Cok Kırıldım Bütün Yolu Aglayarak Dondum

Ben olsam yolu biliyorum der çıkar giderdim herhalde . Bir daha da uzun süre görüşmezdim . Çok kırıcı bir durum istemiyorsan ne çağırırsın .
Sasirdi ams bisey sormadi bende birseyleri bahane ettim ama tahmin ediyor diye dusunuyorum cunku bu kadar cabuk donmeyecegimi bilirdi
 
İyi de enişten istemiyorsa ablan neden çağırıyor. Kovmaktan beter etmektense çağırmasın daha iyi.
Eniştenle konuşma. Mesajlarına dönme, aramalarına çıkma
Soramazlar bile neden diye. Utandır bence
Susup pısma köşene, ayıp yahu. Lafı koy gediğine. İstemiyorsanız çağırmayın olsun bitsin
Bir de eniştene niye hizmet ediyorsun onu anlamadım. Ne iki yüzlü adammış
 
Ne tatlı ne iyi niyetli anlatmışsınız.
Gitmeyin madem, ablanız geldiğinde görürsünüz artık ne yapacaksınız.
Hem ablanızın huzuru kaçmış olmaz hem üzülmemiş olursunuz.
 
Gerçekten de çok iyi niyetlisiniz çok şeker.Yaşadığınız durum çok çok üzücü şahsen ben olsam ablama değil de enişteme kessinlikle bir messafe koyardım hiç konuşmamak da olmaz arada ablanız üzülür ama mesafeli olmk en iyisi ablanıza hiç bir şey diyemiyorum sonuç olarak eşi o da çok zor durumda kalmış
 
Ablam kirilmasin derken sen kirilmissin. Ablan tavrini koymaliydi, hem kocami kollayim hem kardesimi kirmayip suslu sozlerle kovayim .. oldu. Enisten yokken sen vardin ablanin hayatında. Zaten sen dondukten sonra enistenin o sekil mesaj gondermesinden belli niyeti. Belli ki o istememis evde kalmani, mesajla da nabzini ölcuyor ve sempatik gorunmeye calisiyor aklinca.

Bence bundan sonra senin yapacagin bi daha davet ettiklerinde baska işinin oldugu soyleyip kibarca reddetmek
 
Sizin yerinizde olsam , eniştemle aram iyiyse " benim bir kusurum mu oldu , neden ablam beni yolladı en yardım gereken zamanda " diye sorardım ?

Büyük ihtimal ailesinin gelmesini istedi bu yüzden ablanıza baskı yaptı ..

Ablanıza çok üzüldüm..
 
Eniştenize kırılmak yerine ablanıza kırılmalısınız.
Ablanız çok hatalı davranmış, sizi incittiği gibi eniştenize de bıçak bilemenize neden olmuş.
Bu olayı hiç size duyurmadan, reddederek bu durumu çözebilirdi.
Resmen sizi postalamış.
Ne demek ondan bir şey istemiyorum, şimdi çıkarken seni bırakalım falan...
Kimsenin bir şey yapmasına gerek yok, atlar taksiye, otobüse, dolmuşa ve bilimum daha ulaşım araçlarına rahatlıkla kendi başınıza da dönebilirsiniz.
Kardeş candır, hayattır, nefestir.
Bir insanın ömrü boyunca en yakın olabileceği kişidir.
Böyle yolladığı insanı, bir daha koşa koşa da gelmesini beklemez umarım.
 
Kovulmuş gibi olmamışsınız; basbayağı kovulmuşsunuz ne yazık ki. Bir daha evlerine gitmeyin, ablanız da sizi görmek isterse evinize gelsin. Mesajlarına da cevap atmayın eniştenizin. "Bu kız neden cevap atmıyor" serzenişlerini de ablanız çekiversin bir zahmet; kardeşini kibar yollu evden kovmanın diyeti olsun o kadarı da. Lütfen bu kadar yumuşak başlı olmayın; vallahi benim sinirim oynadı burada. Ben de ablayım; doğum yapmış hâlimle bana "Kardeşin gitsin" diyecek kocayı paketleyip kapıya koyarım. Lohusaysa kocasına gider yapsın, sizi kovmak da neyin nesi?
 
hıc konusma canım benım kendınıde uzme degmez o adama....
 
cok uzuldum.adiniza ama bu ne dengesizliktir. sen gidince eniste surat asyor mesjlarda gülüyor edyor psklojosi bozuk galiba.? gitme bdhaki sefere ablanda arada kalms. belliki yatli isrememis. kocası. sen mesaflide ol enistene karşı.
 
Ablaniz enistenin ailesinden kimseyi istemiyorda enistenizde madem öyle seninkilerde gelmesin yapıyor olabilirmi..bu arada doğuma anneanne babaanne dedeler falan gelmedimi...neden yanlız bi lohusa kadın??? Enişte cimri bir adammi peki?
 
Nekadar uzucu bir durum sizin icinde ablaniz icinde biran kendi kizkardesim ve kendimi gozumde canlandirdim kotu oldun

sagolsun kocam ailem omur boyu kalsa sorun etmez daha bana yoldas oluuorlar evde canm sklmaz diye sevinir

enisteniz cok karakteri bozuk bir insan iki yuzlu

allaha buyuk konusmayayim ablanizin yerinde olsan asla ablaniz gibi davranmazdim
ayrica ablanizi dusunup olgun davranmaniza hayran kaldim kardes sevgisi bu olsa gerek
 



Valla cok bile alttan almissin ben okurken sinir oldum.
O senin ablan tam yaninda olman gereken zamanda gitmeni istemis.
Belliki enisten istememis seni ne dediyse ablana yoksa bida seni birakmak zornda kalicaz falan bahane sana seni esim istemiyo diyememis baska bi aciklamasi yok.
Ama kusura bakmada ablanda pek soz gecirememis benim ablam yanima gelicek esim gtmesini istycek valla onu kovarim evden.
Sen en iyisini yapmissin donmekle isleri dusunce seni ariyolar ben olsam bidaha gtmezdim.
 
Ablam üzülmesin , annem üzülmesin, akrabayiz yüz yüze bakıyoruz bakacağız , tamamda peki ya sen ?
Ablan demekki eşine söz gecirememiş. Geçenlerde ablamin bebeği doğdu , biz kucagimiz a alamadık , bebeğimiz melek oldu cennete uçtu. Bir ay boyunca ablamlardaydim ben ve oğlum. Böyle birşey basıma gelmedi asla gelemezde. Gelse bile, ablam uzilemsinw diye kendi gururumu ayaklar altına alamam. Bende enistemi yiyegenimi sayarim, kkarismam gereken yer vardaw müdahale ederim. Yoksa ne gerek var karışmaya. Ama öyle biblo gibi yeğen mi sevilir. Kucaliyacaksin opeeceksin, kısacası rahat olacaksın. Ablanda da hata var. Sende bence bundan sonra hem bu olayda hem hayatının geri kalan kısmında kendinden verme. Bırak kim üzülür de üzülsun. Bu konuda artık tavrını koy. Hem seni kovacak , ablan susacak. Hemde mesaj atacak ?
Bu ne cesaret ???
 

Anlamadim ben. Yigeninle ilgilenirken kimden cekiniyosun? Enistendenmi yoksa ablanin yanindadami boyle tereddutte kaliyosun?
 
Agzina saglik
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…