Çok pişmanım

Güneş girmeyen eve doktor girer. Boş verin. Sağlicakla oturun. Bir ev yerine 2 ev her zaman tercihdir bence.

Biz de ne düşünsek diye sabahtan beridir dert edindik kendimize. Cidden acaba ne düşünsek

Aynı dertten istiyorum çoook amin

Bize gelmez ki şu bedavadan paralar para havadan gelince böyle kararlar alınıyor demek ki, biz de en iyisi olsun diye kırk kere arastiririz

para olup da giriş kat almak zaten vizyonsuzluk bence de... 2 giriş kat daire alacağıma üst katlardan güzel kullanışlı bir daire alırım...

Bize gelmez ki şu bedavadan paralar para havadan gelince böyle kararlar alınıyor demek ki, biz de en iyisi olsun diye kırk kere arastiririz
Hem para havadan geldiği için hem de sanırım bir arkadaşın dediği gibi biraz da vizyon. Bir insanın parası varken kendini giriş kata layık görmesini ancak bununla açıklayabiliyorum.

Kendimi nerden atayim bilemedim birak ev almayi bir cöp almadi kp bize aman istememde zaten zarari olmasinda evinide istemiyorum. Güle güle oturun nasip diye birsey var sizin nasip orasi degilmis Allah saglikla oturmayi nasip etsin.

Diğerini takip etmeyin bence artık, nasibinizde şuan aldığınız evler varmış. Düşünüp keşke o olsaydı diyip kendinizi evinizden soğutmayın. Güzel günlerde oturun sağlıkla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…