cok kiskandimmm

İlk önce "Arkadaşım" diye hitap etmeyiniz bana, ben burada herkese siz diye hitap ederim sizinle böyle bir samimiyetimiz yok. Sonra da doğru söylüyorsunuz konu sahibi ben değilim, ama yapılan nahoş yorumlara da "hı tamam onlar böyle yazmış, konuşsunlar oturup dinleyeyim" demek zorunda da değilim. Birinin birine kolaylıkla sapık diyebilmesi kusura bakmayın ama onu çok komik yapar. Benim yorumlarıma gelince, bir kaç kişinin yaptığı hoş olmayan yorumlar karşısında benimde başıma gelen bu durumu açıklamaya çalıştım. Olay bundan ibaret. Herkes herkesin fikrini beğenmeyebilir, şurası yanlış böyle yapma diyebilir ama "aaa sen nasıl bunu yaparsın, kardeşi o kardeşi, ezikliğin dibi, iğrenç" şeklinde yorumlar saygı seviyesini çok aşan durumlardır. Bende bu durumda susarsam, bu şekilde yazan kişiler her daim konuşmaya devam eder. Ha ben yazdım da ne oldu, kimse empati yapabildi mi ya da yaptığı yorumların ne kadar nahoş olduğunu görebildi mi? HAYIR. Ama ben en azından bu duruma susmayarak içimi rahatlatabildim. Kabak başıma patladı ama olsun. İyi geceler.

Hepimiz bir degiliz bes parmagin besi de ayri bir sekilde yani. Kiskanan olur kiskanmayan olur bu tur konusmalarin tartismalarin sonu yok arkadaslar , bence her iki dusunceye sahip olanlar saygi gostermeliler birbirlerinin yazdiklarin yani biri kiskanabilir digeri kiskanmaz sadece goruslerinizi bildirin bunun sonu gelmeyecekki . Herkesin dusuncesine kendinedir ve bu konuyu acan arkadas sadece sizden yardim istemis dusuncenizi pYlasin grrisi muim degil

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu arada benim esimin kiz kardesi yok dolayisiyla anlayamiyorum duygunuzu bnde kiskanirim genelde herseyden seven insan kiskanirmis sozune inaniyorum ama ablasi kiz kardesi olsa ksiskanirmiyfim onu kesdiremedim smdi :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Gayet insani bi'şekilde "arkadaşım" kelimesini kullanmıştım, ters cevap vereceğim diye bu kadar gerilmeyin bence.
Konu sahibi psikopat mıyım demiş arkadaşlar da evet psikopatsın demiş dönüp de buna sinirlenmek bana göre saçma evet.
Karşıt görüşe böyle sinirlenecekseniz burada konu açıp okumayacaksınız ohalde, yoksa sinirlendiğinizle kalırsınız. Burada binbir çeşit insan ve karakter var herkesten aynı cevabı beklemek saçma.
Ayrıca kib diye bi'şey var bastınız mı Mune koşarak geliyo ve suçlular cezaevine gidiyo

cahille girme munakasaya,ya edebinden olursun ya sinirinden..
bosver ARKADASİM..

Sizin giriş cümleniz çok agresif olunca normal olarak bu tepkiyi verdim.Tarif ettiğiniz, konu açıp sonra da kötü yorumlar gelince tepki veren kişilerden değilim ben:) konu sahibinin sorusuna verilen yanıtların içinde siz de hoş olmayan kelimeler ve imalar görmediniz mi cidden? Benim tepkim bunaydı, yoksa beni veya konu sahibini haklı bulup bulmamaları sorun değil bunu düzgün şekilde ifade edebilmeleri önemli:) Böyle işte uzun süre BDV'ye yazmayacağım kesin her zaman alışıldığı gibi gitsin işler :)

cahille girme munakasaya,ya edebinden olursun ya sinirinden..
bosver ARKADASİM..

Cahil derken, titriniz nedir sizin? Burada çok açık şekilde kimin cahil olduğu belli oluyor. İşte ne kadar saygılı olduğunuzu belli ediyorsunuz. Size verdiğim cevaplardan birinde bile saygısız konuşmadım. Boşuna uğraşmayınız herşey ortada :)

nişanlınızın ensest ilişkiler kuracak biri oldugunu dusunuyorsanız kıskanmak yerine arkanıza bile bakmadan kaçın!

eger boyle biri degil ise; bu dusuncelerinizi gorup o sizden kaçmalı...

benim de abim var ve gayet samimiyiz. onun hayatındaki birinin abimin hediyeleri ilgisi sevgisi vs bunu kıskanması baska sey, sırf sarılıyorum diye farklı anlamlar yukleyip kıskanması baska sey.
boyle birsey duysam/duysak o gelin adayının adaylıgından eser kalmazdı herhalde.

Aslında sinirle yazmadım sadece konu sizin olmamasına rağmen konu kapatılmalı, komik vs demenizeydi tepkili sorum.
"Bu durum iğrenç" vs gibi kelimeler çok konuda söylenen kelimeler aslında.
Ancak sizin durumla konu sahibinin durumunun aynı olduğunu düşünmüyorum.
Hani şu bensiz geçen zamanı kıskanma olayı gibi.
Çünkü konu sahibi "ablasını kıskanmıyorum ama kardeşini kıskanıyorum" demiş. Evet kızmayın ama bu cümle sağlıklı bi'düşünceye ait olamaz.
Yoksa çoğumuz erkek arkadaşlarının yanında mesaj atmayan sevgiliye trip atmış kızlarız.
Bazı şeylerin dozu kaçtı mı sağlıksız kısma kayıyor malesef.
Her neyse iyi geceler diliyorum.

İyi geceler size de...

ne yalan söyleyeyim bende kıskanırdım... birini çok sevmenin garip bi yan etkisi sanırım bu.. kendi tanıştırdığım kendi en yakın arkadaşımdan bile kıskanabildiğim oldu ve ben kendi duygularımdan utandım resmen ve o bunu hissetti.. insanın elinde olmayan bişey bu.. inşallah geçer ilerde..

herkes neden ensest falan mı da kıskanıcan moduna girmiş anlamadım gay olmasada erkek arkadaşlarındanda kıskanıyorum kıskançlık cinsel boyutta bi duygu değilki.. ya da ben mi yanlış biliyorum :26:

Kıskanma olayı tek bir duyguyu ifade etmiyor(rakibini kıskanma duygusunu kastediyorum).

Şahsen ben kıskanç biri olmama rağmen bir keresinde nişanlımı kızkardeşinden çok fena kıskanmıştım.
Bu anladığımız tipte bir kıskanma değil. O zamanlar ilişkimiz bayağı resmiydi, böyle sevgi gösterileri, tensel yakınlaşmalar filan yoktu henüz.
Biz bunların ailesiyle tanışmaya memleketine gittiğimizde o "abi-kızkardeş" samimiyetini çok kıskanmıştım. 23 yaşında dana kadar öğretmen kız, gelip boğuşmaya kalkıyor, nişanlımın oturduğu tekli koltuğa sıkışacağım diye resmen kucağına oturuyor, sobet ederken bile kızın ayağı, bacağı bizimkinin üzerindeydi.
"Kıskanç biri değilim" diyen ben bile kıskandım.

Son düzenleme:

Benim bahsettiğim kıskançlık bu değildi :)

anneler de ogullarını gelinlerden kıskanıyor ona bakılırsa
her kıskanclıga boyle anlamlar yukluyor degiliz.

ama sarmas dolas degil de kahakalar attıkları mutlu oldukları bir fotograf olsaydı aynı kıskanclık mı olurdu yoksa daha farklı mı... yani tensel birseyin kıskanılması burada hos olmayan.
su an el sıkısmak belki normal geliyor ama benzer biçimde başka bir kişi de birgun el sıkısırken elini tuttu diye sorun edebilir. yani durum biraz da neyi nasıl algılayıp yorumladıgımızla alakalı.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…