- 3 Haziran 2015
- 36.934
- 119.050
- 598
- 35
- Konu Sahibi Nnnothinggg
-
olsun güzelik geçicidr ama kalp geçici degildir:)Aynen
Benim cildimi çok beğenirler ama benim de burun etrafımda gözeneklerim var yalan değil
Lakin çakıyorum Bobby Brown pudrayı bebek poposuna dönüyorumgüzelliğin çoğu boya yani
Öyle valla boyamayı geç kaş konturu yapılıyor kalıcı olarak. Yani bunları ünlülerde görürdük sadece. Şimdi o kadar ulasilabilir durumda ki sosyal medya sağolsun insanların güzellik algısını tek tip yaptı malesefdoğru ben bi kizin kaşlari kendi kaşı kalin ne güzel diyordum meğer ki boyuyormuş wcde gördüm
Zorluk yasarim diye bir sey yok. Ben acikinca elim ayagim titrerdi. Ben 46 yasinda 17 kg verebildiysem sen o yasta istersen 2 mislini bile verebilirsin. Genclerin metabolizmasi hizli calisir. Istemek onemli isteyince hersey olur.sanki dert değilmiş gibi görünüyor olabilir ama dert çok büyük bir dert hayatımın her alanında etkiliyor. Sevdiğim insanlar hiç beni sevmedi şimdiye kadar. Bir yerde yemek yerken bile garson güzel kızlara daha kibar davranırken bana farklı davranıyor kız değilmişim gibi. Dişilik nedir bilmem. Hiç biri gözüme bakıp seni seviyorum demedi. Saçlarımı okşamadı. Ortaokulda lisede üni dede böyle. Ortaokulda yemiş yemiş sıçamamış dedi biri bana. Çok iri bir kızım kilo vermekle olacak bir şey değil yapım böyle kilo vermekte zorluk yasarım hep. Saçlarım seyrek, hep o güzel saclı kızlara bakarken içim sızlar. Yaşım 22 okuduğunuz için teşekkür ederim
benimde evlenmeden önce sevdiklerim pek sevmemişti.hadi baştan kilom vardı o zaman zayıfladım. kendimi çirkin de bulmuyordum ama yüzüme de en ince ayrıntısına kadar makyaj yapmak zor geliyordu.çok sosyal bir ortamım yoktu.tanıdıklarım az dı. fakat nasip denen bir şey var illa seni bulur.sanki dert değilmiş gibi görünüyor olabilir ama dert çok büyük bir dert hayatımın her alanında etkiliyor. Sevdiğim insanlar hiç beni sevmedi şimdiye kadar. Bir yerde yemek yerken bile garson güzel kızlara daha kibar davranırken bana farklı davranıyor kız değilmişim gibi. Dişilik nedir bilmem. Hiç biri gözüme bakıp seni seviyorum demedi. Saçlarımı okşamadı. Ortaokulda lisede üni dede böyle. Ortaokulda yemiş yemiş sıçamamış dedi biri bana. Çok iri bir kızım kilo vermekle olacak bir şey değil yapım böyle kilo vermekte zorluk yasarım hep. Saçlarım seyrek, hep o güzel saclı kızlara bakarken içim sızlar. Yaşım 22 okuduğunuz için teşekkür ederim
sanki dert değilmiş gibi görünüyor olabilir ama dert çok büyük bir dert hayatımın her alanında etkiliyor. Sevdiğim insanlar hiç beni sevmedi şimdiye kadar. Bir yerde yemek yerken bile garson güzel kızlara daha kibar davranırken bana farklı davranıyor kız değilmişim gibi. Dişilik nedir bilmem. Hiç biri gözüme bakıp seni seviyorum demedi. Saçlarımı okşamadı. Ortaokulda lisede üni dede böyle. Ortaokulda yemiş yemiş sıçamamış dedi biri bana. Çok iri bir kızım kilo vermekle olacak bir şey değil yapım böyle kilo vermekte zorluk yasarım hep. Saçlarım seyrek, hep o güzel saclı kızlara bakarken içim sızlar. Yaşım 22 okuduğunuz için teşekkür ederim
Şu an toplumun bize dayattığı güzellik algisindan kaynaklı bu dusuncelerin.Herkes zayıf olacak,dudaklar dolma burunlar hokka normal olmak insana kendini çirkin hissettirir oldu bu yüzden üzülme herkes aynı düşüncede değil.
Kime göre neye göre çirkin canım? Saçmalama o insanların dediklerini unut, aşamıyosan psikolojik destek de al. Popüler kültür, o instagramdaki fit kadınlar bize güzelliğin o olduğunu dayatıyor lakin değil. Ciddiye alma bunları hiç. Herkes zayıf olacak diye de birşey yok, sağlığın için düzenli beslen sadece. Hobiler edin kendini geliştir. Bunları takacak vakit bile olmaz o zaman.sanki dert değilmiş gibi görünüyor olabilir ama dert çok büyük bir dert hayatımın her alanında etkiliyor. Sevdiğim insanlar hiç beni sevmedi şimdiye kadar. Bir yerde yemek yerken bile garson güzel kızlara daha kibar davranırken bana farklı davranıyor kız değilmişim gibi. Dişilik nedir bilmem. Hiç biri gözüme bakıp seni seviyorum demedi. Saçlarımı okşamadı. Ortaokulda lisede üni dede böyle. Ortaokulda yemiş yemiş sıçamamış dedi biri bana. Çok iri bir kızım kilo vermekle olacak bir şey değil yapım böyle kilo vermekte zorluk yasarım hep. Saçlarım seyrek, hep o güzel saclı kızlara bakarken içim sızlar. Yaşım 22 okuduğunuz için teşekkür ederim
Buraya yazdığınız gibi konuşma stiliniz varsa güzel olamazsınız.sanki dert değilmiş gibi görünüyor olabilir ama dert çok büyük bir dert hayatımın her alanında etkiliyor. Sevdiğim insanlar hiç beni sevmedi şimdiye kadar. Bir yerde yemek yerken bile garson güzel kızlara daha kibar davranırken bana farklı davranıyor kız değilmişim gibi. Dişilik nedir bilmem. Hiç biri gözüme bakıp seni seviyorum demedi. Saçlarımı okşamadı. Ortaokulda lisede üni dede böyle. Ortaokulda yemiş yemiş sıçamamış dedi biri bana. Çok iri bir kızım kilo vermekle olacak bir şey değil yapım böyle kilo vermekte zorluk yasarım hep. Saçlarım seyrek, hep o güzel saclı kızlara bakarken içim sızlar. Yaşım 22 okuduğunuz için teşekkür ederim
Neden nerde sorun var? Ciddi soruyorumBuraya yazdığınız gibi konuşma stiliniz varsa güzel olamazsınız.
Üslubunuza baslayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?