Çok bitkin ve yorgunum :( çalışmamı isteyen eş

kocam benim sahibim mi Valla kuru ekmek yerim de calismam ,kocam benim sahibim diyen birisine ilk kez denk geldim . Allah mutlulugunu artirsin ben de saskinligimla beraber konudan uzaklasayim

Şu tarz yorum yapan kadınların hepsinin eşi aynı sizin eşiniz gibi çalışmasını istiyor.. hatta çalışmasalar geçinemez en acilinden boşanırlar. :)

Sana şunu söyleyebilirim sadece en acilinden boşannn.. çalışman konusu senin tercihine bağlı olmalı. Böyle çalışmanı isteyen zorlayan kocanı asla çekme. Ne yazık ki kadınlar hayatlarının en anında çalışamıyor. Çocuk doğuruyoruz, başka şeyler oluyor falan filan.. adam kendine güvenmiyorsa evlenmesin arkadaş. Günümüzde biz kadınlar yüzünden erkekler böyle çalışan kadın ister oldu zaten. Kadınlar bu duruma getirdi erkekleri. E herkes kendi kendine bakacaksa zaten kadın niye bi erkeğe daha bakıyor ? Onun çamaşırı bulaşığı derdi kahrı.. kadın çalıştıktan sonra evlenmesin zaten kendi başına mutlu bir hayat sürsün

Din konusuna girmeyelim çıkamayız ordan. Ama şunu diyebilirim. Ben o kadar çok 40 ından sonra azma vakası gördüm ki. Hepsi benim fırlama kocama mânâ bulur ama el altından çevirdiklerini bir kez kocamdan görmüş değilim. Kimsenin dini imanı üzerine hayat kurmazdım. Zamanında namazını orucunu kaçırmayan çok ateist de tanıdım ben.

Zorla çalıştırılma konusu nerden baktığına bağlı. Biri gelip de sizin kocanızı zorla çalıştırdığınıza salık verebilir pekala.

kocam benim sahibim mi Valla kuru ekmek yerim de calismam ,kocam benim sahibim diyen birisine ilk kez denk geldim . Allah mutlulugunu artirsin ben de saskinligimla beraber konudan uzaklasayim
Evet kocam benim sahibim ben de onun sahibiyim:) yine kendi istediğiniz kısmı nasıl alıyorsunuz ama

Cevap veriyorum sevdiği kişiyle vakit geçirebilmek için

Şu tarz yorum yapan kadınların hepsinin eşi aynı sizin eşiniz gibi çalışmasını istiyor.. hatta çalışmasalar geçinemez en acilinden boşanırlar. :)
Senin eski kocan seni karın tokluğuna dükkana ırgat yapmıştı, biz eşşek gibi çalışıp beyler gibi yiyoruz aynı şeyi yaşamıyoruz senle.

İlk paragrafa cevap vermeyeceğim. Ben bu konu üzerinden bahsettim ama siz başka konulara girmissiniz, konu dağılır.
İkimizin de yuvamız için görevleri var. O çalışıyorsa ben evin işlerinden sorumluyum. Kocamı zorla çalıştırdığımı söyleyen kişi benim için de zorla ev işi yapıyor diyebilir mesela ?

Tatlım konu kendi ayakları üzerinde durabilmek deil zaten. Belli ki hayırsız bir kocası var nesini anlamıyosun? Oldu canım hem kadın çalışsın para getirsin hem çamaşır bulaşık çocuk vs vs bu listenin ne kadar uzayabileceğini sen bir düşün. Kadınsın ya. Adam ev işlerine ve tüm hayatın çilesine ortak olan, yardım eden biri olsa zaten çalışmasına dahi zorlamaz kızı. Hayatım sen nasıl istersen der konu sahibi de Zaten çalışır sevdiği bir işte.. Mutlu mutlu geçinir giderler. Lafı alıp değiştirmeyin

Onu diyorum işte nerden baktığına bağlı.

Yoo kocan dünya borç yıktı üstüne. Sürünüyodun be ne beyi?
Sen öyle san yaşadığım hayatı yaşadın mı sen acaba ? Yediğim yemeği yedin mi? Cebime hakkım olan parayı alamıyordum ben sadece çalışırken. Eski eş kişisi yağdırıyordu maşallah bana ama hayırsız sapık ruhlu pisliğin tekiydi.

Aşkım ben seni çok iyi anlıyorum biliyor musun? Reddedince yaşadıkların silinip gidecek sanıyorsun. Sana da yazık. Neyse çok üstüne gitmiycem. Hayır konularını da bilmesek..

Adamın para kazanmak dışında hiçbir iş yapmamasının çözümü kadının kendi kariyerini ve finansal hayatını feda etmesi mi yani? Nasıl şahane bir mantık.hayırsız kocaya yemek, temizlik, çocuk bakımı cart curt yapmak ağır gelmiyor da çalışmak mı ağır geliyor.en basitinden hayırsız kocayı koynuna almak bile kendine saygısızlık.hayırlı olanı çalış demiyor madem eee adam hayırsız.bu kişiyle evli kalınır mı? Sizin dediğiniz de mantıklı değil.

Ya ahahah.
Konularin duruyorken böyle yorumlar yapma cidden komik oluyor.
Yağdırıyormuş, hı hı

Ay ağzını yiyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…