Çok büyük umutlarla evlenmiştim. Bir yıl olmadı ama boşanıyorum...

Estafurullah lafı bile olmaz. Yaşadığımız herşeyin bir hikmeti vardır. Bu derin manayı aramalısınız. Bu gidişatın neye vesile olduğunu elbette şimdi bilemezsiniz ve o yüzdende her bitiş can yakar yaa... Ama siz güçlüsünüz, cesursunuz yüreğinizden geçen herşeyi tüm samimiyetinizle söyleyebiliyorsunuz, işte bu yüzden de siz üstesinden gelebileceksiniz yaşadıklarınızın. Çok sevdiniz evlenmek istediniz belkide bunun için çok dua ettiniz, insanız gözümüze perde iner her zaman hayrı göremeyiz. Her zaman hayırlı olanı isteriz ya bende sizin için hayırlısını diliyorum. Siz elinizden geldiğini yaptığınıza inanıyorsanız, kaderde yazılanında önüne geçemiyoruz. Sizinde imtihanınız bu şekildeymiş demek. a.s.

Hakkında hayırlısı olsun arkadaşım ama ayaklarının üzerine basmak çalışmak kadar güzel bir şey yok biz bayanlar çalıştıkça kuvvetliyiz bizi kimse yıkamaz

ne güzel yaa ; hep de zaten arkadaşlık sitesine profilleri başkaları açar ; ya da onların fi tarihinde açtıkları hesaptan arkadaşları kız tavlamaya çalışır... vay vay süper insan ya o ; herkes onun resimlerini çalıp kendine profil açmak için yarışıyor...

ya da başka konularda klasik yalanlar... hep mi aynıdır yaaa?

herşeyi geçiyorum bizim bu yalanlara inanacak kadar salak olduğumuzu düşünmelerini affedemiyorum ben... ya da bu kadar mı umurlarında değiliz doğru düzgün bir yalan bulma için bile çaba harcamayacakları kadar...

arkadaşım seviyorum ; canımın içi diyorsun da söylesene bu adam sana güzel olan ne yaşattı...
sonra bir de seni inciten ; kıran ; yıpratan şeylerin listesini yap... bir de ailenle arana girmeye çalışıyormuş..

bak bakalım "ama ben onu seviyorum" cümlesini yazmanı bile hakediyor mu etmiyor mu?

hakkında hayırlısı olsun diyorum... sen doğru yolda görünüyorsun ama kendini daha fazla yormamak; yıpratmamak için lütfen onu çok sevme fikrinden de vazgeç...

hayır ağır değil haklısın arkadaşım ben objektif bakamadım... malesef söylediği her yalanı gözümü kapayıp olsun diye yuttum fakat değişmiyor yine devam ediyor ...
yorumun ve iyi dileklerin için çok çok teşekkür ederim arkadaşım...a.s.

hiç kimse kötü olayım die evlenmio ne umutlarla bağlanıyosun ama nafile olmayınca olmuyo allah sabır versin arkadasım

kesinlikle ben hiçbir bayanın boşanırım belki diye düşünerek evlendiğini sanmıyorum buna ihtimal bile vermem malesef başa gelen çekiliyor...

teşekkür ederim yorumuna arkadaşım...a.s.

muhakkak. Rabbim bana bunu yaşamamı nasip ettiyse var bir hikmeti. zorda olsa kolay da olsa geçecektir bugünlerde inş.
teşekkür ederim desteğine fikrine ve bana dert ortağı olmana arkadaşım...a.s.

Hakkında hayırlısı olsun arkadaşım ama ayaklarının üzerine basmak çalışmak kadar güzel bir şey yok biz bayanlar çalıştıkça kuvvetliyiz bizi kimse yıkamaz

çok şükür.. zaten bugüne kadar ben ondan destek görmedimki hiç birkonuda malesef herşeyimi yine yalnız başıma hallettim ...
teşekkürler yorumuna arkadaşım...a.s.

haklısın. dostumsun doğru söylüyorsun..
yalnız bırakmadığın yorumlarını fikrini paylaştığın için çok çok teşekkürler arkadaşım ...a.s.

görücü usulü müydü?

evlendikten sonra yapmasın da. insanlar düğünden bi gün önce bekarlığa veda partisi veriyolar. büyütmeseniz çözülmez mi?

merhaba arkadaşım ama bu yazdığının sence bekarlığa veda partisi gibi affedilebilecek yeri var mı böyle görmek mümkün olamaz,olmamalı adam basbaya ortaya ilan vermiş çapkınlık yapmak için hem de evliliğine az bir süre kala...nişanlısını seven insan sağa sola kızlara kart atmak yerine karısıyla geçireceği güzel günleri düşünür,evlilik için sabırsızlanır..

arkadaşım dediğin sıkıntıların çok benzerlerini ben de evlilik kararını kendi kendimize verdiğimiz bir aşamada yaşadık ve en azından benim aileme çok sıçramadan bitirebildik ilişkimizi.. hep 7/24 benimle olmak isteyen evlilik için can atan sevgilim bir süre sonra umursamaz saçma sapan bir adam oldu ayrıca ailesinden çektiklerim de cabası oldu herkesi pohpohlamak zorunda kaldım sevgilimin arkasını topladım yine de yaranamadım:S ben de çok üzüldüm ama çok seviniyorum şimdi allahıma bin şükür ediyorum ki kurtarmış beni diye bence sen de sevin ne kadar çabuk dönersen kardır...

:1shok::1shok::1shok::1shok::1shok::1shok::1shok::1shok::1shok::1shok::1shok:

lymira, sizin kadar bana benzeyen birini görmemiştim hiç burada!!!! şoklardayım!!!
şu kırmızıyla işaretlediklerimi, aynen sizin gibi ben de yaşadım
ve aynen sizin yöntemlerinizle çabaladım!
o kadar herşey aynı ki !!

yaramıyor işe, katiyyen yaramıyor...
ben henüz okulu yeni bitirdim, birileriyle tanışıp evlilik niyetli ilişkiye henüz pek adım atmış sayılmam, ama sizin şu anki halinizde ben birkaç sene sonraki halimi gördüm..

Allah hayırlı insanlarla karşılaştırsın da, ben de evlilikten çok çekiniyorum Allah affetsin..

ben de aynı sizin gibi anneme sayısız defa, arada seneler olduğu halde, kendimi bildim bileli 10 küsür yaşımdan beri hesap sordum bu adamla evlendiği için. 13 yaşımdaydım, ayrıl dedim. anne ayrıl. anne ayrıl... o sene sürekli evlatlık olduğumu düşündüm ve kendimi inandırdım. babam kendi babam değildi. buna inanmam için de babam herşeyi yaptı. ama anne ayrıl derken ayrılmasına en büyük engel de ben oldum hep, çünkü ayrılırsa velayetim babama geçecekti ve rahmetli amcamın boşanmasında nasıl kuzenimi yengeme göstermedilerse, beni de anneme göstermeyeceklerdi. annem hep bundan korktu. bir de aşırı kıskanç bir babası var, bekarken de o bıktırmış zaten. dul kalırsam bana göz açtırmaz, hayatımı zindan eder derdi. oof of. dualarla hep hikmet aradım ama yok bulamıyorum. bizim de hayatımızı tıkayan çıkmaz bu. aynı sizinki gibi benim babam da canımı yakmak için öyle hareketlerde bulunur ki... offffffffff rabbim yine açılıyo yaralarım. seneler geçtikçe üç beş şey durulsa da, yine de kalıyo izi.

bacılar. Allah rızası için de katlanıyosunuz biliyorum, ama bu zarar veriyor. ilmihallere bakın. evlenmemesi gereken insanlar diye ayrı bir başlık vardır orda. ve bu tip sorunlu insanların evlendirilmemesi gerektiğini salık verir alimler. ben bunu ilk okuduğumda şaşırmıştım hem de çok. ama düşünün. bi düşünün nolur. üç kuruşluk sevgiye de değmez bu. kocanız evladınızdan daha mı kıymetli Allah aşkına? kim için kime eziyet ediyosunuz farkında mısınız? hele ki çoğunuz çalışan kadın, benim anam gibi gariban değilsiniz. velayet de artık annelere veriliyo büyüyene kadar. değmez ya. OF.

haklısınız arkadaşlarım çok zor bir şey eş seçmek hiç kimsenin içini açı okuyamıyoruz maalesef ben de evlilikten korkan artık yeni birini tanımaya,kendimi anlatmaya,onun derdini anlayıp çözmeye dayanamayacak lkadar tahammülsüz bir hale geldim bildiğiniz mutluyum yalnız halimden çünkü huzurluyum bundan 2.5yıl önce deli aşıktık ve 7ay deliler gibi peri masalı misali bir aşk yaşadım okuluma,ödevime ilgili,part time çalıştığım mağazaya gelip sürprizler yapan beni alıp eve bırakan sabah tekrar işe bırakan,evde kucağında taşıyan i kavga etsek onu bırakırsam yaşamayacağını söyleyenigeceleri dışarda programlar ayarlayan yavaş yavaş hayatıma sızan benimle gelecek planı yapan bir sevgilim vardı.bekar bayan kuzeniyle yaşıyordu ve kuzeni yaşça bizden çok büyüktü ve onu anne edasıyla sahipleniyordu ilk başta beni çok rahatsız etmese de beni ailesinin ,içine sokmaya başladığında çok rahatsız etti ki sonuçta ben de aklı başında davranışlarını kontrol edebilen bir insanım. sevgililer gününde orda kaldığımda kuzeniyle uyumak zorunda kaldım,onlar bize geldiklerinde sevgilim benimle yatmasın diye onun odasında hatta yatağında yattı kuzeni ki bu beni çok rahatsız etti arkadan sürekli memleketlerinden gelen enneleri,teyzeleri biz böyleyiz kabul eden gelsin deyip dışardayken arayıp eve çağırmaları,sevgilim için aldığım hediyelerin açılıp kurcalanması akşam eve geldiğimizde hediye kutusunu açıp boş bulduğumuz anlar bile oldu ikimize ait özel bir yaşam alanı bırakmamaları beni çok gerdi üzdü, ben üzüldükçe gerildikçe tartışmalar başladı ve tanıdığım insan gitti yerine başkası geldi sabah yataktan kalkar kalkmaz bağırmaya başlayan artık hayatındaki her şeye beni dahil eden sepet gibi yanında taşıyan ama benim duygularıma öenm vermeksizin hareket eden bir adam oldu ayrılmayı önerdim denedik başarılı olamadık tekrar başladık ve ben ondan sonra bencil bi insan olduğunu görmeye başladım sevgisi yetmedi ben demesi yoruyordu beni ve aşkımda bitmişti ite kaka karşılıklı zorlamalarla 2yıl sürdü bu ilişki içimde en ufak bir soru işareti kalmayana dek devam ettim çok büyük yanlışlarını yakaladım ve kesip attım yaz sonuydu başta özür diledi,bikaç gün sonra her şeyi birlikte yaşadık beni delirtmek mi istiyorsun yorgunum sen beni anlamıyorsunla başladı hakaret etti beni taciz etme diyebildim bi tek şuan hala ara ara süren girişimleri var ama artık çok anlamsız büyük bi zarardan döndüğümü görüp şükrediyorum..

canim cok üzüldüm..Kimbilir ne emekler ne ugraslar vermissindir..Ama olmadimi olmuyor emek versende,haketmesende kabulenip bicak gibi kesicen (icin aglasada) ve arkana dönmeden kendi yoluna devam edicen.Nasil baslarsa öle devam eder hatta dahada kötüye gider..icin yaniyor tabiki, ama kendine haksizlik etme:sen ellinden geleni herseyi tüm iyi niyetini gösterdin caban ile..
Esas hayat bundan sonra senin icin basliyor....

a.s.

gerçekten çok üzücü bir durum.. allah hakkında hayırlısını versin inş. söyleyecek bişi bulamıyorum. kendi hayatın hakkında en doğru kararı yine kendin verirsin tabi. yeni daha güzel bir hayat seni bekliyordur inş.

evet aslında benim eşimde böyle değildi nişanlı iken flört döneminde. evlendiğimiz gün herşey bitti başka bir adam geldi sanki ...
Allah büyük

teşekkür ederim iyi niyetine arkadaşım...a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…