Çok kötüyüm. ..

Okkalı bir laf sokup ağzının payını veremedinizmi?

Bu kadar büyütmeyin bence.

muhatap olmayın olsun bitsin.

O kim ki ona hakaret edeyim ben......
Zaten ahlak terbiye olarak yerlerde olan bi insan belli yazık sadece acıdım yani.......
bellı bellı sende kendınden bılıyosun galıba ahlakı terbıyeyı =)
elalemın evlı metreslı adamının bılmedıgın haltı yok adam senle ıstedgı gbı konusuyor vs rahat ve genıs olmasan ahlaksızlık yapmasan carparsn adamın suratına ıkı tane mudur fılan dınlemezsın

Erkekler dikkat çeken kadınları yanlış anlıyorlar demek.. Hmm. Kadınlar böyle düşünürse erkekler haydi haydi düşünür. Ayrıca fabrika ya da atıyorum sanayi gibi yerlerde çalışmıyorsanız işyerinin getirdiği bir özbakım gerekliliği vardır. Beyaz saçla gitmek, mor göz altlarıyla mutlu olmak çözüm değil yani.

o cesaretı vermıs cunkı ,
terbıyesızlık yapıyo madem mudur fılan dınleme patlak tokadı bak bakalım nasıl adam oluyo bıdaha belaltyı muhabbet yapıyormu ama konu sahıobı bısey dıyemıyor ndn kendı bu rahatlıgı vermıs adama

Konu sahibi Tunceli hakkında ne dedi bilmiyorum ama bu kadarı fazla

HİÇ öyle düşünmeyin o onun densizliği onun için de memurluk hayatınızı bence sonlandırmayın yazıkk bunun yanında evt iğrenç bir durum var ortada hatsiz bir konuşma ama sizde dahada dikkatli olun şubede yanlız kalmamaya özen gösterin toplu şekilde bazı şeyleri yapın iş konusunun dışındada çok diyoloğa girmeyin derim.Allah yardımcınız olsun...

Adam patavatsız..
Direk konusahibine yapmıyor densizliklerini..

karmakarışık bir yerde sende tunceliler için dediğinn söz için hatalısın. her şehirde iyisi kötüsü var. sinirledende desen geri al bence laafını..
Neden Geri alayım ki
Iste lorin adlı kullanıcı dan dolayi ne kadar doğru bir laf etmişim bi kez daha anladım
Ayrıca bi tek böyle dusunen ben değilim ki.
Her şehrin iyisi kötüsü var bunu bende bir önceki mesajımda söyledim.
Ama lorin gibi insan olmayan cinsini gördükten sonra aynı şeyi demem yani.

Boşver canım ya.muhatap olma dedim ya pisligin teki. ..... ben onu insan yerine koymuyorum yani kapıda ki Kopek ten daha asagida bana göre. .
Şaşırdım anlayamadım, buarada İnan güzelliğin ve tacizin hiçbir doğru orantısı yokk adam patavatsızlık etmiş bu kadar yıkılacak bir durum yok tavrını koy ağzını toplasın ikinci yanlışı uapamaz

Boşver canım ya.muhatap olma dedim ya pisligin teki. ..... ben onu insan yerine koymuyorum yani kapıda ki Kopek ten daha asagida bana göre. .
bu lafı senmı soyluyorsun =) ne kadar vahım durumda oldugunun hala farkında degılsın sanırım esını aldatana ne derler bılıyomsn ? hatta sen o sevıyeyı bıle gecmıssın yanı metresınde metresı olmussun kademe atlamıssn ucuzklukda

çok kendini beğenmiş bir tavrın var böyle birisinin memleketin 4 köşesinin de bizim insanımızın olduğunu düşünmesini beklemek zaten hata ...

Ya kendisi ahlaksız olduğu için böyle konuşuyor işte
kmn ahlaksız oldgu ortada kızım ,
evlı adamın 30 senelık sevgılısı oldgnu nerden blıyosumn sen metresı oldgunu nerden bılıyorsun evlı oldgun halde ıs yerınde bu muhabbetlere gıren ucuz ve basıt kadınlardansın ahlaksızlık senın ınıne ıslemıs hala camur atma derdındesın

Sen ne dedin ki bu kız bu kadar kinlenmiş???

Bak,tuncelilerde senin gibi çirkin,insanı böyle dersen olmazki.

Bosverr canim sinirlenme...bende sasirdim evli kadina bu kadar rahat konusmasina..kocasina söyler diye korkmamis mi adam..
Bide is ortamlarinda bu sekilde laubali seylwr oluyor.mesela nisanli bir sekreter var arkadasimin is yerinde.cocugun yanagindan makas aliyor falan..neler gördük...ilginc...insanlar ayarlayamiyor mesafeyi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…