Cok bunaldim

bilirim.
son dönemde anneme gitmek bile işkenceydi.
artık nefes darlığı çekmeye başlamıştım.
uzağa taşındım. yeni yeni kendime geliyorum.

annemle son dönemde yasadiklarim yüzünden bir süre görüsmek istemiyorum aslinda. kendi iyiligim icin.
Beni birak ama bu morelle iki cocuga bakmak zorundayim. Hadi idare ettim ama evde yalniz degilim. panik atagim var zaten üzülmeye gelmiyorum hic

yaparsam öyle birsey yaparim ama bu bana sok oldu. Daha önce zaten bu sekilde yapiyorduk ama simdi hic istemedigim bir zamandi. rahatlamak icin gidiyordum. Cok doluyum ona karsi daha da beter dönmek istemiyorum

Ama kendinizi çok da germeyin

Eşiniz idare edebilecek ise o çocuklar ve anne ile takılsın siz de spa randevusu alın kendinize o saatlere

Akşam yemekte de idare edersiniz hatta akşam da anneniz çocuk baksın uyutun çocukları o başlarında otursun siz de karı koca iki kadeh için muhabbet edin

Ama kendinizi çok da germeyin

Eşiniz idare edebilecek ise o çocuklar ve anne ile takılsın siz de spa randevusu alın kendinize o saatlere

Akşam yemekte de idare edersiniz hatta akşam da anneniz çocuk baksın uyutun çocukları o başlarında otursun siz de karı koca iki kadeh için muhabbet edin

Hic aklima gelmedi bu stresten hakketten.
sorun onu pek görmek istememem. Mecbur kalirsam bu sekil yaparim.
Psikolojimi düzetlmeye gidiyordum ama en cok bozan insani görecegim. Kalbimi cok kirdi öyle böyle degil . yoksa her türlü agirlarim.

annemle son dönemde yasadiklarim yüzünden bir süre görüsmek istemiyorum aslinda. kendi iyiligim icin.
Beni birak ama bu morelle iki cocuga bakmak zorundayim. Hadi idare ettim ama evde yalniz degilim. panik atagim var zaten üzülmeye gelmiyorum hic
iyileşene kadar telefonda görüş yeterli bence.
biz çok kötü tartıştık. 6 aydır hiçbir şekilde görüşmüyoruz.

Hic aklima gelmedi bu stresten hakketten.
sorun onu pek görmek istememem. Mecbur kalirsam bu sekil yaparim.
Psikolojimi düzetlmeye gidiyordum ama en cok bozan insani görecegim. Kalbimi cok kirdi öyle böyle degil . yoksa her türlü agirlarim.

Önce şu ağırlama psikolojisinden çıkın

Orası otel o da çocukları görmeye gelecek

Sadece görüşeceksiniz orada canı ne istiyorsa kendi halledecek

Bir şey isterse sizden olmaz diyeceksiniz istemiyorsanız eğer

Ben ketum bir insanım örneğin siz lohusa iken yemek yapıp yemedi ise aç oturacaktı kimseyi nazlayamam

Derdi varsa söyleyecek yoksa da ortama uyacak

iyileşene kadar telefonda görüş yeterli bence.
biz çok kötü tartıştık. 6 aydır hiçbir şekilde görüşmüyoruz.
aslinda biz de tartistik ama görmezden gelmeyi maduru oynamayi tercih ediyor. Hala yapmacik geliyor bana iyi davranmasi. Hele yaninda insanlar olunca bir yapmacik geliyor ki. normalde her gün arardim simdi ayda bir ikiye düstü o da mecburiyetten

Önce şu ağırlama psikolojisinden çıkın

Orası otel o da çocukları görmeye gelecek

Sadece görüşeceksiniz orada canı ne istiyorsa kendi halledecek

Bir şey isterse sizden olmaz diyeceksiniz istemiyorsanız eğer

Ben ketum bir insanım örneğin siz lohusa iken yemek yapıp yemedi ise aç oturacaktı kimseyi nazlayamam

Derdi varsa söyleyecek yoksa da ortama uyacak
ona bunlari dedim acsan ye, al hersey burda, dedim yemek yapsana. corba yetistirdim bir gün evde kac kisiyoz aldi yedi o corbadan anne dedim ben yapmasaydim bugün ne yiyecektin bak dedim neden yapmiyorsun. Birsey demiyor. Hep madur gibi oturuyor. millete gelince bir hürmet bana gelince oturuyor aksama kadar. Sezeryan oldum benim toparlanmam cok agir oldu. Hstaneden gelince ekmekle yag verdi bana yemek yapmamisti mesela. Misafir gelcek diye onlara hazirlik yapmisti cicek böcek. evde yemek yok. kimse de gelmedi benim kimsem yok bin kere dememe rahmen, o hazirladigi cicekler bekledi öyle.misafircilik oynamayi seviyor biliyorum ama evlat daha önemli degil mi

Ben de geleceğim mi ?
Pardon da annen artık dış kapının mandalı ne demek ben de geleceğim.
Öyle her kafasına estiğinde ben de geliyorum diyemez.
Eşimle basbasa tatil yapacağız inşallah başka sefer görüşürüz diyinsene siz de.
Bu kayınvalideler ve anneler her yere gelmek zorunda mı ?
Anneyiz diye böyle bi hakları yok yani..

Ben de geleceğim mi ?
Pardon da annen artık dış kapının mandalı ne demek ben de geleceğim.
Öyle her kafasına estiğinde ben de geliyorum diyemez.
Eşimle basbasa tatil yapacağız inşallah başka sefer görüşürüz diyinsene siz de.
Bu kayınvalideler ve anneler her yere gelmek zorunda mı ?
Anneyiz diye böyle bi hakları yok yani..

bombayi bana atti su an. aramiz zaten limoni aslinda ama umurunda degil. ben baya fena oldum ne yapsam dert su an. Reddetsem ayri alsam ayri

bombayi bana atti su an. aramiz zaten limoni aslinda ama umurunda degil. ben baya fena oldum ne yapsam dert su an. Reddetsem ayri alsam ayri
Aranız limoni ise neden gelicem diyor ben de onu anlamadım. Hem insan bi düşünür eşiyle çocuklarıyla basbasa tatil yapacaktır diye. Sanırım anneniz baya düşüncesiz birisi kusura bakmayın ama..

bi akli basinda insan da desin ki zaten cok yoruluyor kocasiyla gezsin dinlensin desin ne olur yaaa ne olur Allah im, dert oldu aksam aksam tatili iptal edicem o olacak ne olur yaaa =(

Aranız limoni ise neden gelicem diyor ben de onu anlamadım. Hem insan bi düşünür eşiyle çocuklarıyla basbasa tatil yapacaktır diye. Sanırım anneniz baya düşüncesiz birisi kusura bakmayın ama..

Kusura bakmiyorum. Ben de cok aci tecrubeledim bunu lohusa halimle. Bu yüzden limoni zaten. Torun görcem diye yola cikmak kolay ama dinlencez biz. Her isi biz yapicaz biliyorum. Üc ay bende kaldi televizyonu acmayi bile ögrenmeyi reddetti ben anlamam diye. Ne olur biraz anlamaya calissan. Her seyi anliyorsun isteyince.

Siz neden annenize bu tavizi verdiniz ki ? Bende geleceğim diyebilecek kadar.. Benim annem ben demeden öyle birşey demez özledim der ama bende geleceğim geliyorum demez dedirtmem. Hem istemiyorum diyorsunuz hem de herşeyi söylemişsiniz kim sizi nerede görecek de söylediniz ki ? Bütün tanıdıklarınız sizinle aynı dönemde o otele mi gidecekler ?
Annenizi ağırlamak , nazını çekmek , tribini çekmek gibi eylemlerden acilen uzaklaşmalısınız..

Siz neden annenize bu tavizi verdiniz ki ? Bende geleceğim diyebilecek kadar.. Benim annem ben demeden öyle birşey demez özledim der ama bende geleceğim geliyorum demez dedirtmem. Hem istemiyorum diyorsunuz hem de herşeyi söylemişsiniz kim sizi nerede görecek de söylediniz ki ? Bütün tanıdıklarınız sizinle aynı dönemde o otele mi gidecekler ?
Annenizi ağırlamak , nazını çekmek , tribini çekmek gibi eylemlerden acilen uzaklaşmalısınız..

yasadigim yerde komsular memlekete haber veririler, yani ayni memleketten olduklarim zaten bilecek gidecegimi dört gün aramizi görmezlerse zaten sorup sorustururlar. bu konu ise öyle oldu yani annem hep bu sekilde davranir ama baskin olarak degil madur gibi kendini acindirarak. ben de bilmiyorum nasil böyle oldu ama oldu. Benim verdigim birsey degil sadece iyi bir evlat olmaya calisiyorum. gercekten bin pisman oldum su an telefon actigima zaten

yasadigim yerde komsular memlekete haber veririler, yani ayni memleketten olduklarim zaten bilecek gidecegimi dört gün aramizi görmezlerse zaten sorup sorustururlar. bu konu ise öyle oldu yani annem hep bu sekilde davranir ama baskin olarak degil madur gibi kendini acindirarak. ben de bilmiyorum nasil böyle oldu ama oldu. Benim verdigim birsey degil sadece iyi bir evlat olmaya calisiyorum. gercekten bin pisman oldum su an telefon actigima zaten
O zaman sizde otel de yer olmadığını bu tatilde eşinizle geçirmek istediğinizi söyleyin ya da çıktığınız gün otelden annenize uğrayıp öyle çıkın yola bilemedim başka..

O zaman sizde otel de yer olmadığını bu tatilde eşinizle geçirmek istediğinizi söyleyin ya da çıktığınız gün otelden annenize uğrayıp öyle çıkın yola bilemedim başka..

annem zaten bir günlügüne gelse degmez cünkü bize gelmek icin dört bes saat yolda kalacak. e ben zaten üc ya da dört fün mü ne kalacagim. Of yaaa. ben esimle tatil yapmak istedim, hatta esimi de gec ben tatil yapacaktim. simdi biliyorum keyfime baksam surat yapar, senin icin buralara geldim olacak yaa =(

Back
X