kahvaltıda neden zeytin domates salatalık yeşillik yok?Kahvem şekersiz kahvaltıda ne yedim hemen yazayım ;
1.5 dilim tam buğday ekmeği
1 dilim peynir
1 çift sarılı yumurta
2 bardak az şekerli çay
Eki Görüntüle 3593455
Mümkünatı yok yaptığın sporla eksi 1 veremezsin spor yapmadan az beslenerek haftada eksi 1 gidiyor sporla daha fazla vermen gerekiyor.kızzz ben o -1 i 1 haftada veriyorumyapma öyle şeyler
Geçen haftaki tabaklarım böyleydi bugün özellikle az yedimkahvaltıda neden zeytin domates salatalık yeşillik yok?
işte hızlı verince kastan ve sudan yavaş olunca yağdan oluyor :))Mümkünatı yok yaptığın sporla eksi 1 veremezsin spor yapmadan az beslenerek haftada eksi 1 gidiyor sporla daha fazla vermen gerekiyor.
bence bu tabaklar mükooo öyle diyeyim az yiyince kas kaybın olabilir dikkat etGeçen haftaki tabaklarım böyleydi bugün özellikle az yedim
Eki Görüntüle 3593473 Eki Görüntüle 3593474
ayy naptııınn seen ben sadece kahvaltı ve ara öğünde 600 aldım :SSabahtan beri 485 kalori almışım
Sporla desteklerim iki dambıl biliyorsunişte hızlı verince kastan ve sudan yavaş olunca yağdan oluyor :))
Sosyal medyada gezince sinirlerim bozuldu ünlüler fit fitayy naptııınn seen ben sadece kahvaltı ve ara öğünde 600 aldım :S
Şuan açım akşam yemeğine kadar sabrediyorum 10 tane falan badem yedim 2 3 de erik tamamayy naptııınn seen ben sadece kahvaltı ve ara öğünde 600 aldım :S
Bosver sen onlari, hiç kendini kiyaslamaSosyal medyada gezince sinirlerim bozuldu ünlüler fit fityaz da geliyor şöyle bele oturan elbiselere avel avel bakmayayım dedim
Kilona gore karbonhidrat cok geldiAkşam yemeği
1 porsiyon nohut yemeği
2 yemek kaşığı pilav
Cacık
Bir kase mevsim salata
1 dilim tam buğday ekmeği
Pilav çok azdı yaKilona gore karbonhidrat cok geldi
Ya ekmek ya pilav olmalı bnce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?