Çok Pişmanım, Ailemden Utanıyorum.

Bu pişmanlığı yaşamazsanız hata gördüğünüz şeyleri tekrarlayabilirsiniz bazen pişmanlık iyidir
Herkesin aile yapısı farklı bi bardak bişi içmeyi sorun etmeyen aileler olduğu gibi konu sahibinin durumunu yaşayan kısımda oldukça çoğunlukta

Burada asıl mesele senin yanlışlığından ziyade aileni hayal kırıklığına uğratman
Yapma bencede annen baban sana güveniyor ise onları üzme
Ha yaptıklarına hatamı denir denmez gönlün rahat olsun

Dovme yaptirmak veya alkol almak ailenin seni silmesi icin gerekli sebepler degil ki. Yetiskin bir bireysin ailenin istek ve zevklerine gore hayatini yasamak zorunda degilsin. Kime gore dogru kime gore yanlis bunlar goreceli seyler. Arkasinda duramayacaksan hicbirsey yapma zaten. Uzme kendini. Universite hayatinda cogu genc bu tarz seyleri deneyimliyor. Arani duzeltmeye calis ama icten ice kendini yipratma

Annenden ve babandan ozur dile.
Her insan hata yapar baba ben de seni dinlemeyerek yaptim bu seferlil buyukluk goster affedin beni..de

Aynen bu sekilde
Eminim barisirlar senle

Ama aileni dinle bir daha.

Onlar senin kotulugunu isterler mi hic?

Sonucta alkollu ortamda bulunmussun.

Insanlil hali basina hersey gelebilirdi.

Zaman ayırıp derdimi okuduğunuz, yorum yaptığınız için hepinize teşekkür ederim. Pişmanlığım ailemi üzmemden, hayal kırıklığına uğratmamdan dolayı. Yaptıklarımdan dolayı vicdan yapmıyorum ama babamın güvenini kırdığım için utanıyorum. Burda sadece şu yazdıklarımdan yola çikıp " Aa belli zaten güvenilmez birisin, naneleri yerken aklın nerdeydi püü sana" modundaki ablalar da kusura bakmasın artık sizin yetiştirdiğiniz "çok ahlaklı "çocuklar var Allahtan da dünya dönmeye devam ediyor.

benım babam olsa senın okumaya nıyetın yok heralde en ıyısı gozumun onunde ol sen senı bunun ıcın okula gondermedık derdı
aılen haklı zaten bunu sende bılıyorsun

Üzülme ailene bir gençlik hevesine kapıldığını, onları üzmek istemediğini hareketlerini düzene sokup derslerine odaklanıcağını ekleyip derslerşnde başarı gösterirsen herşey yoluna girecektir.
Ayrıca yaşadığın durumlar her genç insanın yaşadığı veya yaşamayı merak ettiği haller.
Kendin için doğru olabı elbette sen bilirsin ancak amaç odaklı bir gelecek planla böylece sorumlu olduğun ailene karşı daha duyarlı hareket ediceğinden eminim.
Ayrıca sen iyi huylu bir kızsın böyle olmuyor olsa bu kadar kendine dert etmez aman banane der veya asi davranırdın. Bu nedenle durumu toparlayacağına yürekten inanıyorum.
Herşey yolunda gitsin hayatın umarım okulunu güzel bitir.

ben yorumları okumadım kım ne yazmıs bılmıyorum ama emınım sunu demek ıstemıslerdır
ınsan kendı ana babasının arkasından bır nevı ıs cevırıyorsa o ınsandan herseyı beklenır mınvalınde

aılenın gonlunu alıp ozur dıleyıp bırdaha aynı seyı yapma derım ben aılen hıc kotulugunu ıster mı guven onlara

benım babam olsa senın okumaya nıyetın yok heralde en ıyısı gozumun onunde ol sen senı bunun ıcın okula gondermedık derdı
aılen haklı zaten bunu sende bılıyorsun

Ne biçim bir yorum bu. Okumakla niyetin olup olmamasıyla ne alakası var. O bir üniversite öğrencisi sosyal yaşamı da olacak kendi kararları da.

dogru soze ne denır
katılıyorum

Ne biçim bir yorum bu. Okumakla niyetin olup olmamasıyla ne alakası var. O bir üniversite öğrencisi sosyal yaşamı da olacak kendi kararları da.
konu sahıbının konuyu ılk actıgı sekılde okudugumda buyuk hata yaptı sandım anne babasının kusecegı konusmayacagı kadar onun ustune yazdım sonrasında yorumları okudum kızın bırsey yaptıgı yok devamında baska yorumlarımda var cımbızla bunu tutup nereye cekmek ıstıyorsunuz
benım yorumumun ne bıcımlıgı benı ılgılendırır ayrıca benım babam belkı boyle 32 yıllık babam napıcaz ?

allah allah...

Deadpoolu çok severim. :) Baban çok haklı , izin için uğraşmış , keşke bir günle yetinseydin.

Yani eğer eve senin kız arkadaşının erkek arkadaşının yanında başka bir erkek te gelmediyse(tanımadığın) yaptığınşwyler çok abuk gelmedi.

Ya 19 yaşında bi kızsın sen farklı şehre gitmen içki içmen çok normal. Baskıcı aileler nedeniyle bundan suçluluk duyuyorsun ama suçluluk duyman gereken bir durum yok. Aileni de merak etme düzelirler

Aileler her zaman evlatları icin neyi dogru görüyorlarsa oyle yaşasın, oyle davransin isterler. Muhafazakar bi ailen vardır, alkolden dövmeden vs hoşlanmıyor yada dogru bulmuyorlardir o ayri...
Ama sen kendin doğrusuyla yanlışıyla kendin keşfedip ogreneceksin hayati. Ailen seni affeder. Ailen senden yuz çevirmez. Uzme kendini. Onlar senin icin guzel olani yaptıklarını düşünüyorlar.

Canım sen takma o kadar çok buradaki ablalar kendi kocaları dahil başkaları ile hiç nane yemeden evlendiği için böyle yorumlar geliyordur
Sen bir macera yaşamak istemişsin ama sıvayamamışsın bu tarz şeyler olur hayatta ama çok büyük pişmanlıklar yaşayacağın şeylere girme diye tavsiye edebilirim.
Ailen de çok abartmış ama belli ki sana güveniyorlar başına birşey gelsin istemiyorlar, sen de onlara o güveni ver, bir de üni bitip başka şehirde işe başlarsan bazı şeyler yoluna oturur gala anne bana kuzususun

Ünide gizlice kaçıp Bursaya gittim. Arkadaşla yedik içtik gezdik tozduk falan. Sonra şimdi tam hatırlamıyorum ama annemle babam saçma bir şekilde öğrendi. Babam neden haber vermedin dedi. Bende haber versem gitme derdin dedim tamam dedi. Bende izmirde okuyorum o zaman. Ertesi ay param yattı bir baktım eksik. Bankayı aradım, gelen transfer bu dediler. Babamı aradım, baba para az geldi dedim evet az yatırdım dedi. Çok olunca çok geziyorsun, az olsun evde otur dedi Bu kadar etkili bir ceza sistemi olamaz. 3 ay az gönderdi, 3 ay süründüm

Buradaki her yorumu dikkate alıp da çok kötü bişey yaptığını falan düşünme sakın. Yaptığın yanlış olan bir şey yok. Maalesef ailelerimizle farklı kuşak olduğumuz için bazen çatışmalar oluyor. Tek sorun onlarn doğrularıyla bizim doğrularımız farklı.
Ben de üniversite öğrencisiyim. 23 yaşındayım. İçki de iç ama bunu tanıdığın arkadaşlarınla yap. Her hadi içelim diyen arkadaşınla içme. Bu arada bunu sadece tavsiye olarak veriyorum. Tabiki senin hayatın, yani ne yaparsan yap düzgün bir biçimde yap. Kendi kendine için rahat olsun.
Benim ailem içki içtiğimi bilmiyor bilseler asla istemezler. Fakat ben bunu yanlış bulmuyorum bu yüzden bilmemeleri gerekiyor. Kendimi suçlu da hissetmiyorum bunun için.

İki sevgilinin yanında gezen yalnızdan ne istediniz ki şimdi? Benimde en yakın iki kız arkadaşımın sevgilisi var hep 3 kişi takılıyoruz. Gayet de eğleniyoruz ve mutluyuz. Beni de hiç bir zaman fazlalık olarak görmezler. Hatta hemen hemen her planlarına beni de çağırırlar, yalnız kalmaları için gitmek istemesem de zorla götürürler. Ne var ki bunda

her şey bir yana babanız size itimat etmiş izin vermiş. Keşke suistimal etmeseydiniz. Arkadaş dediğiniz muhtemelen bir kaç yıl sonra hayatınızda bile olmayacak. Değmez ana babayı kırmaya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…