AMINN CANIMMMM. bılemedım aslında alo fetfayı aramak ıstedım ama sızlere sorayım dedım bı once bu sekılde yapan var mı hayır kazadan beladan korunmak ıcın bılıyor musun canımmNe güzel işte bu dert değil ki allah kabul etsin"fix" dualarınızı
Alo fetva ne laAMINN CANIMMMM. bılemedım aslında alo fetfayı aramak ıstedım ama sızlere sorayım dedım bı once bu sekılde yapan var mı hayır kazadan beladan korunmak ıcın bılıyor musun canımm
var ya ole bısı kız :)Alo fetva ne la
tesekkur ederım cnm amınnn. nerelere ne paralar gıdıyor. o lokma yada her ne olursa yıyen ınsanın ALLAH kabul etsın demesı ne kadar hos bıse.Olur tabi kazadan beladan korunmak için hayır yapılmalı zaten Allah kabul etsin
Ne kadar verirsen ondan fazlası geliyo inan ki insanın evinin bereketi de artıyo ben buna inanıyorum.tesekkur ederım cnm amınnn. nerelere ne paralar gıdıyor. o lokma yada her ne olursa yıyen ınsanın ALLAH kabul etsın demesı ne kadar hos bıse.
Aynen canımm Allah herkesın gonlune gore versın.. hayır yapmak lazım dılencılere bıle ınanmasanda nıyrt onrmlı fır dusunnuyorum bazen dıorum acaba hızır mı ondan ıcımı kırletmıorum baznde vermıorum bılmıom ya of cok zorNe kadar verirsen ondan fazlası geliyo inan ki insanın evinin bereketi de artıyo ben buna inanıyorum.
haklısın aslında cnm ama ac bı cocuk doyurmak cok ıyı bı fıkır yalnız o cocugu bulup gıdıp doyurma asaması ızmırde cok rısklı cunku genelde dılendırılen cocuklar oluyor ve takıp eden adamlar oluyor. bunu da yapmayı denıcem ekstra olarak ama guenemıosun kımsyeBir hayir yapmak istiyorsaniz ac bir cocuk doyurun. Fakir birine yardim edin. Hayvanlari doyurun. Kis vakti mama bulamiyorlar. Cami cikisi lokma dokturmekten daha hayirli bence.
aynen ole..“Sadaka belâyı def eder”
sadaka ne sekilde verılır yanı mıktarı olçusu var mıdır?Sadakanın üzerimize nasıl bir kalkan olduğunu bilseydik, ülkemizde muhtaç kimse kalmazdı
Dostlar, sadaka Allah Teâlâ'nın bizlere bir ihsanı, ikramıdır. Temizleyicidir; malı temizler, kalbi temizler, ameli temizler, dili temizler, günahları temizler. Önleyicidir: Üzerimize gelebilecek belaları, musibetleri, kazaları ve dahi günahları önler. Hastalıkları tedavi edicidir.
Ömrü uzatıcıdır. Kabir azabından koruyucudur. Belaları, musibetleri, kazaları defedicidir. Malı artırıcıdır.
Rızkı bollaştırıcıdır. Şeytanın belini kırıcıdır. Hâsılı, cennetin anahtarlarından bir anahtardır.
Bu durumda en güzeli sadaka vermek hadislerle de belirtildiği gibi
aynen ole cnm ıcımde bı dert oldu resmen yapmam lazım ıcımı kemırıyor..İçinden geliyorsa yap tabiki nedenini nasılını olurunu sorma olur mu.. o senin içine doğmuş bi nevi yük olmuş artık.. yap kurtul
cnm ona zaman ve cevrem yok kıı bı alt komsu bıde ust komsu var tamam dıyelım hadı ından topladım ama ıhtıyac sahıbı yada ne bılımm ıste ıstedgım amaca uygun olur mu bılemedımEvinde kuran okut. Yap pilavını. Ne cami çıkışı yafelak nas ayetel kursi oku
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?