Çok utanıyorum

Zorluyor ne demek sizce? Nasıl başlarsa başlasın istenmeyen şekilde devam ediyorsa tecavüzdür.

Takip edin benim tüm yorumlarıma aynen öyle diye cevap verdi konu sahibi.

Yani dönüyor ilişki iknaya gitmeye çalışıyor tabi zorla ikna etmeye çalışıyor orda hem fikiriz.
Ama başta seve seve başlıyor.

Ben şöyle anladım ağlama ve acıyor konusu bu en sonuncu da oldu ve eşi yeni farketti.
Öncekilerde ağlama olmuş mu öyle anlamadım zaten..

Eşini ağlarken görünce insan olan biraz ağlar ne yaptım ben diye zaten.

Kacirmissin canim..

Konu sahibi karsi koyamiyorum hicbirsey yapamiyorum tekme bile atamiyorum anlayin iste...seklinde bir mesaj gecti baslarda..yani tecavuz ediyor demek istedi

Uff bir diyor ki yalvariyor, son kez diyor bilmem ne, bir diyor tekme atamiyorum.
Bence net birsey yazsinda aydinlanalim. Elini kolunu mu bagliyor bu adam konu sahibi?

Konu sahibinin ilk mesajlariyla son sayfalarindaki mesajlari celisiyor
Buyuk ihtimalle bu kadar tepki alacagini dusunmedi
Ilk sayfalarda bosanacagini bile yazmisti
Sonra ne olduysa birden kocasini savunmaya basladi
Siz israrla koca kisisini savunuyorsunuz
Cok yanlis bir noktadasiniz
Iliski baslayabilir opusme koklasma on sevisme vs o anda canim istemedi dur dedim
O erkek durmak zorunda
Bunun otesi yok
Durmadigi anda tecavuz baslar
Konu sahibi basta dedi ki , karsi gelmeye calisiyorum , canimi acitiyor , tekme at diyen bir uyeye kizdi hatta atamiyorum atabilsem atarim minvalinde yazdi
Yani benim gozumde canlanan kadinin itiraz edip hayir dedigi ama adamin duymazdan gelip devam ettigi bir iliski

Tekrar soyluyorum tecavuz icin illa dayak vs fiziksel siddet olmak zorunda degil , kadinin bir kez hayir demesi yeterlidir

bütün sayfalarda buna cevap aradım yok..
aklım kesmedi ama neyse diyeyim bende..

Sen neyi savunuyorsun bu kadar? Adam zorla anal iliskiye giriyor seytana uymusmus hıı bi daha yapma bakiyim diye el sallamaktan başka yaptığın yorum yok. Ortada iğrenç ötesi bir durum var, adama gay dedik konu sahibine bu adama niye çocuk yaptin dedik diye biz insanlığımizi kaybetmiş oluyoruz ama konu sahibinin kocası şeytana uymuş oluyor, yazık adama. Sen insansin biz değiliz ha, kendini nerede görüyorsun bilmem kibir deryası ama şu konuyu normalleştirmeye çalışman iğrenç ötesi.

Biz kadınlar ne kadar duygusal varlıklarız. Erkeklerin çoğu için cinsellik bir çeşit ilah. Ve birçoğunun aslında herhangi bir sınırı yok. Duygusallığı kullanıp manipüle etmek konusunda da son derece ustalar. Bunu bilip ortaya kararlı bir duruş koymak gerekiyor.

Büyük konuşmuyorum temennimi dile getiriyorum

Ve derdim konu sahibi değil mesajlarını beğendiğiniz şahıs!

@ehl-i keyf

İlk mesajım ve diğer mesajlarım.
Kusura bakmayın hiç bir şeyi normalleştiriyor değilim.
Ama siz hamile, üzgün bir kadına burada hemcinslerinin uyguladığı şiddeti normalleştiriyorsunuz asıl.
Ve aynısını bana yapmaya çalışıyorsunuz ama sizin gibileri takacak biri değilim kendimi biliyorum çok şükür.

Konu sahibi aynen öyle aynen öyle diyerek onu en iyi anlayan kişinin ben olduğumu kabul ediyor zaten.
Ucundan kenarından tutup eşini ahlaksız, tecavüzcü yapan ve onu da karaktersiz yapan sizler haklı sayın kendinizi.
Çünkü o hayatın içinde onlarla iç içesiniz yıllarca.

Onun anlattığından ötesini biliyorsunuz ama ne tesadüf hep bana aynen doğru diyor size bunu demeyip sürekli çırpınıyor zavallı.

Konu sahibinin mesaji..
Ortada tecavuz yok da ne var?
Kadın sindirildi çünkü burada ki başka kadınlar tarafından

Sen de istedin adamı baştan çıkarttın tarzı yorumlar sonucu kadın adamdan Özür dileyecek hale geldi

Aklı başında kadınlar zaten bunun ne olduğunun farkında ama konu sahibi bu tarz yorum istemiyor

Konu sahibi kendini doğru ifade etmiyor o zaman. Sizi onaylayacağına kendide anlatabilir ikna ediyor zorla yapmıyor diye.
Ama hayır ısrarla zorla yaptı vs vs yazıp duran o.
İlk tecavüz dendiğinde deseydi ki ikna ediyor,kimse tutturmayacaktı bu kadar.
Bakın konuyu okudum elim ayağım titredi, o kadar etkilendim,üzüldüm şahsen.
Ayrıca ilk mesajlarında eşine hayvan yazmışlığı bile var konu sahibinin yanlış hatırlamıyorsam. Şimdide kocam iyi insandır oldu tepki alınca.
Biz mi yanlış anladık,tü kaka dedik durup dururken adama. Ne anlatıyorsa o yani.

Evet aynen sizin şu kadına yapılan suçlamaları normalleştirmenizden daha iğrenç değildir ama çok eminim.
Ben kocasını savunmuyorum kadının psikolojisini anlıyorum.
Hala neyi beklediğini neden ümitli olduğunu anlıyorum.
İki yorum okuyup aslan kesilmek yerine doğru takip yapın.
Şimdi az ötede oynayın.

Tekrar diyorum sizden ve tüm mesajlarinizdan iğrendim o kadar net

Uzak durun ! Hatta birer birer yok olun kirli düşüncelerinizi yaymayin

Kadını suçlu hissettirdiniz bravo

Evet olabilir tabi.
Konuyu acarken yazdiklariyla
Ara satirlarda yazdiklari
Ortusmuyor.
Cok fazla tutarsizlik var.
Bazi seyler oturmayinca sorgulama ihtiyaci hissediyorsun ama saat gec oldu
Ugrasamicam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…