Ablasida var ama hic kiskanmiyorum onu nedense kardesini cok sever cok ilgilenir
Ilgisini kiskandim kardesini cok sever herseyi alir cok guzel bi baglari var keske kiskanmasam o onnun kardesi normal aslindaa ama gelde anlat banaOnlar kardeş amaNiye kıskanılır ki?
Katılmıyorum.
Bir insan, benimle vakit geçirmiyor dersin üzülüyorum başkasıyla görüşünce de içim kıyılıyor dersin. Eyvallah..
Her ne sebeple olursa olsun, ensest ilişki dışında, 'kardeşinden' diye belirtip kıskanamaz kimse.. Kıskanmamalı demiyorum canım farkındaysan, kıskanamaz diyorum.. Geçirilen vakite ahlanmak, içten üzülmek, imrenmek ayrı, apayrı.. Lank diye kardeşini kıskanıyorum demezdi öyle olsa..
Offf cok kiskaniyorum ya nisanlimin kiz kardesi yani gorumcem az once nisanlimla fotograflarini yolladi piknikte cekinmisler sarmas dolas siz de boyle sevdiginizi veya esinizi kiskaniyomusunuz cok moralimbozuldu fotolari gorunce ben psikopat miyim yoksa(
Nasılsa nişanlın, şu andaki özlemin (kıskançlığın değil, yanlış ifade etmişsin) sen onunla evlenince bitecek merak etme, azıcık sabret, sonrasında tüm zamanı senin
Offf aman aman yani....Keşke konu kapatılsa.. Evet konu sahibi sapık. Herkes mutlu oldu mu? Yumuşak konuşmaya çalıştım ama, bazı arkadaşlar dışındakiler çok abarttılar.. Bende kıskanırım, nişanlımın yanında ben olmadan herhangi biri olursa kıskanırım. Ben ona dokunamıyorken başkasının dokunabiliyor olmasını kıskanırım. Bu beni hasta mı yapıyor şimdi? Komiksiniz......
siz komiksiniz.
bir fanusa kapatalim sevdiklerimizi
bizlerden baska kimse kimse gormesin
konusmasin
biz yanlarinda yokken
onlarin hayatlarini durduralim
gorumcelerimizden bile kiskanalim
bu mudur dogru olan
evet komik olan sizsiniz bakin...
madem komiğim gülebilirsiniz :)
Sizin aynı davranışı göstermiyor olmanız benim davranışımı yanlış yapmıyor, saygı çerçevesinde herkesin fikri kendine. (.)
guluyorum zaten..
ayni davranisi gostermememiz digerini yanlis yapmiyorsa siz neden karsit goruslere sinirleniyorsunuz o vakit?
herkesin fikri kendineyse
diger bir fikri savunana neden kendi fikrinizin dogrulugunu dayatmaya calisiyorsunuz o vakit?
kendinizle celisiyorsunuz..
herneyse
Offf cok kiskaniyorum ya nisanlimin kiz kardesi yani gorumcem az once nisanlimla fotograflarini yolladi piknikte cekinmisler sarmas dolas siz de boyle sevdiginizi veya esinizi kiskaniyomusunuz cok moralimbozuldu fotolari gorunce ben psikopat miyim yoksa(
Offf aman aman yani....Keşke konu kapatılsa.. Evet konu sahibi sapık. Herkes mutlu oldu mu? Yumuşak konuşmaya çalıştım ama, bazı arkadaşlar dışındakiler çok abarttılar.. Bende kıskanırım, nişanlımın yanında ben olmadan herhangi biri olursa kıskanırım. Ben ona dokunamıyorken başkasının dokunabiliyor olmasını kıskanırım. Bu beni hasta mı yapıyor şimdi? Komiksiniz......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?