Çok büyük umutlarla evlenmiştim. Bir yıl olmadı ama boşanıyorum...

cnm ins duzelir hersey senin adina fakat en bastan beri adam sana karsi cok sogukmus ...insanin umut verdigi insanin boyle yapmasi cok incitici evet ama seni kaybettigine yansin .sen umidini ve dualarini eksik etme hersey daha guzel olucak ins .

Sözün bittiği yerdeyim.
Kızımın duygularına ayna tuttun canım.
Yavrumun travmalarıyla başetmeye çalıştığını biliyorum -
Hiç birşey yapamıyorum. senağlama
Hayat sizlere borçlu canım - doğduğunuz yuvada mahrum bıraktıklarını -
kurduğunuz yuvada size vermek zorunda.
a.s.

dilekgry canım herşey bir sihirli değnek değmişcesine gönlünce olsun İnşaallah. :Saruboceq:

Bence senin eşin o internette av peşinde karı kız parası yiycek belki.. Senide almış elinin altına oh ne ala anasının yanında ona bakan biri bununda yükümlülüğü kalktı üstünden ailenide bırak yalnız kal iyice zayıfla istiyor istediği gibi kullanıcak seni..
Keşke internetteki adresini söylemeden bi rumuzla girip ne haltlar çevirdiğini anlamaya çalışsaydın..
Çok üzüldüm Allahtan tek dileğim "Böyle insanlarla karşılaştırmasın ve onları ıslah etsin." Sende kurtul canım bu adamdan ne evliliği evlilik yok ki ortalıkta ailenden ne istiyor ? Onlar ona ne yapmış gerçekten okuklarıma çok sinirlendim ve üzüldüm Allah sana sabır ve hayırlı güzel kapılar açsın .. o Eşin olcak adamı ıslah etsin inşallah cnm

inş hayırlısı ne ise o olur.ama küçücük bir umutta olsa değerlendirmelisin diye düşünüyorum.inş her şey güzel olur.
her şeyi açık açık konuşun."annen bizimle kalmasın ama yine sevgide saygıda kusur etmem,gelip giderim sen benimle kal,bu evliliği güzel bir şekilde yürütelim her şeye baştan başlayalım yaşadığımız tüm tatsızlıkları unutalım" de.
kabul ederse ona göre karar ver.
"ben seni seviyorum.ayrı kalmamalıyız" de.

teşekkürler inşallah hayırlı olur ama eşim ayrıldığımız gün beni unuttu yine...
davayı henüz çekmedim ben . 1 nisan da davamız var halen....

boşanma davası açabiliyorsan bir eşe, onunla tekrar beraber olmayacaksın. düzelir mi demeyeceksin. erkekler çok adi yaratıklar çook...

çok üzüldüm bende 8 aylık evliyim kocama yeni alışıyorum çok erken olmuş bence

teşekkür ederim yorumunuza arkadaşım...
haklısın iyi şeyler değil yaşadıklarım ve ben eşimi ilk tanıdığımda hiç böyle şeyler yaşayacağımı düşünmemeiştim.
ben onun ilk bakışına gülüşüne aşıkolmuştum..
evet boşan diyen arkadaşlarıma da kızamam çünkü haklılar çünkü gerçeten evliliğimin ilk ayları eziyetti.
annemde aynı fikirde.
fakat çok seviyorum eşimi.
tek güvencem Allah ım o beni hiç yalnız bırakmadı inş. bundan sonrada bırakmayacaktır..
a.s.a.s.

cnm ins duzelir hersey senin adina fakat en bastan beri adam sana karsi cok sogukmus ...insanin umut verdigi insanin boyle yapmasi cok incitici evet ama seni kaybettigine yansin .sen umidini ve dualarini eksik etme hersey daha guzel olucak ins .

herşey çok güzel olur inş....
teşekkür ederim yorumuna arkadaşım...a.s.

teşekkür ederim inşallah dileğiniz gerçek olur.. a.s.

ben ona yakıştıramadığım için söyledim interneti gerçekten konduramadım ona ben ve dedi facebooktan resmimi alıp koymuşlar inanmak istedim belkide sustum ne bileyim güzel dilekleriniz için teşekkür ederim .a.s.

hakkında hayırlısı olsun.
ne guzel memursun..elın ekmek tutuyor ve ayaklarının uzerınde duruyorsun..hayat guzel..sen devam et..senı hak edenı bulacaksındır can can..

hayırlısı olsun hakkında canım,üzülme sakın olur mu,her şerde bi hayır vardır...ailen yanında ya gerisi de çok kolay gelir...

Son düzenleme:
hakkında hayırlısı olsun.
ne guzel memursun..elın ekmek tutuyor ve ayaklarının uzerınde duruyorsun..hayat guzel..sen devam et..senı hak edenı bulacaksındır can can..

canım teşekkür ederim yorumuna evet çok şükür çalışıyorum sağlığım iyi şimdi ...
a.s.

hayırlısı olsun hakkında canım,üzülme sakın olur mu,her şerde bi hayır vardır...

üzülmüyorum dersem yalan olur. üzülmeyeceğim dersemde yalan olur :)
malesef çok sıkıntılıyım şu ara umarım bundaki hayır bı sıkıntımı unutturacak şekilde olur. Allah büyük.
teşekkür ederim yorumuna canım...a.s.

Rabbim hakkında hayırlısını versin herşeyin bizlerin başına ne geleceği hiç belli değil insanlar ne umutlarla bu yola başlıyorlar....öle ii insanlar çıkarki karşına merak etme cnm Rabbim sıkıntını giderir ins en kısa zamanda

İnşallah karşına hakettiğin gibi düzgün bir kısmet çıkar ve sen de mutlu olursun. Kocanız olacak o adamın aklı 5 karış havadaymış belli, zararın neresinden dönsen kar. Bu adam evlenmek yerine gidip parasıyla beraber olmalıymış... Biraz ağır kaçtıysa özür dilerim ama sorumsuz adamlar beni sinirlendiriyor. Böyle adamlara damga vurulmalı kimliğine ehliyetine bir yerlerine.. tekinsizdir yaklaşmayın diye.. evlenmekten men edilmeliler! öyle sap gibi gezsin hayatının sonuna kadar zaten istediği de bu herhalde... klava:

İnşallah çok ama çoook mutlu olursun bundan sonra...

hiç kimse kötü olayım die evlenmio ne umutlarla bağlanıyosun ama nafile olmayınca olmuyo allah sabır versin arkadasım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…