çok pimpirikliyim kızlar ablalar bı bakar mısınız?

haklısın aslında hastanede kalan evsızler var kolidorda yatıuoyrlar ama bazen uzuluyorum bazen kızıyorumm. hem muhtac hem sarapçı

en ıyısı cok kalbı karartmadan yapmak sadakayı vs vs.. ince ayrıntı görmememk lazım sanırım kı Allah nıyetımızı bılıyor

Ben de senin gibiyim. Biri telefonu acmasa aklım çıkıyo. Telefon caldiginda aklim çıkıyo. Herkes uyuyacagi zaman korkuyorum uykuda bir sey olacak diyee ne dualar ediyosun bana da soylesene

Ben de senin gibiyim. Biri telefonu acmasa aklım çıkıyo. Telefon caldiginda aklim çıkıyo. Herkes uyuyacagi zaman korkuyorum uykuda bir sey olacak diyee ne dualar ediyosun bana da soylesene
vallahı aynen bnede babamı bı gun telefonu acmadı dıye okulunu aradım megerse cumadaymıs.

Allahım aılemı sevdıklerımı kazadan ,beladan ,serden ,kotulukten, hastalıktan ,dogal afetten, ınsan serrınden ,seytan serrınden ,buyuden koru rabbım onların acısını bana yasatma onlardan once benı al yanına dıorum

haa bıde nazardan

Aileme hayırlı saglıklı mutlu uzun ömur ver basımızdan eksık etme Allahım dıorum bu her gun yaptıgım dua bunlar

vallahı aynen bnede babamı bı gun telefonu acmadı dıye okulunu aradım megerse cumadaymıs.

Sen yine iyi ben ucak hava sartlarindan ötürü yarım saat havada dolanmak zorunda kalmış telastan pegasusu aradim inanmadim baskalarina da arattirdim

Sen yine iyi ben ucak hava sartlarindan ötürü yarım saat havada dolanmak zorunda kalmış telastan pegasusu aradim inanmadim baskalarina da arattirdim
hahah vallahı zor gunde 3 posta annemı arayıp ayetl kursı okumasını soluyorum :))))))))))

cami çıkışı lokma dağıtmaktaki amaç ne
aç karın mı doyuruyon
muhtaca yardım mı ediyosun

hayır
yav biraz mantıklı şeyler düşünün kardeşim
git durumu kötü olan bi çocuğun okul ihtiyacını karşıla dışardaki aç hayvanlara yemek koy

hayır anlayışın bu mu yani namaz çıkışı insanlara tatlı sunmak mı
boşver marketten jelibon al onu dağıt

çok komik ya ve trajikomik yani

hayatınızda hiç mi iyilik yapmadınız bu kadar naçar olunmaz

Bir üye çok güzel yazmış, Allahın dilsiz kullarını sevindirebilirsin, bu soğuk günlerde. bu arada aynı düşünceler bende var, psikolog bir arkadaşım panik atak misin nesin vs dedi şakayla karışık. Aklında bulunsun.

valla canım saglıkcıyım sureklı olum ölum gormekten ıyıce pskolojım bozulmus olabılır. şimdi yıne bı hastayı kaybettık ustelık daha cok genc 60 yasında bı amca alısmadım ölume alısmakta ıstemıyorum.bı acayıp oldum .. bu yuzden daha da hassassım galıba

Dini şeylere yorum yapmak istemiyorum çok kişisel olduğu için ama bana lokma döktürmek israf gibi geliyor o parayla bir hayır işleyebilirsiniz bence

Dini şeylere yorum yapmak istemiyorum çok kişisel olduğu için ama bana lokma döktürmek israf gibi geliyor o parayla bir hayır işleyebilirsiniz bence
fıkır alarak ıyı bısey yaptıgımı şimdi daha ıyı anlıorum.evet haklısınız. en ıyısı ılk iş olarak yardıma ihtıyacı olan bırını bulmak

izmirde oturan bırı varsa bana bu konuda yarım edebılır mı ? bıldıgınız yardıma ihtıyacı olan varsa ??

izmirde oturan bırı varsa bana bu konuda yarım edebılır mı ? bıldıgınız yardıma ihtıyacı olan varsa ??

Mahalle muhtarına sorabilirsiniz, fakirlik kağıdı verilen kişilerin kaydı tutuluyordur herhalde.

cok pimpirikli olma sana tavsiyem, benim bu pimpirikligim takintim panik atak hastasi yapti. aylarca evden disariya adim atamadim. lokma dokturmek yerine git bi garibani sevindir. fakir bi cocugu giydir yedir ne bileyim bence bunlar daha makbul gecer. fakirden daha cok tatliya meraklilar lokma sirasina giriyor zaten amacini asiyor.

haklısınız ıyıkı danısmısım sızlere.. tesekkuler

Mahalle muhtarına sorabilirsiniz, fakirlik kağıdı verilen kişilerin kaydı tutuluyordur herhalde.
cnm oturdugum semtte ıhtıyac sahıbı bırı yoktur yok sanırım genelde kalbur ustu. sımdı bı arkadasıma sordum hastanede calısan personellerden ıhıtyacı olan varmıs ole de yapabılırım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…