- 5 Eylül 2011
- 15.585
- 9.594
- 448
- Konu Sahibi karmakarisik56
-
Agliyorum su an
Isyerimde bi müdürüm var.
Evli ayrıca sevgilisi var. 30 yıldır. Sevgilisi ilk aşkı imiş. Eşi ile ailesinin zoru ile evlenmiş . Eşini annesi bulmuş yani. Ama sevgilisine 30 senedir kopmamis. Şimdi boşanıyor.
Hepimiz biliyoruz. Eşi de biliyor.
Ama adam o kadar saf ki. Cok patavatsiz. Dengesiz. Ne dediğini bilmiyor çoğu zaman.
Is hal olmuşum diyor kafayı hafif yemiş gibi.
Neyse bizi ilgilendiren bu değil
Az önce kahvaltı yapıyorduk
Bi abla börek yapıp getirmiş ayrıca hamur işi falan da var
Biri ben şu poğaça yi test edeyim dedi
Biri ben şunu. Bende dedim ki böreği test edeyim ama mudur de börek istedi . Ben sana başka bi şeyi test ettirece gim dedi herkesi içinde. O kadar bozuldu m ki.
Kalktım hemen masadan.
Kendimi suçladım hemen. Yanlış anlaşılmasın sarı belime kadar uzun saçlarım var 175 boyunda bakımliyim. Kesin makyaj yapıyorum yada kendime dikkat ediyorum diye böyle oldu. Kotu kötü gitsem dikkatini çekmezdim belkide. Suç benim.
Evliyim. Eşimle sorunlarım da olsa esimi çok seviyorum. Asla böyle olayların içine giremem ben.
Eşimle küs de olsam asla asla evli iken böyle yanlış islere girmem.
Devlet memuruyum istifa etmeyi düşünüyorum yada calistigim bankanin subesini degistirmeyi. ama su an ki isim şubem çok rahat. Evime çok yakın. Ayrıca ev aldık borcu var. Offf ne yapacağım ben.
Aynı masada olduğumuz abla beni lavaboda ağlarken yakaladı az önce. Anlattım sen yanlış anladın diyor. O adam sevgilisini çok seviyor için rahat olsun ama densiz dedi. Art niyeti yoktur diyor. Hiç seni subede tek başına yakaladı mi filan diye sordu. Allah için en ufak öyle hareketi olmadı. Eşimle De tanışıyor.
Offf be ne yapacağım ben..........
bellı bellı sende kendınden bılıyosun galıba ahlakı terbıyeyı =)O kim ki ona hakaret edeyim ben......
Zaten ahlak terbiye olarak yerlerde olan bi insan belli yazık sadece acıdım yani.......
Konu sahibi kendine baktırmayı ilgi odağı olmayı seviyosun anlaşılan. Eğer bunları seviyosan laf yiyince de şaşırmayacaksın.
Bakımlı olmak tabiki suç değil ama siz kendiniz için değil insanlar beni beğensin diye yaparsanız işler değişir. Yaşım 26 ırsi olarak saçımda beyazlarım var boyatmıyorum, makyaj hiç yapmam gözaltlarım mosmor zombi gibi gezerim şirkette.Müdürümün dikkatini çekmiş boya alamıyosan ben alayım çok bakımsızsın dedi güldü, bende böyle mutluyum deyip güldüm geçtim.
Erkekler çok dikkat çeken bayanları farklı algılıyo benden söylemesi canım
o cesaretı vermıs cunkı ,Evli barkli kadina bunu soyleyebilcek cesareti nerden buluyor.ozelini orda burda anlatmiyorsundur ins.esinle problemlerini vs.ayrica oturup aglayacagina sert bir şekilde haddinizi bilin diyebilirsin.müdür seni isten atamaz memursun sen..bakimli olmanin fake sarisin olmaninda konuyla ilgisi yok....
Konu sahibi Tunceli hakkında ne dedi bilmiyorum ama bu kadarı fazlasen kendını Allaha havale et ıcın pıs oldugu ıcın fesatlıgından ahlaksızlıgından bu durumlara dusuyorsun ıste adamla ne haltlar yedın Allah bılır sımdıde aglarsın ıste orda burda kadınların yuz karası senın gıbı pıslıkler yuzunden hepımızın adı cıkıyor ıste
o cesaretı vermıs cunkı ,
terbıyesızlık yapıyo madem mudur fılan dınleme patlak tokadı bak bakalım nasıl adam oluyo bıdaha belaltyı muhabbet yapıyormu ama konu sahıobı bısey dıyemıyor ndn kendı bu rahatlıgı vermıs adama
Neden Geri alayım kikarmakarışık bir yerde sende tunceliler için dediğinn söz için hatalısın. her şehirde iyisi kötüsü var. sinirledende desen geri al bence laafını..
Şaşırdım anlayamadım, buarada İnan güzelliğin ve tacizin hiçbir doğru orantısı yokk adam patavatsızlık etmiş bu kadar yıkılacak bir durum yok tavrını koy ağzını toplasın ikinci yanlışı uapamazBoşver canım ya.muhatap olma dedim ya pisligin teki. ..... ben onu insan yerine koymuyorum yani kapıda ki Kopek ten daha asagida bana göre. .
Ya kendisi ahlaksız olduğu için böyle konuşuyor işteKonu sahibi Tunceli hakkında ne dedi bilmiyorum ama bu kadarı fazla
bu lafı senmı soyluyorsun =) ne kadar vahım durumda oldugunun hala farkında degılsın sanırım esını aldatana ne derler bılıyomsn ? hatta sen o sevıyeyı bıle gecmıssın yanı metresınde metresı olmussun kademe atlamıssn ucuzklukdaBoşver canım ya.muhatap olma dedim ya pisligin teki. ..... ben onu insan yerine koymuyorum yani kapıda ki Kopek ten daha asagida bana göre. .
çok kendini beğenmiş bir tavrın var böyle birisinin memleketin 4 köşesinin de bizim insanımızın olduğunu düşünmesini beklemek zaten hata ...Neden Geri alayım ki
Iste lorin adlı kullanıcı dan dolayi ne kadar doğru bir laf etmişim bi kez daha anladım
Ayrıca bi tek böyle dusunen ben değilim ki.
Her şehrin iyisi kötüsü var bunu bende bir önceki mesajımda söyledim.
Ama lorin gibi insan olmayan cinsini gördükten sonra aynı şeyi demem yani.
kmn ahlaksız oldgu ortada kızım ,Ya kendisi ahlaksız olduğu için böyle konuşuyor işte
Sen ne dedin ki bu kız bu kadar kinlenmiş???Neden Geri alayım ki
Iste lorin adlı kullanıcı dan dolayi ne kadar doğru bir laf etmişim bi kez daha anladım
Bak,tuncelilerde senin gibi çirkin,insanı böyle dersen olmazki.Neden Geri alayım ki
kendı hangı yorenın ınsanı cok merak edıyorum ,çok kendini beğenmiş bir tavrın var böyle birisinin memleketin 4 köşesinin de bizim insanımızın olduğunu düşünmesini beklemek zaten hata ...
Bosverr canim sinirlenme...bende sasirdim evli kadina bu kadar rahat konusmasina..kocasina söyler diye korkmamis mi adam..o cesaretı vermıs cunkı ,
terbıyesızlık yapıyo madem mudur fılan dınleme patlak tokadı bak bakalım nasıl adam oluyo bıdaha belaltyı muhabbet yapıyormu ama konu sahıobı bısey dıyemıyor ndn kendı bu rahatlıgı vermıs adama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?