Cok Kırıldım Bütün Yolu Aglayarak Dondum

Eniştenin kendi kardeşi gelse ablanı hizmetçi gibi peşine koşturur ama.
Ona laf ettirmez, hatta yanlarına bile taşınabilir, elini işe atmaz ama sen iyilik yaparsın kovulursun.
Yaptıkların gözüne dizine dursun, ablan hem haklı hem haksız yeni doğum yapmış ama kendi kardeşine böyle yapılmasına göz yummuş.
Tek yapacağı eşinin kardeşlerine de böyle yapmak olmalı.
Bence yeğeniniz için bile gitmeyin bir daha.

Sizin adınıza üzüldüm. Enisteniz ile aranıza mesafe koyun eğer bir daha cagrilma durumunda kalırsanız teklifi kabul etmeyin hatasını anlasın ,sizi parmağında oynatmasına izin vermeyin, kalp kırmak kolay fakat tamiri zor.

Herkese mi öyle yani anneniz filanda mı öyle çekinerek çocuklara yaklaşıyor ama zaten öyle tepki veren insana yardıma gidilmez ki herşey batar ona sen üzülme bence daha ne yapasın sen.

ya ablan kıskanıyor ıstemıyor demedım
enısten ablanı uzuyor demekkı dedım
sureklı ne zaman gıdıcek su bardakdan cay ıctı suraya oturdu dıye dırdır yapıyodur ablana dıye
off :)

Enistenle mesajlaşma... Yazma cevap ya, yazma..

Ablan neden uzulsunmus? Git ablana yaz ona yazacagina..

Size gelirse, resmen suratına bakma. Bildiğin bakma ya. Günaydın. Iyi geceler. Annem yemeğe çağırıyor. O kadar ol.

Seni bir daha cagirirlarsada abla ben hastayım, söyleyim, böyleyim de. Annen gitsin. Kardeşlerin gitsin.

Adi adam ya... çooook sinir oldum

Inan sizin adınıza çok üzüldüm muhtemelen enisteniz sizin kalmanız istemedi alanda o yüzden sizin gitmeniz istedi peki ailenizle paylaşmayı dusunmuyor musunuz¿ yada onlar neden erken geldin diye sormadilarmi¿
Sasirdilar tabi iste bahane falan uydurdum sadece bir kizkardesimle paylastim konuyu

Günümüzde ilişkiler böyle, uzakken olan samimiyet yakinlasinca buz kesiyor.kimse kimseyi istemiyor yanında. Sana tavsiye ablana yada başkasına yatılı gitme. Enisteye gelince herseyi ortaya dökme ama samimiyeti kes resmi ol.

Enişten mi yapıyor bunları?
Allah onu bildiği gibi yapsın, daha beter muameleleri o görsün inşallah.

hmm tamam canım anladım o msjı ben yazmıştım
lütfen birdaha çagırdıklarında asla gitme
geldiklerindede yüz verme
peki ablan seni sonar aramadımı
bu arada kaç yaşındasın
annen bu olanlara ne dedi

Keşke seni otogara bırakmasına, yüzsüz yüzsüz mesaj atmasına vs. izin vermeseydin. Kız tarafı damat ne yaparsa yapsın aşırı hoşgörülü olduğu için böyle tepeye çıkıyor potansiyeli olan damatlar. Gaza getirmek gibi olmasın ama ben o esprili mesaja, gayet sitemli bir karşılık verir, şimdiye kadar abim gibi gördüğümü ama artık neyin ne olduğunu anladığımı içinden gelmediğine göre samimiyetsizce iletişim kurmasına gerek olmadığını vs. yazardım. Utanır belki biraz.

Adama bak ya.bidaha çağırırlarsa gitme sakın.ablanda onun kardeşini eve almasın ozaman.o benim kardeşimi evden gönderecek kusura bakmasın anasını babasını bile almam eve. Bide mesajına cevap vermişsin. Ne demeye cevap veriyosunki.ben olsam bidhaa konşmazdm..

hmm tamam canım anladım o msjı ben yazmıştım
lütfen birdaha çagırdıklarında asla gitme
geldiklerindede yüz verme
peki ablan seni sonar aramadımı
bu arada kaç yaşındasın
annen bu olanlara ne dedi
Annemin haberi yok olanlardan sadece bi kiz kardesimle konustuk oda ustunkoru

Hani bu saatten sonra bende gitmek istemem ama dusunun iki yegeniniz ablaniz orda caninizin parcalari inanin bende napacagimi bilmiyorum

Ben olsam yolu biliyorum der çıkar giderdim herhalde . Bir daha da uzun süre görüşmezdim . Çok kırıcı bir durum istemiyorsan ne çağırırsın .

İki yüzlülüğün bu kadarı.... Bir daha gitme..

Belki bu kadar sessiz kalarak hata yaptigimin farkindayim ama suduyorsam ablam icin susuyorum sonucta akrabalik iliskileri silinmiyor omurluk ister istemez birbirinizi goreceksiniz yani arada ablamin kaybayip uzulmesini istemedigim icin yuttum bu kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…