- 27 Eylül 2022
- 434
- 540
- 18
Allah başka dert vermesin kardeş keşke bizimde dertlerimiz bunlar olsaDerdin şimdi mi bumu iş işten geçti artık diyebilirsiniz ama canım sıkıldı. Kayınpederim bize iki ev aldı daha doğrusu ben karar verdim. Bir ev bakmıştı 3.kat çok beğenmiştim ama hemen yanına başka daire yapılır diye havalandırma bpşlugu yapılmış ve odalar tam güneş almıyordu. Yanına bir daire daha yapılır ileride kesin o zaman hiç güneş almayacakti diye vazgeçmiştim. Çevremde güneş almaz vs demişti. Bende oturduğum mahalleye yeni yapılmış yüksek giriş katındaki 2daireyi aldırdım burası da büyük bulabildiğimiz ev güzel büyük ev burasıudı balkonu 2oda kadar. Ama gelelim ki sahibinde de önceki baktığımız evi atmışlar biraz pişman oldum orası inşaatı şimdi bitmiş halini gördüm. İş işten geçti ama siz ne düşünüyorsunuz. Oturduğum evden de çok memnunum ama giriş kat olması yüzünden şimdi üzüldüm sadece
Havadan ev gelmis yatin kalkin sukredin. Bosverin teferruattı. Benim kayinpeder ustume ev yapsa ihya olurdum herhaldeBiri eşimin biri benim üzerime
Kv 4 yıl önce aldığım ev için dün bir çeyrek hediye etti, göbek attımHavadan ev gelmis yatin kalkin sukredin. Bosverin teferruattı. Benim kayinpeder ustume ev yapsa ihya olurdum herhalde
Kaldi mi boyle comert kayinvalidelerKv 4 yıl önce aldığım ev için dün bir çeyrek hediye etti, göbek attım
Hala saskinim bendeKaldi mi boyle comert kayinvalideler
Allah başka dert vermesin noktaDerdin şimdi mi bumu iş işten geçti artık diyebilirsiniz ama canım sıkıldı. Kayınpederim bize iki ev aldı daha doğrusu ben karar verdim. Bir ev bakmıştı 3.kat çok beğenmiştim ama hemen yanına başka daire yapılır diye havalandırma bpşlugu yapılmış ve odalar tam güneş almıyordu. Yanına bir daire daha yapılır ileride kesin o zaman hiç güneş almayacakti diye vazgeçmiştim. Çevremde güneş almaz vs demişti. Bende oturduğum mahalleye yeni yapılmış yüksek giriş katındaki 2daireyi aldırdım burası da büyük bulabildiğimiz ev güzel büyük ev burasıudı balkonu 2oda kadar. Ama gelelim ki sahibinde de önceki baktığımız evi atmışlar biraz pişman oldum orası inşaatı şimdi bitmiş halini gördüm. İş işten geçti ama siz ne düşünüyorsunuz. Oturduğum evden de çok memnunum ama giriş kat olması yüzünden şimdi üzüldüm sadece
Kaybolmadim buradayım. Size çok içten bir şey tavsiye etmek istiyorum dilerim dikkate alirsiniz.
Kaybolmadim buradayım. Size çok içten bir şey tavsiye etmek istiyorum dilerim dikkate alirsiniz.
Bence sizin alginizla ilgili ciddi problemleriniz var, bu konuda çalışırsanız hayatınız olumlu yönde çok degisebilir. Hayatı da buradaki yorumlarınız kadar yanlış anlıyorsaniz çok üzücübenim açtığım konular kendi hayatimdaki fikir almak istediğim konulardi ama sizin algılamanız çok yanlış.
Konu sahibi de kendi derdinden bahsetmiş, benim ilgimi çeken ya da yorum yapmayi düşündüğüm bir şey değil.
Bence sizin alginizla ilgili ciddi problemleriniz var, bu konuda çalışırsanız hayatınız olumlu yönde çok degisebilir. Hayatı da buradaki yorumlarınız kadar yanlış anlıyorsaniz çok üzücübenim açtığım konular kendi hayatimdaki fikir almak istediğim konulardi ama sizin algılamanız çok yanlış.
Konu sahibi de kendi derdinden bahsetmiş, benim ilgimi çeken ya da yorum yapmayi düşündüğüm bir şey değil.
Mizah anlayışınız da algılama yeteneğinizle doğru orantılı. Hiç şaşırmadım.
Bende pişmanım deyince kötü bişey oldu sandım.Teee allamm.Derdin şimdi mi bumu iş işten geçti artık diyebilirsiniz ama canım sıkıldı. Kayınpederim bize iki ev aldı daha doğrusu ben karar verdim. Bir ev bakmıştı 3.kat çok beğenmiştim ama hemen yanına başka daire yapılır diye havalandırma bpşlugu yapılmış ve odalar tam güneş almıyordu. Yanına bir daire daha yapılır ileride kesin o zaman hiç güneş almayacakti diye vazgeçmiştim. Çevremde güneş almaz vs demişti. Bende oturduğum mahalleye yeni yapılmış yüksek giriş katındaki 2daireyi aldırdım burası da büyük bulabildiğimiz ev güzel büyük ev burasıudı balkonu 2oda kadar. Ama gelelim ki sahibinde de önceki baktığımız evi atmışlar biraz pişman oldum orası inşaatı şimdi bitmiş halini gördüm. İş işten geçti ama siz ne düşünüyorsunuz. Oturduğum evden de çok memnunum ama giriş kat olması yüzünden şimdi üzüldüm sadece
Herkes nasibini yerDerdin şimdi mi bumu iş işten geçti artık diyebilirsiniz ama canım sıkıldı. Kayınpederim bize iki ev aldı daha doğrusu ben karar verdim. Bir ev bakmıştı 3.kat çok beğenmiştim ama hemen yanına başka daire yapılır diye havalandırma bpşlugu yapılmış ve odalar tam güneş almıyordu. Yanına bir daire daha yapılır ileride kesin o zaman hiç güneş almayacakti diye vazgeçmiştim. Çevremde güneş almaz vs demişti. Bende oturduğum mahalleye yeni yapılmış yüksek giriş katındaki 2daireyi aldırdım burası da büyük bulabildiğimiz ev güzel büyük ev burasıudı balkonu 2oda kadar. Ama gelelim ki sahibinde de önceki baktığımız evi atmışlar biraz pişman oldum orası inşaatı şimdi bitmiş halini gördüm. İş işten geçti ama siz ne düşünüyorsunuz. Oturduğum evden de çok memnunum ama giriş kat olması yüzünden şimdi üzüldüm sadece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?