genelde 2 kaşık pilav oluyor ama öyle dolu dolu kaşıkla değil canım sen bilirsin tabiPilav çok azdı ya
ayyy dünnn benim de gözüme ter kaçtıBugünün sporu bitti biraz hamlamışım pertim çıktı çenemden boynuma akıyor terler pardon yağlar
Eki Görüntüle 3593754
Tartı şuan iki kaşık yemişsin dolu dolu değil diyor amagenelde 2 kaşık pilav oluyor ama öyle dolu dolu kaşıkla değil canım sen bilirsin tabi
ayyy dünnn benim de gözüme ter kaçtıo kadar fenaydıııı
Tartı şuan iki kaşık yemişsin dolu dolu değil diyor ama
Ölçülerimi aldım tabii kız bakya hahahha alemsinnn tartıdan ziyade ölçülerini al haftalık karşılaştırma yap derim
Tartıdaki o oranların gerçeklik payı yok biliyorsundur umarımben de şimdi tartı farkına bakıyordum
6 nisanda başladm
son hafta 3 gün dışarda yediğim için düzenim bozuldu yani 4. haftayı uygulayamadım
sonra kendim uygulmaya devam ettim
bi aşağı iki yukarı oldu
son 1 haftadır düzgünce devam ediyorum
iç yağlanmam %1 düşmüşhahaha bu çok iyi ama hala yüksek
kilom -3.5 (çünkü çok dalgalandırdım )
kas oranım oldukça iyi hiç bi zaman bunun negatif olarak görmedim
yağ ağırlığım 1.6 kilo düşmüş
iskelet kas oranım %0.3 artmış
kas yüzdem sadece %0.1 düşmüş
spor yapmanın etkileri bunlar
ahah evet biliyorum tabiki ama insan mutlu oluyorTartıdaki o oranların gerçeklik payı yok biliyorsundur umarım
inan bana asla almıyorum uzun zaman oldu çikolata yemedim hiç gerek yok boşuna insulini zıplatacaksınpofu cum şu indirimi görüp stoklayamadım kenara çünkü biliyorum ayı gibi bir oturuşta yerim
Eki Görüntüle 3593960
Evet haklısın bunu çok seviyorum bir de fiyatı çok uygundu aldım bitter amainan bana asla almıyorum uzun zaman oldu çikolata yemedim hiç gerek yok boşuna insulini zıplatacaksın
bitter olması pek bişey ifade etmiyorEvet haklısın bunu çok seviyorum bir de fiyatı çok uygundu aldım bitter ama
Ben şekeri çık siviyorumbitter olması pek bişey ifade etmiyoryineşeker var içinde
o zaman afiyetle diyelim :)Ben şekeri çık siviyorum
Yanlis besleniyorsun ondan aclikSabah çok az sucuklu yumurta yedim yarım dilim tam buğday ekmeği eşliğinde
Öğle arası sade Türk kahvesi ve tadelle bitter yedim aralarda tatlı isteğimi bastırmak için bal kaşıkladım.
Az önce bir tabak mücver yedim. Akşam yemeğine kadar bastırır bu açlığı hâlâ çok açım Eki Görüntüle 3594198
Enerjin efsane, ilham oldun resmen! Crossfit yolculuğunu keyifle takip edeceğim, kolay gelsin şimdiden canım benim .
Yanlis besleniyorsun ondan aclik
yaaa teşekkür ederriimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?