- 23 Ocak 2008
- 10.806
- 13.020
- 823
- Konu Sahibi Uyuyamayanguzelll
-
Ve savunan saçma sapan laflar vuran ve bunun bir tecavüz olmadığı konusunda artık direten kişi de eğitimci!
Size göz ardı edecek kadar bile değer vermiyorumGöz ardı et güzel bir butondur tavsiye ederim.
Güle güle.
Yanlis kisilere catiyorsunuzİlk mesajım ve diğer mesajlarım.
Kusura bakmayın hiç bir şeyi normalleştiriyor değilim.
Ama siz hamile, üzgün bir kadına burada hemcinslerinin uyguladığı şiddeti normalleştiriyorsunuz asıl.
Ve aynısını bana yapmaya çalışıyorsunuz ama sizin gibileri takacak biri değilim kendimi biliyorum çok şükür.
Konu sahibi aynen öyle aynen öyle diyerek onu en iyi anlayan kişinin ben olduğumu kabul ediyor zaten.
Ucundan kenarından tutup eşini ahlaksız, tecavüzcü yapan ve onu da karaktersiz yapan sizler haklı sayın kendinizi.
Çünkü o hayatın içinde onlarla iç içesiniz yıllarca.
Onun anlattığından ötesini biliyorsunuz ama ne tesadüf hep bana aynen doğru diyor size bunu demeyip sürekli çırpınıyor zavallı.
Snbaababha senin yorumlarında da sürekli insanımıza ülkemize acıma ve istatistiklerde geride olmamız ülkenin bu insanlar yüzünden gelişemediği vs. hususunda hayıflanma var. Hiç şaşmıyo ama. Bayağı isikrarlıBu sitede ne zaman şaşırdığım, bu kadın buna nasıl izin verir, karşı taraf nasıl böyle yüz bulabilir, bu kadın nasıl oluyor da bu saçmalıkları yaşıyor ama bir o kadar da aciz kalıyor diye düşündüğüm bir konu olsa konuyu açan kadınlar eğitimci çıkıyor. Ya öğretmen ya başka birşey ama eğitimci yani. 10 zavallı konu okuyorsam 7 tanesi kesin eğitimcinin konusu oluyor. Bu ülkenin en dik durması gereken meslek insanına yani eğitimcisine ciddi anlamda acımaya başladım.
Bak yine ajajnajaaj gız wurstria..Çocuklarımıza da acıyorum işte bu yüzden.
Hamilesin ve anal??? Kafayi yediniz ellaam ikinizde.. canim orasi daha dar oldugu icin galiba erkek daha cok haz aliyor o yuzden b.k yoluna alisan hak yoluna donmuyor..
Anal iliskiden kadinlarin zevk alabileceklerine inanmayan tek kadin benmiyim???
Ayrica resmen tecavuz etmis sana igrenc mahluk!
Hamilesin ve anal??? Kafayi yediniz ellaam ikinizde.. canim orasi daha dar oldugu icin galiba erkek daha cok haz aliyor o yuzden b.k yoluna alisan hak yoluna donmuyor..
Anal iliskiden kadinlarin zevk alabileceklerine inanmayan tek kadin benmiyim???
Ayrica resmen tecavuz etmis sana igrenc mahluk!
Arkadaşım başta normal başlıyor öpüşme sevişme falan sonra karnımın üstüne baskı yapmamak için bu yan çeviriyor beni açık açık anlattırıyorsunuz ya, yan çevirip o şekilde arkadan değil yine olması gereken yerden olacakken bu birden yön değiştiriyor ben sırt üstü yatıp tamam hadi üstüme gel diyorum bu tutuo tekrar yan çevirio tamam yapmycam dio dönüyrm zaten bi hamleyle çevirip üstüme çıkıyor ben tepiniyorum altında ypma istemyrm dyrm orda yalvarmaya başlyr nolur son kez şöyle byle adam sürtünmeye başlıo ben çırpınıyorum orda zaten kayganlştrcı kullandgmz için onun etksyle onun için çokta zor olmuo ama ben istemediğimden kendimi kastgmdan canım acıyor ve adam üstme yattgı için elimi kolumu kullanmam çok zor ki o anki korkyla sıkıntyla sadece nefes alablmenin derdine düşüyrm ve yapma diyorum sadece oda yalvara yalvara zorlaya zorlaya işini görüyor, bi daha nasıl oluo diye sormayınUff bir diyor ki yalvariyor, son kez diyor bilmem ne, bir diyor tekme atamiyorum.
Bence net birsey yazsinda aydinlanalim. Elini kolunu mu bagliyor bu adam konu sahibi?
Cogu kizda bunu yapiyor.. sirf sevgilisi gitmesin diye kizligi bozulmasin diye.. aahhh kendimizden odun vere vere ne hale geliyoruz aslinda..bende inanmıyorum kadının zevk alicagina iğrenç ötesi bişey empati bile yapamıyorum ya konu sahibide sırf o öküz zevk alsın diye kabul etmiştir buna adım gibi eminim ya hangi kadın kendine acı vericek şeyi yapmayı kabul eder hamile hamile
Yanlis kisilere catiyorsunuz
Konu sahibine "basta sende istemissin suc sende" diyen uyelere kizip yazsaniz tamam diyecegim
Ama siz koca kisisine kizan ve tecavuz diyen uyelere catiyorsunuz
Israrla tecavuz diyen hicbir uye konu sahibine laf soylemedi ( gozumden kacan yoksa )
Burada savunulacak tek kisi var o da konu sahibi cunku tecavuze ugruyor
Ama siz konu sahibini korur gibi yapip es kisisini koruyorsunuz
Eger konu sahibine laf sokan uyelere catsaydiniz o zaman size hak verir desteklerdik zaten
bende inanmıyorum kadının zevk alicagina iğrenç ötesi bişey empati bile yapamıyorum ya konu sahibide sırf o öküz zevk alsın diye kabul etmiştir buna adım gibi eminim ya hangi kadın kendine acı vericek şeyi yapmayı kabul eder hamile hamile
Evet aynen sizin şu kadına yapılan suçlamaları normalleştirmenizden daha iğrenç değildir ama çok eminim.
Ben kocasını savunmuyorum kadının psikolojisini anlıyorum.
Hala neyi beklediğini neden ümitli olduğunu anlıyorum.
İki yorum okuyup aslan kesilmek yerine doğru takip yapın.
Şimdi az ötede oynayın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?