- 19 Nisan 2019
- 3.037
- 8.560
- 158
Bu konuda hep böyleyimSiz bu evleri yeni aldığınızda da bahsetmiştik eksilerinden. Ne bekliyordunuz ki? Ucuz diye iki tane giriş kat almasaydınız, biraz da konforunuzu, hayat kalitenizi düşünseydiniz keşke.
Akıl mantık var. Çevrenizde de kimse uyarmadı mı sizi? Hani elinizdeki para giriş kat daireye kıtı kıtına yetse neyse de paranız varken sırf gözünüz doymadığı için konforunuz yerine iki dairem olsun diyorsanız sonucuna da katlanacaksınız. Burada on kere daha aynı konuyu açsanız değişen bir şey olmaz. Onları satıp düzgün ara kat bir daire alma imkanınız yok mu?Bu konuda hep böyleyimani kararlar alıp üzülüyorum
Onunla da gider en üst kattan daire alır, üstüne para kalsın diye.Kayinpeder bize ev almak zorunda değilken iki ev almış sagolsun varolsun diyeceğinize öyle mi böyle mi olsaydı diyorsunuz. Bir de siz seçmişsiniz o evleri. Emrivaki de olmamış.
Sizin çözüm belli.. kayinpederi hemen arayın 3.kat bir ev daha alsın hatta 2 ev alsın üzülmeyin yeter ki.. burada zaman kaybetmeyin hemen arayin kayinpederi..
Derdini seveyim ÖmerDerdin şimdi mi bumu iş işten geçti artık diyebilirsiniz ama canım sıkıldı. Kayınpederim bize iki ev aldı daha doğrusu ben karar verdim. Bir ev bakmıştı 3.kat çok beğenmiştim ama hemen yanına başka daire yapılır diye havalandırma bpşlugu yapılmış ve odalar tam güneş almıyordu. Yanına bir daire daha yapılır ileride kesin o zaman hiç güneş almayacakti diye vazgeçmiştim. Çevremde güneş almaz vs demişti. Bende oturduğum mahalleye yeni yapılmış yüksek giriş katındaki 2daireyi aldırdım burası da büyük bulabildiğimiz ev güzel büyük ev burasıudı balkonu 2oda kadar. Ama gelelim ki sahibinde de önceki baktığımız evi atmışlar biraz pişman oldum orası inşaatı şimdi bitmiş halini gördüm. İş işten geçti ama siz ne düşünüyorsunuz. Oturduğum evden de çok memnunum ama giriş kat olması yüzünden şimdi üzüldüm sadece
Yapar ben o ışığı konu sahibinde gördüm. Hani süpermarkete gidersin canın bisküvi ister. Şundan da alayım kremali da alayım birkaç çeşit alayım dersin ya burada ev konusu da o olmuş.. hepsi benim olsun..şimdi konuyu okuyan herkes böyle dert isteyecek..Onunla da gider en üst kattan daire alır, üstüne para kalsın diye.
Abla sendeki dert keşke bizde olsa...Derdin şimdi mi bumu iş işten geçti artık diyebilirsiniz ama canım sıkıldı. Kayınpederim bize iki ev aldı daha doğrusu ben karar verdim. Bir ev bakmıştı 3.kat çok beğenmiştim ama hemen yanına başka daire yapılır diye havalandırma bpşlugu yapılmış ve odalar tam güneş almıyordu. Yanına bir daire daha yapılır ileride kesin o zaman hiç güneş almayacakti diye vazgeçmiştim. Çevremde güneş almaz vs demişti. Bende oturduğum mahalleye yeni yapılmış yüksek giriş katındaki 2daireyi aldırdım burası da büyük bulabildiğimiz ev güzel büyük ev burasıudı balkonu 2oda kadar. Ama gelelim ki sahibinde de önceki baktığımız evi atmışlar biraz pişman oldum orası inşaatı şimdi bitmiş halini gördüm. İş işten geçti ama siz ne düşünüyorsunuz. Oturduğum evden de çok memnunum ama giriş kat olması yüzünden şimdi üzüldüm sadece
Allahım konuyu biliyorsun.Yapar ben o ışığı konu sahibinde gördüm. Hani süpermarkete gidersin canın bisküvi ister. Şundan da alayım kremali da alayım birkaç çeşit alayım dersin ya burada ev konusu da o olmuş.. hepsi benim olsun..şimdi konuyu okuyan herkes böyle dert isteyecek..
Ben bu tarz dertlere karşıyım.çok yapmacık bence.lütfen gerçekten derdi olan yazsın.Derdin şimdi mi bumu iş işten geçti artık diyebilirsiniz ama canım sıkıldı. Kayınpederim bize iki ev aldı daha doğrusu ben karar verdim. Bir ev bakmıştı 3.kat çok beğenmiştim ama hemen yanına başka daire yapılır diye havalandırma bpşlugu yapılmış ve odalar tam güneş almıyordu. Yanına bir daire daha yapılır ileride kesin o zaman hiç güneş almayacakti diye vazgeçmiştim. Çevremde güneş almaz vs demişti. Bende oturduğum mahalleye yeni yapılmış yüksek giriş katındaki 2daireyi aldırdım burası da büyük bulabildiğimiz ev güzel büyük ev burasıudı balkonu 2oda kadar. Ama gelelim ki sahibinde de önceki baktığımız evi atmışlar biraz pişman oldum orası inşaatı şimdi bitmiş halini gördüm. İş işten geçti ama siz ne düşünüyorsunuz. Oturduğum evden de çok memnunum ama giriş kat olması yüzünden şimdi üzüldüm sadece
Kiminin ekmeği bayat kiminin pırlantası ufak derler. Herkesin kendine gore .Arkadas demek ki baska dertlere sahip olmadigindan. Napsam kendime sorun cikarsam diye bari pismanlik duyayim demisBen bu tarz dertlere karşıyım.çok yapmacık bence.lütfen gerçekten derdi olan yazsın.
Sahibindende genelde ısık ve genişlik yanıltıcı oluyor . Kanmayın resimlere . Evinizde güle güle oturun.Çok haklsınız nankörlük yapmak için asla değil.
Bana da bir ev alan olsa keşke,güneş alıp almaması hiç mühim değilDerdin şimdi mi bumu iş işten geçti artık diyebilirsiniz ama canım sıkıldı. Kayınpederim bize iki ev aldı daha doğrusu ben karar verdim. Bir ev bakmıştı 3.kat çok beğenmiştim ama hemen yanına başka daire yapılır diye havalandırma bpşlugu yapılmış ve odalar tam güneş almıyordu. Yanına bir daire daha yapılır ileride kesin o zaman hiç güneş almayacakti diye vazgeçmiştim. Çevremde güneş almaz vs demişti. Bende oturduğum mahalleye yeni yapılmış yüksek giriş katındaki 2daireyi aldırdım burası da büyük bulabildiğimiz ev güzel büyük ev burasıudı balkonu 2oda kadar. Ama gelelim ki sahibinde de önceki baktığımız evi atmışlar biraz pişman oldum orası inşaatı şimdi bitmiş halini gördüm. İş işten geçti ama siz ne düşünüyorsunuz. Oturduğum evden de çok memnunum ama giriş kat olması yüzünden şimdi üzüldüm sadece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?