Ama poppicim birbirinize acımamışsınız saldırmışsınız aç köpekler gibi sonra da napayım akıl verin diyorsun. Bir daha seni kahve sigaraya çağırdığı zaman hoş köpek o bi kerelikti de. Üzerine su at kaç. Kudurmuş mu kontrol et ne bileyim?ay yok artık hangi cesaretle adama gel beni *** diyebilirim açık açık resmen adama resmi resmi cilve yaptım bahsettiğim olay bu inanmayan nolur cıksın çare aramaya geldim saatlerdir olayı anlatmaya çalışıyom şuan ne yapiyim bacımsu olmayan kamera görüntülerinimi koyiyim buraya
Bence adam kaçmalıAma poppicim birbirinize acımamışsınız saldırmışsınız aç köpekler gibi sonra da napayım akıl verin diyorsun. Bir daha seni kahve sigaraya çağırdığı zaman hoş köpek o bi kerelikti de. Üzerine su at kaç. Kudurmuş mu kontrol et ne bileyim?
Şöyle olmuş, patron 360 derece dönünce yine başladığı noktaya geldiğini farketmiş. Sonra bu kısır döngü içinde hanım kızımız cihazın suyu, makinanın yağı derken hazır yenge de ağda yapıyor yan odada.... böyle işte.Eee sonra nolduuu?
Git istifa et.dün açtığım konuyu bilenler vardır kendimi tutamadım çok uzun zamandır yolunu dolaylı yollarla yapan patronumla ilişki yaşadım yarın işe nasıl gidicem hiçbirşry yaşanmamış gibimi yapmalıyım ay bu daha çok yakama yapışmaya kalkmasın bide kızlar başıma belamı aldım acaba
trol vs diyen lütfen uzak dursun arkadaşlar fazlasıyla ciddiyim makara yapıcak halim yok gerçekten
Borderline?karşılıklı oldu sanırım ikimizde birbirimizden yüz bulduk em çokta ben verdim o yüzü şimdi yalan yok
İlkinde milimetres, ikincide santimetres üçüncüde metres olunuyor...Bi de çok merak ettim kaç seferde metres olunuyodu. Aslında ilkokul 3. sınıfta öğretmişlerdi ama çok zaman geçince unuttum.
O zaman 3.den sonrası kilometresİlkinde milimetres, ikincide santimetres üçüncüde metres olunuyor...
Ne kadar ağır duruşlu coool yaşıtlarından farklı elit bir kız püh maşallahdün açtığım konuyu bilenler vardır kendimi tutamadım çok uzun zamandır yolunu dolaylı yollarla yapan patronumla ilişki yaşadım yarın işe nasıl gidicem hiçbirşry yaşanmamış gibimi yapmalıyım ay bu daha çok yakama yapışmaya kalkmasın bide kızlar başıma belamı aldım acaba
trol vs diyen lütfen uzak dursun arkadaşlar fazlasıyla ciddiyim makara yapıcak halim yok gerçekten
Nazar duası oku nazar duası tü tü tü maşallahNe kadar ağır duruş coool yaşıtlarından farklı elit bir kız püh maşallah
Birazdan hikayenin devamı gelir önceki konu da öyleydi ben yazayım da kurguya katkım olsun bunun patronu hem genç hem yakışıklı he bir de bekar kendi halinde biri salona o kadar manken kızlar geliyor ama asla yan gözle bile bakmadı bu kızdan zaten hoşlanıyordu bu kızın o taraklarda bezi olmadığı için yüz vermiyodu aniden olduCool girl olacam derken metres olmak
Offf naptın ya gelecek konunun spoilerini verdin fikir vermeyin kendi üretsinBirde eşi varken? Umarım eşi öğrenir rezil eder sizi herkesin içinde. İğrenç rezilsiniz ya midem bulandı çıkıyorum konudan
Tabii ki zaten o taraklarda bezi olanlar resmi resmi fingirdeşmez. Kızımız çok ahlaklı bir kız. Böyle şeyler deprem gibi, sel gibidir. Ani olur ve bittikten sonra anlar insan. Halbuki ani olmasa hiç o toplara girmeyecekti belkideBirazdan hikayenin devamı gelir önceki konu da öyleydi ben yazayım da kurguya katkım olsun bunun patronu hem genç hem yakışıklı he bir de bekar kendi halinde biri salona o kadar manken kızlar geliyor ama asla yan gözle bile bakmadı bu kızdan zaten hoşlanıyordu bu kızın o taraklarda bezi olmadığı için yüz vermiyodu aniden oldu
Lazer yapmış ya senin icin ne fesatNaptın adama sakso mu çektin
HahshahagagNazar duası oku nazar duası tü tü tü maşallahGözümüz değerse mazallah metres oluverir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?