Çok kötüyüm. ..

Canım erkekler farklı anlıyo işte bunu sende haklısın giyin tabiki ama o zaman tavrınla belli et bazı şeyleri

Ne alakası var yahu şaka yapmış aklınca ve lafın nereye gideceğini hesap edememiş. Ne demek ben güzelim de makyaj yapıyorum da dikkat çekiyorum da o yüzden bana asılıyor pozları. Bir de eşimle sorunlarım olsa da eşimi seviyorum açıklaması ne alaka yani. Bu kadar açıklamaya gerek yok rahatsız oldum demeniz yeterliydi. Güzelim dikkat çekiyorum, müdürüm benden hoşlanıyor ya çelişiyorsunuz adam 30 senedir sevgilisiyle birlikte bırakmamış gerçi o kadar ayrıntıyı, yok eşiyle ailesinin zoruyla evlendiğini, 30 senedir de zoraki evlilik içinde olduğunu ki bu çok saçma; tüm şirket nereden biliyor.

Ortada bişi yok..
Adamın dengesizce konuşması sadece tuhaf..
Sevgilisi varmışya 30 senedir

Muhatap olma ya pisligin teki
Ben kendimi biliyorum
ALLAH TA BENI BILIYOR
Hiç zoruma bile gitmedi cevap verme gereği dahi duymadım inan
Muhatap olursak bize de sıcrar pisligi Allah korusun böyle insanlardan bizi
asıl senın gbılerden Allah uzak tutsun evlı metreslı adamlarla ne haltlar yedıgın bellı degıl , korkundan esıne soyleyemıyorsun
esınle aran bozuk dıye o adamla takıldın bellıkı sımdıde kurtulamıyorsun acık ve net
butun pıslıklerını sen kendı agzınla anlattın =)

müdürünüzün cok patavatsız oldugunu herkes biliyor zaten.
ve emin olun herkesde sizin gibi anlamamıştır.
ve neden kendinizi böyle sucluyosunuz.
yok makyaj yaptım güzel giyindim falan diye.

Adam patavatsız çünkü :)
Hersey ağzında anlatıyor sağda solda

Onun benim hakkımda yazdıklarını bi oku istersen
Ne çocuğumun yüzüne nasıl baktığım kaldı ne fahişe olduğum
Cevap dahi vermedim
Yarası olan go cu nur.

Zaten yorumun başında sakin olun dedim her iki tarafa içinde. Ben o arkadaşın yorumlarını da doğru demiyorum. İşi harakete vardırmayın karşılıklı diyorum.

Nasıl algılıyormuş erkekler dikkat çeken bayanları?

hangi banka devlet memuru çalıştırıyor ya? ben oraya takıldım..

bence de tepkinizi vermişsiniz istifa neyin nesi.. hırsınızı alamadıysanız 3-5 daha tavır yaparsınız mesafeyi arttırsınız olur biter. herkesin dangalaklığını boşboğazlığını dert edecek olursak ooohhoooo bitmez bu hayat..

Ciddi misin kızdırmak için mi yapıyorsun?şok oldum ne iş bu yaaa

Ne kadar tarafsız sin ya
Ben durduk yere mi yazdım bi bak istersen

Yoo bir tek seni kiblemedim ki.
Karsilikli seviyeyi dibe batiran atismanizdan dolayi ikinizi de kibledim.
Tarafsiz gozle okudugunuzda anlarsiniz ne cirkin bir diyalog olusmus aranizda.Su anda goremiyorsunuz.
Bu da buraya son yorumum.

Evli barkli kadina bunu soyleyebilcek cesareti nerden buluyor.ozelini orda burda anlatmiyorsundur ins.esinle problemlerini vs.ayrica oturup aglayacagina sert bir şekilde haddinizi bilin diyebilirsin.müdür seni isten atamaz memursun sen..bakimli olmanin fake sarisin olmaninda konuyla ilgisi yok....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…