ben yorumları okumadım kım ne yazmıs bılmıyorum ama emınım sunu demek ıstemıslerdırZaman ayırıp derdimi okuduğunuz, yorum yaptığınız için hepinize teşekkür ederim. Pişmanlığım ailemi üzmemden, hayal kırıklığına uğratmamdan dolayı. Yaptıklarımdan dolayı vicdan yapmıyorum ama babamın güvenini kırdığım için utanıyorum. Burda sadece şu yazdıklarımdan yola çikıp " Aa belli zaten güvenilmez birisin, naneleri yerken aklın nerdeydi püü sana" modundaki ablalar da kusura bakmasın artık sizin yetiştirdiğiniz "çok ahlaklı "çocuklar var Allahtan da dünya dönmeye devam ediyor.
benım babam olsa senın okumaya nıyetın yok heralde en ıyısı gozumun onunde ol sen senı bunun ıcın okula gondermedık derdı
aılen haklı zaten bunu sende bılıyorsun
dogru soze ne denırŞimdi birşey yazıcam ama KKnin şimşeklerini çekmek de istemiyorum...
Ben konu sahibinin yerinde olsam (ki zamanında yerindeydim) hiç aileme gidecem vs vs demezdim. Ya da sadece babama soylerdim.
Bu yaşlarda arkadaşın yanına şehir dışına gidilir. Memleket meselesi haline getirecek , kavga çıkaracak olay mi ? Anneniz gibi?
Benim.annem de öyle panik bir insandi, unide 20 şehir gezdim kendi kazandığım parayla. Belki 6sini 7sini falan soylemisimdir. Neden gereksiz yere gerileyim ki?
Babam mesela daha anlayışlıdir. Çoğunu ona söylerdim 'ama annem duymasin' diye. Hepsini de ablama söylerdim,ne olur ne olmaz. Birşey olur haber alamazlar,nerede olduğum bilinsin diye.
Hem üni cagina gelmiş çocuğu başka şehre yolluyorsun hem de herseyine müdahale ediyorsun. Bu da ayrı bir saçmalık... İnsanlar o yaşta sırt çantasını takip dünyayı keşfediyor ama bizim ülkede hala yan şehre kız arkadaşa gitmek icin yalanlar söyleniyor...
Hırsız suçlu hadi de ev sahibinin hiç mi suçu yok???
konu sahıbının konuyu ılk actıgı sekılde okudugumda buyuk hata yaptı sandım anne babasının kusecegı konusmayacagı kadar onun ustune yazdım sonrasında yorumları okudum kızın bırsey yaptıgı yok devamında baska yorumlarımda var cımbızla bunu tutup nereye cekmek ıstıyorsunuzNe biçim bir yorum bu. Okumakla niyetin olup olmamasıyla ne alakası var. O bir üniversite öğrencisi sosyal yaşamı da olacak kendi kararları da.
Yani eğer eve senin kız arkadaşının erkek arkadaşının yanında başka bir erkek te gelmediyse(tanımadığın) yaptığınşwyler çok abuk gelmedi.Zaman ayırıp derdimi okuduğunuz, yorum yaptığınız için hepinize teşekkür ederim. Pişmanlığım ailemi üzmemden, hayal kırıklığına uğratmamdan dolayı. Yaptıklarımdan dolayı vicdan yapmıyorum ama babamın güvenini kırdığım için utanıyorum. Burda sadece şu yazdıklarımdan yola çikıp " Aa belli zaten güvenilmez birisin, naneleri yerken aklın nerdeydi püü sana" modundaki ablalar da kusura bakmasın artık sizin yetiştirdiğiniz "çok ahlaklı "çocuklar var Allahtan da dünya dönmeye devam ediyor.
Canım sen takma o kadar çok buradaki ablalar kendi kocaları dahil başkaları ile hiç nane yemeden evlendiği için böyle yorumlar geliyordurZaman ayırıp derdimi okuduğunuz, yorum yaptığınız için hepinize teşekkür ederim. Pişmanlığım ailemi üzmemden, hayal kırıklığına uğratmamdan dolayı. Yaptıklarımdan dolayı vicdan yapmıyorum ama babamın güvenini kırdığım için utanıyorum. Burda sadece şu yazdıklarımdan yola çikıp " Aa belli zaten güvenilmez birisin, naneleri yerken aklın nerdeydi püü sana" modundaki ablalar da kusura bakmasın artık sizin yetiştirdiğiniz "çok ahlaklı "çocuklar var Allahtan da dünya dönmeye devam ediyor.
İki sevgilinin yanında gezen yalnızdan ne istediniz ki şimdi? Benimde en yakın iki kız arkadaşımın sevgilisi var hep 3 kişi takılıyoruz. Gayet de eğleniyoruz ve mutluyuz. Beni de hiç bir zaman fazlalık olarak görmezler. Hatta hemen hemen her planlarına beni de çağırırlar, yalnız kalmaları için gitmek istemesem de zorla götürürler. Ne var ki bundaAlkol dövme falan neyse de iki sevgilinin yanındaki fazlalığa da acayip uyuz olurum karşımda park var iki sevgili sarılmış öpüşüyo karşısında sap gibi bi kız masaya başını dayamış uyuyo dersin ama bide ne göreyim alttan oğlan ayağıylada onla ilgileniyo yuh dedim hiç sevmem iki sevgilinin yanında tek gezen kız veya erkek
Ailen bunu duysa kızmakda haklı dövme ise senin vücudun senin kararın da alkol ne bileyim hiç hevesim olmadı ama ben içmezdim ne tepki verwceğimi bilemem etkisiyle yanlış şeyler yapabilirim diye içmezdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?