Kardeş bile olsalar bu kadar samimi olmalarını ben de kaldıramam.
Hele hele erkeklerin anneleriyle vıcık vıcık olmasını hiiiç mi hiiiiç kaldıramam
Arkadaşım pardon ama konu sana mı ait? Bırak konu sahibi cevap versin, kızdıysa kızdım desin.
Ayrıca birinin farklı düşünüyo, onaylamıyo oluşu onu komik yapmaz.
Psikopat mıyım diye gelip buraya konu açıyosa bizden "farklı" görüşler almak için açmıştır.
Konu sevgilimin bensiz geçirdiği zamanları kıskanıyorum, her anında yanında olmak istiyorum gibi tatlı cümleler olsaydı aşık her kadın "ayy ne tatlı" derdi.
Ama konu sahibi kardeşini kıskanıyorum, sarmaş dolaş, ablasını değil ama kardeşini kıskanıyorum" yazmış ve evet ne yazık ki bu dedikleri "tatlı" düşünceler değil.
Öyle ya da böyle kardeşi kıskanmak son noktadır, sağlıklı değildir. Konu sahibi umarım kardeşi değil onsuz geçirdiği vakti kıskanıyodur da yanlış ifade etmiştir.
Gerçi senin dediğin gibi olsaydı ablasının yanında geçirdiği vakti de kıskanıyo olurdu ama onu kıskanmıyomuş ee ne fark var?
GERİZEKALİ..
simdi banliyabilirsiniz
hak edeyim biraz..
xoxo
İlk önce "Arkadaşım" diye hitap etmeyiniz bana, ben burada herkese siz diye hitap ederim sizinle böyle bir samimiyetimiz yok. Sonra da doğru söylüyorsunuz konu sahibi ben değilim, ama yapılan nahoş yorumlara da "hı tamam onlar böyle yazmış, konuşsunlar oturup dinleyeyim" demek zorunda da değilim. Birinin birine kolaylıkla sapık diyebilmesi kusura bakmayın ama onu çok komik yapar. Benim yorumlarıma gelince, bir kaç kişinin yaptığı hoş olmayan yorumlar karşısında benimde başıma gelen bu durumu açıklamaya çalıştım. Olay bundan ibaret. Herkes herkesin fikrini beğenmeyebilir, şurası yanlış böyle yapma diyebilir ama "aaa sen nasıl bunu yaparsın, kardeşi o kardeşi, ezikliğin dibi, iğrenç" şeklinde yorumlar saygı seviyesini çok aşan durumlardır. Bende bu durumda susarsam, bu şekilde yazan kişiler her daim konuşmaya devam eder. Ha ben yazdım da ne oldu, kimse empati yapabildi mi ya da yaptığı yorumların ne kadar nahoş olduğunu görebildi mi? HAYIR. Ama ben en azından bu duruma susmayarak içimi rahatlatabildim. Kabak başıma patladı ama olsun. İyi geceler.
Gayet insani bi'şekilde "arkadaşım" kelimesini kullanmıştım, ters cevap vereceğim diye bu kadar gerilmeyin bence.
Konu sahibi psikopat mıyım demiş arkadaşlar da evet psikopatsın demiş dönüp de buna sinirlenmek bana göre saçma evet.
Karşıt görüşe böyle sinirlenecekseniz burada konu açıp okumayacaksınız ohalde, yoksa sinirlendiğinizle kalırsınız. Burada binbir çeşit insan ve karakter var herkesten aynı cevabı beklemek saçma.
Ayrıca kib diye bi'şey var bastınız mı Mune koşarak geliyo ve suçlular cezaevine gidiyo
Gayet insani bi'şekilde "arkadaşım" kelimesini kullanmıştım, ters cevap vereceğim diye bu kadar gerilmeyin bence.
Konu sahibi psikopat mıyım demiş arkadaşlar da evet psikopatsın demiş dönüp de buna sinirlenmek bana göre saçma evet.
Karşıt görüşe böyle sinirlenecekseniz burada konu açıp okumayacaksınız ohalde, yoksa sinirlendiğinizle kalırsınız. Burada binbir çeşit insan ve karakter var herkesten aynı cevabı beklemek saçma.
Ayrıca kib diye bi'şey var bastınız mı Mune koşarak geliyo ve suçlular cezaevine gidiyo
cahille girme munakasaya,ya edebinden olursun ya sinirinden..
bosver ARKADASİM..
cahille girme munakasaya,ya edebinden olursun ya sinirinden..
bosver ARKADASİM..
bosver canim icimde kalacagina..İki dakika derin nefes alsaydın ne vardı, boştan yere ban yiyeceksin ya
İki dakika derin nefes alsaydın ne vardı, boştan yere ban yiyeceksin ya
Sizin giriş cümleniz çok agresif olunca normal olarak bu tepkiyi verdim.Tarif ettiğiniz, konu açıp sonra da kötü yorumlar gelince tepki veren kişilerden değilim ben:) konu sahibinin sorusuna verilen yanıtların içinde siz de hoş olmayan kelimeler ve imalar görmediniz mi cidden? Benim tepkim bunaydı, yoksa beni veya konu sahibini haklı bulup bulmamaları sorun değil bunu düzgün şekilde ifade edebilmeleri önemli:) Böyle işte uzun süre BDV'ye yazmayacağım kesin her zaman alışıldığı gibi gitsin işler :)
Aslında sinirle yazmadım sadece konu sizin olmamasına rağmen konu kapatılmalı, komik vs demenizeydi tepkili sorum.
"Bu durum iğrenç" vs gibi kelimeler çok konuda söylenen kelimeler aslında.
Ancak sizin durumla konu sahibinin durumunun aynı olduğunu düşünmüyorum.
Hani şu bensiz geçen zamanı kıskanma olayı gibi.
Çünkü konu sahibi "ablasını kıskanmıyorum ama kardeşini kıskanıyorum" demiş. Evet kızmayın ama bu cümle sağlıklı bi'düşünceye ait olamaz.
Yoksa çoğumuz erkek arkadaşlarının yanında mesaj atmayan sevgiliye trip atmış kızlarız.
Bazı şeylerin dozu kaçtı mı sağlıksız kısma kayıyor malesef.
Her neyse iyi geceler diliyorum.
Kıskanma olayı tek bir duyguyu ifade etmiyor(rakibini kıskanma duygusunu kastediyorum).
Şahsen ben kıskanç biri olmama rağmen bir keresinde nişanlımı kızkardeşinden çok fena kıskanmıştım.
Bu anladığımız tipte bir kıskanma değil. O zamanlar ilişkimiz bayağı resmiydi, böyle sevgi gösterileri, tensel yakınlaşmalar filan yoktu henüz.
Biz bunların ailesiyle tanışmaya memleketine gittiğimizde o "abi-kızkardeş" samimiyetini çok kıskanmıştım. 23 yaşında dana kadar kız gelip boğuşmaya kalkıyor, nişanlımın oturduğu tekli koltuğa sıkışmaya çalışıyor, sobet ederken bile kızın ayağı, bacağı bizimkinin üzerindeydi.
Kıskanç değilim diyen ben bile kıskandım.
ne yalan söyleyeyim bende kıskanırdım... birini çok sevmenin garip bi yan etkisi sanırım bu.. kendi tanıştırdığım kendi en yakın arkadaşımdan bile kıskanabildiğim oldu ve ben kendi duygularımdan utandım resmen ve o bunu hissetti..insanın elinde olmayan bişey bu.. inşallah geçer ilerde..
herkes neden ensest falan mı da kıskanıcan moduna girmiş anlamadım gay olmasada erkek arkadaşlarındanda kıskanıyorum kıskançlık cinsel boyutta bi duygu değilki.. ya da ben mi yanlış biliyorum :26:
GERİZEKALİ..
simdi banliyabilirsiniz
hak edeyim biraz..
xoxo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?