- 18 Ağustos 2007
- 5.773
- 4.341
- 698
- Konu Sahibi pinksandoz
-
Yapana değil , yaptırana bak demişler.. Boşuna mı sinir krizi geçiriyosunuz ? Sizin bu raddeye gelmenizde eşinizin hiç mi payı yok? O melekti de siz durduk yere mi yumruk atacak ve bir erkeğe vuracak kadar kendinizi kaybettiniz ? Facebooka eski kız arkadaşlarını eklemiş, bir sürü kız eklemiş.. Kimbilir daha önce neler yaptı etti de siz böyle oldunuz? Ayrıl arkadaşım ayrıl, kolay kolay demem ama ayrıl lütfen. Aileni ararsa arasın , ne olacak , onlar seni evlatlıktan red mi edecek ayrıldın diye.. Sen önemlisin, senin psikolojin önemli şu hayatta.. Gerisi fıs...Böyle bir evlilikten hayır gelmez.. Bir insan da asla özünde değişmez.. Ayrılınca da bi psikologa görün derim...
Canım ben seni önceki konundan da anımsıyorum.
Hem eşin hem ailesi senin sürekli gitmeni istiyorlarmış, hatta eşin daha mülayim birini istediğini söylemiş sana defalarca onu çok boğduğunu söylemiş yanlış anımsamıyorsam. Ve sen bunlara rağmen hemen her gece beraber oluyoruz demiştin.
Arkadaşın söylediği kişiler sizseniz, evliliğiniz zaten karşılıklı gayretlerle çoktan bitmiş. Böyle bir evlilikte sevgi kalır mı bilmiyorum ama saygının s si yok artık.
Yine de ben devam ettireceğim diyorsan öfke kontrol terapisi alman gerekiyor. Eşin de bekar gibi yaşamaktan vazgeçmeli. Sorumluluklarının bilincine varmalı.
Evli barklı insanların facebookta ne işi var?
Bence ilişkisi olan kişilerin bu tür sitelerden uzak durması lazım..
çünkü her zaman bi sorun çıkar ortaya..
alkisalkisalkissizin evliliği yürütme çabanız kocanızı yumruklayıp kafasını duvara vurmak mıdır?
bence çabalamayın siz fazla..
neyse;
nasıl buradaki kadınlara şiddet görüyorsanız boşanın diyorum, aynısını eşinize de söylerdim.
evliliiğin içinde şiddet varsa o evlilikten hayır gelmez..
bence siniriniz için bir de psikoloğa gidin.
keskin sirke küpüne zarardır..
evliyim facebook hesabım var, hatta kocamın da var..
benim listemde erkekler, onun listesinde kadınlar var.
ve bu sorun olmuyor..
niye mi?
çünkü güveniyoruz birbirimize, saçma sapan kıskançlıklar yapacak yaşları da aştık..
herkes denesin, güzel oluyor..
Yapana değil , yaptırana bak demişler.. Boşuna mı sinir krizi geçiriyosunuz ? Sizin bu raddeye gelmenizde eşinizin hiç mi payı yok? O melekti de siz durduk yere mi yumruk atacak ve bir erkeğe vuracak kadar kendinizi kaybettiniz ? Facebooka eski kız arkadaşlarını eklemiş, bir sürü kız eklemiş.. Kimbilir daha önce neler yaptı etti de siz böyle oldunuz? Ayrıl arkadaşım ayrıl, kolay kolay demem ama ayrıl lütfen. Aileni ararsa arasın , ne olacak , onlar seni evlatlıktan red mi edecek ayrıldın diye.. Sen önemlisin, senin psikolojin önemli şu hayatta.. Gerisi fıs...Böyle bir evlilikten hayır gelmez.. Bir insan da asla özünde değişmez.. Ayrılınca da bi psikologa görün derim...
Herkesin yazdığını tek tek okudum,evet tamam tabiki doğru değil karsı tarafa şiddet uygulamak ama ben şok halindeyken karsımda kıs kıs gülen bir insana ancak bu kadar dayanabildim.
Arkadaş bu duruma nasıl gelmiş bilmiyoruz, ama bildiğim bir şey var ki, o da evlilikte kimsenin kimseye şiddet uygulamamasıdır. En nefret ettiğim şeydir. Kaldı ki arkadaşda zaten sinirlenince vurduğunu söylemiş. Vurmak her ne olursa olsun kimseyi haklı çıkarmaz, aksine haklıyken haksız duruma düşersiniz. Bu mantıkla gidersek eşlerini döven erkeklerede hak vermemiz gerekecek değil mi?
Sizinle hemfikir olduğum konulardan biri, artık bu evliliğin bittiğidir. Arkadaşın ayrılması en hayırlısı olacaktır. Hak verdiğim bir diğer konu ise psikoloğa gitme konusudur. Çünkü sinirlenince şiddete başvurmak normal bir davranış değildir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?