Çok pişmanım

Allah başka dert vermesin kardeş keşke bizimde dertlerimiz bunlar olsa

Geçti borun pazarı diye başlayan bir söz var.

Almadığınız o çok güzel evin hala karanlık olma ihtimali olan 2 odası olduğunu unutmayın. Allah herkese öyle kp nasip etsin.

Böyle vazgeçtikleri şeylerden dolayı hala hüzün duyan insanların başka problemlerinden kaçtıklarını düşünürüm hep. Bence sizin de esas sorununuz ev değil ama esas sorunu çözmeye cesaretiniz yok diye böyle yapay sorunlar yaratıp onlara üzülüyorsunuz. Sorununuz neyse ona odaklanın.

Allah başka dert vermesin nokta

Kaybolmadim buradayım. Size çok içten bir şey tavsiye etmek istiyorum dilerim dikkate alirsiniz.
Bence sizin alginizla ilgili ciddi problemleriniz var, bu konuda çalışırsanız hayatınız olumlu yönde çok degisebilir. Hayatı da buradaki yorumlarınız kadar yanlış anlıyorsaniz çok üzücü benim açtığım konular kendi hayatimdaki fikir almak istediğim konulardi ama sizin algılamanız çok yanlış.
Konu sahibi de kendi derdinden bahsetmiş, benim ilgimi çeken ya da yorum yapmayi düşündüğüm bir şey değil.

Bende pişmanım deyince kötü bişey oldu sandım.Teee allamm.

Herkes nasibini yer
Nasibinden yana üzülmek olur mu hiç Allah'ın gucuje gider canım benim pişmanlik duyma lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…