- Konu Sahibi karmakarisik56
-
Canım erkekler farklı anlıyo işte bunu sende haklısın giyin tabiki ama o zaman tavrınla belli et bazı şeyleriIste bende onun için vicdan azabı çektim ya((((
Kimsenin ilgi odağı olmak değil amacım sadece ben böyleyim
Büyüme şeklim buydu.
Süslü puslu kıyafetler filan böyle büyüdüm şimdi de alıştım ne yapayım
Kimseyle ilgisi yok ben güzel giyin mek saç makyaj beni mutlu ediyor
Muhatap olma ya pisligin tekine bbiçim konuşuyorsun lorin ayıp gerçekten ya
nasıl konusmam gerektıgını senden mı ogrenecegım ?ne bbiçim konuşuyorsun lorin ayıp gerçekten ya
Evet bundan sonra hiç kimse ile konuşmayaca gim zaten mecbur kalmadikcaCanım erkekler farklı anlıyo işte bunu sende haklısın giyin tabiki ama o zaman tavrınla belli et bazı şeyleri
asıl senın gbılerden Allah uzak tutsun evlı metreslı adamlarla ne haltlar yedıgın bellı degıl , korkundan esıne soyleyemıyorsunMuhatap olma ya pisligin teki
Ben kendimi biliyorum
ALLAH TA BENI BILIYOR
Hiç zoruma bile gitmedi cevap verme gereği dahi duymadım inan
Muhatap olursak bize de sıcrar pisligi Allah korusun böyle insanlardan bizi
Adam patavatsız çünkü :)Ne alakası var yahu şaka yapmış aklınca ve lafın nereye gideceğini hesap edememiş. Ne demek ben güzelim de makyaj yapıyorum da dikkat çekiyorum da o yüzden bana asılıyor pozları. Bir de eşimle sorunlarım olsa da eşimi seviyorum açıklaması ne alaka yani. Bu kadar açıklamaya gerek yok rahatsız oldum demeniz yeterliydi. Güzelim dikkat çekiyorum, müdürüm benden hoşlanıyor ya çelişiyorsunuz adam 30 senedir sevgilisiyle birlikte bırakmamış gerçi o kadar ayrıntıyı, yok eşiyle ailesinin zoruyla evlendiğini, 30 senedir de zoraki evlilik içinde olduğunu ki bu çok saçma; tüm şirket nereden biliyor.
konu sahıbı kendı hayatına bakmadan hıc tanımadgı bılmedgı ınsanları karalıyor ıste ,Ben hiç memleket ayrımı yapmadım bugüne kadar yapan insanlara da gerçekten çok kızıyorum. Kötülük insanın memleketiyle değil karakteriyle ilgili bir şeydir.
Onun benim hakkımda yazdıklarını bi oku istersen
Ne çocuğumun yüzüne nasıl baktığım kaldı ne fahişe olduğum
Cevap dahi vermedim
Yarası olan go cu nur.
Konu sahibi kendine baktırmayı ilgi odağı olmayı seviyosun anlaşılan. Eğer bunları seviyosan laf yiyince de şaşırmayacaksın.
Bakımlı olmak tabiki suç değil ama siz kendiniz için değil insanlar beni beğensin diye yaparsanız işler değişir. Yaşım 26 ırsi olarak saçımda beyazlarım var boyatmıyorum, makyaj hiç yapmam gözaltlarım mosmor zombi gibi gezerim şirkette.Müdürümün dikkatini çekmiş boya alamıyosan ben alayım çok bakımsızsın dedi güldü, bende böyle mutluyum deyip güldüm geçtim.
Erkekler çok dikkat çeken bayanları farklı algılıyo benden söylemesi canım
Ciddi misin kızdırmak için mi yapıyorsun?şok oldum ne iş bu yaaaasıl senın gbılerden Allah uzak tutsun evlı metreslı adamlarla ne haltlar yedıgın bellı degıl , korkundan esıne soyleyemıyorsun
esınle aran bozuk dıye o adamla takıldın bellıkı sımdıde kurtulamıyorsun acık ve net
butun pıslıklerını sen kendı agzınla anlattın =)
Ne kadar tarafsız sin ya
Ben durduk yere mi yazdım bi bak istersen
O kim ki ona hakaret edeyim ben......Zaten yorumun başında sakin olun dedim her iki tarafa içinde. Ben o arkadaşın yorumlarını da doğru demiyorum. İşi harakete vardırmayın karşılıklı diyorum.
sen cok samımı oldguından bılıyor olmayasın =)Adam patavatsız çünkü :)
Hersey ağzında anlatıyor sağda solda
konu sahıbı kendı hayatına bakmadan hıc tanımadgı bılmedgı ınsanları karalıyor ıste ,
Boşver canım ya.muhatap olma dedim ya pisligin teki. ..... ben onu insan yerine koymuyorum yani kapıda ki Kopek ten daha asagida bana göre. .Ciddi misin kızdırmak için mi yapıyorsun?şok oldum ne iş bu yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?