- Konu Sahibi Uyuyamayanguzelll
-
İlişki isteyerek başlıyor hanımefendi.
İsteyerek başlıyor ortada adam anal için ısrarda bulunuyor.
İkna etmeye çalışıyor bu da zorlama ve hoş değil elbette.
Ama bence adam kadının istemediğini bugünden sonra net bir şekilde anladı.
Öncesinde onun da hoşuna gidiyor sanıyordu.
Zorluyor ne demek sizce? Nasıl başlarsa başlasın istenmeyen şekilde devam ediyorsa tecavüzdür.İlişki isteyerek başlıyor hanımefendi.
İsteyerek başlıyor ortada adam anal için ısrarda bulunuyor.
İkna etmeye çalışıyor bu da zorlama ve hoş değil elbette.
Ama bence adam kadının istemediğini bugünden sonra net bir şekilde anladı.
Öncesinde onun da hoşuna gidiyor sanıyordu.
kapan kurmak mantıklı:)Ben kendimce çözüm üretiyorum. Dalga gecmek degil amacım Haşa.
Bence tam iliskiye girerken Hak yolu varken b.k yolu olmaz bey gel vazgeç de belki imana gelir, baktin uslanmiyo acı vicks sür yansın şeyi. O da olmuyo son care kapan kur adama.
Sizi anlıyorum aslına bakarsanız,siz muhtemelen benim anladığım şekilde anlamadınız olayı,ama konu sahibini anlayamıyorum. Bakın yalvarıyor anala dönüyor ilişki dese,ikna ediyor diyeceğiz ama buradaki detay şu,ilk sayfalarda biri sormuş itemediniz mi,kalkamadınız mı vb bir soru,konu sahibi yapabilsem yapardım demiş,hatta birini terslemiş zorla yapıyor arkadaşım diye konu sahibi.
Sonrasında,ağladım dedi bir mesajında.
Yine zorla yapıyor dedi. Gözü dönüyor,değişiyor minvalinde yazdı.
İlişki sonrası eşim ağladı,özürler diledi dedi
Eşi bile oturup ağlıyorsa ilişkiden sonra (bunuda konu sahibi söyledi) normal bir anal ilişki mi yaşamışlar sizce iki tarafında isteğiyle.
İnanın okuduğumdan anladığım yalvarma,ikna etme durumundan ziyade ,zoraki yapılan bir eylem. İki tarafta hüngür hüngür agladığına göre,ikna olunan bir durum değil.
Bu sebeple tecavüz diyorum ısrarla.
Kacirmissin canim..
Konu sahibi karsi koyamiyorum hicbirsey yapamiyorum tekme bile atamiyorum anlayin iste...seklinde bir mesaj gecti baslarda..yani tecavuz ediyor demek istedi
Konu sahibinin ilk mesajlariyla son sayfalarindaki mesajlari celisiyorYahu neden anlama zorluğu yaşıyorsunuz hepiniz.
Madem tecavüz var adamla neden aynı yatağı geç odada bile yatıyorsun bir sevişmeye başlıyorsun?
Sizin verdiğiniz örnekler çok uç ve başka.
İlişki her seferinde seve seve sözlerle başlıyor ortada sözden çıkıyor adam diyor konu sahibi.
Ve kadının gerçekten istemediğini belki bugün ağladığını gördükten sonra anladı.
Çünkü başta ortak alınan bir karardı bu.
Değerlendirmelerinizi düzgün yapın yahu.
Konu sahibi her mesajımı onaylıyor.
Demek aynen söylediğim gibi durum.
İnsan tecavüze uğrasa uğruyorum evet pislik herif der ve boşanma yoluna gider zaten.
Nasıl düzeltcem derdine düşmez.
Konu sahibinin mesaji..Arkadaşım zorla diyorum işte zorladan ne anlıosun demekki tekmede sallayamıyorum başka bişeyde!
Bende sana katildim aslinda ama
Konuya bir daha baktim
Engel olamiyorum gucum yetmiyor demis.
Fiziksel direnme var gibi.
Anal pozisyonda teknik anlamda direnc gostermek icin en kolay pozisyonlardan biri aslinda.
Dusunsenize 2 bacak gucu 2 kol gucuyle
direnen birine anal olarak tecavuz etmek cok cok zordur.
Bu durumda bile gucu yetmiyorsa konu sahibinin
Nasil bir gucle saldiriyor ki bu adam istegini gerceklestirebiliyor.
Buna sadece tecavuz diyebiliriz.
Konu da cok oturmadi ya. Neyse diyeyim ben.
Ben bu konuda kadının analığına, mesleğine kadar dil uzatanlara soruyorum.
İnsanlığınız öldü mü?
Kadın bir hata ettim başta izin verdim şimdi bundan vazgeçtim söz diyor ama yine şeytana uyuyor
sonra pişman oluyor diyor.
Yok eşin gay, yok niye çocuk yaptın, yok bunun nesini normalleştiriyorsun.
Yahu normal görse dert diye gelip açar mı buraya.
Kocam böyle değildi.
Ben izin verdim eşek kafam şimdi pişman olup aynı yere dönüyor.
Düzelmesi için savaşcam olmazsa boşancam diyor.
Hala yok boşanmıyorsun yok memnunsun çocuğu düşünen yok.
Soruyorum siz neyi savunuyorsunuz?
Bir de incitmeyin kadını diyenler evde tecavüze uğrayan kadınlarmış ahahah çok güldüm yaa..
Çok şükür bir insanı incitme demem için aynısını yaşayıp boyun eğmem gerekmiyor.
Hala o kadar insan olduğum için mutluyum.
Ağlaya ağlaya kalktığını gördü dimi?
Bugüne kadarkiler için hadi şeytana uydu nefisti carttı curttu diyorum.
Seni böyle perişan gördükten sonra yine isteyecek diline alacak olursa eğer
kimse bana o adamın sevgisini anlatmasın.
Sen o dili keser misin ne yaparsın bilmem.
Tepkin çok ağır olsun.
Böyle istemediğin şeye boyun eğe eğe..
Midem almıyor diyorsun bu evlilik biter demedi deme.
Allah Allah kadın durumu normalleştirmek için değil kendini ifade etmek için açıklıyor.
Neden bu adama zorla çocuk yaptın diye sorana ne desin?
Böyle değildi ki diyor.
Normalde her şey normalmiş.
Konu sahibi evliliğinde tek eksik çocuk demiş ve yapmış.
Bugün bu sorunla karşı karşıya ve kendisi de şikayetçi ve üzgün zaten.
Belli ki eşinin de pişmanlığına inanıyor bir yandan.
Herkes her şeye sizin gibi mi yaklaşmalı ilk etapta?
Oldu olacak asın kadını.
Ben de adama nefret kustum ama kadını doğramadım.
Bebeği düşünen yok nasıl bir itham yaa?
Kadın türlü türlü endişeler içine düşmüş zaten.
Biz burada yorum yapar kendimizce akıl veririz ama bu adımları konu sahibi kendine göre alır sırayla uygular.
Sizin gibiler bir şey yapmasın mümkünse sağ üstteki çarpıdan sessizce çıksın.
Empati yahu!
Kadın bilememiş başta müsaade etmiş.
Adam da bu pislikten haz almış tatmış bir kere.
Hoşuna gitti hep istiyor.
Yapmam söz diye başlıyorlar ama şeytan dürtüyor o an ve engel olamıyor kendine belli.
Sonrasında kendisi de üzüntü duyuyor olsa da olan oldu haramı tattı bir kere nefis böyle bir şey işte.
Kadında da hata var tabi en başta bilemeden de olsa müsaade edip ona bu hazzı yaşatması hata.
İyi yaptım ohh çatır çatır yapıyoruz mu demiş.
Tövbe tövbe yaaaa.
Ne meslek kaldı ne onur ne analık.
Ayıptır be!
Bir de gelir bu tipler okuduğunu anlama dersi falan verirler sonra.
Her b.ku kendileri anlar bir tek.
@Mune abla bu banıma razıyım seve seve giderim.
Haksız yere gittiklerimin yanında dans ede ede giderim hem de.
Saygılar..
Büyük konuşmuyorum temennimi dile getiriyorum
Ve derdim konu sahibi değil mesajlarını beğendiğiniz şahıs!
@ehl-i keyf
Kadın sindirildi çünkü burada ki başka kadınlar tarafındanKonu sahibinin mesaji..
Ortada tecavuz yok da ne var?
Konu sahibi kendini doğru ifade etmiyor o zaman. Sizi onaylayacağına kendide anlatabilir ikna ediyor zorla yapmıyor diye.Takip edin benim tüm yorumlarıma aynen öyle diye cevap verdi konu sahibi.
Yani dönüyor ilişki iknaya gitmeye çalışıyor tabi zorla ikna etmeye çalışıyor orda hem fikiriz.
Ama başta seve seve başlıyor.
Ben şöyle anladım ağlama ve acıyor konusu bu en sonuncu da oldu ve eşi yeni farketti.
Öncekilerde ağlama olmuş mu öyle anlamadım zaten..
Eşini ağlarken görünce insan olan biraz ağlar ne yaptım ben diye zaten.
Sen neyi savunuyorsun bu kadar? Adam zorla anal iliskiye giriyor seytana uymusmus hıı bi daha yapma bakiyim diye el sallamaktan başka yaptığın yorum yok. Ortada iğrenç ötesi bir durum var, adama gay dedik konu sahibine bu adama niye çocuk yaptin dedik diye biz insanlığımizi kaybetmiş oluyoruz ama konu sahibinin kocası şeytana uymuş oluyor, yazık adama. Sen insansin biz değiliz ha, kendini nerede görüyorsun bilmem kibir deryası ama şu konuyu normalleştirmeye çalışman iğrenç ötesi.
Tekrar diyorum sizden ve tüm mesajlarinizdan iğrendim o kadar netİlk mesajım ve diğer mesajlarım.
Kusura bakmayın hiç bir şeyi normalleştiriyor değilim.
Ama siz hamile, üzgün bir kadına burada hemcinslerinin uyguladığı şiddeti normalleştiriyorsunuz asıl.
Ve aynısını bana yapmaya çalışıyorsunuz ama sizin gibileri takacak biri değilim kendimi biliyorum çok şükür.
Konu sahibi aynen öyle aynen öyle diyerek onu en iyi anlayan kişinin ben olduğumu kabul ediyor zaten.
Ucundan kenarından tutup eşini ahlaksız, tecavüzcü yapan ve onu da karaktersiz yapan sizler haklı sayın kendinizi.
Çünkü o hayatın içinde onlarla iç içesiniz yıllarca.
Onun anlattığından ötesini biliyorsunuz ama ne tesadüf hep bana aynen doğru diyor size bunu demeyip sürekli çırpınıyor zavallı.
Tekrar diyorum sizden ve tüm mesajlarinizdan iğrendim o kadar net
Uzak durun !
Esinin, konu sahibinin elini kolunu tutup, zorla aglata bagira iliski yasadigini sanmiyorum. Konu sahibinin yorumlari ve tavrindan, esini anlatisindan belli boyle olmadigi.
Adam napiyor ediyor israr, taktik birsekilde ikna ediyor sadece konu sahibide kabul ediyor sonunda.
Sonra pisman olup agliyorlar hepsi bu. Burda utandigindan belkide, zorluyor diyip duruyor.
Surekli zorlasa o bolgede illaki deforme, catlak, yirtik vs olur, hastahanelik bile olabilir diye dusunuyorum. Boyle birseyden bahsetmemis. Bence ikiside kendine gakim olamiyor isin ozeti budur.
Kadın bilememiş başta müsaade etmiş.
Adam da bu pislikten haz almış tatmış bir kere.
Hoşuna gitti hep istiyor.
Yapmam söz diye başlıyorlar ama şeytan dürtüyor o an ve engel olamıyor kendine belli.
Sonrasında kendisi de üzüntü duyuyor olsa da olan oldu haramı tattı bir kere nefis böyle bir şey işte.
Kadında da hata var tabi en başta bilemeden de olsa müsaade edip ona bu hazzı yaşatması hata.
İyi yaptım ohh çatır çatır yapıyoruz mu demiş.
Tövbe tövbe yaaaa.
Ne meslek kaldı ne onur ne analık.
Ayıptır be!
Bir de gelir bu tipler okuduğunu anlama dersi falan verirler sonra.
Her b.ku kendileri anlar bir tek.
@Mune abla bu banıma razıyım seve seve giderim.
Haksız yere gittiklerimin yanında dans ede ede giderim hem de.
Saygılar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?