huhuuu nerelerdesiinnn haniiii bakayım yine yokssuunnnTopiğinden gitmeyecektim pofuuuu bir kilo aldım var yadiyetimin 2.günündeyim.
Sorma ya hastaydım öksürüğüm geçmedi bir de öksürürken kaburgamda sinir sıkıştı anca toparlanıyorum şimdi de adet oldumhuhuuu nerelerdesiinnn haniiii bakayım yine yokssuunnn
Ayyy felaket üstüne felaket olmuşSorma ya hastaydım öksürüğüm geçmedi bir de öksürürken kaburgamda sinir sıkıştı anca toparlanıyorum şimdi de adet oldumama yapacağım bir ayda biraz kilo vermem lazım ya bayrama kadar bari bıngıllık azalsın
Anlamadim?Kendinize guvenin ve neler yapabilceginize inanin,
Bu yolda surulerek yapilmis bir mesafe, ve istanbulda
Ben de anlamadım 75 km mi gitmişAnlamadim?
Bisiklet falan mı sürdü acabaAnlamadim?
Paylaştığı doğruysa şayet hiç dinlenmeden mi bu kadar yol katetti inşallah biraz detay verir yoksa muazzam performansAnlamadim?
Ben de bisiklet sürmeyi çok seviyorum ama aralıksız mı sürdünüz bu kadar süre ayy detay verin biraz çok merak ettimKendinize guvenin ve neler yapabilceginize inanin,
Bu yolda surulerek yapilmis bir mesafe, ve istanbulda
Kizzz inanma allahsenPaylaştığı doğruysa şayet hiç dinlenmeden mi bu kadar yol katetti inşallah biraz detay verir yoksa muazzam performans
Ne bileyim.ortaya bi görsel atmis ne dediği de belli değil bosverBisiklet falan mı sürdü acaba
Uygulama görseli kızNe bileyim.ortaya bi görsel atmis ne dediği de belli değil bosver
Hic bakmadimUygulama görseli kız
Bu sabah tartıldım geçen hafta verdiğim 300 gramı 600 gram olarak geri almış bulunmaktayımHic bakmadimne yazdığını anlamadığım için hop.diye ortaya resim atmış hiç sevmediğim hareket
kızzz ben o -1 i 1 haftada veriyorumBu sabah tartıldım geçen hafta verdiğim 300 gramı 600 gram olarak geri almış bulunmaktayım
Bugün ki hedefim az beslenmek yarına -1 hedefim var.
Eki Görüntüle 3593454
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?