Ay inanamıyorum yaa bide evlenirken yaptığm masraflar diyebilio pess gerçekten pess..
Kendini suçlama boşuna evlenmeyi düşündüğün adam tabikide güvenceksn..
Böyle şeyler konduramazsın tabi hayatı paylaşmak için evleniosun ve karşndakininde bu düşüncede oldğuna inanıyosun..
Normal ve doğru olanı bu..
O yüzden kendini hırpalama ve önüne bakıp sağlam kafayla düşün..yerimseniben
kesinlikle hangi kadın boşanmak için evlenirki??
teşekkür ederim desteğine arkadaşım...a.s.
Aynen öyle kimse boşanmak için evlenmez (normal şartlarda)
O yüzden bunları bilemezdin..
Allah inşallah yolunu ve bahtını açık eder..
Çook daha güzel günler seni bekliodur umarım..
Ailen destek,çocuğun yok bunlar senin için çok büyük avantaj..
Sonradan ahlancak vahlancak olan o..
Çook mutlu olursun inşallah..
bir aile terapistinden bir uzmandan felan yardım almayı düşünmediniz mi?
en hayırlısı boşanman benim bir arkadaşımda böle 15 gün evli kaldı adam eski karısını seviyormus meher benim saf arkadaşım anlayamamıs ama sonradan anladı atbi ne zülm ettiler cenıma ama oda hemen boşandı cocugu da yok hayatta neler oluyor hersey bizler için unutma güçlü ol amasyanın bardağı biri olmazsa biri daha opuyorumnanaktan
bu kadar sorumsuz bi adamla ömrünü ziyan etmeyi seçmeyip boşanmaya karar verdiğin için kutluyorum seni..ne güzel bu cesareti göstermişsin..kendi kaderini değiştirmişsin..umarım herşey çok ama çok güzell olur senin için..
:) arkadaşım ben tek başıma düşündüm herşeyi..
keşke gelseydi yanımada ben herşeyi yapardım ...
karşımda muhatabım yok malesef...
yanıldım..mafoldumben
eşinizin ailesinin büyüklerinden yardım istediniz mi?[/QU
o aileden bir allahın kulu aramadı beni. çok enteresan bizde olsa hepimiz gelinin yanına giderdik...hem yardım isteyecek bir durum yok ki adam istemiyor
hemen acele karar vermeseniz.bir süre hatta uzunca bir süre ayrı kalsanız sizi arar belki.
böyle durumlarda gurur yapmak doğru değildir.o da hatasını anlar zamanla.evliliğin kutsallığı gururdan çok çok önemlidir.
çok teşekkür ederim Şeyda'm.. desteğine..
opuyorumnanaktan
tam 3 aydır bekliyorum ama birileri evliliği devam ediyor bilsin diye de bir evliliği yürütmek ne kadar doğru olur bilemiyorum.
ben gurur yapmıyorum ben beni sevmiyor diyorum ..
yorumunuza çok teşekkür ederim..a.s.
o da hatasını anlar bir gün aslında ama çok geç olabilir.ben size emine şenlikoğlunun "kadınları kadınlar da eziyor" adlı kitabını mutlaka okumanızı öneriyorum.sizin gibi bi kadının hayatını anlatıyo.mutlaka okuyun öyle karar verin derim.
gerçekten ne diyeceğimi bilemiyorum.Allah yardım etsin. çok zor bir durum.çok dua edin.Allahtan yardım isteyin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?