ee yanınıza almayı kabul eden eşin gitmene niye karşı ki Allah Allah.Hayır biz babamı yanımıza alacaktın. hem fikirdik eşimle. ama babamin tedavi süreci başladığı için doktoru kabul etmesi. annem de sen tek başına naisl bakarsın babana. ben burada kafayı yicem artık deyip durdu. çok farklı br durum :'(
sen bir sakin ol önce.Evet benim almak istediğim cevaplar bunlar. ama eşim de eşim başka bir sey yok yorumlarda . şimdi telefonda saç bas kavga ettim eşimle ağzıma geleni söyledim. dur izin almaya çalışıyorum . sabahtan beri koşturuyorum yavrum yapma böyle aksama gidicez bak insallah dedi
Işte onu demek istiyorum. annem babam ayrı. babamin kardeşi şehrin ilçesinde. oda çalışıyor. ve esi çok fena. hiçbiryere gitmesine izin vermiyor. babamı yanına almaya kalktığında eniştem. demişki. zamanında anana baktın bir de kardeşini çekemem demiş : '(( digerdiğer kardeşi Amcam da. yurt dışında çalışıyor . sene de 2 kez geliyor memlekete. Herkes evli barklı çocuklu . en rahatı annem. bir tek kardeşim var. annem çalışmıyor. ama bir engeli yok diye bu saatten sonra babamin nikahına girecek hali yok. peki ya bu adam napacak tek başına ? gene annem mi gidip ilgilenecek ? üstelik babamin emekliliği yok daha. çalışıyordu. sigortası tamamlanmadı. bu adam nasıl emekli olacak. kim bakicak ona. kim ilgilenecek . yaa ben gurbetteyim. gidip görürüm tamam eyvallah. eşim götürecek . ama ya sonrası ? gene goz yaşı streskii . ben bunlara çözüm bulmak istiyorum . nolur bırakın su eşini artikkk . TAMAM VICDANSIZ ÖDÜN MERHAMETSİZ .ESIM. TAMAM TATMIN OLDUNUZ MU :'(((((((sen bir sakin ol önce.
sorunlarınız büyük.
tek gidip gelmekle çözülecek biey değil.
bu kadar stres senin için iyi değil.
eşin madem götürecek bir gidin konuşun beraberce ne yapabileceksiniz bundan sonrasında.
evde bakımı için de birini bulursunuz belki.
Bazı hastalıklarda devlet rapor veriyor ,emekli olunuyor diye biliyorum ben.Işte onu demek istiyorum. annem babam ayrı. babamin kardeşi şehrin ilçesinde. oda çalışıyor. ve esi çok fena. hiçbiryere gitmesine izin vermiyor. babamı yanına almaya kalktığında eniştem. demişki. zamanında anana baktın bir de kardeşini çekemem demiş : '(( digerdiğer kardeşi Amcam da. yurt dışında çalışıyor . sene de 2 kez geliyor memlekete. Herkes evli barklı çocuklu . en rahatı annem. bir tek kardeşim var. annem çalışmıyor. ama bir engeli yok diye bu saatten sonra babamin nikahına girecek hali yok. peki ya bu adam napacak tek başına ? gene annem mi gidip ilgilenecek ? üstelik babamin emekliliği yok daha. çalışıyordu. sigortası tamamlanmadı. bu adam nasıl emekli olacak. kim bakicak ona. kim ilgilenecek . yaa ben gurbetteyim. gidip görürüm tamam eyvallah. eşim götürecek . ama ya sonrası ? gene goz yaşı streskii . ben bunlara çözüm bulmak istiyorum . nolur bırakın su eşini artikkk . TAMAM VICDANSIZ ÖDÜN MERHAMETSİZ .ESIM. TAMAM TATMIN OLDUNUZ MU :'(((((((
Ama ben neyse onu yazdım . Insanlar empati kurmayıp cevap vermediler. bir kaçı hariç . bun da benim suçum yokBazı hastalıklarda devlet rapor veriyor ,emekli olunuyor diye biliyorum ben.
Eşinize yüklenilmesin de sizin de payınız var ama...Başta babası hasta olan birine izin vermeyen eş konumuna düşürdünüz eşinizi.Anlatmak istediklerinizi başta yazsaydınız,kimse eşinize laf söylemezdi.
Esim bir art niyetlilikten dolayi değil karşı çıkması. beni Hamileyken tek yollamiyor. yoksa hamile olmadan evvel defalarca ben tek başına gittim. her zaman esim gelebilir mi Benimle. babasının is yeri değil ya sonuçta memurda olsa...ee yanınıza almayı kabul eden eşin gitmene niye karşı ki Allah Allah.
annen çok bunalmıştır haklı da.
ama şu an bir çıkış yolu yok gibi.
hastanede bakımı için günlük refakatçıler var.onlardan ayarlayın annen dinlensin biraz.
ama sonrasında ne olur bilemiyorum
Esasında herkes empati yaptı .Benim babam hasta olsa,eşim göndermek istemese diye düşündü,çünkü ilk anlattığınız bu yazılanlara yönelikti.Şu an hamilelik dolayısıyla alıngan olabilirsiniz ,ama kimse sizin yaşadıklarınızı bilmiyor ki,ne yazıyorsa ona göre cevap yazıyoruz.Ama ben neyse onu yazdım . Insanlar empati kurmayıp cevap vermediler. bir kaçı hariç . bun da benim suçum yok
yok gelemez ama böyle büyük ameliyatlarda izin veriyorlar. gidemezsin demiyorlar . mazeret izni var izinleri bitse de.Esim bir art niyetlilikten dolayi değil karşı çıkması. beni Hamileyken tek yollamiyor. yoksa hamile olmadan evvel defalarca ben tek başına gittim. her zaman esim gelebilir mi Benimle. babasının is yeri değil ya sonuçta memurda olsa...
Evet ben eşimle her şeyimi paylaşırım anlatırım. ama asla kötü siz söylemez benim aileme. onun algısı bu. hamielyken tek basina yolculuk yaparsam ben ya bir sey olursa sana ben burda naparim sonra sen naparsn diyor sürekli . gideceksek beraber gideriz . ben de görmek istiyorum babamı cok üzülüyorum ben de dedi. ama izin alamazsa bile şartları zorlasada.. gene beni tek yollamaz. ama umurumda değil. basıp gidicem !!Sizi üzdüysem özür dilerim .Ama kırgınlıkları geçmişte bırakıp ,eşinizle konuşmalısınız.Belki eşinize de babanızla kırgınlıklarınızı anlattığınız için göndermek istemiyor olabilir.Gidemediğiniz için konu açtığınıza göre ,esasında kırgın olsanız da gidemediğiniz için ,içiniz rahat değil.
TAMAM ama kaç gun kiyok gelemez ama böyle büyük ameliyatlarda izin veriyorlar. gidemezsin demiyorlar . mazeret izni var izinleri bitse de.
ben de memurum
evet katılıyorum arkadaşıma.Esasında herkes empati yaptı .Benim babam hasta olsa,eşim göndermek istemese diye düşündü,çünkü ilk anlattığınız bu yazılanlara yönelikti.Şu an hamilelik dolayısıyla alıngan olabilirsiniz ,ama kimse sizin yaşadıklarınızı bilmiyor ki,ne yazıyorsa ona göre cevap yazıyoruz.
selam canım nickinden anladigim kadarıyla arnavutsun sanırım bende arnavutum. Öncelikle babana geçmiş olsun Rabbim acil şifalar versin inşallah. Benimde annem by pass oldu ve ben o gün yanında olamadım çok ağlıyordum o yüzden sen gelme dedi doktoru ve o kadar aglamisim ki o gün travmayla kulak kristallerim oynamış benide hastaneye kaldırdılar bir hafta hastanede yattım ve iki gün tam 60 kere kustum başımın dönmesi tam bir ayda geçti ve ben bu sürede anneme gidemedim ama hep tlf la aradım annem kırıldı tabi zaten çok aksi biriydi geçenlerde gittim çok soğuk davrandı kalbimi kırdı üzdü ame ben hep dedim sen iyi ol yeter annecim diye. Sanada tavsiyem şu ki Oncelikle bebeğini ve kendini düşün babana dua et Annene de sözlerinle destek ol Allah razı razı ondan. Hepsi geçecek hiç üzülmeSelâm kızlar . ..
Kizlar sürekli stresli,sıkıntılı zamanlarim var. Ağlıyorum hickira hickira .. hangi birine üzüleyim kafama takayım bilmiyorum... babam akciğer kanseri. Ve ameliyat oldu 4 gün evvel. Benim annem babam ayrı. Babamin yanında kimse kalmadı.. Annem kaldı.. 5 gün boyunca. Sırf Allah rızası için ve evlatları hatırına. Ama çok yıprandı. Bu ameliyat çok zor ve riskli olduğu için . babamin Afedersiniz balgamı olmuş sürekli istifra etmiş üstüne basina. Ve bunların hepsini hastanede annem gördü yaşadı. O temizledi babamin üstünü. Vücudunu sildi kokmasın diye. Üstünü değiştirdi. Afedersiniz tuvaletini bile yapamıyor pijamasini indiremiyormuş annem yapmış tüm bunları. Şimdi ben bunları düşündükçe krize giriyorum. Kimse kalmadı yanında. Annemin üzerine düşmediği halde tüm bunları benim anam yaptı. 2.si babamin ameliyattan sonra sürekli yürümesi ve derinden öksürmesi gerekiyor. Ciğeri pıhtı atmasın ve şişmesin diye. Ama babamin canı çok açıyormuş. O yüzden yürüyemiyormuş . yürüdüğünde de bir iki adım atsa nefesi kesiliyormus... hava takılı suan babamda. Şimdi diyeceksiniz neden Mişli anlatıyorsun. Çünkü ailemden cokk uzaktayım. Bilmediğim bir şehirdeyim. Buraya evlendim. Bunların hepsini telefondan öğreniyorum. Yanlarına gidemiyorum. Anacagizima destek olamıyorum. Babama sarsılamıyorum. Krize giriyorum resmen. O kdr kötüyüm ki anlatamam .. . Esim Bu halimi gördükçe sınır küpü oluyor. " eger ki o çocuğa bir sey olsun herkesten tek tek sorucam hesap. Önce annenden başlıcam " diyor. Annem bana her şeyi söylüyormuş diye kızıyor. Sen hamilesin neden saklamıyor senden . Babamin durumunu kendi durumunu vss.. diyor. ve ben Şuan hamileyim 19. haftamdayım.. nereye kdr gidecek böyle napicam ben. . babamin bu durumu normale döner mim solunum yetmezliği yaşıyor bu geçer mi. benim bu durumum nasıl geçecek. nolursunuz kusura bakmayın. cok uzun yazdığım için . ama benim burada dertlesebilecegim bir tek arkadaşım komşum bile yok deliricem en sonunda..
Konu izin alması değil. yerine bırakacak hiçbir adam olmaması.. . o kulvarda sadece o işi döndüren eşim var. o işi yapacak başka adam da yok. ondan skinti izin alması. mesela abisi hastalanmıştı anası babası gitmişti . ama eaim gidememişti. gidemem çünkü benim yerine bakacak kimse yok demistiyok gelemez ama böyle büyük ameliyatlarda izin veriyorlar. gidemezsin demiyorlar . mazeret izni var izinleri bitse de.
ben de memurum
canım benim .TAMAM ama kaç gun ki
bu Mazeret izni dediginiz. bizim yol neredeyse bir gün sürüyor zaten
Canım durumunu en iyi sen bilirsin hiç üzülme en kisa surede gidersin inşallah. . Benim annem hala tlflarima çıkmıyor ben ablamla görüşüyorum ondan haber alıyorumKonu izin alması değil. yerine bırakacak hiçbir adam olmaması.. . o kulvarda sadece o işi döndüren eşim var. o işi yapacak başka adam da yok. ondan skinti izin alması. mesela abisi hastalanmıştı anası babası gitmişti . ama eaim gidememişti. gidemem çünkü benim yerine bakacak kimse yok demisti
zor bir durum.Işte onu demek istiyorum. annem babam ayrı. babamin kardeşi şehrin ilçesinde. oda çalışıyor. ve esi çok fena. hiçbiryere gitmesine izin vermiyor. babamı yanına almaya kalktığında eniştem. demişki. zamanında anana baktın bir de kardeşini çekemem demiş : '(( digerdiğer kardeşi Amcam da. yurt dışında çalışıyor . sene de 2 kez geliyor memlekete. Herkes evli barklı çocuklu . en rahatı annem. bir tek kardeşim var. annem çalışmıyor. ama bir engeli yok diye bu saatten sonra babamin nikahına girecek hali yok. peki ya bu adam napacak tek başına ? gene annem mi gidip ilgilenecek ? üstelik babamin emekliliği yok daha. çalışıyordu. sigortası tamamlanmadı. bu adam nasıl emekli olacak. kim bakicak ona. kim ilgilenecek . yaa ben gurbetteyim. gidip görürüm tamam eyvallah. eşim götürecek . ama ya sonrası ? gene goz yaşı streskii . ben bunlara çözüm bulmak istiyorum . nolur bırakın su eşini artikkk . TAMAM VICDANSIZ ÖDÜN MERHAMETSİZ .ESIM. TAMAM TATMIN OLDUNUZ MU :'(((((((
Allah razı olsun.. amin inşallah. ben onlarla sürekli iletişim halindeyim bir gelseniz kulağımdan telefon düşmüyor . 1 ay içinde 750 dakikadan 20 dkkam kalmış. yetmiyor eşimin telefonuyla da konuşuyorum . annemle babamla hastanede olanlarla vs... ama Allahin izniyle bir şekilde gidicem. gerçekten gözden uzak olunca gönül çok üZülüyor heleki böyle hastalık durumlarında. ilk defa başıma geldi elim ayağıma dolaştı ben de napicagimi bilmiyorum . gitmek gerekiyor tamam. ama bir yandan yavrumu bir yandan yuvamı da düşünüyorum. sonrasını düşünüyorum. kafam Allak bullak.. :'(selam canım nickinden anladigim kadarıyla arnavutsun sanırım bende arnavutum. Öncelikle babana geçmiş olsun Rabbim acil şifalar versin inşallah. Benimde annem by pass oldu ve ben o gün yanında olamadım çok ağlıyordum o yüzden sen gelme dedi doktoru ve o kadar aglamisim ki o gün travmayla kulak kristallerim oynamış benide hastaneye kaldırdılar bir hafta hastanede yattım ve iki gün tam 60 kere kustum başımın dönmesi tam bir ayda geçti ve ben bu sürede anneme gidemedim ama hep tlf la aradım annem kırıldı tabi zaten çok aksi biriydi geçenlerde gittim çok soğuk davrandı kalbimi kırdı üzdü ame ben hep dedim sen iyi ol yeter annecim diye. Sanada tavsiyem şu ki Oncelikle bebeğini ve kendini düşün babana dua et Annene de sözlerinle destek ol Allah razı razı ondan. Hepsi geçecek hiç üzülme
Kusura bakmayın ama arkadaş gidecek durumum yok diyor mesajınız daha da üzücü olmuş.. biraz daha dikkatli olun isterseniz o hamile şuandaBen babamı 2010 senesinde kaybettim..
Hayati boyu hep farklı hastalıklar, ameliyatlar geçirdi.
En son ameliyatinda gidip yaninda olmak istedim ki 2 ay önce yanindaydım zaten.
Bu nedenle eşim dediki, zaten sürekli hastalanıyor her defasında gidiyosun ben burda kalıyorum budefa gitmeni istemiyorum..
Annem, kardeşlerimde gelme kış günü 2 yaşındakı bebekle diyince gitmedim, babamla zaten surekli görüşüyordum o nedenle içim rahatti birazda..
Meğer sadece 3 aylık ömrü kalmışta kardeşlerim bana söylememiş sürekli almanya-turkiye mekik dokumayım diye..
Daha sonra acil çağırdılar, hastanede sadece son 5 gününü (çok ağır hasta) halde görebildim..
Helalleştimmi evet.. ama yıllar geçmesine rağmen affedemediğim tek kişi yine eşim'dir..
Sonrasında öleceğini nerden bilebilirdim,okadar az ömrü olduğunu bilsem hiç gitme dermiydim, 1 yıl öncesinden gönderirdim desede..
Tamam hakkını yiyemem her defasında herzaman gitmeme destek oldu,izin verdi ama o son kez de verseydi keşke..
Anlayacağınız sonradan ne kendinizi, ne de eşinizi suçlayacak, affedemeyecek kararlar vermeyin..
Bazı şeyler insanin içinden çıkmıyor malesef..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?