- Konu Sahibi gizliozne3
sizlerle tüm gündelik yaşantımı etkileyen çok saçma bir derdimi paylaşacağım.
konuşurken sürekli bi yutkunma ihtiyacı duyuyorum.
yani sürekli aklımdan hiç çıkmıyor.
haliyle sürekli de yutkunuyorum.
ve konuşmamı da etkiliyor sürekli duraksayarak konuşmak ne kadar itici bi düşünür müsünüz
fazla konuşan bir insan değilim ama örneğin sesli kitap okurken vs. sürekli yutkunuyorum
sebebini inanın bilmiyorum takıntı haline dönüştü bu bende.
rüyalarıma bile giriyor desem bilmem inanır mısınız? kabusum haline döndü
kısa parçaları okumada sorun yok da uzun parçalarda eyvah.. boğazıma bir şeyler oluyor ve yutkunmadan edemiyorum..
kendini ifade etmeyle ilgili mi bilmiyorum hafif içine kapanığım ama çevrem geniş.
görüşlerimi rahatça dile getiremiyorum bu takıntı beni yedi bitirdi...
kesinlikle psikolojik bunu biliyorum.
çünkü bazen aklıma gelmiyor ve unutuveriyorum hiç yutkunmuyorum ama çoğunlukla aklımda..
unutmaya çalış demeyin çok denedim olmuyor sürekli aklımda.
özellikle sesli kitap okumada çok zorlanıyorum.. resmen kaçıyorum çünkü rezil olacağım...
neden süre gelir bu çok yutkunma?
acaba boğazımdaki bi sorunla mı alakalı?
bıktım artık valla ilerde insanlarla içli dışlı olacağım bi mesleğim olacak ve insanlar beni heyecandan sürekli yutkunuyor sanacak. bu sorunun üstesinden nasıl gelirim bilmiyorum. yardımlarınıza ihtiyacım var. ne yapmalıyım?
konuşurken sürekli bi yutkunma ihtiyacı duyuyorum.
yani sürekli aklımdan hiç çıkmıyor.
haliyle sürekli de yutkunuyorum.
ve konuşmamı da etkiliyor sürekli duraksayarak konuşmak ne kadar itici bi düşünür müsünüz
fazla konuşan bir insan değilim ama örneğin sesli kitap okurken vs. sürekli yutkunuyorum
sebebini inanın bilmiyorum takıntı haline dönüştü bu bende.
rüyalarıma bile giriyor desem bilmem inanır mısınız? kabusum haline döndü
kısa parçaları okumada sorun yok da uzun parçalarda eyvah.. boğazıma bir şeyler oluyor ve yutkunmadan edemiyorum..
kendini ifade etmeyle ilgili mi bilmiyorum hafif içine kapanığım ama çevrem geniş.
görüşlerimi rahatça dile getiremiyorum bu takıntı beni yedi bitirdi...
kesinlikle psikolojik bunu biliyorum.
çünkü bazen aklıma gelmiyor ve unutuveriyorum hiç yutkunmuyorum ama çoğunlukla aklımda..
unutmaya çalış demeyin çok denedim olmuyor sürekli aklımda.
özellikle sesli kitap okumada çok zorlanıyorum.. resmen kaçıyorum çünkü rezil olacağım...
neden süre gelir bu çok yutkunma?
acaba boğazımdaki bi sorunla mı alakalı?
bıktım artık valla ilerde insanlarla içli dışlı olacağım bi mesleğim olacak ve insanlar beni heyecandan sürekli yutkunuyor sanacak. bu sorunun üstesinden nasıl gelirim bilmiyorum. yardımlarınıza ihtiyacım var. ne yapmalıyım?