- 30 Kasım 2016
- 1.723
- 1.204
- 53
- Konu Sahibi elifff_____
-
Bu dediğimi de inan seni anlayarak yazdım.
Çünki benim sana sorduğum şey var ya bende var . Çocukluktan uktedir , hangi sevgilim beni 2. plana atsa sevsem de bitmiştir o iş. Dayanamıyorum çünki. Ben de her zaman sevdiğim insanın 1 numarası olmak istiyorum.
Ama maalesef hayatta işlerin öyle yürümediğinin de farkındayım , kendimi törpülemeye çalışsam da olmuyor.
Belli ki bu kadar dayandığına göre bu adam seni seviyor. Hiç alınmaca gücenmece yok bak bu lafıma , baya baya adam dayanıyor yani.
Senden de ricam herkese peşkeş klasik cevaplarını vermeyi bi bırak , inan bu senin iyiliğin için. İnadını bi bırak yani.
Burda yüzünü bile görmediğin insanların derdi değil seninle inatlaşmak.
Kendinin farkına var canım. Sende de bi takım şeyler var ve törpüle bunları.
Elti meselen mesela , hayatta her zaman siyasi davranman gereken durumlar olacak , fakültede araştırma görevlisi birinin bunu benden iyi bilmesi lazım.
Öyle davranmak senin için zor olmamalı ?
Bir insan sen onu ne kadar önemsersen o kadar olur hayatında ..Önemseme gitsin.
Ben var ya araştırma görevlisi bi olabilsem yemişim sevgiliyi, yemişim kocayı
Git tezine gömül ya
Bence ne kadar kiskandanizda bırakın bir süre kiskanmamayi deneyin hatta samimi olduklarında yüzünüz hep güler yüzlü olsun. Hiç kiskanmamis gibi. Çünku belki de 2side kiskandiginizi çok belli ettiğiniz için inadiniza yapıyor olabilir. Hem belli etmezseniz daha iyi. Esinizlede konuşmayın hatasını anlayana kadar. Kaçan kovalanirmis. Bırakın o kovaalasin sizi. Hem eltinizlede arasına mesafe koyar boylelikle
Zaten eltimi şnsan yerine bile koymuyorum bazen ama eşimin onu önemsediğini görmek midemi bulandırıyor aklım almıyo yani
Öyle zaten ne barışmak ne konuşmk istiyorum şu an
Keske kadina "lutfen kocamin sirtini sivazlama" diye mail atsaydiniz da kadina eglence ciksaydi
O kadin adama dokundugunu bile unutmusken adamin karisinin kafaya takip kac zaman sonra "sen benim kocama dokundun!!" diye mail gondermesine gulerdi valla.
Bu kadının kocası bunu 10 kişiyle birden de aldatsa, gözünün önünde de yapsa bu kadın bo-şa-na-maz.
Gelir burada ağlar ağlar durur. Biz de 80 sayfa akıl veririz.
Adamın yaptıkları yapacaklarının teminatıdır. Bkz:Batum olayı.
O kelimeyi kullanmıyoruz lütfen. Onun dışında her şeyden konuşabiliriz ama o konu tarihin tozlu sayfalarına gömüldü.
Eşi aldatmış mıydı ki Elif 'i ? Ben o kısmı kaçırdım bak
Başka işin gücün yok muBu kadının kocası bunu 10 kişiyle birden de aldatsa, gözünün önünde de yapsa bu kadın bo-şa-na-maz.
Gelir burada ağlar ağlar durur. Biz de 80 sayfa akıl veririz.
Adamın yaptıkları yapacaklarının teminatıdır. Bkz:Batum olayı.
kolaylıkla ayrılmazlar.Elif şimdi üyeye cevap verip konuyu açtım diye de kızar ben konudan çıkayım. Zaten bu evlilik sakız gibi uzayacak adamdan ayrılmaya niyeti de yok biz de dört senedir laf anlatıyoruz boşuna.
Hayır ama teşebbüs vardı, bookingcom üzerinden Batum' da iki kişilik oda rezervasyon yapmış ve Elif' e de o tarihler aralığında eğitime gideceğini söylemiş. Elif de bunu öğrendi kavga etti sonra kapandı konu daha doğrusu Elif bu kez de eltiye sardı.
Sen bunlarla besleniyosun benceHayır ama teşebbüs vardı, bookingcom üzerinden Batum' da iki kişilik oda rezervasyon yapmış ve Elif' e de o tarihler aralığında eğitime gideceğini söylemiş. Elif de bunu öğrendi kavga etti sonra kapandı konu daha doğrusu Elif bu kez de eltiye sardı.
kolaylıkla ayrılmazlar.
daha bir senelik evliler.
bitirip tüketecek çok şey var.
elifff_____ hazır değil.
düzelmesi umudu bitmiş değil henüz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?