- 19 Mayıs 2020
- 47.332
- 212.637
- 598
Bi tane paçoz kız günde iki poğaça alıyor diye kocana asılmasına rağmen gık diyemiyordun müşteri diye. Adam kartlarını patlattı, borcunu ödedi mi bari?Konularımı ben kendim söylüyorum zaten pislikti pislik
Valla cidden durumu fena, delirmemek için beyni inkar moduna geçmeye başlamış artık. Üzüldüm ben.Ya ahahah.
Konularin duruyorken böyle yorumlar yapma cidden komik oluyor.
Yağdırıyormuş, hı hı
Canım bak bende aynı şeyi söylüyorum zaten anlamıyorsunuz işinize gelmiyor nedenseYa ahahah.
Konularin duruyorken böyle yorumlar yapma cidden komik oluyor.
Yağdırıyormuş, hı hı
Ya adam boşanmada bile borclar bitsin bu ayda çalış sonra gidersin diyordu. Daha bir sürü şey var, şimdi yazmaya gerek yok. Boşanmış hemencecik de maşallah, neyini inkar ediyorsa artık.Valla cidden durumu fena, delirmemek için beyni inkar moduna geçmeye başlamış artık. Üzüldüm ben.
hayir canim ne munasebet ne kocamin sahibiyim ne de kocam beni sahibim .iki tarafli da sahiplik kelimesi asiri itici .cok rahatsiz oldum ama saygisizlik olmasin diye dikkatli cumle kurmaya calisiyorum .tovbe estEvet kocam benim sahibim ben de onun sahibiyim:) yine kendi istediğiniz kısmı nasıl alıyorsunuz ama
Dişini günlerce ağrılı şekilde bekletip, seni zorla ise götürmedi mi?Canım bak bende aynı şeyi söylüyorum zaten anlamıyorsunuz işinize gelmiyor nedenseMutlu olsam niye bosanayım? Adam sapıktı sapık. Kullandı beni hep defalarca köle gibi. Ben cebime para alamıyordum bunun aksine o da vermediği için yediriyor içiyordu tabiki. Eksik etmezdi o konuda bi şeyimi. Ama ahlaksız narsist bencil tarafı da vardı. Yaşamadığın için bilemezsin değişikti çok karmaşık kişilikti
Yo inkar etmiyorum ki. Söylediklerinizin bin kat fazlasını yaşadımValla cidden durumu fena, delirmemek için beyni inkar moduna geçmeye başlamış artık. Üzüldüm ben.
Adam avukat parası vermeye bile erindi, hadi attım imzayı git nereye gidiyorsan dedi. Borçları da yıktı zaten üstüne, yedirdi içirdi diyor ya benim ahretliğin kedisini de hep beraber yedirip içiriyoz ki biz. Kartı da yok ki patlatsak.Ya adam boşanmada bile borclar bitsin bu ayda çalış sonra gidersin diyordu. Daha bir sürü şey var, şimdi yazmaya gerek yok. Boşanmış hemencecik de maşallah, neyini inkar ediyorsa artık.
Yavrum sen neyin tribindesin o zaman 2 gündür? Kafan yerinde mi ?Yo inkar etmiyorum ki. Söylediklerinizin bin kat fazlasını yaşadım
Hanımefendi, sizi bu kadar tetikleyen nedir onun altındaki sebebi araştırın bence. Sonuçta bu benim kendi ilişkim. Hosunuza gider gitmez o ayrı mesele de saygısızlık yapabilecek kadar sizi ne etkiledi anlamadım?hayir canim ne munasebet ne kocamin sahibiyim ne de kocam beni sahibim .iki tarafli da sahiplik kelimesi asiri itici .cok rahatsiz oldum ama saygisizlik olmasin diye dikkatli cumle kurmaya calisiyorum .tovbe est
Ödedi. Bilmediğiniz çok şey var . Ayrıca sadece bu değil ki, binlercesini yaşadım ben. Hayır yani nesini inkar edeceğim ?Bi tane paçoz kız günde iki poğaça alıyor diye kocana asılmasına rağmen gık diyemiyordun müşteri diye. Adam kartlarını patlattı, borcunu ödedi mi bari?
Bir kadinin kendisine sahibim kocam demesini yakistiramadimHanımefendi, sizi bu kadar tetikleyen nedir onun altındaki sebebi araştırın bence. Sonuçta bu benim kendi ilişkim. Hosunuza gider gitmez o ayrı mesele de saygısızlık yapabilecek kadar sizi ne etkiledi anlamadım?
Canım bak bende aynı şeyi söylüyorum zaten anlamıyorsunuz işinize gelmiyor nedenseMutlu olsam niye bosanayım? Adam sapıktı sapık. Kullandı beni hep defalarca köle gibi. Ben cebime para alamıyordum bunun aksine o da vermediği için yediriyor içiyordu tabiki. Eksik etmezdi o konuda bi şeyimi. Ama ahlaksız narsist bencil tarafı da vardı. Yaşamadığın için bilemezsin değişikti çok karmaşık kişilikti
Sen en iyisi bi terapi al gülüm bu adam algılarını kaydırmış, dengeni şaşırtmış, sağlıklı bağlantılar kuramıyorsun. Bu kafayla çalışsan da çalışmasan da senin için pek bişey değişmez, bu sefer gider seni eve tıkan bi ayı bulursun.Ödedi. Bilmediğiniz çok şey var . Ayrıca sadece bu değil ki, binlercesini yaşadım ben. Hayır yani nesini inkar edeceğim ?ama kadının çalışma konusu çok farklı bir yerde benim için. Bu yüzden de çok kavga ederdik zaten
Ah canımmm.. anlatamam ki ben yaşadıklarımı size. Dişimi önemsemez ama kendi sevdiği her şeyi kendi yapabilsin diye bana da yapardı.. değişik bir canlı türlüydü.Dişini günlerce ağrılı şekilde bekletip, seni zorla ise götürmedi mi?
Sen bu adam beni yedirip,içeriyordu, karnımı doyuruyordu diyorsun. Kendine evcil canli muamelesi yapmasan mi?
O kadar az şey görmüşsün ki yemeğimi verir,eksik etmezdi,yağdırırdi diyorsun.
İnşallah toparlarsin kendini.
Bu yazıkların olmadı yalnız. Hadi attım imzayı git falan demedi. Kimin konusuyla karıştırdınAdam avukat parası vermeye bile erindi, hadi attım imzayı git nereye gidiyorsan dedi. Borçları da yıktı zaten üstüne, yedirdi içirdi diyor ya benim ahretliğin kedisini de hep beraber yedirip içiriyoz ki biz. Kartı da yok ki patlatsak.
Adeta sapladınBi tane paçoz kız günde iki poğaça alıyor diye kocana asılmasına rağmen gık diyemiyordun müşteri diye. Adam kartlarını patlattı, borcunu ödedi mi bari?
Dedi lafın gelişi. Senin uğradığın muameleden bahsediyorum. Uğraşmadı senin için. Bak milletin kocası kafaya takıyor, 3 yıl avukat parası veriyor.Bu yazıkların olmadı yalnız. Hadi attım imzayı git falan demedi. Kimin konusuyla karıştırdın
Vallahi ben sizi anlamadım. Kaç mesajdır sadece kendinize beğendiğiniz tarafı alıp, ona cevap veriyorsunuz. Bu iki taraflı bu durum. İkimiz de birbirimize sahibiz. Sizin kafanızda beliren resim iki kişi birbirine tasma takmış geziyor mu anlamadım ki.Bir kadinin kendisine sahibim kocam demesini yakistiramadim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?