cok kiskandimmm

Ablasida var ama hic kiskanmiyorum onu nedense kardesini cok sever cok ilgilenir

Aslında bir nebzede olsa seni çok iyi anlıyorum bir aralar bende bir konu açmıştım nişanlımın yeğeninin ona karşı davranışlarından dolayı ama sonra baktım kendimi iyi ifade edememişim hemen ağır eleştiriler almıştım. Benim esas sorun yaşadığım şey o hareketleri benim değilde benim karşımda onun yapıyor olmasıydı aksi anlamında katiyen bir şey düşünmemiştim bile. Adım kadar eminim ki sizinde böyle aslında kıskandığınız görümceniz değil ona sarılması ona yakın olması bu bir kıskançlık değil özenmektir bence. Şahısa değil hareketlere.

İğrendiriyosunuz beni

Nasılsa nişanlın, şu andaki özlemin (kıskançlığın değil, yanlış ifade etmişsin) sen onunla evlenince bitecek merak etme, azıcık sabret, sonrasında tüm zamanı senin

malsef ki evet oyle gorunuyor bu yazdiklarinizdan.

Nasılsa nişanlın, şu andaki özlemin (kıskançlığın değil, yanlış ifade etmişsin) sen onunla evlenince bitecek merak etme, azıcık sabret, sonrasında tüm zamanı senin

Malesef deyil. Arkadasi oyle bos hayallere inandirmayalim. Asil evlenince baslicak kendi kendine savasin, kiskanclik krizlerin filan filan, eyer ilgi bekleyen biriysen. Ve sonucta erkek ler bizim devamli ilgi istemememizi anlamadiklari icin, asil hayal kirikliklari ondan sonra baslicak.

Cok beklenti icine girme canim. Nisanlin seni mutlu etmek icin hayatini sana adamicak, sen de onu mutlu etmek icin hayatini ona adamiyacaksin, siz hayatlarinizi birlestirip hayatlarinizin bir kismini beraber yasiyacaksiniz.

Lutfen cok beklenti icine girip sonra hayal kirikligi yasama.

Offf aman aman yani....Keşke konu kapatılsa.. Evet konu sahibi sapık. Herkes mutlu oldu mu? Yumuşak konuşmaya çalıştım ama, bazı arkadaşlar dışındakiler çok abarttılar.. Bende kıskanırım, nişanlımın yanında ben olmadan herhangi biri olursa kıskanırım. Ben ona dokunamıyorken başkasının dokunabiliyor olmasını kıskanırım. Bu beni hasta mı yapıyor şimdi? Komiksiniz......

Herseyi duydum'da , Ama .. Kardesi kardesten kiskanmakta neyin nesii ??

Hic normal bir durum degil , Kiskanclikta degil bu bence baska birsey !!!

Bence hemen kendine gelmelisin , cunku hic normal bir davranis degil bu ... sakin bunu nisanlinin yaninda veya baskasinin yaninda dile getirme... Ayiplanirsin!!

siz komiksiniz.
bir fanusa kapatalim sevdiklerimizi
bizlerden baska kimse kimse gormesin
konusmasin
biz yanlarinda yokken
onlarin hayatlarini durduralim
gorumcelerimizden bile kiskanalim
bu mudur dogru olan
evet komik olan sizsiniz bakin...

siz komiksiniz.
bir fanusa kapatalim sevdiklerimizi
bizlerden baska kimse kimse gormesin
konusmasin
biz yanlarinda yokken
onlarin hayatlarini durduralim
gorumcelerimizden bile kiskanalim
bu mudur dogru olan
evet komik olan sizsiniz bakin...

madem komiğim gülebilirsiniz :)

Sizin aynı davranışı göstermiyor olmanız benim davranışımı yanlış yapmıyor, saygı çerçevesinde herkesin fikri kendine. (.)

Aynı karında yatmislar. Kardeşler lütfen bu huyunuzu değiştirmeye çalışın yoksa.iliskiniz hiç iyiye gitmez ve bu sebepten dolayı çok kolay harcanabilirsiniz bile,

Sevgiler

madem komiğim gülebilirsiniz :)

Sizin aynı davranışı göstermiyor olmanız benim davranışımı yanlış yapmıyor, saygı çerçevesinde herkesin fikri kendine. (.)

guluyorum zaten..
ayni davranisi gostermememiz digerini yanlis yapmiyorsa siz neden karsit goruslere sinirleniyorsunuz o vakit?
herkesin fikri kendineyse
diger bir fikri savunana neden kendi fikrinizin dogrulugunu dayatmaya calisiyorsunuz o vakit?
kendinizle celisiyorsunuz..
herneyse

birisi sevgili olacagini dusunmussundur yazmis yukarda katilmiyorum, cunku bende cok kiskancim esim benden baskasina ilgi alaka gostersin bende cok kiskaniyorum kucuk yigenlerini cok seviyo bende cok kiskaniyorum bitek beni cok sevsin istiyorum paylasmak istemiyorum kimseyle annesini bile kiskaniyorum ilk kez itiraf ediyorum hastaliksa ben hastayim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ben kendi fikrimin doğruluğunu dayatmaya çalışmıyorum sadece neden böyle davranıldığını açıklamaya çalışıyorum, bunu yaparkende kimseye saygısızlık yapmıyorum. Burada bir çok kişinin yaptığı yorum çok nahoş şekilde dile getirildi. Zaten doğru düzgün fikirlerini belirten kişilere ben saygı çerçevesinde açıklamada bulundum. Ancak örneğin siz bir önce yazdığınız yorumda "özgüvensizliğin, ezikliğin dibi" şeklinde bir yorum yapmıştınız siz kendi fikrinizde olmayanlara böyle bir kelime söyleyebiliyorsanız, ben de kendi fikrim yüzünden kişilerin bu tür kelimeler kullanmasını yadırgayabilirim. Benim yapmaya çalıştığım her fikri göz önüne almak ve kimseye saygısızlık yapmamak. Ama böyle bir ortamda herkes herkese istediği lafı söyleyebilme özgürlüğünü buluyor kendinde maalesef..

bazen çocuğundan bile kıskanırsın normal şeyler bunlar abartmamak lazım ama

Kiz kardesinden kiskanmak anormal bence. Ama sanirim sizinki daha farkli bir durum bence o fotograflari gorunce siz olmadan eglenmesini kiskanmis olabilirsiniz ikisini ayirt etmek lazim ama eger kiz kardesini kiskandiysaniz durum hic normal degil kiskancliginizi cok belli etmemeye calisin en azindan ama bu kadar kiskanc olursaniz zarari size olur kendinizi yipratirsiniz

Arkadaşım pardon ama konu sana mı ait? Bırak konu sahibi cevap versin, kızdıysa kızdım desin.
Ayrıca birinin farklı düşünüyo, onaylamıyo oluşu onu komik yapmaz.
Psikopat mıyım diye gelip buraya konu açıyosa bizden "farklı" görüşler almak için açmıştır.

Konu sevgilimin bensiz geçirdiği zamanları kıskanıyorum, her anında yanında olmak istiyorum gibi tatlı cümleler olsaydı aşık her kadın "ayy ne tatlı" derdi.
Ama konu sahibi kardeşini kıskanıyorum, sarmaş dolaş, ablasını değil ama kardeşini kıskanıyorum" yazmış ve evet ne yazık ki bu dedikleri "tatlı" düşünceler değil.

Öyle ya da böyle kardeşi kıskanmak son noktadır, sağlıklı değildir. Konu sahibi umarım kardeşi değil onsuz geçirdiği vakti kıskanıyodur da yanlış ifade etmiştir.

Gerçi senin dediğin gibi olsaydı ablasının yanında geçirdiği vakti de kıskanıyo olurdu ama onu kıskanmıyomuş ee ne fark var?

Son düzenleme:
Kardeş bile olsalar bu kadar samimi olmalarını ben de kaldıramam.
Hele hele erkeklerin anneleriyle vıcık vıcık olmasını hiiiç mi hiiiiç kaldıramam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…