- 23 Ocak 2016
- 35.159
- 51.095
- 598
Yaa neresi orası Marmara'da denize girmek için rahat 1.5 ay varburası ısındı ama haftasonu tekrar soğuyacak ayy daha denize giremedim bundan dolayı
egedeyim ben :) marmarada denize mi giriyorsunuz siz? hayatta girmemYaa neresi orası Marmara'da denize girmek için rahat 1.5 ay var
Yok ben yazın Ege'de takılıyorumegedeyim ben :) marmarada denize mi giriyorsunuz siz? hayatta girmem
Yok ben yazın Ege'de takılıyorumher zaman Ege'ye nasıl gelelim kızımmmm hangi il çok merak ettim
Ya süper Aydın Muğla falan deseydin kıskançlıktan çatlardım buradaevet haklısın ben de istanbulluyum normalde ama artık deilim
3 sendir izmirdeyim
ahaha yok izmir candırYa süper Aydın Muğla falan deseydin kıskançlıktan çatlardım burada
aynadaki o görüntüüüü ah ahAynada kendime baktım ve bu akşam 1 saat spor hedefi koydum
wuuu yakmışıııızzzz misss
Durmak yok yola devam bugün yeşil çayı basıcamaynadaki o görüntüüüü ah ahhemennn bi spor yapayım az yiyeyim modunu açıyor
wuuu yakmışıııızzzz misss
ay geçen ben de bimde görmüştüm ama sert geliyor bana almadım o yüzdenAnnemlere kahvaltıya gidiyorum onlara simit aldım kendime Züber
Eki Görüntüle 3595344
Yok sert değil yumuşaktıay geçen ben de bimde görmüştüm ama sert geliyor bana almadım o yüzden
aaa hadi yaa tüjhh bi kaç tane alsaydım ara öğün niyetine kaçırdım :SYok sert değil yumuşaktı
tartıdaki rakamdan ziyade aynadaki görüntüyü tercih ederimmmBu haftaki antrenmanım dün akşamı cuma gününe yazmışım yanlışlıkla ya tartıda da sabit kaldım sinir oldum muhtemelen dambıl çalıştığım için kaslardaki su oranı artıyor
Eki Görüntüle 3596127
Aa ne aldın acaba Fellas çok pahalı olmasa onu alıcam ama bunların da fiyatlari çok arttı Züber fistik ezmesi alıyordum o da çok arttı şimdi şekersiz başka marka arayışındayimaaa hadi yaa tüjhh bi kaç tane alsaydım ara öğün niyetine kaçırdım :S
ben decathlondan aldım bi markanın denemek için o kadar güzeell ve doyurucuyduki anlatamammgidince alırım artık
Ama çikolata bitterditartıdaki rakamdan ziyade aynadaki görüntüyü tercih ederimmm
ayrıca çikolata ve triliçe yenmişonların suçu yok mu
Daha çok çalışmam lazim eski vücudumun görüntüsünden zerre yok soyunasım gelmiyor soyunsam aynaya bakasım yoktartıdaki rakamdan ziyade aynadaki görüntüyü tercih ederimmm
ayrıca çikolata ve triliçe yenmişonların suçu yok mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?