Cok Kırıldım Bütün Yolu Aglayarak Dondum

Öyle yapıyorlarsa mesajına telefonununa filan cevap vermen gerekmez. İnsanın eniştesiyle fazla samimi olması da gerekmez zaten. Ablanın hatrına onunla konuşmak neyin nesi. Mesaj atarsa ararsa cevaplama. Ne yaptığı belli değil.

Cagirilmissiniz gitmissiniz sonrada kibarca geri donmeniz istenmis donmussunuz bide ustune uzulup butun yol aglamissiniz. Ablanizda o lohusa haliyle yipranmis. Peki enistenize nolmus kibarca sizi kovmus ustune de msj atarak guya kendini temize cikarmis. Olan size olmus anlattiginiza gore asil suclu olan enistenizin hicbir sey umrunda diildir su an eminim siz boyle uzulurken. En sevmedigim insan tipidir dengesiz davranipta insana kendini sorgulatanlar, bir iyi olup bir kotu davrananlar. Bence ona en iyi cevap kendi stiliyle davranmak. O nasi her seferinde belli bir zamandan sonra soguk davranip caninizi sıkıyosa sizde ona aynisini yapin ailecek.

Eminim kötü hissetmissindir..bencede bir daha gitme ablan elbette üzülmüştür ve belliki arada kaliyor ama secimini esinden yana yapiyorsa zorlama secim yapmak zorunda birakma..ama gercekten cok kizdim her ikisinede..

Kes at konuşturma,mesafe ,mesafe ,mesafe olsun arnzda merhaba ,merhaba ...
Hatta annene anlat pissss herif..

Aplanızı. O adamla mutlumu nasıl bir izkenim bıraktı sende? Herhalde en çok bunu kafaya takardım .....

Bilemedim ama enişten de var sanki birşey ler

enişteniz sizden rahatsız olmuş başka bi cevabı yok bunun

ablanız görümce, kaynana,elti gibi eş tarafından bir kadının gelip kalmasını istemediyse enişte de misilleme yapmış gibi geldi bana

Hic icimde tutmam, siz sustukca tepenize bilmem ne yapar bu, iki gun sonra evinize gelecek yuzsuz yuzsuz

Ablanın sürekli başının etini yediği belli, kadın artık karşı bile gelmemiş. Direk seni göndermiş.
Döndükten sonra sana mesaj attığında neden ağzına geleni saymadın. Noldu yanındayken suratın bir karıştı şimdi mi kıymete bindik diye....
Boş insanlar için boşuna üzülmek bana israf gibi geliyor...

enişte seni baya kovdurtmuş,ama salaklığından daha doğrusu iki gramlık beyniyle sizi salak yerine koymaya çalışması mesaj atmasından belli...
sizde azıcık ağır olun ben olsam cevap yazmazdım artık ararsa açmazdım da daha sonra ablamı arayıp eşine söyle az istikrarlı olsun kovulduğum kapıyla muhatap olmam ben derdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…