Çok kötü kavga ettik

pinksandoz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Mart 2009
95
0
86
Diğer
Eşimle şuan çok fena kavga ettik..Zaten aramızda bir sürü sorunlar vardı,bugece facebook da eski sevgilisini ve bir sürü kız arkadasını eklediğini görünce patladım...Ve cok kötü kavga ettik..Demin tlf elinden almaya calısırken kırıldı..Yarın boşanma davası acacakmıs..Ben cok kötüyüm suan..

yok artık hem suçlu hem güçlü diye buna denir heralde:mymeka:
çok üzüldüm canım blöf yapıyor tahminimce bir kavgayla boşanma davasımı açılır
tepkini ölçüyor hiç taviz verme benceki bir daha yapamasın

nedir yaa bu facebook, msn olaylari falan.
Sorunlarinizi tam olarak bilmiyorum ama, insallah aranizda halledersiniz.
Yeni evli misiniz?

evet kesin blöf yapıyor.suçunu bastırmak için saçmalamış bence de..hiç umursama anlasın hatasını.

Sakin olmalısın agresif tavırların seni haksız konumuna düşürür
o kadar cesareti varsa hadi açsın bakalım davayı...
sinir oluyorum, zeytinyağ gibi üste çıkmalarına

Ya eşimle zaten cok fazla sorun var aramızda boşanmak istediğini söylüyordu ama ben hep düzeltelim çabasındaydım ama meğerse değmezmiş..

yani umursama derken boşanma konusunu kastettim cnm.yoksa diğer mesele tabii ki rahatsızlık verici.özellikle de eski kız arkadaşının olması.

canım aklı sıra sana,evlendim ama ölmedim ben hala aranılan ve beğenilen bir erkeğim demeye çalışıyor ,bence öncelikle sesinizi yükseltmeden sakin sakin oturup konuşun,sen ona bunun sebebini sor vardır mutlaka bi problemi canım ya,o şimdi sinirle boşanıcaz felan demiştir ama blöf tür takma kafana...

OOoff kızlar ya ben sinirli bir insanım malesef..Hep haksız olan o oluyor ama ben sinirime yenik düsüyorum..Bu olay olunca eşime yumruk falan attım kafasına falan vurdum yani sinirlenince vuruyorum eşimde elimi falan tutmaya calıstı..Ama tlf kırılıncada o bana vurdu kısacası şiddet de var ooofff

bence de facebookta eski sevgilileri ve kizları eklemesi normal değil.
tepkinizde haklısınız bence.
yarın boşanma davası açıyormuş ya, öyle demiş ya..
bence siz çok taviz vermişsiniz, çok yumuşak davranmışsınız ona..
arkadaşlara katılıyorum
blöf yapıyor,
sizin kabul etmeyeceğinizi biliyor.

bence bu blöfünü görün,
tamam boşanıyorum diyin eşyaları falan toplamaya başlayın, ama sakın sakın taviz vermeyin, en ufak gülümsemeyin dahi.
bitmiş gibi ve çok kararlı gibi davranın.
bi gözü korksun canım ne bu. boşanıyormuş.
kendi hatalı bir de boşanıyormuş.

bi de çok üzülmeyin, kavgalar her evlilikte her ilişkide olur,
yarın sakin kafayla düşündüğünüzde daha iyi hissedeceksiniz

Ya eşimle zaten cok fazla sorun var aramızda boşanmak istediğini söylüyordu ama ben hep düzeltelim çabasındaydım ama meğerse değmezmiş..

valla bu erkeklere ne kadar yüz verirsen o kadar tepene çıkarlar(şahsi fikrim)
sen başta vermişsin tavizi havalara girmiş:mymeka:
tek taraflı fedakarlıklada yürümez maalesef yürüsede fedakarlık yapanı fazlasıyla yıpratır

En doğrusu bizim boşanmamız artık bu evliliğin elle tutulur bir yanı yok..Hep benim cabalarımla yürüyor ve sonunda beni patlatıp sinir krizi gecirtiyor..Hep ben ne istemiyorsam onu yapıyor..Ve artık beni karısı olarak bile görmüyor baksanıza yeni bir kız bulma çabalarını da baslamıs bile..

Ne yapacağım konusunda bir fikrim yok lütfen bana yardımcı olun..Yarın aileni falan arıcam dedi..Sanırım yolun sonuna geldik..Ben daha öncede konu acmıstım buraya bizim sorunumuz sadece bu değil..
Bir sürü sorunlarımız var..Şımdi yarın ben nasıl davranmalıyım ailemi falan ararsa?

canım bırak ararsa arasın hem ne yüzle arayacak
pcde kız arıyorummu diyecek
başka sorunlarını bilmeden konuşuyorum tabi
seninde tepkilerin aşırı tabi vurmak falan çok abartılı geldi bana
en güzeli kavga etmeden alıp karşına konuşmak

ay arasın canım yaa..ne diyecek ailene??kzınız başka hatunlarla konuşmamı istemiyo bu yüzden boşanmak istiyorumm mu diyecek??bu olayda senin suçun yok ki.ne diye panik yapıyosun?hem sürekli boşanmak istiyorum diyen bir adamdan hayır gelmez kanımca.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…