)burdakiler sizin amacniza uygun yorum yapmak icin yoklar. dogrulari soylemek icin varlar. dogrular hosunuza gitmiyorsa konu acmazsiniz
hala mi siz derken kimin hangi konuya ne kadar yazacaginada mi karar veriyorsunuz?Hala mi siz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?