Çok acil yorum ve akıl istiyorum canlar.. Ortalık karıştı..

el
Tebrikler büyük başarı:)))
elbette buyuk basari. bu sekilde oturup kocamin donmesini beklemek yerine, nasil yani sen ciddi misin diye aglayan adam vardi karsimda. o kizla konusacagim diyen degil. ki benim meselemde baska kiz yoktu. baska kiz olsaydi davamda, donunu da alirdim bosarken zaten oturup ona uzulmek yerine.

Emin olun uzulmemistir arkanızdan:)

Arkadaşlar ağır sacmasapan yorumlar yapacaksanız zahmet edip yazmayın. Ben zaten suçlu olduğumu biliyorum aynı şeyleri duymak degil amacim..

Arkadaşlar ağır sacmasapan yorumlar yapacaksanız zahmet edip yazmayın. Ben zaten suçlu olduğumu biliyorum aynı şeyleri duymak degil amacim..
burdakiler sizin amacniza uygun yorum yapmak icin yoklar. dogrulari soylemek icin varlar. dogrular hosunuza gitmiyorsa konu acmazsiniz

Bunca şeye rağmen ısrarla konuşuyor olması her şeyi açıklıyor. Bu kızla konuşmak, eşi ve çocuğunun huzurundan daha önemliyse vazgeçemediği bi şeyler var demektir . Sizden geçmiş ondan geçememiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…