haklısın aslında hastanede kalan evsızler var kolidorda yatıuoyrlar ama bazen uzuluyorum bazen kızıyorumm. hem muhtac hem sarapçıKazadan, beladan korunmak için sadaka verilir.
Sadaka da muhtaç olan kimselere verilir.
Cami çıkışı kimin muhtaç, kimin muhtaç olmadığına bakamicağınıza göre bence daha sağlam bir yöntem geliştirmelisiniz. İhtiyacı olan kimseyi bulmak gibi...
sole anltayım. ben her ezan vaktı fıx duam vardır onu yaparım ALLAH kabul etsın. ve kızlarcok pimpiriklıyım. Aıleme bıse olacak dıe aklım cıkıo. evlıyım ve sureklı aklım onlarda. esıme aıleme sureklı dua edıyorum. bu aralar da ıcımden Allah bılıyor cok hayır yapmak gecıyor mesela bı cuma gunu lokma dokturmek gıbı. kımsenın adına degıl sadece kazadan beladan korunmak adına. bı camı cıkısında cuma sonrası cok ısıtyorum. sıze sorum su. kazadan beladan serden korunmak için böle bıse yapan var mı? yanı bırısının adına degılde aılesı ıcın hayır yapan yanı hayatta olan kısıler ıcın yapılır mı böle bıse.cok duygusalım bu aralar..
vallahı aynen bnede babamı bı gun telefonu acmadı dıye okulunu aradım megerse cumadaymıs.Ben de senin gibiyim. Biri telefonu acmasa aklım çıkıyo. Telefon caldiginda aklim çıkıyo. Herkes uyuyacagi zaman korkuyorum uykuda bir sey olacak diyee ne dualar ediyosun bana da soylesene
Allahım aılemı sevdıklerımı kazadan ,beladan ,serden ,kotulukten, hastalıktan ,dogal afetten, ınsan serrınden ,seytan serrınden ,buyuden koru rabbım onların acısını bana yasatma onlardan once benı al yanına dıorumBen de senin gibiyim. Biri telefonu acmasa aklım çıkıyo. Telefon caldiginda aklim çıkıyo. Herkes uyuyacagi zaman korkuyorum uykuda bir sey olacak diyee ne dualar ediyosun bana da soylesene
haa bıde nazardanAllahım aılemı sevdıklerımı kazadan ,beladan ,serden ,kotulukten, hastalıktan ,dogal afetten, ınsan serrınden ,seytan serrınden ,buyuden koru rabbım onların acısını bana yasatma onlardan once benı al yanına dıorum
Aileme hayırlı saglıklı mutlu uzun ömur ver basımızdan eksık etme Allahım dıorum bu her gun yaptıgım dua bunlarBen de senin gibiyim. Biri telefonu acmasa aklım çıkıyo. Telefon caldiginda aklim çıkıyo. Herkes uyuyacagi zaman korkuyorum uykuda bir sey olacak diyee ne dualar ediyosun bana da soylesene
vallahı aynen bnede babamı bı gun telefonu acmadı dıye okulunu aradım megerse cumadaymıs.
hahah vallahı zor gunde 3 posta annemı arayıp ayetl kursı okumasını soluyorum :))))))))))Sen yine iyi ben ucak hava sartlarindan ötürü yarım saat havada dolanmak zorunda kalmış telastan pegasusu aradim inanmadim baskalarina da arattirdim
sole anltayım. ben her ezan vaktı fıx duam vardır onu yaparım ALLAH kabul etsın. ve kızlarcok pimpiriklıyım. Aıleme bıse olacak dıe aklım cıkıo. evlıyım ve sureklı aklım onlarda. esıme aıleme sureklı dua edıyorum. bu aralar da ıcımden Allah bılıyor cok hayır yapmak gecıyor mesela bı cuma gunu lokma dokturmek gıbı. kımsenın adına degıl sadece kazadan beladan korunmak adına. bı camı cıkısında cuma sonrası cok ısıtyorum. sıze sorum su. kazadan beladan serden korunmak için böle bıse yapan var mı? yanı bırısının adına degılde aılesı ıcın hayır yapan yanı hayatta olan kısıler ıcın yapılır mı böle bıse.cok duygusalım bu aralar..
valla canım saglıkcıyım sureklı olum ölum gormekten ıyıce pskolojım bozulmus olabılır. şimdi yıne bı hastayı kaybettık ustelık daha cok genc 60 yasında bı amca alısmadım ölume alısmakta ıstemıyorum.bı acayıp oldum .. bu yuzden daha da hassassım galıbaBir üye çok güzel yazmış, Allahın dilsiz kullarını sevindirebilirsin, bu soğuk günlerde.bu arada aynı düşünceler bende var, psikolog bir arkadaşım panik atak misin nesin vs dedi şakayla karışık. Aklında bulunsun.
fıkır alarak ıyı bısey yaptıgımı şimdi daha ıyı anlıorum.evet haklısınız. en ıyısı ılk iş olarak yardıma ihtıyacı olan bırını bulmakDini şeylere yorum yapmak istemiyorum çok kişisel olduğu için ama bana lokma döktürmek israf gibi geliyor o parayla bir hayır işleyebilirsiniz bence
izmirde oturan bırı varsa bana bu konuda yarım edebılır mı ? bıldıgınız yardıma ihtıyacı olan varsa ??
haklısınız ıyıkı danısmısım sızlere.. tesekkulercok pimpirikli olma sana tavsiyem, benim bu pimpirikligim takintim panik atak hastasi yapti. aylarca evden disariya adim atamadim. lokma dokturmek yerine git bi garibani sevindir. fakir bi cocugu giydir yedir ne bileyim bence bunlar daha makbul gecer. fakirden daha cok tatliya meraklilar lokma sirasina giriyor zaten amacini asiyor.
cnm oturdugum semtte ıhtıyac sahıbı bırı yoktur yok sanırım genelde kalbur ustu. sımdı bı arkadasıma sordum hastanede calısan personellerden ıhıtyacı olan varmıs ole de yapabılırım..Mahalle muhtarına sorabilirsiniz, fakirlik kağıdı verilen kişilerin kaydı tutuluyordur herhalde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?