Inşallah . bak su saat oldu hala ağzıma lokma almadim. akşam ne yediysem onunlayım . :'((Canım durumunu en iyi sen bilirsin hiç üzülme en kisa surede gidersin inşallah. . Benim annem hala tlflarima çıkmıyor ben ablamla görüşüyorum ondan haber alıyorum
ama böyle bi zamanda sen dur senin yerine bakacak kimse yok demezler . neticede amirler de insan. herkesin başına gelebilecek şeyler bunlar. empati yapıyor amirler de. gitme dese sence vicdanı sızlamaz mı.Konu izin alması değil. yerine bırakacak hiçbir adam olmaması.. . o kulvarda sadece o işi döndüren eşim var. o işi yapacak başka adam da yok. ondan skinti izin alması. mesela abisi hastalanmıştı anası babası gitmişti . ama eaim gidememişti. gidemem çünkü benim yerine bakacak kimse yok demisti
Canimmm saçmalama karnında şuan Rabbimin emanetini tasiyorsun lütfen mutfağa git ve hemen karnını doyur. Anne baba insanın canı ama sende evladın için güçlü olmak zorundasinInşallah . bak su saat oldu hala ağzıma lokma almadim. akşam ne yediysem onunlayım . :'((
Üzmek, yermek için soylemedim ya olurmu, durumunu okuyunca bi an kendi yaşadıklarım geldi aklıma paylaşmak istedim.Kusura bakmayın ama arkadaş gidecek durumum yok diyor mesajınız daha da üzücü olmuş.. biraz daha dikkatli olun isterseniz o hamile şuanda
Vermeyen vermiyor arkadaşım benim eşim memurdu istifa etti o kadar bunaldi kiama böyle bi zamanda sen dur senin yerine bakacak kimse yok demezler . neticede amirler de insan. herkesin başına gelebilecek şeyler bunlar. empati yapıyor amirler de. gitme dese sence vicdanı sızlamaz mı.
yok öyle bi şey . sana bi şey olsa Allah korusun. yerine bakacak kimse yok mu diyecekler. çok şaçma.
hee ama saçma sapan şeyler için vermezler tabi izin . o konuda haklısın
şimdi kalk internetin başından . git yemeğğini ye. kahvaltı yap.Inşallah . bak su saat oldu hala ağzıma lokma almadim. akşam ne yediysem onunlayım . :'((
Inaninki bilmiyorum . ben işin içinde olmadığım için beni kandırıyor mu yoksa neyse onu mu söylüyor bilmiyorum.. . rapor al diyorum . artık izinler OHAL nedeniyle o kadar kolay değil inanmıyorsa getireyim göstereyim diyor bana.ama böyle bi zamanda sen dur senin yerine bakacak kimse yok demezler . neticede amirler de insan. herkesin başına gelebilecek şeyler bunlar. empati yapıyor amirler de. gitme dese sence vicdanı sızlamaz mı.
yok öyle bi şey . sana bi şey olsa Allah korusun. yerine bakacak kimse yok mu diyecekler. çok şaçma.
hee ama saçma sapan şeyler için vermezler tabi izin . o konuda haklısın
Zaten vicdanı sizliyor yazdıklarınız kendisini daha suçlu hissettirir kelimeler. Anlıyorum sizi ama o sizin nasibinizde yokmuş nasip olduktan sonra kimse engel olamaz. .Üzmek, yermek için soylemedim ya olurmu, durumunu okuyunca bi an kendi yaşadıklarım geldi aklıma paylaşmak istedim.
Kendi en doğru kararı verecektir zaten..
Eşin kestirip atmamış,gidemezsin dememiş ki.O da ortayı bulmaya çalışıyor yazdıklarınıza göre.Inşallah . bak su saat oldu hala ağzıma lokma almadim. akşam ne yediysem onunlayım . :'((
Benim eşimde memurken istifasına yakın heyet raporumuzda bile sorun çıkardılar değil ki normal raporInaninki bilmiyorum . ben işin içinde olmadığım için beni kandırıyor mu yoksa neyse onu mu söylüyor bilmiyorum.. . rapor al diyorum . artık izinler OHAL nedeniyle o kadar kolay değil inanmıyorsa getireyim göstereyim diyor bana.
vardır öyleleri de inanıyorum . ama memurun da hakları var . izin hakkı . mazeret hakkı ...Vermeyen vermiyor arkadaşım benim eşim memurdu istifa etti o kadar bunaldi ki
Haklısınız ama amirin insiyatifinde bunlar yani mazeret iznini de isterse verir gidemezsin derse gidemezsin bunu çok yaşadık biliyorumvardır öyleleri de inanıyorum . ama memurun da hakları var . izin hakkı . mazeret hakkı ...
Inaninki bilmiyorum . ben işin içinde olmadığım için beni kandırıyor mu yoksa neyse onu mu söylüyor bilmiyorum.. . rapor al diyorum . artık izinler OHAL nedeniyle o kadar kolay değil inanmıyorsa getireyim göstereyim diyor bana.
Haklısınız ama amirin insiyatifinde bunlar yani mazeret iznini de isterse verir gidemezsin derse gidemezsin bunu çok yaşadık biliyorum
Inşallah inşallah tez zamanda iyileşir. Evet ben dile getirmek istemedim burada polemik olmasın diye. ama eşinden izinsiz evine kimseyi alamazsın. eşinden izinsiz nafile oruç bile tutamazsın. nasıl yuvamı bozup gidebilirim. ki eşimde art niyetli değil izin vermeme konusunda. dediğim gibi hamile olmadan evvel tek basima defalarca giderdim memleketime. 15 gün 20 gün neyse kalır gelirdim. hibir seey demezdi . canim sıkıldı derdim gonderirdi . yani beni ailemden ayırmak istese gorusturmek istemese vs o zamanda yollamazdı sonuçta. sırf hamileyim bebeğe bir sey olur diye korkuyorAnnen eli öpülesi kadinmis ama canım esinle konuş ve babanın yanına gitmek için izin al ama esin izin vermiyorsa zaten gidemezdin ve dinen de haramdır eşinden gizli habersiz birşey yapamazsın sadece esinle konuş ve onu ikna etmeye calis babanada Allah şifa versin ama merak etme doktor sonuçta omur bicmemis iyileşir demiş tamam zor bir hastalık ama geçer uzulmemeye calis hamilesin sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?