- 15 Kasım 2016
- 17.146
- 52.862
- 598
- 33
- Konu Sahibi Kitapgurusu
-
Belki de.. Sonucum neden 0.00 degil de 0.08 diye sordugumda doktor da cok net bir sey soyleyemedi. Artik allah bilir koronamiydi degil miydi :)
Test sonucumu ekledim.
Ilk zamanlar cok panik yapmistik. Çin'de, Iran'da dusup ölen insanlari goruyorduk. Disariya cikmasinlar diye kapilarina kaynak yapilan insanlar, Italya'da her gun yuzlerce vefat vs... Panik yapmamak mumkun degildi.. Virus çok yeniydi, soru isaretleri cok fazlaydi.. Artik en azindan nasil bulastigina emin olduk..
Sizin de yazdiginiz gibi minimum temas ve maksimum hijyen. Elimizdeki en guclu iki silah suan icin sadece bunlar.. Ne bir aşı, ne de bir ilac yok suan icin. Herkes bu kurallara uysa virus yavas yavas etkisini yitirecek ama malesef herkes ayni hassasiyeti gostermiyor..
Vaka sayıları düşüyorsa sizin bizim gibi insanlar sayesinde...
Vaka sayıları istenilen oranda düşmüyorsa o avmlerde, plajlarda, toplu taşımalarda, kalabalıkların içinde maskesiz önlemsiz duran insanlar yüzünden...
Vaka sayıları düşüyorsa sizin bizim gibi insanlar sayesinde...
Vaka sayıları istenilen oranda düşmüyorsa o avmlerde, plajlarda, toplu taşımalarda, kalabalıkların iç
Tamamen bitti deseler bile nasıl alısıcaz eskisi gibi olabılecekmıyız acabayemin ederim fellik fellik gezdigim gunleri ozledim.ne sansliymisiz eskiden de haberimiz yokmus.
Haklısınız kesinlikle, keşke herkes maksimum dikkat gösterse de birileri evde kalırken birileri dışarıda durumu olmasa, hepimiz güvenle sosyalleşebilsek tedbirlere uyarak.
Ya inanın rahatladım buraya yazınca, çünkü kendi kendime düşünüyordum bir ben bir de Sağlık Bakanı uyuyor sanırım tedbirlere diyeAynıyız bacım aynı
Sokaga bakıyorum anormallik bendemı diyorum sonra burdakı konuları okuyorum yok anormal olan sokak dıyorum rahatlıyorum :)Ya inanın rahatladım buraya yazınca, çünkü kendi kendime düşünüyordum bir ben bir de Sağlık Bakanı uyuyor sanırım tedbirlere diyeDikkatli, özenli insanların olduğunu yalnız olmadığımı bilmek iyi geldi.
Kesinlikle öyle, geçen yaz ne güzelmiş keşke kıymetini daha çok bilseymişim diyorum. Umarım bir an önce eskisi gibi güzel günlerimize döneriz.yemin ederim fellik fellik gezdigim gunleri ozledim.ne sansliymisiz eskiden de haberimiz yokmus.
İnanın ben 40 yılda bir çıktığım sokakta maske taktığım için kendimi tuhaf hissediyorum, kimse maske takmıyor üstelik zorunlu olduğu halde. Ben de okudukça rahatladım biraz.Sokaga bakıyorum anormallik bendemı diyorum sonra burdakı konuları okuyorum yok anormal olan sokak dıyorum rahatlıyorum :)
Ne şanslısınız çevreniz özenli, çevremdekiler, tüm yakınlarım şehir şehir geziyor, mesafeye ve tedbirlere uyarak görüşmek istediğim halde bu sebepten yanlarına bile yanaşmıyorum. Ben de her gün kendimi bu günler geçecek diye telkin etmeye çalışmaktan yoruldum. Hayrolsun inşallah.Eşim işe taksiyle gidiyor, yürüyerek geliyor. Ben de çocuğun veterinerine gidiyorum sadece, çevremizdeki herkes çok özen gösteriyor. Ailemi görmek istiyorum ama ancak araba kiralayıp gidebiliriz, otobüs yolculuğu yapmam, göze alamam. Eskisi gibi toplu taşımaya binebilir miyim bilemiyorum, en çok kapalı alanlar tedirgin ediyor. Yalnızlıktan kafayı yemek üzereyim. Kendi sesimden sıkıldım yemin ederim.. Çalışmayı özledim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?