Eşin şiddete eğilimli, sen aldatmaya bence de kesinlikle çocuk yapmayın.
Bir de bir halt yeyipte duygusal boşluk, seytana uyma vb. cümleler kurmayın.
Bir sürü çıkış yolu varken bunu seçmek tercihtir.. biz de çok sorunlar yaşıyoruz hayatlarımızda diplere vuruyoruz yeri geliyor.. bu bi bahane degil.
Yaptım bir hata de geç daha samimi olur.
Ayrıca bugün dayak yemedin diye aranızın güzel olduğunu söylüyorsun ama tekrarlamayacağına garantin var mı?
Ne yaparsan yap, hiç bir gerekçe onun seni dövmesini hakli çıkarmaz!
Bir de böyle bir adamdan çocuk istiyorsunuz..
Sırf annelik duygularınızı tatmin etmek için bence günahsız bir cana kıymayın
Önce sizin geçmişinizi silmeniz lazım .unutun kötü günleri.önce siz unutun ve öyle yaşayın.zamanla eşinizede bu hissi aşılayın.çocuk için uygun ortam müsait değil belliki.vardır bundada bi hayırHerkese Merhaba öncelikle,
Yeni üye oldum ve sırf içimdeki konuyu atmak ve Allah rızası için ufakta olsa bana fikir vermeniz için geldim.
Aylardır düşünüp içinden çıkamadığım bir konu var.Yazması bile zor nasıl yaptım bi fikrim yok. Ama içimden atmak için açık açık yazıcam..
Evli biriyim,çocuğum yok..İlk sene eşimden ailesinin dediğini yapmadığım için şiddet gördüm.Her seferinde dayak yediğim gün bile yemeğimi yaptım eşimi bekledim.Ve Ben o duygu boşluğu ve sığınma iç güdüsüyle eşimi aldattım.Duygusal ve cinsel olarak..Eşim bunu öğrendi. Ama cinsel tarafından emin olamadığı için affetti..çok büyük kavga ettik. dövdü ve de haklıydı. çooook pişmanım. Rabbim huzurunda da defalarca tövbe etttim,hala ediyorum.. üzerinden zaman geçti Eşimle şuan aram iyi dövme yada herhangi bir şiddet kalmadı çok şükür.el üstünde tutuyorum ne isterse nasıl derse öyle yapıyorum.üzülmemesi için elimden geleni yapıyorum.Ama Doğal olarak eşim bana güvenmiyor.Üzerinden zaman geçmesine rağmen bi yere gidince görüntülü arıyor. Hiç tepki vermiyorum hemen açıyorum güler yüzle. ççokk çook pişmanımm.. Şuanda bi evladım olsun istiyorum eşim de istiyor ama bana güvenmediğinden yapamıycağını söyledi. Zaman lazım dedi.Evleneli 5 sene olacak. Bana bi akıl verin. beklemelimiyim. yoksa istiyorum diye konuşmalımıyım..
Ne olur çok sert yorumlar yapmayın zaten benım vicdanım bana yetiyor. ve ben sürekli af diliyorum rabbimden..Ve Tekrarı olmayan bir hata olarak kalacaktır.
Herkese sevgiler..Yorumlar için şimdiden teşekkürler..
+1KK nın ikiyüzlülüğü bu konuda da kendini göstermiş.
Hergün dayak yiyen kadın, boşanmaya cesareti yokken yatağına erkek alacak kadar cesurmuş. Detaylara insek kimbilir ne iğrençlikler vardır.
Ve kocasına yalan söyleyerek barışıyor. Çünkü kocasına hala aşık(!), kutsal yuvasını kurtarıyor. Bir de çocuk istiyormuş.
Erkek aldattığında "hala o adamla nasıl evli kalabiliyorsun, onursuz, gurursuz" diye gömerken; aldatan kadın olunca "temiz sayfa aç" diyecek kadar naifler.
Riyakarlar!!!
+1500 ArkadaşımKK nın ikiyüzlülüğü bu konuda da kendini göstermiş.
Hergün dayak yiyen kadın, boşanmaya cesareti yokken yatağına erkek alacak kadar cesurmuş. Detaylara insek kimbilir ne iğrençlikler vardır.
Ve kocasına yalan söyleyerek barışıyor. Çünkü kocasına hala aşık(!), kutsal yuvasını kurtarıyor. Bir de çocuk istiyormuş.
Erkek aldattığında "hala o adamla nasıl evli kalabiliyorsun, onursuz, gurursuz" diye gömerken; aldatan kadın olunca "temiz sayfa aç" diyecek kadar naifler.
Riyakarlar!!!
Niye kadından çok mu ustün bi varlık erkek. Bir kadından nasıl üstün olabir ki. Alsana boşluk al sana hata al sana bir anlık gaflet işte. Hep onların sığındığı laflar değil mi.Aldatmayı affeden adam , bence normal değildir...
Kocası da affetmeseymiş hayatım. Kımse kafasına silah dayamadı boynuzuna alış karını affet diye, kendi tercihi. Adam kabul ettiyse bize de mutluluk dilemek düşer.KK nın ikiyüzlülüğü bu konuda da kendini göstermiş.
Riyakarlar!!!
Yattığını bilse affetmezdi belki de.Kocası da affetmeseymiş hayatım. Kımse kafasına silah dayamadı boynuzuna alış karını affet diye, kendi tercihi. Adam kabul ettiyse bize de mutluluk dilemek düşer.
Diyeceksin ki adamın haberi yok, bir erkek karısının böyle bişeyini yakalayıp da araştırıp ortaya dökmez mi istese, adam da affetmek istemiş demek ki yani alan razı veren razı anlayacağın.
Yattığını bilse affetmezdi belki de.
Sonuçta iki taraf da sağlıksız.
Aralarına bir erkek girince aşklarının(!) ve evliliğin(!) kıymetini anlamışlar.
Aman boşver her gün erkekler şeytana uyuyor aldatıyor sonra karıları affediyor, bu sefer de kadın aldatmış şeytana uymuş kocası da affetmiş :)Yattığını bilse affetmezdi belki de.
Sonuçta iki taraf da sağlıksız.
Aralarına bir erkek girince aşklarının(!) ve evliliğin(!) kıymetini anlamışlar.
Ne kırıcı incitici bi yorum bu böyle yaa, karşında yolunda gitmeyen bi evliliği ve yaptığı şeyden pişmanlık mutsuz bi sıkıntılı bi kadın var, kırıcı yorum yazmanızı geçtim doğacak çocuğa böyle aşağılayıcı, çirkin yorum yapmaya hakkınız yok, ne kötü kalbi birisiniz böyle yaa, konu ile alakam olmadığı halde daha doğmamış olan çocuğu için yaptıpınız bu yorum beni o kadar üzdü ki, kim bilir konu sahibini ne kadar incitmiştir.bu evliliği bi çocukla taçlandırmasanız olmazdı zaten. inci tanesi doğuracaksınız sanki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?