Çok kötüyüm...

ee yanınıza almayı kabul eden eşin gitmene niye karşı ki Allah Allah.
annen çok bunalmıştır haklı da.
ama şu an bir çıkış yolu yok gibi.
hastanede bakımı için günlük refakatçıler var.onlardan ayarlayın annen dinlensin biraz.
ama sonrasında ne olur bilemiyorum

Reactions: anu
sen bir sakin ol önce.
sorunlarınız büyük.
tek gidip gelmekle çözülecek biey değil.
bu kadar stres senin için iyi değil.
eşin madem götürecek bir gidin konuşun beraberce ne yapabileceksiniz bundan sonrasında.
evde bakımı için de birini bulursunuz belki.

Işte onu demek istiyorum. annem babam ayrı. babamin kardeşi şehrin ilçesinde. oda çalışıyor. ve esi çok fena. hiçbiryere gitmesine izin vermiyor. babamı yanına almaya kalktığında eniştem. demişki. zamanında anana baktın bir de kardeşini çekemem demiş : '(( digerdiğer kardeşi Amcam da. yurt dışında çalışıyor . sene de 2 kez geliyor memlekete. Herkes evli barklı çocuklu . en rahatı annem. bir tek kardeşim var. annem çalışmıyor. ama bir engeli yok diye bu saatten sonra babamin nikahına girecek hali yok. peki ya bu adam napacak tek başına ? gene annem mi gidip ilgilenecek ? üstelik babamin emekliliği yok daha. çalışıyordu. sigortası tamamlanmadı. bu adam nasıl emekli olacak. kim bakicak ona. kim ilgilenecek . yaa ben gurbetteyim. gidip görürüm tamam eyvallah. eşim götürecek . ama ya sonrası ? gene goz yaşı streskii . ben bunlara çözüm bulmak istiyorum . nolur bırakın su eşini artikkk . TAMAM VICDANSIZ ÖDÜN MERHAMETSİZ .ESIM. TAMAM TATMIN OLDUNUZ MU :'(((((((

Bazı hastalıklarda devlet rapor veriyor ,emekli olunuyor diye biliyorum ben.
Eşinize yüklenilmesin de sizin de payınız var ama...Başta babası hasta olan birine izin vermeyen eş konumuna düşürdünüz eşinizi.Anlatmak istediklerinizi başta yazsaydınız,kimse eşinize laf söylemezdi.

Ama ben neyse onu yazdım . Insanlar empati kurmayıp cevap vermediler. bir kaçı hariç . bun da benim suçum yok

Esim bir art niyetlilikten dolayi değil karşı çıkması. beni Hamileyken tek yollamiyor. yoksa hamile olmadan evvel defalarca ben tek başına gittim. her zaman esim gelebilir mi Benimle. babasının is yeri değil ya sonuçta memurda olsa...

Ama ben neyse onu yazdım . Insanlar empati kurmayıp cevap vermediler. bir kaçı hariç . bun da benim suçum yok
Esasında herkes empati yaptı .Benim babam hasta olsa,eşim göndermek istemese diye düşündü,çünkü ilk anlattığınız bu yazılanlara yönelikti.Şu an hamilelik dolayısıyla alıngan olabilirsiniz ,ama kimse sizin yaşadıklarınızı bilmiyor ki,ne yazıyorsa ona göre cevap yazıyoruz.

babanız emekli olabilir . hastalık yüzünden malulen. bi araştırmak lazım bunu.
annen babanın nikahına bu yaştan sonra girmez belki ama çok büyük bi sevap kazanıyor şu an . bi sınavdan geçiyor o da.
Allah annene güç versin inşallah. babana da iyileşme azmi.

yok gelemez ama böyle büyük ameliyatlarda izin veriyorlar. gidemezsin demiyorlar . mazeret izni var izinleri bitse de.
ben de memurum

Evet ben eşimle her şeyimi paylaşırım anlatırım. ama asla kötü siz söylemez benim aileme. onun algısı bu. hamielyken tek basina yolculuk yaparsam ben ya bir sey olursa sana ben burda naparim sonra sen naparsn diyor sürekli . gideceksek beraber gideriz . ben de görmek istiyorum babamı cok üzülüyorum ben de dedi. ama izin alamazsa bile şartları zorlasada.. gene beni tek yollamaz. ama umurumda değil. basıp gidicem !!

evet katılıyorum arkadaşıma.
ama tabi insan tüm ömrü hayatını buraya yazamıyor.
varsa sıkıntılar da unutulmalı zaten böyle hastalıklarda.
dünyaya gelmemizde vesile çünkü babalarımız. onlar ne kadar da huysuz , inat, bencil olsa hastalıkta sorulmaları lazım. doğru olan bu . ondan.
annenize üzülüyorsunuz haklı olarak ama baba da farklı mı ki. tüm her şeyi kenara koy sen yine kızı olarak .

selam canım nickinden anladigim kadarıyla arnavutsun sanırım bende arnavutum. Öncelikle babana geçmiş olsun Rabbim acil şifalar versin inşallah. Benimde annem by pass oldu ve ben o gün yanında olamadım çok ağlıyordum o yüzden sen gelme dedi doktoru ve o kadar aglamisim ki o gün travmayla kulak kristallerim oynamış benide hastaneye kaldırdılar bir hafta hastanede yattım ve iki gün tam 60 kere kustum başımın dönmesi tam bir ayda geçti ve ben bu sürede anneme gidemedim ama hep tlf la aradım annem kırıldı tabi zaten çok aksi biriydi geçenlerde gittim çok soğuk davrandı kalbimi kırdı üzdü ame ben hep dedim sen iyi ol yeter annecim diye. Sanada tavsiyem şu ki Oncelikle bebeğini ve kendini düşün babana dua et Annene de sözlerinle destek ol Allah razı razı ondan. Hepsi geçecek hiç üzülme

yok gelemez ama böyle büyük ameliyatlarda izin veriyorlar. gidemezsin demiyorlar . mazeret izni var izinleri bitse de.
ben de memurum
Konu izin alması değil. yerine bırakacak hiçbir adam olmaması.. . o kulvarda sadece o işi döndüren eşim var. o işi yapacak başka adam da yok. ondan skinti izin alması. mesela abisi hastalanmıştı anası babası gitmişti . ama eaim gidememişti. gidemem çünkü benim yerine bakacak kimse yok demisti

Ben babamı 2010 senesinde kaybettim..
Hayati boyu hep farklı hastalıklar, ameliyatlar geçirdi.
En son ameliyatinda gidip yaninda olmak istedim ki 2 ay önce yanindaydım zaten.
Bu nedenle eşim dediki, zaten sürekli hastalanıyor her defasında gidiyosun ben burda kalıyorum budefa gitmeni istemiyorum..
Annem, kardeşlerimde gelme kış günü 2 yaşındakı bebekle diyince gitmedim, babamla zaten surekli görüşüyordum o nedenle içim rahatti birazda..
Meğer sadece 3 aylık ömrü kalmışta kardeşlerim bana söylememiş sürekli almanya-turkiye mekik dokumayım diye..

Daha sonra acil çağırdılar, hastanede sadece son 5 gününü (çok ağır hasta) halde görebildim..
Helalleştimmi evet.. ama yıllar geçmesine rağmen affedemediğim tek kişi yine eşim'dir..
Sonrasında öleceğini nerden bilebilirdim,okadar az ömrü olduğunu bilsem hiç gitme dermiydim, 1 yıl öncesinden gönderirdim desede..
Tamam hakkını yiyemem her defasında herzaman gitmeme destek oldu,izin verdi ama o son kez de verseydi keşke..

Anlayacağınız sonradan ne kendinizi, ne de eşinizi suçlayacak, affedemeyecek kararlar vermeyin..
Bazı şeyler insanin içinden çıkmıyor malesef..

Canım durumunu en iyi sen bilirsin hiç üzülme en kisa surede gidersin inşallah. . Benim annem hala tlflarima çıkmıyor ben ablamla görüşüyorum ondan haber alıyorum

zor bir durum.
annenle bir konuşun bakalım ne yapılabilir.
evde baktırmak ta büyük maddi yük olur hepinize.
babanın emekliliği de yokmuş.
annen bir müddet ilgilenecektir yine mecburen.
sonra da sen getirirsin belki yanına.

Allah razı olsun.. amin inşallah. ben onlarla sürekli iletişim halindeyim bir gelseniz kulağımdan telefon düşmüyor . 1 ay içinde 750 dakikadan 20 dkkam kalmış. yetmiyor eşimin telefonuyla da konuşuyorum . annemle babamla hastanede olanlarla vs... ama Allahin izniyle bir şekilde gidicem. gerçekten gözden uzak olunca gönül çok üZülüyor heleki böyle hastalık durumlarında. ilk defa başıma geldi elim ayağıma dolaştı ben de napicagimi bilmiyorum . gitmek gerekiyor tamam. ama bir yandan yavrumu bir yandan yuvamı da düşünüyorum. sonrasını düşünüyorum. kafam Allak bullak.. :'(

Kusura bakmayın ama arkadaş gidecek durumum yok diyor mesajınız daha da üzücü olmuş.. biraz daha dikkatli olun isterseniz o hamile şuanda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…