- 3 Mayıs 2011
- 13.761
- 48.973
- 798
Ben en son ani kararla bi avokadoya 16 lira verip almıştım. Millet ani kararla 2 ev alıyorBu konuda hep böyleyimani kararlar alıp üzülüyorum
Güneş girmeyen eve doktor girer. Boş verin. Sağlicakla oturun. Bir ev yerine 2 ev her zaman tercihdir bence.Derdin şimdi mi bumu iş işten geçti artık diyebilirsiniz ama canım sıkıldı. Kayınpederim bize iki ev aldı daha doğrusu ben karar verdim. Bir ev bakmıştı 3.kat çok beğenmiştim ama hemen yanına başka daire yapılır diye havalandırma bpşlugu yapılmış ve odalar tam güneş almıyordu. Yanına bir daire daha yapılır ileride kesin o zaman hiç güneş almayacakti diye vazgeçmiştim. Çevremde güneş almaz vs demişti. Bende oturduğum mahalleye yeni yapılmış yüksek giriş katındaki 2daireyi aldırdım burası da büyük bulabildiğimiz ev güzel büyük ev burasıudı balkonu 2oda kadar. Ama gelelim ki sahibinde de önceki baktığımız evi atmışlar biraz pişman oldum orası inşaatı şimdi bitmiş halini gördüm. İş işten geçti ama siz ne düşünüyorsunuz. Oturduğum evden de çok memnunum ama giriş kat olması yüzünden şimdi üzüldüm sadece
Hazırlıklı olmalıyız her an towerslardan teklif gelebilir hepimizeBen en son ani kararla bi avokadoya 16 lira verip almıştım. Millet ani kararla 2 ev alıyor
Aynı dertten istiyorum çoook aminDerdin şimdi mi bumu iş işten geçti artık diyebilirsiniz ama canım sıkıldı. Kayınpederim bize iki ev aldı daha doğrusu ben karar verdim. Bir ev bakmıştı 3.kat çok beğenmiştim ama hemen yanına başka daire yapılır diye havalandırma bpşlugu yapılmış ve odalar tam güneş almıyordu. Yanına bir daire daha yapılır ileride kesin o zaman hiç güneş almayacakti diye vazgeçmiştim. Çevremde güneş almaz vs demişti. Bende oturduğum mahalleye yeni yapılmış yüksek giriş katındaki 2daireyi aldırdım burası da büyük bulabildiğimiz ev güzel büyük ev burasıudı balkonu 2oda kadar. Ama gelelim ki sahibinde de önceki baktığımız evi atmışlar biraz pişman oldum orası inşaatı şimdi bitmiş halini gördüm. İş işten geçti ama siz ne düşünüyorsunuz. Oturduğum evden de çok memnunum ama giriş kat olması yüzünden şimdi üzüldüm sadece
Bize gelmez ki şu bedavadan paralarAkıl mantık var. Çevrenizde de kimse uyarmadı mı sizi? Hani elinizdeki para giriş kat daireye kıtı kıtına yetse neyse de paranız varken sırf gözünüz doymadığı için konforunuz yerine iki dairem olsun diyorsanız sonucuna da katlanacaksınız. Burada on kere daha aynı konuyu açsanız değişen bir şey olmaz. Onları satıp düzgün ara kat bir daire alma imkanınız yok mu?
para olup da giriş kat almak zaten vizyonsuzluk bence de... 2 giriş kat daire alacağıma üst katlardan güzel kullanışlı bir daire alırım...Mecbur kalmadigim sürece giriş katta oturmam. Hem güvenli bulmuyorum hem basık hissediyorum. Mutlaka en üst kat benim olmalı,benim gibi fobiniz yoksa keyfini cikarin, kp'in aldigi 2 evin... Giris kat satarken de deger kaybeder,param ancak girise yetiyorsa belki ozaman alirim yatirim icin... 2 giris alana kadar, 1 dubleks dusunebilirdiniz. Kendiniz seçmişsiniz
Hem para havadan geldiği için hem de sanırım bir arkadaşın dediği gibi biraz da vizyon. Bir insanın parası varken kendini giriş kata layık görmesini ancak bununla açıklayabiliyorum.Bize gelmez ki şu bedavadan paralarpara havadan gelince böyle kararlar alınıyor demek ki, biz de en iyisi olsun diye kırk kere arastiririz
para olup da giriş kat almak zaten vizyonsuzluk bence de... 2 giriş kat daire alacağıma üst katlardan güzel kullanışlı bir daire alırım...
Olmamasi olmasından daha hayırlıdırBir KPm bile yok
Biri eşimin biri benim üzerimeTapulari kimin ustune yapti kayinpeder onu merak ettim
Mükemmel bir adammış.Biri eşimin biri benim üzerime
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?